Placute-gen numar
![]() ![]() ![]() |
Placute-gen numar
kid88 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 202 Joined: 10 May 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Bicicleta
Shimano
- No Nr Dacă unu e mai prost ca tine fă-te că nu-l vezi !!!
|
|||
Lexy |
![]()
|
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Nu mai vreau nimic ca samsari nu cunosc...ma rezum la praguri,geamuri fumurii,toba sport,neoane...dar nu acum mai incolo.....
|
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
- B-01-LEXY Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want. |
|
alx |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.001 Joined: 11 March 04 From: Bucuresti, Berceni ![]() |
io zic sa pui la nr b-xx-LEX si mai scrijelesti cu un cui un y langa numar... sau 16 (btw stiati ca /4=4?)
|
--------------------
Mitsubishi
Outlander 1
2.0 benzina
- varies Vine valu' / Imi ia calu'
Chiar si scroafa din cotet... |
|
kid88 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 202 Joined: 10 May 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(alx @ 9 Aug 2005, 12:47) io zic sa pui la nr b-xx-LEX si mai scrijelesti cu un cui un y langa numar... sau 16 (btw stiati ca /4=4?) alx ce vrei sa zici cu "sau 16 (btw stiati ca /4=4?)" ? Am vazut azi un OPEL in Severin si avea numerele de inmatriculare MH 70 PEL(MH 7 0PEL) ![]() This post has been edited by kid88: 9 Aug 2005, 15:03 |
--------------------
Bicicleta
Shimano
|
|
alx |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.001 Joined: 11 March 04 From: Bucuresti, Berceni ![]() |
nu stii bancu cu 4x4?
|
--------------------
Mitsubishi
Outlander 1
2.0 benzina
- varies Vine valu' / Imi ia calu'
Chiar si scroafa din cotet... |
|
kid88 |
![]()
|
Nu...zi-l si mie
This post has been edited by kid88: 9 Aug 2005, 15:11 |
--------------------
Bicicleta
Shimano
|
|
Lexy |
![]()
|
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Un nebn vede un jeep pe care scria 4 x 4..la care el scrie cu un cui =16...propietarul vede innebuneste,polisheaza..dar a doua noapte la fel ..nebunu scrie iarasi 4 x 4= 16....la care el ce zice..bai ca sa scap..uite scriu eu frumos 16-le ala sa se vada sa iasa in evidenta ca sa scap de nebun.....Zis si facut..vine nebunu' vede 4 x 4 = 16 la care scrie cu cuiul CORECT!
![]() |
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
- B-01-LEXY Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want. |
|
kid88 |
![]()
|
Daaaa, tare rau bancu...il stiam si eu cand eram mai mic
![]() |
--------------------
Bicicleta
Shimano
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th July 2025 - 18:32 |