Posibila Clona?, la megane-ul meu...
![]() ![]() ![]() |
Posibila Clona?, la megane-ul meu...
Mihai.D.G. |
![]()
|
||
![]() Jupanu' Group: Members Posts: 1.107 Joined: 23 April 08 From: Pantelimon City ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Fluence
2010 1.5dci
|
|||
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
2017 Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Fs o reclamatie la serviciul de inmatriculari si spui ca in data de ... pe strada de... la ora de... fiind la volanul masinii proprietate lui x (taica-tu) ai intersectat pe contrasens o masina megane gri cu nr etc, care e exact numarul tau, tu stiind ca ai lasat masina acasa parcata ... (locatie). te-ai grabit spre casa crezand ca ti-a fost furata si ai constatat ca masina ta era in parcare, nemiscata
Rogi sa faca verificari daca exista o alta masina cu aceleasi caracteristici inmatriculata la ei Te va ajuta pe viitor daca aia fac vreo smenozeala (furturi, accident) cu masina aia cu numere false. Poti cere pe acest motiv schimbarea numerelor (te va costa, dar dormi linistit) |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Nu-i cam dubios sa-ti vezi masina in trafic ... si tu sa fugi acasa sa vezi daca nu ti-o furat masina? De ce sa nu te iei dupa masina ta?
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
Pai ta'su a vazut o si banuiesc ca nu mai e la varsta in care sa l urecheze ca merge cu masina prin oras...
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Am vazut un caz asemanator in media cu o masina cu cercuri in fata.
Doar ca acolo proprietarul a facut poze cu cele 2 "gemene" una langa alta. Si Politia se "scarpina" pe ceafa.....ca nu prea stiau care este aia buna. Oricum grabeste-te sa faci sesizarea la Politie ca nu e de gluma....cu amenzi de tot felul....vigneta/parcare/radar fix/etc. @+ |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
Marius* |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 105 Joined: 20 November 07 ![]() |
Sesizarea trebuie facuta la http://www.drpciv.ro nu la politie.
|
--------------------
VW
1J5
ATD 2OO4
|
|
Marian66 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.524 Joined: 27 January 09 From: Bucuresti, Pantelimon ![]() |
Cazurile sunt reale, cel mai cunoscut fiind B01FBG (google it!).
O astfel de reclamatie ar trebui facuta la Politie, pentru ca implica cel putin o fapta penala; Totusi, imi este greu de crezut ca cineva ar clona o masina ieftina (fara sa sune a jignire); cel mai probabil era aceeasi culoare, acelasi model, si un nr foarte asemanator; de multe ori creierul cauta sa recunoasca ceva familiar in ceea ce proceseaza (motiv ot care il vedem pe Hristos in coji de copac, bin la den oe hartia de 100, nori in forma de cal, etc).. |
--------------------
Dacia / Smart
Logan VAN / ForTwo
2009
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Mihai, ești sigur că tatăl tău a văzut corect numărul? Nu o lua ca pe o jignire, dar de la o anumită vârstă, ochii (și nu numai) mai dau rateuri
![]() Totuși, ca să dormi liniștit noaptea, fă o plângere la Poliție (sau unde se face). |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
Mihai.D.G. |
![]()
|
![]() Jupanu' Group: Members Posts: 1.107 Joined: 23 April 08 From: Pantelimon City ![]() |
La treaba cu "vizibilitatea scazuta" a lui taica'mi m-am gandit si eu
![]() Si treaba cu clonarea unei masini ieftine si "foarte fiabila" mi se pare cam absurda. Toata problema e sa nu ma trezesc cu ceva amenzi acasa sau cu vr-un dosar... O sa fac o sesizare la inmatriculari, doar asa, in caz ca ... |
--------------------
Renault
Fluence
2010 1.5dci
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 17:31 |