DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> identificare RAR, ... si un pic de info in plus va rog

horsewhisperer27
post 18 Feb 2006, 22:35
Post #31

Membru autentic

Group: Members
From: Bucuresti

ei, nu e pe numele meu, dar eu ma voi ocupa..
itp ul deci trebuie sa fie valid pt treaba asta?

cand o dai in sistem buy back nu mai e obligatia vanzatorului,,,,cum vine asta/?

--------------------
fan VAG!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
iulianv
post 19 Feb 2006, 14:20
Post #32

Membru

From: Pascani - Iasi

In 2003 cand mi-am luat masina la mana a doua, vanzatorul a radiat-o, eu am luat numerele rosii si asigurare RCA si am venit cu ea acasa.
Apoi am fost la mine in judet si am facut identificarea la RAR - motivul fiind schimbarea proprietarului. Deci cumparatorul a facut identificarea.

P.S. Erau in targul de masini unele masini care aveau identificarea deja facuta.
Serie caroserie - masina si carte - se verifica la cumparare.

--------------------
Dacia 1310Li - IS 04 XYH
+
horsewhisperer27
post 20 Feb 2006, 01:47
Post #33

Membru autentic

asta inseamna ca este cumva "la mica intelegere", nu?
daca o face vanzatorul e bine, daca nu, o face cumparatorul!asa se pare....

--------------------
fan VAG!
+
B30KDT
post 21 Feb 2006, 13:22
Post #34

Membru autentic

From: bucuresti

am si eu o intrebare
am cumparat o masina,am facut contractul de vz cumparare am primit talon si carte am dat banii ,am facut identificarea rar am trecut-o pe numele meu la administratia financiara insa nu a fost radiata si inmatriculata pe numele meu,in mom de fata la politie tot pe numele vechiului propietar figureaza
pot avea probleme?au trecut 2 ani si jumate de cand am facut actele alea,tre sa le refac?ce tre sa fac ca sa o trec pe numele meu?vechiul propietar mai are vreun drept asupra masinii?adica poate sa vina sa mi-o ia desi i-am dat banii pe ea?

--------------------
DACIA DACIA 2012
+
puiu82
post 22 Feb 2006, 21:13
Post #35

MOTANU'RAPIDIST!

From: bucuresti,giulesti

1-Identificarea e valabila 30 zile[atat era in 2004],cred ca trebuie refacuta.
2-Nu poate lua masina,ai contract de v-c,nu o poate radia,decat sa o declare furata
daca e atat de prost incat sa-si faca singur probleme.
3-Ar trebui,totusi,sa o inscrii pe numele tau,daca tu ai accident[doamne fereste]sau iti ia garcea talonul,proprietarul inscris in talon si carte raspunde in fata legii si
numai el poate sa-ti scoata talonul sau autorizatia de reparatie de la politie.
4-Cred ca ai putea lua o procura notariala de la vechiul proprietar,daca el nu vrea,
sau nu are chef sa mearga sa o radieze,si sa te ocupi de acte sau sa mergi la fel ca si pana acum cu riscurile de la pct.3.
5-Alte probleme nu cred sa fie,dar poate stie cineva mai multe si binevoieste sa ne
lumineze si pe noi.

@Horsewhisperer,nu esti obligat sa ai ITP valabil,nici identificare,seriile de pe motor si caroserie se verifica la cumparare,dar pt. eventualul cumparator lipsa ITP
ii ingreuneaza situatia pt. ca nu poate sa circule[nr.rosii]pt.identificare,trebuie tractat sau daca ai radiat-o,dus pe platforma la RAR.
Scad sansele de vanzare,dar daca masina are un pret bun,cine stie smile.gif

--------------------
Toyota Auris 2011 - B-999-CGS
Mandru posesor de doua maini stangi!!!
Ex-clima verde jad.
+
horsewhisperer27
post 26 Feb 2006, 01:24
Post #36

Membru autentic

e veche, nu se mai circula cu ea...ce pret bun sa aiba?nu stiu daca face 20 de milioane...

--------------------
fan VAG!
+
Asi
post 26 Feb 2006, 11:23
Post #37

Camaro SS

cam cat m-ar costa sa inmatriculez o strutocamila fara acte.. adica sa zicem casesc motoru x si sasiu y si in rest cate ceva de pe ici pe colo mai de la o masina mai de la alta.. si iese o strutocamila la care nu ai acte nu ai nimic..
se poate omologa? cam cat costa.. ma intereseaza sa circul cu o traznaie dinasta si nu sa incep o firma de contructii masini pe patentul care se omologheaza... adica cum s-o numi sa imi fac acte la asa ceva+ identificare+ itp+inmatriculare.
adica cum ar veni sa testeze rarul cu ce vrea mushiu lui si sa zica dupa x teste de diverse ca masina aia e apta de a functiona bine pe soselele patriei noastre preaiubite.

--------------------
Mitsubishi/Mercedes Carisma/B-class 2003 1.9 DI-D/2007 200CDI - B 79 ASI/Bxxx
"Cei care au puterea de a constrange n-au nevoie sa recurga la judeacata" (Thucydides, 1, 77, 2)
+
puiu82
post 26 Feb 2006, 21:22
Post #38

MOTANU'RAPIDIST!

From: bucuresti,giulesti

Nu stiu daca RAR-ul o sa omologheze vreodata asa ceva,nu stiu cum vei
reusi sa-i convingi ca nu vrei patentul,dar daca ai bani,cine stie smile.gif
Totusi,acea masina va trebui sa aiba o denumire,care va fi?

--------------------
Toyota Auris 2011 - B-999-CGS
Mandru posesor de doua maini stangi!!!
Ex-clima verde jad.
+
Asi
post 27 Feb 2006, 00:12
Post #39

Camaro SS

ideea e ca am cum sa fac rost de un motor de bmw325 in stare foarte buna (masina rostogolita de n ori.. incat caroseria, rotile, sasiul si ce mai e de interior e distrus.. dar motorul si cutia sunt perfecte
la asta se construieste un sasiu din sina de tren ceva solid.. ma gandem suspensii inalte si rigide.. si sa ii torn o caoserie de aro sau de rover sau landrover sau ceva jeep.. whatever.. sau poate ma enervez si ii pun fibra de sticla... interior.. gasesc eu un bord de ceva care sa mearga.. motorul e puternic si nu foarte complicat (fara injectie) asadar nu imi bat capu cu xxxxxx nr de fire ce trebuie legate pe nustiuunde.. facut o intalatie electrica care nu e foarte complicata pentru ce mai trebuie.. faruri, semnalizare, claxon, stop pe frana.. in fine nu e complicat. si o sa iasa o masina de teren minunata.. dar desi in principal ar fi sa merg doar asa de detept pe munte sau la pescuit sau doar asa de fun.. dar nu am trailer si camion ca sa car respectiva masina pana acolo unde nu mai e drum pubilic sa nu imi trebuiasca vreo inmatriculare.. logic ca pana acasa e drum public.. si nu ma risc sa merg cu asa ceva..
deci solutia legala cam care ar fi?

--------------------
Mitsubishi/Mercedes Carisma/B-class 2003 1.9 DI-D/2007 200CDI - B 79 ASI/Bxxx
"Cei care au puterea de a constrange n-au nevoie sa recurga la judeacata" (Thucydides, 1, 77, 2)
+
neumann
post 17 Mar 2006, 00:59
Post #40

Membru autentic

From: Spermezeu

cred ca nu exista nici o solutie.
Nu cred ca mai inmatriculeaza cineva o chestie nou construita care nu e euro 2 sau 3 sau cat o trebui sa fie.
In alta ordine de idei, oricum nu ar fi rentabil sa platesti pentru toate testele daca nu faci productie de serie.

PS: Forza Steaua(3-0)!!! Hai Rapid!! smile.gif

--------------------
... .. ..
Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
+
aly
post 17 Mar 2006, 11:39
Post #41

Membru autentic

From: Iasi

Intrebare:
Am luat mai demult o masina dar nu am trecut-o pe numele meu. Acum vreau sa o dezmembrez si ma intereseaza ce sa-i duc proprietarului ca sa poata sa o radieze?
Cineva mi-a zis ca tre sa-i dau numerele,cartea de identitate, talonul si partea de tabla cu seriile decupata de pe masina, asa e?
Daca motorul o sa-l pun in viitor pe alta masina ce acte trebuie (copie dupa carte si parca mai era ceva nu?

--------------------
Dacia 1310 tlx - is-xx-yy
+
Sorin.m
post 31 Mar 2006, 10:47
Post #42

Membru incepator

Salut!!
Am si eu o intrebare ; stie cineva cum se ajunge la RAR Voluntari??
Stiu ca se iese din Buc prin Colentina...dar de la Europa nu mai stiu. Incotro e RARul??

--------------------
Dacia Supernova 2003 Clima - B 50 BPF
Din sh in sh pana la una noua si straina!![COLOR=blue]
+
gabrielv
post 31 Mar 2006, 13:05
Post #43

g.a.b.i.

QUOTE(Sorin.m @ 31 Mar 2006, 11:47)
stie cineva cum se ajunge la RAR Voluntari??
Stiu ca se iese din Buc prin Colentina...dar de la Europa nu mai stiu. Incotro e RARul??
*

se iese din Buc prin Colentina.. la Europa e un pod pe care il traversezi, mai mergi cateva minute pana la urmatorul pod pe care nu il urci. Mergi prin dreapta podului si apoi faci stanga pe sub pod. Pe urmatoarea straduta faci dreapta si de acolo
te descurci singur - parca sunt (erau) si indicatoare (sau te iei dupa ca^rdul de masini care duc toate la RAR).

Pe mine m-a zgariat un bou cu un autobuz mare ca s-a bagat f aproape de mine si era si ceata de era sa urc pe pod in loc sa fac dreapta pe langa pod...

--------------------
Dacia 1310 1983 TX - B-23-HSO
+
Sorin.m
post 1 Apr 2006, 23:20
Post #44

Membru incepator

Iti multumesc mult!!
Sa vad luni cat de repede am sa ajung.

--------------------
Dacia Supernova 2003 Clima - B 50 BPF
Din sh in sh pana la una noua si straina!![COLOR=blue]
+
2 Pages < 1 2
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 9th July 2025 - 18:05
Forum Renault