Maner frana de mana
![]() ![]() ![]() |
Maner frana de mana
RIon |
![]()
|
||
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
|
||
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|||
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Exista huse pentru frana de mana si exista si manson pentru maner insa ala o sa vina peste plasticul original,ca o husa mai groasa un pic. Parerea mea e ca nu ar atarat bine asa. daca vrei ceva mai bine schimba-l cu totul insa e mai complicat din cauza butonului si nici nu stiu sa zic exact de unde poti cumpara asa ceva care sa se potriveasca la SLZ.
|
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Poate s-or potrivi alea de ... logan. Zic si eu, nu dati cu parul ca nu stiu daca da au ba...
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Sau iti pui cotiera ca nu se mai vede manerul de la frana de mana.
|
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
driver |
![]()
|
![]() i'm not driving fast, i'm flying low... Group: Members Posts: 542 Joined: 10 November 04 From: South Coast ![]() |
eu am gasit o solutie mai "practica", tin acolo o gramada de toate (ziare, un carnetel, oferte, etc, cam tot cu ce intru in masina) de mi-e si groaza sa mai caut frana de mana... ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Nissan
Leaf
cu baterie
- RLU
|
|
RIon |
![]()
|
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
|
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 08:44 |