Intamplare stupida, 2 in 1
![]() ![]() ![]() |
Intamplare stupida, 2 in 1
Alex4u |
![]()
|
||
![]() Ultima scursura' umana Group: Members Posts: 2.131 Joined: 19 March 10 From: Scursureștii de Campie ![]() |
|
||
--------------------
EX:DACIA
BERLINA TX
1987 Ex Bmw e36 318i
Ex Opel Astra G 1.6 - Vand piese Ex Audi A4 1.6 105 HP Ex Peugeot 206 Ford Focus II 2009. Opel Astra G 1.6 16v |
|||
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
N-ai recunoaste ca ai facut o gluma proasta.
Daca ti se face scarba recomand metoclopramid. |
--------------------
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
io inteleg glumele pana la partea cu sovinismul... daca zici tu ca a fost o gluma (proasta intr-adevar) atunci asa sa fie... Sper sa nu se mai repete... si nu te-am luat la... ti-am explicat cum sta treaba. Daca ai invatat ceva din ce am zis, bine. Daca nu ... nu are rost sa mai zic nimic
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Szanyi negy mancami-ai io-s gabor asa ke vigyaz te olah
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(Alydor @ 4 Apr 2012, 13:05) Tu inca n-ai aflat ca alegerile parlamentare se organizeaza ca sa afle UDMR cu cine guverneaza in continuare? QUOTE(maho @ 4 Apr 2012, 14:11) Interesul poarta fesul... ![]() QUOTE(bion @ 4 Apr 2012, 18:23) Sa ne exprimam corect, ca suntem 'telectuali, ce PLM... |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Chiar am vrut sa-l corectez
![]() ![]() |
--------------------
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd July 2025 - 07:48 |