1 banc
![]() ![]() ![]() |
1 banc
tribunul |
![]()
|
||
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
|
||
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|||
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Intr-un bordel din Vaslui, patroana striga la o angajata care era cu un client:
- Marișicooo, opreștie plașerilii, ca suta-i falsa! - Apai doamna, nu mai pot acu', ca domnu' tocmai o jubilat! |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Grecule ce patisi? Ti-ai copiat softul din creierul strabunicului.
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Daca tot s-au scos de la naftalina bancuri vechi pot sa-l pun pe ala cu moartea mica?
![]() |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.487 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
nu, ca ala nu-i vechi, e doar enervant... Zi-l pe ala cu "au vrut marinar, acum le dau apa"
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Asa e! In momentul cand i-am returnat TIR-u' am stat oleaca la taclale, la bancuri... Stiti cum e cand iti recapeti un lucru pe care il credeai pierdut... Esti vesel, ai chef de vorba, asculti bancuri...
Io i-am spus mai multe, da' cre' ca asta i-a placut cel mai mult! |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
tiranspider |
![]()
|
veninos Group: Members Posts: 17 Joined: 7 September 11 From: curtea de arges ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
1.9 diesel
- ag-54-atc
|
|
yhattori |
![]()
|
![]() * Group: Members Posts: 522 Joined: 18 August 09 ![]() |
ala cu elefantul si dinozaurul a fost?
|
--------------------
*
*
*
|
|
Markos |
![]()
|
nu
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
yhattori |
![]()
|
elefantul vine la dinozaur si-l intreaba:
"ai primit scrisoarea de la noe?" "nu!" "nasol..." |
--------------------
*
*
*
|
|
Markos |
![]()
|
nu era ceva cu like pă feizbuc?
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
yhattori |
![]()
|
o fi vreun remake.
|
--------------------
*
*
*
|
|
Markos |
![]()
|
probabil.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
n-are dinozaurul uairles.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.181 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
|
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
Markos |
![]()
|
Vezi bă, yhattori? A mai fost!
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
yhattori |
![]()
|
e, las' ca-i fain, sa nu se uite.
|
--------------------
*
*
*
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
O doamna trecuta bine de a 2-a tinerete se inscrie la Facultatea de medicina. Un profesor de la Biroul de inscrieri, uimit de gestul femeii in varsta, o intreaba:
-Doamna, stiti ca facultatea de medicina este foarte grea, materii multe, programa incarcata? - Da. -Stiti ca dureaza 6 ani ? - Da -Stiti ca s-ar putea sa nici nu ajungeti sa profesati datorita varstei dvs? - Da -Si atunci de ce v-ati mai inscris la facultate? - Ca sa-i indeplinesc dorinta sotului meu, ca la aniversarea varstei de 70 de ani sa phuta si el o studenta... |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
QUOTE(just_dci @ 5 Sep 2011, 10:53) O bunicuta se prezinta la examenul de admitere la facultate. Ia toate examenele cu brio si intra. Examinatorii, curiosi, o intreaba la ce ii mai trebuie scoala la varsta asta, ca doar e pensionara... - Ah, nicidecum pentru cariera. Barbatul meu se falea prin birt deunazi si spunea ca de aniversarea lui de 70 de ani isi doreste sa f.... o studenta... Ei bine, asta e cadoul meu... Hmm ![]() |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.604 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(Marty @ 12 Sep 2011, 22:11) ... kuuum! |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Wolfman |
![]()
|
![]() The Fastest Group: Members Posts: 483 Joined: 9 July 04 From: Murciélagos ![]() |
Un batranel, pe marginea unui lac, statea la pescuit linistit.
Dupa cateva clipe apar doi tineri, rebeli de fel, cu casetofonul pe umar, tigari si bere...Se pun si ei la balta.Trece un timp si spre mirarea lor galeata mosului se umple pe jumatate cu peste. - Mosule, cum faci de trage pestele una intr-una la tine? - Pai... momeli, vointa... Luati si voi niste nada din asta poate aveti noroc, zice mosul. Mai stau tinerii juma' de ora cu betele in balta cu nada mosului... nimic... - Batrane, da' ce ace folosesti? O fi astea ale matale mai bune? zice celalalt... - Eeee... luati si incercati si din astea... Dupa alta jumatate de ora nimic. Iarasi primul tanar intreaba intrigat: - Mosule! Nu se poate asa ceva... tu scoti peste dupa peste si la noi nu trage nici unul. Spune-ne cum faci! - Eeeee... iata am si eu un secret. Stau cu mana in pantaloni si cand lansez mut putza pe stanga, imediat trage pestele, il scot, mi-o mut repede pe dreapta... si iar de la capat. Tinerii hotarati sa prinda peste, urmeaza exemplul mosului. Dupa cativa pesti scosi cu succes: - Mai mosule, se pare ca merge asa... dar, stii matale, dupa ce am mutat-o de cateva ori s-a sculat si nu mai merge figura... spune umul rusinat. - Apoi mai baieti, daca vi se scoala mergeti la femei, nu la pescuit!!! |
--------------------
Opel
MOKKA X
1.4 T 2019 "Cu stinga nici cruce nu poti sa-ti faci, daramite sa conduci o tara!" Petre Tutea
|
|
yhattori |
![]()
|
De dimineata linga lac, pescarul amator
Isi baga degetul in fund si scoate-un vierme chior! era si un banc cu doi pescari, unul tocmai se insurase, discuta: "Mai, e frumoasa nevasta-ta?" "As, e urita ca moartea." "Auzi, dar e buna la pat?" "Pe naiba, zici ca regulezi un lemn." "Te pomeni ca o fi bogata?" "Fii serios, cind am luat-o de la ma-sa nici cu ce sa se incalte n-avea." "Pai ma, de ce te-ai mai insurat cu ea atunci?" "Are niste viermi..." This post has been edited by yhattori: 13 Sep 2011, 09:16 |
--------------------
*
*
*
|
|
tiranspider |
![]()
|
veninos Group: Members Posts: 17 Joined: 7 September 11 From: curtea de arges ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
1.9 diesel
- ag-54-atc
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.487 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Daca tot e ziua pescarului, sa punem si imnul...
http://www.trilulilu.ro/wolfy_4you/b65bc51bdf957f |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
tribunul |
![]()
|
QUOTE(yhattori @ 13 Sep 2011, 10:14) "Mai, e frumoasa nevasta-ta?" "As, e urita ca moartea." "Auzi, dar e buna la pat?" "Pe naiba, zici ca regulezi un lemn." "Te pomeni ca o fi bogata?" "Fii serios, cind am luat-o de la ma-sa nici cu ce sa se incalte n-avea." "Pai ma, de ce te-ai mai insurat cu ea atunci?" "Are niste viermi..." ![]() |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
yhattori |
![]()
|
in limbaj articulat? a mai fost si asta?
|
--------------------
*
*
*
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
QUOTE(daniM @ 10 Sep 2011, 12:12) Iote asta ... Dumnezeu si cu Sf. Petru stau la taclale (candva in timpul inundatiilor din 2005): -Doamne, da ce ti-au facut romanii astia de iti bati joc de ei in halul asta? -Petre, au vrut marinar, le-am dat apa sa le-ajunga! Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Cum procedezi daca iti latra cainele la usa din spate si nevasta tipa la usa din fata? Cui dai drumul prima data?
- Cainelui, normal, ca el o sa taca dupa ce intra. |
--------------------
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Topicul este dedicat bancurilor. NU MAI ATASATI FILME sau LINK-uri.
Cei in cauza vor fi avertizati si posturile sterse. |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th June 2025 - 23:48 |