Avort: pro/contra, strict despre acțiunea de a avorta
![]() ![]() ![]() |
Avort: pro/contra, strict despre acțiunea de a avorta
yhattori |
![]()
|
||
![]() * Group: Members Posts: 522 Joined: 18 August 09 ![]() |
|
||
--------------------
*
*
*
|
|||
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
QUOTE(DragosP @ 9 Apr 2012, 15:55) Gata, am reusit. Nu-s eretici. ![]() Intre timp am lamurit si subiectul principal: Pacatele strigatoare la cer sunt: 1) Uciderea savarsita cu voie ... 2) ... impiedicarea cu stiinta a zamislirii de prunci si lepadarea lor Sinodul avea doua variante: sa schimbe doctrina sau sa dea un verdict. A preferat-o pe cea mai simpla. ![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
QUOTE(yhattori @ 9 Apr 2012, 14:47) Ala e din pui. In apa iti pun fluor. Si plumb, ca proiect auxiliar, lobbiul dentistilor... Si nu te opri aci, e loc de glumite mai dragute, hâd stolo, hard polo, sad tolo. Cerul e limita ![]() You are losing it... ![]() |
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
yhattori |
![]()
|
QUOTE(Han Solo @ 9 Apr 2012, 15:16) Ala e din pui. In apa iti pun fluor. Si plumb, ca proiect auxiliar, lobbiul dentistilor... http://en.wikipedia.org/wiki/Combined_oral...onmental_impact QUOTE This excretion is shown to play a role in causing endocrine disruption, which affects the sexual development and the reproduction, in wild fish populations in segments of streams contaminated by treated sewage effluents. nu-s eu conu' salau? nu-i progesteronu' si estradiolu' si aia ma-sii ON-TOPIC? am fost prea abscons? QUOTE Si nu te opri aci, e loc de glumite mai dragute, hâd stolo, hard polo, sad tolo. Cerul e limita ![]() had solo. recunosc, nu e cel mai grozav calambur care mi-a iesit din tastatura. m-am lasat inspirat de ala cu conu' salau dar na, stii tu, epigonii... QUOTE pas glop. adica: am ajuns eu sa-ti explic bancurile dar i am losing it. This post has been edited by yhattori: 9 Apr 2012, 15:27 |
--------------------
*
*
*
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Da' sado ce-are? Nu merge?
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
yhattori |
![]()
|
nu stiu, daca ai poze cu el in latex cu bila-n gura, pune pe topicul dedicat. jurnal de bord?
pentru ca vad ca sintem la ora marilor neintelegeri: 903062.png la bila aia ma refeream. This post has been edited by yhattori: 9 Apr 2012, 15:32 |
--------------------
*
*
*
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
QUOTE(DragosP @ 9 Apr 2012, 14:45) Da, împiedică ovulul fecundat să se bla-bla, pentru că ovulul nu va mai fi fecundat. Logic, nu? Da' cum ziceai că-i cu logodna și cu lăbăreala? Deci lipsa de foutere e tot pacat, ca lipsim ovulul de cuvenita fecundare. Ca o curiozitate, labareala e considerat avort de spermatozoizi? ![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
N-ai inteles nimic.
![]() Labareala se considera desfranare, adica lasarea cu totul in voia poftelor trupului, si e pacat capital. In schimb contraceptia=avort (impiedicarea cu stiinta a zamislirii de prunci si lepadarea lor) si e pacat strigator la cer. Teoretic pacatele strigatoare la cer sunt mai grave decat cele capitale. Oricum cu nici unul din ele nu scapi. Desfranatii nu vor mosteni imparatia lui Dumnezeu. Iar pe cei cu pacate strigatoare la cer, o sa-i bata Dumnezeu inclusiv pe lumea asta. Contraceptia, aka impiedicarea cu stiinta a zamislirii de prunci, e trecuta la sodomie. Adica e echivalent daca i-o tragi nevestei tale cu prezervativ sau vecinului la buci. ![]() Am gasit si ceva interesant, offtopic. Intre pacatele strigatoare la cer se afla si oprirea platii lucratorilor, scumpirea traiului, falsificarea alimentelor. Deci, dupa dogmele bisericesti, n-as vrea sa fiu in pielea guvernantilor. ![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Ok, văd că ai avansat. Bun.
Te-ai lămurit și cum e cu logodna după "uzanțele BO"? |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
cdadan |
![]()
|
Inca nu. Ce-i drept, nu am gasit nimic care sa ateste o "dezlegare". Insa am spus de la inceput, astea erau practici de pe vremea lu' pazvante. Preotii (probabil din aia neadevarati) recomandau tinerilor, inainte de nunta, daca nu se mai pot abtine, sa vina la biserica, pentru logodna si "dezlegare".
Probabil relatiile trupesti cu viitoarea nevasta sunt considerate desfranare. Logodna mi se pare o reminiscenta iudaica. |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
cdadan |
![]()
|
Pai ce sa-i faci, mai greseste omul, mai ales cand nu e la curent cu toate catehismele astea.
![]() In biserica ortodoxa inca mai exasta obiceiuri pagane, gen deschiderea pravilei, ghicit trecutul si viitorul, afuriseniile, canoane dubioase si altele. Iar din nefericire, acestea sunt tolerate. |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Sudsemnatu |
![]()
|
![]() Membru Huligan Group: Members Posts: 1.703 Joined: 28 November 06 From: Bucuresti ![]() |
s-au apucat si astia sa isi dea cu parerea:
http://www.evz.ro/detalii/stiri/cinci-argu...daj-976142.html Deci: la PRO..nu stiu ce sa zic..mi se par de bun simt dar la CONTRA: 1.1. Se încalcă dreptul femeii de a decide asupra propriului corp, până în săptămâna a 14-a de sarcină. Pai cum ? Ca tot ea decide daca face sau nu avort...acolo doar o consiliaza. Parca asa era nu? 2. Manipularea prin imagini și informații distorsionate. Sa zicem ca da. 3. 3. Proiectul are carențe. De unde stiu eu ca are carente? care sunt alea? 4. Risc de deces. Aici doar un medic ne poate lamuri. 5. Traumele psihice și fizice sunt un mit. Stiu ei. E posibil sa fie asa dar e posibil sa nu fie. |
--------------------
Skoda Fabia 2005
Ex: Dacia Nova/Logan/Supernova
2000/2007/2002 Midland Alan 52/PNI ML 160
Speed doesn't kill people, its the sudden stop that does |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Mersul la psiholog e doar o taxa pe avort. Era prea simplu.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Sudsemnatu |
![]()
|
![]() Membru Huligan Group: Members Posts: 1.703 Joined: 28 November 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Skoda Fabia 2005
Ex: Dacia Nova/Logan/Supernova
2000/2007/2002 Midland Alan 52/PNI ML 160
Speed doesn't kill people, its the sudden stop that does |
|
DragosP |
![]()
|
Dacă stăm puțin și ne gândim, chiar "act de terorism" nu este.
În schimb, este ultimul lucru care trebuie făcut. Ideal e ca femeia să nu ajungă să-și pună problema avortului, mai ales în urma așa-ziselor "sarcini nedorite". Educația: morală, sexuală, spuneți-i cum vreți, cu aia trebuia început. Așa, e cam frecție galenică la piciorul lu' prigoană. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
Sintem prea pudici pentru educatie sexuala. Cind nu sintem, le-o facem profesorilor in timpul orelor, cu exeplificari practice live.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.227 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Dac-am ajuns la educatie...se poate inchide. Sau deschide altul, kilometric
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
cdadan |
![]()
|
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
DragosP |
![]()
|
Cred că nu înțelegi bine.
În primul rând, crezi că nu-mi dau seama de lungul nasului meu ca să-mi pot permite să recomand ceva? Da, pot afirma că este necesară educația, dar de aici până la a recomanda ceva... Singurele lucruri pe care ți le-am recomandat (și implicit și celor care au citit) au fost lecturile din link-urile de mai sus, dar asta doar după ce am citit cele arătate de tine. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
cdadan |
![]()
|
Educatia laica imi spune sa folosesc metode contraceptive pentru a evita copii nedoriti, avortul sau chiar mai rau, abandonul.
Dogmele BO spun ca relatiile trupesti protejate, cu nevasta, reprezinta un pacat la fel de grav ca sodomizarea unui copil. ![]() Intre cele doua "invataturi" exista o fractura majora. Eu ce concluzie pot sa trag? Ori societatea in care traim este pervertita in ultimul hal, astfel incat considera de bun simt un pacat strigator la cer, ori BO este plecata cu sorcova, iar dogmele alea nu sunt scrise cu nici o inspiratie de la duhul sfant. |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
DragosP |
![]()
|
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.483 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(cdadan @ 12 Apr 2012, 10:35) Educatia laica imi spune sa folosesc metode contraceptive pentru a evita copii nedoriti, avortul sau chiar mai rau, abandonul. Adica un fel de cale de mijloc. Conform BO, ar trebui sa incercam sa ne comportam ca niste sfinti in devenire. Ceea ce nu-i chiar o optiune pentru multi dintre noi. Si da, chiar daca nu-s cine stie ce dus la biserica, traiesc si eu cu parerea ca societatea din ziua de azi, cel putin din punct de vedere moral, e de toata jena. Nu m-as pune s-o compar cu societatea de amu' xxx ani, ca tare mi-e ca marea diferenta dintre ele e tipul de pacate, nu totalul lor. |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
DragosP |
![]()
|
Mai contează și tipul, nu numai numărul...
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.483 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Sa reformulez. Presupunand ca s-ar da punctaje pe fiecare pacat in parte, media pe cap de locuitor nu cred ca difera prea mult.
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
corbex |
![]()
|
Sa ridice doo deste-n sus cine se babardeste doar ca sa faca copii!
Nu va bazati pe Filip! This post has been edited by corbex: 12 Apr 2012, 13:17 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.010 Joined: 23 July 09 ![]() |
Ma simt bine in pielea mea, extrem de multumit de fiecare zi in care reusesc sa-mi reprim sexualitatea. E ceva grozav sa fii deasupra a tot ce inseamna zbatere inutila. Imi prieste mizantropia, prin insusi faptul ca este pe deplin justificata.
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st June 2025 - 14:19 |