DNS Nu e stabila!
![]() ![]() ![]() |
DNS Nu e stabila!
spielbergl |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 293 Joined: 16 August 11 From: Hunedoara ![]() |
|
||
--------------------
Dacia SupeRNova 2002
Opel Astra Classic III 2012
2002
- HD
|
|||
gabriel.bv |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 325 Joined: 4 June 10 From: Brasov ![]() |
@ORIJINAL21: ok..in prima faza nu m`am exprimat eu bine:D
@spielbergl: crucea inferioara de la axul volan este aceea care se vede din compartimentul motor..si daca aia este din ce am auzit mi`am cam f.... norocul:D..am si un oarecare joc la volan(cam bate in mers, sa fie oare doar de la bieleta sau ceva mai grav?) |
--------------------
Dacia
SuperNova
Rapsodie 2002
- BV xx NIG [B]Never drive faster than your angel can fly ![/B]
|
|
lirutza |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 243 Joined: 9 May 09 From: București/Buzău ![]() |
QUOTE(gabriel.bv @ 14 Apr 2012, 19:08) salut..la mine are un mic joc roata stanga fata..asta daca trag de misc de ea in zona orei 9 - 3..sa fie de la pivot, rulment,..?Daca stie cineva sau a mai desfacut tamburii..as avea si eu nevoie de cateva informatii/poze despre cum, de unde sa desfac...si la ce sa umblu cu mare atentie:)Multumesc si Sarbatori Fericite ! Capatul de bara. Il schimbi si apoi faci geometria. Mai poate fi si bieleta, dar de obicei toate socurile se resimt in capatul de bara. Desfa roata si vezi de unde vine exact jocul. |
--------------------
DSN
Confort
2001
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 01:07 |