Caut loc de parcat o masina in Bucuresti, pentru 10 zile (12-21 Septembrie)
![]() ![]() ![]() |
Caut loc de parcat o masina in Bucuresti, pentru 10 zile (12-21 Septembrie)
cconstantin |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 48 Joined: 28 March 06 From: IASI ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2006 - Laureate Plus (1.4 MPI, ABS)
- IS-xx-yyy
|
|||
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
pune la aeroportul otopeni, marele mic aeroport din provincia Bucuresti, care este de 2 (doua) ori mai scump ca la Barcelona ...
![]() parkingul de la unirii ? |
--------------------
-
-
-
|
|
alexstef |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 38 Joined: 27 March 07 From: De unde se da ora exacta ![]() |
Teoretic poti s-a parchezi oriunde in Bucuresti,dar sunt multi care au pretenti ca e locul lor de parcare.Eu aveam o masina mai veche inainte si nu riscam sa ies cu ea din Bucuresti(mergeam in provincie cu trenul).O lasam la Gara de Nord,in parcarea Dalli,dar intr-o parte sa nu se supere taxatorii.Gaseam bilete cu:"Va somam sa luati masina...etc",de la taxatorii Dalli.Nu aveau niciun efect ,asa ca imi luam masina si plecam linistit acasa.Poate te intelegi cu taxatorii si te lasa pt mai multe zile...
This post has been edited by alexstef: 7 Sep 2007, 23:29 |
--------------------
Dacia
Sandero Stepway
dCi 2015
|
|
panda89 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 84 Joined: 27 April 07 ![]() |
nasol oras ti-ai ales in care sa parchezi !!!locuri sincer gasesti prin intersectii!!!:P cam acolo sunt singurele locuri lasate libere dar grabeste-te ca incep sa se ocupe si alea!!!sau mai simplu si sigur : pe langa o sectie ceva de politie:P
|
--------------------
Renault
MEGANE 2.2
1.5 DCi 105HP 2007 PRIVILEGE
- B-65-ZJA
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
parcheaz-o in politehnica, nu cred ca ar deranja pe cineva. oricum accesul e controlat.
|
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
ovidiusoft |
![]()
|
![]() Membru de sub patura Group: Members Posts: 999 Joined: 3 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Sectorul 3, pe langa parcul IOR / Titan. Locuri garla.
This post has been edited by ovidiusoft: 8 Sep 2007, 18:56 |
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
promotia 2005 aici ar veni semnatura, nu?
|
|
nicu022003 |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 537 Joined: 27 February 07 ![]() |
De exemplu poti sa o parchezi si in parcare la cora in subteran.
|
--------------------
Volkswagen
Golf
2010
- B184PAN
|
|
secme |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 20 January 05 ![]() |
buna ziua
un loc sigur de parcare, gratuit, iti gasesti pe la casa presei, poti parca linistit in jurul statuii, ma rog al soclului lui lenin. acolo e vesnic tropaiala, noaptea e lumina, taximetristii sunt la 20 de metri - eu acolo o las, si cateva zile, cand plec cu avionul. plus ca, atunci cand vii de la otopeni, platesti numai cursa pana la piata presei, tariful ala palpitant, nu si stationarile la stopurile din bucale. un alt loc de parcare destul de sigur este breteaua din fata bancii angloromane, aia de la piata charles de gauile, peste drum de turnul vodafone. bodigarzi, lumina, tropaiala... esti sigur. si e moca. |
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Scala
- B 02 XKB
|
|
nu_stiu_totul |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 28 August 03 ![]() |
Chestiunea a devenit de actualitate si pt. mine.
Unde pot parca masina 2 saptamani in Bucuresti cat mai ieftin si sigur ? |
-------------------- |
|
shake |
![]()
|
![]() Crap Group: Members Posts: 1.589 Joined: 11 August 06 From: Bucuresti , Militari Squad ![]() |
In zona Militari
cum vi de pe autostrada pe partea stanga va fi Auchan ( parcare pazita ) au inclusiv parcare subterana ! in zona Pacii langa autogara este o parcare pazita non-stop UNDE TREBUIE SA PLATESTI INSA.... in zona Cora Lujerului recomand parcarea subterana ![]() Nu va recomand sa va parcati masina "teleleu" mai ales daca nu aveti nr de B ... exista riscu sa ramaneti fara o antena...,capace,stergatoare,oglinzi,etc. |
--------------------
D
S
2003 Montez kit Xenon (Bucuresti).
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
defineste ieftin si sigur? in ce zona a bucurestiului?
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
riderontornadoes |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 347 Joined: 9 June 05 ![]() |
QUOTE(secme @ 9 Sep 2007, 14:27) buna ziua un loc sigur de parcare, gratuit, iti gasesti pe la casa presei, poti parca linistit in jurul statuii, ma rog al soclului lui lenin. acolo e vesnic tropaiala, noaptea e lumina, taximetristii sunt la 20 de metri - eu acolo o las, si cateva zile, cand plec cu avionul. plus ca, atunci cand vii de la otopeni, platesti numai cursa pana la piata presei, tariful ala palpitant, nu si stationarile la stopurile din bucale. un alt loc de parcare destul de sigur este breteaua din fata bancii angloromane, aia de la piata charles de gauile, peste drum de turnul vodafone. bodigarzi, lumina, tropaiala... esti sigur. si e moca. ![]() |
--------------------
dacia 1310
1310
- b21htf
|
|
shake |
![]()
|
![]() Crap Group: Members Posts: 1.589 Joined: 11 August 06 From: Bucuresti , Militari Squad ![]() |
eu am vorbit de cartierul Militari
![]() |
--------------------
D
S
2003 Montez kit Xenon (Bucuresti).
|
|
Dj_captainu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 362 Joined: 14 June 08 From: Bucuresti ![]() |
In parcare la AFI Palace Cotroceni...e NON-STOP deschis
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2
2003 , 1.9DCI, 120CP
- IL-16-RYN Laguna 2 Dynamique
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 23:28 |