Oprescu "independentul"!, ramanem cu doctoru vrajitor pe cap?
![]() ![]() ![]() |
Oprescu "independentul"!, ramanem cu doctoru vrajitor pe cap?
corbex |
![]()
|
||
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|||
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.629 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
Pai la noi cam toate se suspenda periodic
![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
"Pe langa veniturile de la Primaria Capitalei si UMF, averea lui Sorin Oprescu mai include si doua terenuri intravilane, unul la Ciolpani (1000 mp) si unul la Predeal (500 mp), un apartament de 172 mp in Bucuresti si o casa de 480 mp in Ciolpani.
De asemenea, primarul detine obiecte de arta in valoare de 47.000 euro, bijuterii si ceasuri cu o valoare totala de 17.000 euro, si obiecte de cult de 5.000 euro." Adica toti agaricii au vile si va amagiti ca n-are Oprescu? Si nu le-a pus la socoteala pe cele aflate pe numele soacrei si cuscrei. "In 2010, edilul-șef a rămas fără mașină, doar temporar însă. Astfel, autoturismul BMW fabricat în 2007, achiziționat prin sistemul buy-back, a fost înstrăinat în noiembrie către BMW România prin același sistem, edilul-șef urmând să primească un alt autoturism. Mașina înstrăinată a fost evaluată la 80.000 euro" Va dati seama? BMW ii cumpara masina veche cu 80.000 e. Asta poate invata pe oricine cum se ia o spaga. This post has been edited by corbex: 11 Jun 2012, 10:27 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
sa maritat oprescu?
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(corbex @ 11 Jun 2012, 11:22) Adica toti agaricii au vile si va amagiti ca n-are Oprescu? Si nu le-a pus la socoteala pe cele aflate pe numele soacrei si cuscrei. Tataie, nu că mă phute pe mine grija cum vă fură Sorinel pe voi, da' unii în viață n-au supt creionul chimic făcând salarii la Apaca. Asta a fost chirug. Și cică bun. Așa că... |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
Poti numi citiva insi care sa-l fi vazut cu scalpelul in mina? In afara imprejurarilor in care le ameninta pe femeile de serviciu ca le taie salariul.
Posedind un discurs de elev de clasa a 4-a, e greu de crezut ca a citit si altceva decit Punguta cu 2 bani. In facultate l-a bagat tac-su, generalul. Tot acesta a dat ordin s-o termine. Lasa-ma cu chirurgul. Si Ciomu era chirurg. This post has been edited by corbex: 11 Jun 2012, 10:32 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
tataie.. gata cu campnia... aduna fortle pt toamna.... sau pentru nunta lu oprescu.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Unu e Videanu, altu e Blaga.
La amandoi le-a taiat elanul. Al treilea e Prigoana... Asta asa, fara multa concentrare. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
corbex |
![]()
|
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
b76bgaarh |
![]()
|
bre mos corbex, eu nu reusesc sa inteleg ce avantajai de pe urma pdl. cstiva basisti sau laudat pe forum cu realizarile lor mateiale din perioada asta. in afara de distributia renoului, nu te-am vazut sa te lauzi....
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
corbex |
![]()
|
Pai vezi? Nu se exista decit simpatia pe baza de avantaje?
Antipatia bazata pe dezavantaje s-ar putea constitui in argument? |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Aciu ii disperat ca din cate l-am adumecat balastiera aia care ii da si lui bani de slz cred ca e pe baza de portocaliu. Or mai fi si ceva nostalgii dinamoviste . Cand simte suflarea rece a pensiei sau somajului il apuca subit inpiratia si posteaza cu frenezie tot ce gaseste in caietul de notite de la instructajele de partid.
Acu mai e si invidia; la buyback dacia a zis ca ia slz numai daca o tapiteaza cu bancnote de 10 ieuro ![]() Au ,au moshule urata-i batranetea. |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
corbex |
![]()
|
Te las sa-mi povestesti, da' nu chiar acu', ca-mi daunezi la moral.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
QUOTE(corbex @ 11 Jun 2012, 11:29) Poti numi citiva insi care sa-l fi vazut cu scalpelul in mina? In afara imprejurarilor in care le ameninta pe femeile de serviciu ca le taie salariul. Posedind un discurs de elev de clasa a 4-a, e greu de crezut ca a citit si altceva decit Punguta cu 2 bani. In facultate l-a bagat tac-su, generalul. Tot acesta a dat ordin s-o termine. Lasa-ma cu chirurgul. Si Ciomu era chirurg. Omu a facut treaba buna la municipal, unde a fost respectat de toata lumea, atat ca medic chirurg, cat si ca director de spital. Cred ca aici ai comis o mica ghiolbanie, cu tot respectul de ti-l port. Adica Vitea nu e cinstit, ca a pus mana pe carierele de marmora si s-a facut miliardar, iar Oprescu, cu o bruma de avere, cu medicina terminata, si cu suficiente operatii facute, e o plaga a societatii. |
--------------------
...
..
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Cine dracu il pune in balanta cu videanu? Eu il puneam cu Nicusor Dan care are un doctorat in matematica la Paris! Ca Hoparescu e un Ciomu mai birocrat e f. adevarat!
|
--------------------
**
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
QUOTE(luck33ro @ 11 Jun 2012, 20:08) Poa` sa aibe si un doctorat in fizica nucleara ca nu asta trebuie in primarie. Noua ne trebuie un "ghiolban integru" care sa dea cu toti de pamant. Am ajuns in punctul in care se asculta doar de frica, iar nenea Nicusor nu mi se pare a fi genul de om care sa se impuna. L-am auzit la TV si nu mi-a lasat cine stie ce impresie. P.S. Nu am votat cu Oprescu. This post has been edited by Fratzica: 11 Jun 2012, 21:09 |
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
corbex |
![]()
|
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
nici n-am sugerat ca Oprescu e integru.
Noua ne trebuia nenea asta pe post de primar: 1206696119n95FZ3.jpg Are si costum, e numa` bun. |
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
corbex |
![]()
|
Il stiu, e nepotul lui Lombroso.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Il bag aci la Oprescu, sa nu mai deschid alt topic.
Sambata cine credeti ca ma saluta din masina? Io stationam in picioare regulamentar pe partea dreapta a carosabilului, cand trece o masina (parca octavia) pe langa mine, si spre marea mea surprindere ma saluta...Ieram in Cheia de Baile Olanesti...iar in masina ierea "Pupaza" de la Traznitii, care facea campanie ielectorala pt. un primar din Olanesti. Dupa vreo ora il gasesc intr-o carciuma ordinara discutand cu alegatorii. Ca mai apoi sa aflu ca are nus' ce hotel in Olanesti. Acu in Olanesti daca vrei sa bei o gura de apa din izvoarele patriei, trebuie sa platesti. La toate izvoarele au fost montate gratii masive de fier care impiedica accesul liber. Pt. cine nu stie izvoarele au fost amenajate de pe timpul lui Ceasca, iar cel care le-a "privatizat" a montat doar gratiile, in rest nu a a facut nicio investitie. Am platit vreo 60 lei pt. 5 zile, ceva de genul, sotia a platit. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Nu pot ei sa puna gratii la aer ... Da ca sa bei apa dai cu cartela sau cum?
![]() |
--------------------
**
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Iecszact, dai cu cartela.
Sa nu mai zic, ca nu poti sa iei azi apa pt. maine, sau mai mult de 100 ml nu poti sa bei, si pe aia 100 ml ii bei cu greu. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
neumann |
![]()
|
QUOTE(luck33ro @ 11 Jun 2012, 21:08) Cine dracu il pune in balanta cu videanu? Eu il puneam cu Nicusor Dan care are un doctorat in matematica la Paris! Ca Hoparescu e un Ciomu mai birocrat e f. adevarat! Pulisor Van ala e la fel de independent ca si videanu si eba, din acelasi partid. Macar Oprescu a fost sustinut pe fatsa de USL, nu puteai sa zici ca n-ai stiut cand te-ai dus la vot. |
--------------------
...
..
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
acu pe bune, este unu care poate sa spuna ca nu a stiut in cazul eba?
![]() |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
testike |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.452 Joined: 18 March 05 From: Cluj ![]() |
Vad ca nu mai pomeneste nimeni de bebelusii care au ars in spital.
Spitalul era in administrarea primariei, s-a agitat Oprescu sa il ia, sa isi poata face smenurile cu medicamente. Atunci s-a dat la fund si nu a zis nimic. Acum se plimba cu masinile de >100k EUR ale firmelor de medicamente si isi face intrare separata la primarie, probabil sa nu il deranjeze parintii sau p..limea in general .. http://www.evz.ro/detalii/stiri/oprescu-tr...ere-984177.html |
--------------------
Mazda 3 2018
Prestige 2009 1.5 DCI 85CP
Ambition 2004 1.6 MPI
|
|
corbex |
![]()
|
Are nevoie sa opereze in mediu steril. Sa nu se infecteze spagile cu dna.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
testike, caldura mare la cluj? tot te mai platesc astia la postare?
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th June 2025 - 13:50 |