Reglaje RCS/RCD Solenza
![]() ![]() ![]() |
Reglaje RCS/RCD Solenza
LiviuS |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 66 Joined: 10 October 03 ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
E vorba daca vrei de un fel de equalizer. Pentru diferitele masina sunt nivele diferite ale equalizer-ului, in functie de tipul de boxe (stock) spatiu interior, etc.
|
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
b64chr |
![]()
|
![]() Moderator incepator Group: Moderatori Posts: 1.004 Joined: 17 December 04 From: Buzias, Timis ![]() |
Are cineva date sau a testat care din curbe merge mai bine la Solenza?
Eu am incercat si mi s-a parut ca se aude la fel oricum as seta. E adevarat ca stau cam prost cu urechea muzicala. |
--------------------
Dacia Solenza 2003
/ Skoda Octavia
2009
|
|
Marius |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 595 Joined: 13 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Recunosc ca e prima data cand aud de chestia asta. Asadar, cum se procedeaza?
![]() |
--------------------
ex Dacia
ex Solenza
ex 2003 Clima
- ex 1.4 MPI
|
|
b64chr |
![]()
|
![]() Moderator incepator Group: Moderatori Posts: 1.004 Joined: 17 December 04 From: Buzias, Timis ![]() |
Pentru selectarea zonei de utilizare a receptorului radio, se apasă simultan tastele 2 și 5, punând aparatul sub tensiune. Așteptați apoi aproximativ două minute. Se introduce codul din patru cifre, apoi:
- se selecteaza zona adecvată: America, Japonia, Asia, Arabia, Altele (Europa, Africa, altele) - se selectează curbele de tonalitate sunet 0 : reglare inactivă 1 : Twingo 2 : Clio 3 : Mégane 4 : Laguna 5 : Gamă de vârf |
--------------------
Dacia Solenza 2003
/ Skoda Octavia
2009
|
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Eu recumosc ca nu am incercat sa vad care merge mai bine pe SLZ. M-am multumit cu cea "default". Pe de alta parte nu cred ca aduce vre-un castig semificativ de calitate selectarea unei alte curbe. Alea au fost setate pentru masinile respective. Probabil ca s-au facut si ceva teste sa vada cum suna in functie de rezonanta interioara, boxe, etc. dar la SLZ cu cartoanele de boxe originale slabe sanse sa se btina vre-un castig. Iar daca se pun boxe bune cred ca nu mai conteaza. Sau trebuie sa ai un auz foarte fin.
|
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
b64chr |
![]()
|
Mii de scuze. Ieri am aberat spunand ca am incercat toate curbele si nu am sesizat vre-o diferenta. De fapt nu am putut selecta altceva decat 0. Practic apesi 2 si 5, incepe sa bipuie periodic, dupa 2 minute cere codul, il introduci, apare "OTHERS" si oricat am incercat sa dau de butoane nu pot sa-l schimb. Pot doar sa validez apasand lung tasta 6. Apare apoi "CURVE 0" si la fel nu pot modifica. Validez si asta e tot.
|
--------------------
Dacia Solenza 2003
/ Skoda Octavia
2009
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd June 2025 - 22:33 |