Recuprare URGENTA fisier word DOCX, este licenta...
![]() ![]() ![]() |
Recuprare URGENTA fisier word DOCX, este licenta...
tzepesch |
![]()
|
||
![]() Japan Jupan Group: Members Posts: 2.403 Joined: 22 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Attached thumbnail(s) Eroarea_1.jpg ( Size: 112.24k ) Number of downloads: 773 Eroarea_2.jpg ( Size: 121.04k ) Number of downloads: 849 |
||
--------------------
Dacia
DELTA GALIDI Station Wagon
1982 - 1310 - 4VIT.
- B-xx-xxx De ce caraie cioara in zbor? ... Schimba vitezele
Toyota Auris 2L D-4D Luna Plus + |
|||
Alex4u |
![]()
|
![]() Ultima scursura' umana Group: Members Posts: 2.131 Joined: 19 March 10 From: Scursureștii de Campie ![]() |
Da-i un upload pe http://www.2shared.com/ si apoi pui direct link aici sa vedem ce si cum
|
--------------------
EX:DACIA
BERLINA TX
1987 Ex Bmw e36 318i
Ex Opel Astra G 1.6 - Vand piese Ex Audi A4 1.6 105 HP Ex Peugeot 206 Ford Focus II 2009. Opel Astra G 1.6 16v |
|
tzepesch |
![]()
|
![]() Japan Jupan Group: Members Posts: 2.403 Joined: 22 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
1982 - 1310 - 4VIT.
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
sau pe transfer.ro, e mai rapid
14 Apr 2012, 13:52: de cand ai postat fisierul am incercat sa il repar. Am folosit vreo 15 tool-uri, l-am redenumit in zip sperand sa gasesc fisierele xml componente, am folosit functia de repair din word si ... nimic. Singurul lucru pe care cred ca l-ai mai putea face ar fi sa dai un system restore la o data in care toate lucrurile mergeau ok. Bafta! This post has been edited by Fratzica: 14 Apr 2012, 13:52 |
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Am incercat si eu cateva programele dar... mai incerc, nu promit nimic.
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
tzepesch |
![]()
|
va multumesc tuturor pt stradanii.
fisierul continea doar text si poze de mici dimensiuni, total avea 24 pagini. |
--------------------
Dacia
1982 - 1310 - 4VIT.
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.627 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
eu am incercat cu:
Corrupt docx salvager recovery toolbox for word systools docx repair corrupt office 2007 cimaware officefix 6.xx(5.51 cred de fapt) si nimic... This post has been edited by sorin1983: 14 Apr 2012, 16:34 |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Deschide-l in windows 98.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
Cauta in C:\Users\Userul tau\AppData\Roaming\Microsoft\Word\ si vezi daca nu ai o copie autosalvata.
|
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
pvd2010 |
![]()
|
![]() Trăitor în R.S. Romînia Group: Members Posts: 32 Joined: 24 August 06 ![]() |
Technical Suport call line la microsoft?!
zic si eu... |
--------------------
Dacia
1310 L
1997 Debian Jessie + Mate 1.8
|
|
Eclipse |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 12 January 08 ![]() |
OK. Un fisier DOCX este de fapt o arhiva zip continand multe xml-uri, jpg-uri etc, intr-o forma structurata.
Sugestia mea ar fi sa-l redenumesti in .zip si sa folosesti pe el un program de ZIP repair, nu de doc repair. Incerc si eu acum sa recuperez ceva, vedem daca este cu noroc ![]() Dorin |
--------------------
Dacia
SupeRNova
2001
- PH-24-ALE
|
|
tzepesch |
![]()
|
Argoane, cu tot respectul, dar DU_TE_N AIA A MA_TII cu cretinismele tale...
nu-si face copie in folderul de autorecovery This post has been edited by tzepesch: 16 Apr 2012, 09:16 |
--------------------
Dacia
1982 - 1310 - 4VIT.
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
pffff, nu-s cretinisme bre, is argonisme...nici macar nu trebuie sa te superi
![]() |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
tzepesch |
![]()
|
adevarat, e in rand cu becalismul...
|
--------------------
Dacia
1982 - 1310 - 4VIT.
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Pfff..daca tu asa injuri in sfintele zile de pasti la o sugestie de buna credinta, sa nu te miri daca pici licenta, desi in ziua de azi conditia e sa te prezinti, chiar si daca se duce cu ziarul de ieri, tot prostu' o ia, nu mai e scoala ce a fost.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
tzepesch |
![]()
|
Sugestia ta e de buna credinta? pff...
ps, licenta e doar 1/3 din diploma... |
--------------------
Dacia
1982 - 1310 - 4VIT.
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
aceasi atitudine de pe toicul cu consumul la auris.......
cam irascibil, la fel esti si in trafic? |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
shake |
![]()
|
![]() Crap Group: Members Posts: 1.589 Joined: 11 August 06 From: Bucuresti , Militari Squad ![]() |
Salut,
Incearca sa-ti trimiti fisierul pe GMAIL ( eu momentan sunt la munca si am acces limitat la 1 mb ) > Intri pe mail > Deschizi fisierul primit "as attachment" > O sa-ti dea o eroare> "we are unable to generate a view of the document at this time.Alternatively, you can view the plain HTML (automatically redirecting)." When you select the HTML version the file opens sper sa reusesti. |
--------------------
D
S
2003 Montez kit Xenon (Bucuresti).
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th May 2025 - 17:34 |