Avarii si curge apa din toba, buton avarii degeaba
![]() ![]() ![]() |
Avarii si curge apa din toba, buton avarii degeaba
Marius-Costelus |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 50 Joined: 9 June 06 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza
2003 Scala 1.4MPI
- IS-08-KTF
|
|||
alinakes |
![]()
|
X Group: Members Posts: 341 Joined: 24 March 06 From: X ![]() |
Pentru avarii nu te pot ajuta ! Asteapta sa mai apara ceva rasounsuri de la forumisti mai vechi si cu ceva experienta in electrica !
Cat despre lichidul ala eu as zice ca e condensul ce se formeaza si este absolut normal sa fie asa ! Da un search pe aici si o sa gasesti ! |
--------------------
X
X
X
- X
|
|
Shosetu |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 139 Joined: 24 March 06 From: Bucuresti ![]() |
pt. problema nr. 1 : te duci frumos la un prieten cu dacie model ca al tau , tragi frumos in forta butonul de avarii si te uiti la culorile firelor. In principiu sant 7 fire si dupa cate imi aduc aminte :
-semnal stanga fata -semnal stanga spate -semnal dreapta fata -semnal dreapta spate toate 4 adunate in partea de jos ( acolo unde sant 4 ) -avarii in bord -semnal in bord -plus-ul punele pe nimerite , eu asa am incercat dar sa ai grija sa le lasi in scurt Verifica cu un bec din bord daca ai continuitate cand NU este pe avarii punand becul intre borna plus de la baterie si firul care se conecteaza la borna plus Daca se aprinde cand NU este dat pe avarii inseamna ca nu le-ai conectat bine si trebui sa faci rocada firele pe comutator ( doar cele 3 avarii/semnal/+ ) pt. problema 2 : eu ma sant fericit cand vad apa la esapament, consider ca am masina care merge hidrogen ![]() ![]() This post has been edited by Shosetu: 26 Jul 2006, 23:07 |
--------------------
Harb
Berlina
86
- ADA
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 06:12 |