IMBUNATATIRI LA BANI MARUNTI
![]() ![]() ![]() |
IMBUNATATIRI LA BANI MARUNTI
Iulikk |
![]()
|
||
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
|
||
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|||
nucu68 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 200 Joined: 23 January 07 ![]() |
E clar, i-a intrat in sange. E contaminat ireversibil. Pe asta si daca il pui sa scrie cu pixul pe hartie tot cu k, sh, tz va scrie.
|
--------------------
Dacia
Logan GPL
2007
|
|
fuzzzy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.080 Joined: 21 February 09 From: BucureSHIT! ![]() |
|
--------------------
reno
clio hb
'02
- X-xXx-XxX "Roata, chiar de-ar fi pătrată, tot se-nvârte, câteodată." - N. Guță
Ca tratament general contra durerilor, recomand Xanax. Ramai cu durerea de p#!@ |
|
gabylzr |
![]()
|
![]() membru autentic Group: Members Posts: 598 Joined: 7 October 06 From: MANGALIA ![]() |
Am vazut ce fel de om este cum a injurat ca un birjar , sper sa nu mai intre cum a promis aseara .
|
--------------------
Skoda Octavia 2,
ex logan laureate 1,5 dci/2006
1,6/2005
- CT------ Forza Steaua
|
|
mario1980 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 437 Joined: 8 April 05 From: Iasi ![]() |
QUOTE(Iulikk @ 5 Apr 2012, 19:11) Care sh, tz ai vazut tu la mine in postare? ![]() O fata in pozitia aia... si mai ales langa o Dacie... e pitipongeala totala, ca sa nu-i zic meltenism. Parerea mea si mi-o sustin. EDIT: mai ales daca e iubita ta... eu nu puneam poza asta pe un forum public. ![]() <span class='edit'>5 Apr 2012, 20:20:</span> De ce-s nesimtit? Tu ti-ai poza iubita / sotia in pozitia aia? Te-ai simti mandru de o poza ca aia? Ai pune dupa aia poza pe feizbuc sau pe forumuri? Eu nu cred ca din prea mult bun simt ai facut "pitipoanca" o persoana pe care nu o cunosti si doar ai vazut-o intr-o poza. Tie ti-ar place sa iti denumeasca cineva iubita, asa cum ai facut-o tu? Ce daca tu crezi ca nu trebuia sa o puna pe acest forum, asta scuza badarania? |
--------------------
Dacia
Logan
dci Preference 2006
- SV ?? ??? Adesea, aproape fiecare om tolereaza prostia celui de linga el, atit timp cit nu ii uzurpa propria prostie.
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
@Iulikk - nu trebuia să te cobori la un asemenea nivel pentru a face o observație lipsită de bun simț. Dacă ăsta e nivelul, și tu ești deasupra, dovedește-o!
|
--------------------
.
.
.
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Daca si adevarul este o nesimtire....
@mario: nu imi va denumi nimeni iubita pitipoanca, pentru ca nu are de ce, nu face poze cracanata pe masini. |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
mario1980 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 437 Joined: 8 April 05 From: Iasi ![]() |
Imi dau seama ca tu nu suferi doar de lipsa bunului simt...
Adica tu ai facut-o pe fata aia pitipoanca doar pentru ca a facut o poza "cracanata pe masini"? Nu te obosi sa-mi raspunzi, ca acum nu are rost. Era o intrebare mai mult retorica. Poate cindva vei intelege ca un barbat nu se comporta asa. |
--------------------
Dacia
Logan
dci Preference 2006
- SV ?? ??? Adesea, aproape fiecare om tolereaza prostia celui de linga el, atit timp cit nu ii uzurpa propria prostie.
|
|
fuzzzy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.080 Joined: 21 February 09 From: BucureSHIT! ![]() |
O cam dam in diverse, poate un "Operator" chiar inchide sandramaua acilea...
![]() |
--------------------
reno
clio hb
'02
- X-xXx-XxX "Roata, chiar de-ar fi pătrată, tot se-nvârte, câteodată." - N. Guță
Ca tratament general contra durerilor, recomand Xanax. Ramai cu durerea de p#!@ |
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Cel mai bine daca s-ar inchide. Nu are ce cauta o astfel de poza pe aceasta arie punct. Am vazut si eu cum si-a bagat initiatorul apoi a editat, nesimtire este putin spus...
This post has been edited by bobo77: 6 Apr 2012, 22:05 |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Aici se inchide, discutia nu mai are finalitate.
Initiatorul, in urma unui mesaj mai mult decat nesimtit, are 60 de zile pauza. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd July 2025 - 17:59 |