gazele de sist, castig sau dezastru
![]() ![]() ![]() |
gazele de sist, castig sau dezastru
kato |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
|
||
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|||
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
ai grija ce-ti doresti nene, nu zic mai mult!
![]() |
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
kato |
![]()
|
si uite asa facem pe desteptii si interesantii.....consideri ca radian nu poate face fata?
![]() |
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Cred ca extractia gazelor de sist e ecologica atata timp cat nu se extrag sub casa mea.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
QUOTE(kato @ 21 Mar 2014, 19:06) Mi-as dori sa am timp sa stau cu el 5 ore pe zi ;parca asta am scris ca imi doresc. te molipsesti de la tonelu: si dai si lupta ![]() Imagini mirifice de la exploatarile nepoluante hidro sau termo si sondele benigne Oasa_acumulare_.jpg ( Size: 17.45k ) Number of downloads: 256 ocna_mures4.jpg ( Size: 22.9k ) Number of downloads: 267 sonde.jpg ( Size: 98.59k ) Number of downloads: 268 Halanga.jpg ( Size: 68.64k ) Number of downloads: 267 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(kato @ 21 Mar 2014, 18:44) pot sa o fac foarte bine radiane, mai ales cand e vorba de viata mea. pana nu se vor face studii temeinice care sa arate ce poate si ce nu poate face fracturarea consider ca nu merita riscul. Pai daca ar gandi toti ca tine nu ar mai avea unde sa se faca studiile ![]() This post has been edited by ady77: 21 Mar 2014, 20:05 |
--------------------
|
kato |
![]()
|
bre ady, cand altii le refuza pe motiv de cah (vezi sua) sunt foarte atent la ce mi se pregateste.
nene bion, sper sa-ti gasesti timp cat mai mult pentru ei. ![]() |
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Și în afară că ne stresezi pe aici
![]() |
--------------------
|
kato |
![]()
|
stai lin ca nu stau la marginea drumului sa arunc cu pietre in masinile chevron.
![]() |
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Daca tot stai acolo, mai bine fa-le semnul cu "ia-ma nene". Poate te lipesti de un loc caldut in caravana lor.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
kato |
![]()
|
radiane reciteste ce am scris! poate ai sa intelegi. inca o data ridici mingea la fileu.
|
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
bion |
![]()
|
Te testeaza sa vada cat mai poti sari pana iti iese hernia si sa vada cat esti de perseverent( se stie ca perseverenta =calitate )
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Adevarul e ca topicul acesta nu ar mai avea nici un sarm fara Kato.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
kato |
![]()
|
adevarul este ca dragostea pentru meseria ta te orbeste!
|
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
radian |
![]()
|
Nu tine de competentele mele profesionale sa dau lumina verde exploatarii gazelor de sist.
Si nici de tine sa impui interdictie pe ele. Dar patetismul cu care dramatizezi teoria "drobului de sare" te face un "ceva" aparte ... |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
kato |
![]()
|
aham. poate nu ai observat ca la argumentele tale am adus contraargumente. nici acum nu ai fost in stare sa spui daca suntem independenti energetic si in ce consta strategia. adr tu da-i si lupta, toti cei care nu sunt de acord cu tine sunt pulesteni prosti, patetici si fara viziune, sa nu mai vorbim de incapabili si neinformati. daca nu crezi ce-ti scriu aici, cauta-ti postarile de pe acest topic. cand nu esti capabil de o argumentatie incepi cu violenta verbala.
|
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
radian |
![]()
|
A fost un joc de cuvinte. Am zis "pulesteni". Atat. Nu i-am etichietat ca fiind prosti. Cel mult naivi si usor de manipulat. Iar patetismul doar tie ti l-am reprosat.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
kato |
![]()
|
QUOTE(radian @ 22 Mar 2014, 22:44) A fost un joc de cuvinte. Am zis "pulesteni". Atat. Nu i-am etichietat ca fiind prosti. Cel mult naivi si usor de manipulat. Iar patetismul doar tie ti l-am reprosat. joc de cuvinte din care reiese ce? a fost fix cu intentia de a jigni, si tu, si eu stim asta foarte bine. io zic sa-ti analizezi postarile de pe topicul asta. concluzia o poti trage singur. p.s. inca astept sa explici in ce consta independenta energetica, daca o avem ori ba, ce inseamna strategia energetica si in ce consta ea. si mai ales de ce trebuie sa exploatam acum in loc sa mai asteptam 15 ani cand vom sti incomparabil mai multe despre ce inseamna gfracturare. |
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
ady77 |
![]()
|
Parca esti viju, repeti mereu aceeasi intrebare.
|
--------------------
|
kato |
![]()
|
pai io tot sper sa raspunda. sugerezi cumva ca ar fi incapabil sa faca asta si intreb degeaba?
![]() |
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
ady77 |
![]()
|
Dar e obligqt sa raspunda? Si aici e ca la politica, ti-ai format o parere, nu mai conteaza ce zic altii.
|
--------------------
|
radian |
![]()
|
Legat de "independenta energetica" vezi postul 3191.
Legat de "strategia energetica" chestiunea a nitel mai complicata. Cu siguranta nu se poate defini conceptul in cateva randuri si nici nu sunt convins ca esti pregatit pentru o astfel de discutie cata vreme la tine totul se reduce la ceva de genul "sa faca cine, ce vrea, dar nu la mine-n batatura". Prima data incearca sa de dumiresti totusi de ce multi sustin ca e de bine sa ai in tara investitori strategici. Nu e obligatoriu sa iti insusesti argumentele lor, doar sa incerci sa le intelegi. Apoi, daca, chestiunea iti mai capteaza interesul citeste si ce scrie aici: http://www.minind.ro/energie/STRATEGIA_ene...actualizata.pdf Apoi, mai vedem noi ce facem ... ![]() Ti-am satisfacut doleantele? Multumit de raspunsuri? Imi dai nota de trecere? P.S. "Pulesteni" a fost o ironie la adresa celor care in naivitatea lor s-au lasat manipulati in jocuri de interese. This post has been edited by radian: 23 Mar 2014, 09:00 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Io astept sa vad ce atitudine iei cind va veni Chevron sa exploateze carbunii de sist.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
radian |
![]()
|
Corbex te asigur ca localnicii le-ar ridica statuie in buricul targului.
QUOTE(Garett @ 23 Mar 2014, 11:41) Hei, sezi bland. Da ce-s eu, oracolul din Delphi? Kato m-a sacait cu intrebarile lui de zeci de posturi. I-am raspuns sa nu se mai smiorcaie pe aici. Tu ce-ti imaginezi, ca-ti raspund asa din prima? Mai insista si tu putin ... Varsa si tu o lacrima pa altarul potentialilor someri, fii si tu patetic ce PLM... This post has been edited by radian: 23 Mar 2014, 11:23 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Te lasi rugat, ai?
![]() |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
kato |
![]()
|
QUOTE(radian @ 20 Mar 2014, 23:49) "Mie, sa ai capacitatea de a-ti produce singur energia de care ai nevoie, sa nu fi obligat sa cumperi din alte tari. " acum vindem energie. asta inseamna ca avem excedent, corect? "Importul de gaze rusesti nu este unul deosebit de mare. Dar, singura solutie sa avem acces la gazele rusesti sunt conductele care vin din Ucraina. Si daca acolo se impute treaba atunci nu ne va fi nici noua tocmai bine. In schimb, fa un efort de vointa si incearca sa vezi si mai in perspectiva. Rezervele de gaze conventionale din RO permit exploatarea in actualul ritm inca vreo 15 ani. Dupa aia ce facem?" in perspectiva dorita de tine, permitem exploatarea gazelor de sist ca sa ce? sa devenim independenti? ![]() "Ca sa nu te mai tot vaiti atat de batatura proprie, si aici la mine-n targ se incerca exploatarea pungilor de metan din zacamintele de carbuni. Si nimeni nu se da de ceasul mortii. O firma americana are drept de explorare a gazului metan din campurile miniere. Problema e ca desi au un proiect comun cu Universitatea Petrosani inca nu au reusit sa dezvolte o metoda de exploatare care sa reduca suficient cheltuielile incat sa fie rentabila exploatarea." ca va doriti voi e una, capul face, capul trage. noi nu dorim. "Legat de "strategia energetica" chestiunea a nitel mai complicata. Cu siguranta nu se poate defini conceptul in cateva randuri si nici nu sunt convins ca esti pregatit pentru o astfel de discutie cata vreme la tine totul se reduce la ceva de genul "sa faca cine, ce vrea, dar nu la mine-n batatura". " fa un efort si incearca sa argumentezi, io promit sa citesc tot. daca am neclaritati le spun. limitarea mea vine din cauza ca riscul ni-l asumam noi, cei expusi, beneficiile americanii. si ca sa dam un aspect de normalitate, statul roman, cu praful de pe toba. "Prima data incearca sa de dumiresti totusi de ce multi sustin ca e de bine sa ai in tara investitori strategici. Nu e obligatoriu sa iti insusesti argumentele lor, doar sa incerci sa le intelegi. Apoi, daca, chestiunea iti mai capteaza interesul citeste si ce scrie aici: http://www.minind.ro/energie/STRATEGIA_ene...izata.pdf" cel mai prost argument. investitorii strategici. ne uitam pe facturile la energie electrica si la gaze. ne uitam la petrom. asta ca sa ramanem in domeniu. in concluzie, tu doresti exploatarea gazelor de sist ca sa dobandim independenta energetica si sa nu ma fim la mana rusilor, ca in 15 ani se termina rezervele actuale. io resping argumentele deoarece exploatarea gazelor de sist nu vor asigura independenta, fiind la mana americanilor. schimbam pe dracu cu tacsu'. doar ca, in cazul celei de a doua variante, statul roman va beneficia de ceva banuti si va avea ocazia sa-si distruga teritoriul (mici cutremure ce pot declansa activarea unor falii inactive) plus afectarea ppanzei de apa freatice. ca desi pungestiul apare ca exponentul fracturarii, realitatea este ca e primul pe lista. un nimic.70 % din teritoriul tarii este concesionat. banuiesc ca ochii tari doresc sa vada peste tot sonde, e fix problema ta. ai mei nu doresc asta. poti sa numesti treaba asta prostie, patetism, naivitate, obtuzitate, limitare, etc. nu conteaza. ca idee, in china nimeni nu a spus nu progresului si industrializarii. acum baietii stau cu masca pe mufarina. asta e pretul pe care il platesc. io prefer sa fiu patetic si sa beau apa de la pompa stradala acasa, decat sa accept un risc clar de poluare ca sa faca sula mare americanii si cativa vanduti din guvernele trecute si viitoare. |
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 10:46 |