gazele de sist, castig sau dezastru
![]() ![]() ![]() |
gazele de sist, castig sau dezastru
Markos |
![]()
|
||
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
||
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|||
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Che coza... De parcă ia cineva ceva mărunțiș cu el dincolo.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Jandarmii pot reveni liniștiți - după aceste confruntări tensionate - la adevărata lor menire: desfundarea canalelor pungeștene, după inundații. Totul se reașează în matca firească, după ce trece viitura.
This post has been edited by Markos: 17 Oct 2013, 20:08 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Urmeaza inzapezirile de iarna.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Markos |
![]()
|
Fragment de reportaj:
QUOTE „Niște nenorociți!”, îmi spune Virgil Iordache, președintele ONG-ului “Asociația Cetățenilor Abuzați din România” (ACAR), filiala Iași. Iordache spune că transmite, împreună cu Bogdan Albu, de la Bârlad, vechi protestatar anti-Chevron, imagini de la fața locului cu ajutorul unui laptop și a unui mobil conectat la internet. Parcă și Nuțu-i în ACAR. This post has been edited by Markos: 17 Oct 2013, 20:21 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
Daca tot fu citat TNR-ul: La Pungești se va organiza un referendum privind explorarea gazelor de șist. Dragnea a răsuflat ușurat că nu e referendum și la el în județ: "Abia i-am băgat înapoi în pământ."
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Cosstel |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 4 November 05 ![]() |
Bai, bai ce uameni !
Zona e saraca si va ramine asa si cu Chevron si fara ei. In caz ca astia si-ar desfasura activitatea pe acolo, citiva localnicii ar prinde si eu niste posturi pe la administrativ (paza...) dar nu sint sigur nici de alea in rest s-ar alege doar cu belele. Tot ii trageti ca terenul ii al Chevronului, pai daca astia se apuca se exploreze/exploateze efectele acestor operatii se reduc doar in perimetrul in care sint jupani ? indoi-m-as. Asa ca lasatii pe betii oameni in saracia lor, nu mai veniti cu asa zise "ajutoare" pentru ei. Sint modesti, limitati din anumite puncte de vedere si vor sa fie lasati in pace. Peste 20 de ani se poate pune pe tapet exploararea/exploatarea acestor gaze, pina atunci tehnologia se maturizeaza, foamea nu mai este asa mare pe alesii nostrii si posibil sa fim in stare sa folosim pentru interesul nostru aceste resurse. Idem si pentru Rosia Montana. |
--------------------
VW
Caddy Furgon
2006
- B03??? I'm a simple man, I see boobs, I press LIKE!
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(Markos @ 17 Oct 2013, 21:04) Șevronu' și-a propus să nu se pună cu nebunii. Pungeștenii sunt pe de o parte ușor nedumeriți și contrariați de victoria facilă, dar pe de altă parte fericiți că vor muri la fel cum s-au născut - rupți în cwr de săraci ![]() Da mă, că alminteri dacă se face exploatarea ajunge comuna mai ceva ca Dallas și fiecare "Ion Roșu" va fi deveni JR! ![]() Voi in genere vă auziți ce vorbiți?? Fapt: nici amărâții ăia din Pungești nici ăia din RM n-au nimic de câștigat de pe urma exploatării. Cel mult 2-3 joburi plătite cu minimul pe economie. În schimb rămân cu toate belelele pe cap! Nu vă mai dați "tonici", că doar ăla visează "Burj al-Vaslui", aveți toți internet, doh, o căutare despre "exploatarea resurselor naturale în lumea a treia" e doar la un click distanță. |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Pai de pe internet am aflat ca autoritatile au ucis un om si unii indemnau la diverse actiuni nu tocmai pasnice in consecinta. Intamplator, aseara s-au concretizat, cutia Pandorei s-a deschis cu toate ca mortul e viu si nevatamat.
Tu indemni la minciuni. Nu e frumos. |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
QUOTE(Markos @ 17 Oct 2013, 20:04) Șevronu' și-a propus să nu se pună cu nebunii. Pungeștenii sunt pe de o parte ușor nedumeriți și contrariați de victoria facilă, dar pe de altă parte fericiți că vor muri la fel cum s-au născut - rupți în cwr de săraci ![]() ce popor de nerecunoscatori grecule ![]() ![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
vijelie |
![]()
|
Imagine cu dl. Spiridon din Pungesti, a doua zi dupa ce a fost ucis in Bucuresti si pe internet :
12.jpg ( Size: 165.26k ) Number of downloads: 266 |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Markos |
![]()
|
Are nume de sfant.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
E o ironie fina sa vina Chevron-ul sa sape pungi subterane in Pungesti.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
QUOTE(Cosstel @ 18 Oct 2013, 05:08) Bai, bai ce uameni ! Zona e saraca si va ramine asa si cu Chevron si fara ei. In caz ca astia si-ar desfasura activitatea pe acolo, citiva localnicii ar prinde si eu niste posturi pe la administrativ (paza...) dar nu sint sigur nici de alea in rest s-ar alege doar cu belele. Tot ii trageti ca terenul ii al Chevronului, pai daca astia se apuca se exploreze/exploateze efectele acestor operatii se reduc doar in perimetrul in care sint jupani ? indoi-m-as. Asa ca lasatii pe betii oameni in saracia lor, nu mai veniti cu asa zise "ajutoare" pentru ei. Sint modesti, limitati din anumite puncte de vedere si vor sa fie lasati in pace. Peste 20 de ani se poate pune pe tapet exploararea/exploatarea acestor gaze, pina atunci tehnologia se maturizeaza, foamea nu mai este asa mare pe alesii nostrii si posibil sa fim in stare sa folosim pentru interesul nostru aceste resurse. Idem si pentru Rosia Montana. +1 |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
Markos |
![]()
|
Am gasit în sfarsit eco-anarhisti adevarati, nu baietasi de feisbuci (vorba lu' toni).
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Isi permit sa dea cu Molotoave, au benzina ieftina.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
Cinci masini de pulitie facute scrum, daa?
Nu o luneta de ministru ciobita. Suntem iar de rasul lumii ![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.075 Joined: 11 February 04 ![]() |
|
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(Cosstel @ 18 Oct 2013, 06:08) Bai, bai ce uameni ! Zona e saraca si va ramine asa si cu Chevron si fara ei. In caz ca astia si-ar desfasura activitatea pe acolo, citiva localnicii ar prinde si eu niste posturi pe la administrativ (paza...) dar nu sint sigur nici de alea in rest s-ar alege doar cu belele. Tot ii trageti ca terenul ii al Chevronului, pai daca astia se apuca se exploreze/exploateze efectele acestor operatii se reduc doar in perimetrul in care sint jupani ? indoi-m-as. Asa ca lasatii pe betii oameni in saracia lor, nu mai veniti cu asa zise "ajutoare" pentru ei. Sint modesti, limitati din anumite puncte de vedere si vor sa fie lasati in pace. Peste 20 de ani se poate pune pe tapet exploararea/exploatarea acestor gaze, pina atunci tehnologia se maturizeaza, foamea nu mai este asa mare pe alesii nostrii si posibil sa fim in stare sa folosim pentru interesul nostru aceste resurse. Idem si pentru Rosia Montana. Mi'as dori din tot sufletul sa se descopere gaze din astea chiar prin Bucuresti sau pe langa. ![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.024 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
V-am spus ca am 20.000 mp de pârloaga la Frumusani, judetul Calarasi? Nu v-am spus....
![]() |
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
2005/2017 Influence/Tekna
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Vinzi ceva din el?
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
E al tau nimai pina la adincimea loess-ului
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.024 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
Vindeam. Am pierdut boomul. Era cât pe ce.
![]() |
--------------------
Renault
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
Markos |
![]()
|
Ceva miros de gaze ai simtit în zona?
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
corbex |
![]()
|
Decit cind merge in caruta, in urma calului.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Diac |
![]()
|
|
--------------------
Renault
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
Si ce-i rusinos in a avea cal + caruta?
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
DragosP |
![]()
|
Zi bre Triac: e întravilan, vinzi, nu vinzi o bucățâcă?
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.010 Joined: 23 July 09 ![]() |
Sper să plece definitiv Chevron de acolo. Păi dacă le otrăvesc sursele de apă și pământul i-au distrus definitiv pe oamenii ăia. Păi la americanii din zonele unde se exploatează gazele de șist le lua foc apa care curgea la robinet. Se îmbolnăveau oamenii de leucemie, le mureau animalele. Și pentru ce? Și mie mi-ar conveni un preț mai mic la gazele naturale (cu gaze mă încălzesc, și chiar și Dacia merge cu GPL) - dar nu cu prețul să distrugi o comunitate. Păi e posibil așa ceva? Și întotdeauna oamenii săraci care nu au unde să se ducă au cel mai mult de suferit.
|
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
corbex |
![]()
|
QUOTE(Diac @ 18 Oct 2013, 12:13) De la ferma Tnuva, da' de când s-a inchis, e liniste pe acolo. Nu misca nimic ![]() ...avea bunica-miu tractor, te rog nu ma insulta. QUOTE(iulia_boris @ 18 Oct 2013, 12:23) Tractorul nu trage basini. Deci nu simti gaze decit mergind cu caruta. Vorbim despre gaze combustibile. This post has been edited by corbex: 18 Oct 2013, 11:53 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 17:05 |