[CUMPAR] bare transversale megane II, [CUMPAR] bare transversale portbagaj megane II
![]() ![]() ![]() |
[CUMPAR] bare transversale megane II, [CUMPAR] bare transversale portbagaj megane II
togan78 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 12 April 12 ![]() |
|
||
--------------------
renault megane II
renault megane II
2004/privilege
|
|||
shepard |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 88 Joined: 3 January 11 From: Pitesti ![]() |
Am cautat si eu ca un capiat, si pana la urma, tot de la reprezentanta am luat. Am avut bafta si am dat pe ele doar 570 (daca poate fi numita bafta!) la Amat Pitesti. Prim Bucuresti, ameteam cand imi ziceau pretul.
Nu cred ca gasesti pe forum. |
--------------------
Renault
Megane Sedan 1,6 16V
2006 facelift, Lux Privilege
- AG 71 YRN
|
|
leulucian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 319 Joined: 5 January 11 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane III break
2013
|
|
togan78 |
![]()
|
QUOTE(geo777 @ 22 Mar 2012, 14:10) 20 Apr 2012, 14:05: Mai am un amic care le a vazut la mine aceste bare si doreste si el pentru acelasi tip de masina, respectiv, Megane II. Daca stiti pe cineva, dati un semn. merci 20 Apr 2012, 14:08: scuze leulucian, acum am vazut mesajul, chiar de la adrian am luat, sunt ok, aproape noi. merci shepard, ii voi transmite amicului meu, are rude in Pitesti, stiu ca acolo preturile sunt mai accesibile.Merci This post has been edited by togan78: 20 Apr 2012, 14:08 |
--------------------
renault megane II
renault megane II
2004/privilege
|
|
togan78 |
![]()
|
se poate inchide, multumesc!
|
--------------------
renault megane II
renault megane II
2004/privilege
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th July 2025 - 03:45 |