scartait enervant
![]() ![]() ![]() |
scartait enervant
ionut L. |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 884 Joined: 7 February 05 From: Pitesti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 3_1.5 dci 110_2012
***Clio IV 0.9_ 2019 "Daca viata e o calatorie scurta, trebuie sa incercam sa o facem la clasa intai"
|
|||
ionut232 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 331 Joined: 10 March 04 ![]() |
si la mine scartaie........la mine pe undeva pe spate.......parca ar fi o bataie.......parca ar bate ceva pe dedesupt........dar nu am gasit nimic care sa joace........
si bate numai la gropi....... toba e bine prinsa.....barele....returu si turu/......... altceva?telescopu? |
--------------------
Logan
1.4 MPI
2006
|
|
RIon |
![]()
|
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
incearca sa dai cu vaselina sau ulei tot ce inseamna incheietura... si mai cauta alte topice asemanatoare. cu siguranta vizita la un mecanic te va edifica... bafta.
|
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
QUOTE(ionut L. @ 31 Jul 2005, 07:14) [...]De ceva timp a inceput sa scartaie ceva pe fata in ambele parti. Scartaie cand ma las pe ea dar cum e normal si in mers. [...] Asta am patit acum, a doua oara. Dupa ce am incarcat-o cu 4 persoane si bagaje pentru mare, la descarcare a aparut scirtiit pe dreapta- pivot superior. Poti remedia temporar (asta daca nu constati un joc mare la el) prin ungere si eventuala inlocuire a burdufului. |
--------------------
Opel
Corsa
2001
- xx Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|
axel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 603 Joined: 20 November 04 ![]() |
|
--------------------
renault clio
1.4
2007
|
|
ionut L. |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 884 Joined: 7 February 05 From: Pitesti ![]() |
am observat ca mai mult la hopuri, denivelari ale soselei.
Pot spune ca bieleta de directie e noua (are 1 luna ) am schimbat-o toata, deci nu numai capatul (pivotul) dar culmea e ca au inceput scartaielile in ambele parti fata (stanga + dreapta), eu ma gandeam la telescoape, nu stiu ce sa zic: facaturi ![]() |
--------------------
Renault
Megane 3_1.5 dci 110_2012
***Clio IV 0.9_ 2019 "Daca viata e o calatorie scurta, trebuie sa incercam sa o facem la clasa intai"
|
|
rtulea |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 392 Joined: 11 April 05 From: Ploiesti (Alba-Iulia) ![]() |
In momentul in care treci cu masina peste vreo groapa se aude cumva si un zdranganit ca si cum ceva nu ar fi fixat bine? Daca da atunci amortizorul este vinovat. Acesta trebuie schimbat pentru ca adio tinuta de drum si adio aderenta.
|
--------------------
Dacia
Logan
sept 2006, Laureate 1,6
- PH-78-UTU Do not try to forget your past, IT made you what you are!
|
|
ionut232 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 331 Joined: 10 March 04 ![]() |
QUOTE(rtulea @ 2 Aug 2005, 09:55) In momentul in care treci cu masina peste vreo groapa se aude cumva si un zdranganit ca si cum ceva nu ar fi fixat bine? Daca da atunci amortizorul este vinovat. Acesta trebuie schimbat pentru ca adio tinuta de drum si adio aderenta. da......se aude.......daca la mine te refereai........ pai si cum imi dau seama care amortizor este de vina?ca daca balansez eu masina...apas pe ea cu forta nu se aude nimic....... |
--------------------
Logan
1.4 MPI
2006
|
|
rtulea |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 392 Joined: 11 April 05 From: Ploiesti (Alba-Iulia) ![]() |
Verificarea "empirica" a amortizoarelor se face astfel:
- se apasa cu putere pe fiecare aripa in parte si se urmareste cate oscilatii face partea respectiva. Daca amortizorul este bun atunci masina trebuie sa se opreasca din miscare dupa aprox 1,5 oscilatii. - te uiti sub masina la fiecare amortizor si cauti sa vezi daca se observa urme de ulei |
--------------------
Dacia
Logan
sept 2006, Laureate 1,6
- PH-78-UTU Do not try to forget your past, IT made you what you are!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 17:06 |