Cod casetofon
![]() ![]() ![]() |
Cod casetofon
SERGIULICA04FUX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.357 Joined: 9 November 08 From: Satu Mare/Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
Skoda
Fabia
2005/Confort Pentru toti cei care ma irita am o vorba sa va spun inca: GURA MICA!!!
|
|
krystyansan |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 6 September 12 ![]() |
multumesc sergiulica
am sa incerc maine codul 1231. (tatal meu sta vara la tara) ![]() |
--------------------
dacia supernova
supernova
2001
|
|
nikuniku |
![]()
|
![]() Nu ne tragem din maimuță,dar ne îndreptăm cu pași repe Group: Members Posts: 2.862 Joined: 14 January 11 From: bucuresti ![]() |
va rog si eu un daca se poate,codu pentru ,,jafu,,asta,mam saturat de cate ori mi sa spart masina,asa ca am luat radio asta poate nu mai este tentant ,jucaria este de pe un Volvo mai batran
Attached thumbnail(s) 2012_10_06_21.59.07.jpg ( Size: 671.29k ) Number of downloads: 97 2012_10_06_22.20.19.jpg ( Size: 871.13k ) Number of downloads: 91 |
--------------------
opel zafira
f75
1.6-16valve
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Slabe sanse sa primesti raspuns pe forum. Incearca la un service GSM (ma rog, la mai multe, pana gasesti pe unu care stie ce face)... s-ar putea sa ti-l "sparga" baietii de acolo.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
nikuniku |
![]()
|
![]() Nu ne tragem din maimuță,dar ne îndreptăm cu pași repe Group: Members Posts: 2.862 Joined: 14 January 11 From: bucuresti ![]() |
Iulikk la cat am dat pe el mai bine luam doua sticle de bere si cantam singur in masina,am incercat pe mai multe forumuri si nimic,ala de la care lam luat a zis ca are codu,,spart,,la dat in fata mea jos de pe masina
|
--------------------
opel zafira
f75
1.6-16valve
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Pai... daca are codul spart, ti-a cerut cod atunci cand l-ai pus pe masina ta?
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
nikuniku |
![]()
|
asa a zis ala dar cand lam alimentat a aparut ,,CODE,,deci bani aruncati
This post has been edited by nikuniku: 6 Oct 2012, 22:15 |
--------------------
opel zafira
f75
1.6-16valve
|
|
maryanyma |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 2 November 12 ![]() |
un cod va rog
![]() MODEL NO: 22DC279/62F x438 RN279F40209759 PROD NO: FD1104450209759 |
--------------------
Renalut
clio
2006
|
|
fuzzzy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.080 Joined: 21 February 09 From: BucureSHIT! ![]() |
QUOTE(nikuniku @ 6 Oct 2012, 21:28) va rog si eu un daca se poate,codu pentru ,,jafu,,asta,mam saturat de cate ori mi sa spart masina,asa ca am luat radio asta poate nu mai este tentant ,jucaria este de pe un Volvo mai batran Colegule forumist, din ce am gasit eu pe net, adicatelea pe forumurile specializate Volvo, se pare ca procedeul de introducere al codului ar fi cel putin interesant... cele cu piese japoneze daca am inteles eu bine vin cu codul default 6666, iar pentru introducere un baietica din afara a stat cu contactul vreo doo ore pe pozitia "i"... Acuma eu nu o sa stau sa citesc tot ce spun strainii astia, dar matale daca ai chef si timp, poate studiezi putin situatia si poate mai si postezi la ei acolo un semn de intrebare, ca eu zic ca nu strica... de pierdut ai doar timp... |
--------------------
reno
clio hb
'02
- X-xXx-XxX "Roata, chiar de-ar fi pătrată, tot se-nvârte, câteodată." - N. Guță
Ca tratament general contra durerilor, recomand Xanax. Ramai cu durerea de p#!@ |
|
dov76 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 21 June 12 ![]() |
|
--------------------
Dacia super nova
clima
2001
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th July 2025 - 23:34 |