1 banc
![]() ![]() ![]() |
1 banc
Wolfman |
![]()
|
||
![]() The Fastest Group: Members Posts: 483 Joined: 9 July 04 From: Murciélagos ![]() |
|
||
--------------------
Opel
MOKKA X
1.4 T 2019 "Cu stinga nici cruce nu poti sa-ti faci, daramite sa conduci o tara!" Petre Tutea
|
|||
tiranspider |
![]()
|
veninos Group: Members Posts: 17 Joined: 7 September 11 From: curtea de arges ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
1.9 diesel
- ag-54-atc
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Politia.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
sanepidul.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
Wolfman |
![]()
|
![]() The Fastest Group: Members Posts: 483 Joined: 9 July 04 From: Murciélagos ![]() |
Nu-i mai vechi ca precedentu'
![]() |
--------------------
Opel
MOKKA X
1.4 T 2019 "Cu stinga nici cruce nu poti sa-ti faci, daramite sa conduci o tara!" Petre Tutea
|
|
yhattori |
![]()
|
![]() * Group: Members Posts: 522 Joined: 18 August 09 ![]() |
eu cred ca s-au spus toate bancurile. se poate inchide?
|
--------------------
*
*
*
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Pe ala cu moartea mica care bate la usa, il stii?
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
Aia cu parpalacul, coasa si hamsterul? Nu, nu il stim
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
si cu soneria!
e important. This post has been edited by Markos: 13 Sep 2011, 20:22 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Alydor |
![]()
|
Pai moartea suna la usa sau batea la usa?
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
Markos |
![]()
|
io stiu ca suna, desi era mica.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Dădea SMS proprietarului să vină la ușă
![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
Markos |
![]()
|
luuuung-scurt-scurt.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
1 aprilie. Sotul se intoarce acasa. Soția in pat cu cel mai bun prieten. Omul, ridicandu-si mainile în sus:
- Mda...Foarte amuzant! |
--------------------
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Era politist amicul?
![]() |
--------------------
**
|
|
tiranspider |
![]()
|
veninos Group: Members Posts: 17 Joined: 7 September 11 From: curtea de arges ![]() |
QUOTE(luck33ro @ 13 Sep 2011, 23:10) nu era poliltist... dar in momentul in care a intrat pe usa .. ghici cine apare de sub pat..? 14 Sep 2011, 07:08: Casierul sinagogii ramasese fara nici un ban cu care sa ajute patura saraca. Nici in cutia de ajutorare a saracilor nu se mai introduse demult vreun banutz. A doua zi dimineata pe usa sinagogii a aparut,cu majuscule, o instiintare: "Un barbat casatorit din cartier are legatura cu o femeie necasatorita. Daca pana maine dimineata nu apare o bancnota de 200$ in cutia saracilor,voi fi nevoit sa-i dezvalui numele." A doua zi a gasit in cutia saracilor 25 de bancnote de 200$, una de 100$ si un bilet: "Mei , amana pana maine ca sa fac rost de bani ! 14 Sep 2011, 07:24: QUOTE(Alydor @ 13 Sep 2011, 20:39) batea la sonerie ![]() This post has been edited by tiranspider: 14 Sep 2011, 07:24 |
--------------------
dacia
solenza
1.9 diesel
- ag-54-atc
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.629 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
Wolfman |
![]()
|
Un tip si o tipa merg la o petrecere .Tipul bea si face un taraboi imens .A doua zi tipa foarte nervoasa ii spune :
-Aseara ,imi venea sa intru sub pamant de rusine la ce taraboi ai facut ! -Hai ca m-am comportat cat de frumos era posibil, chiar daca am fost beat . -Omule tu ai innebunit si ai indesat ciuperci intr-un pitic strigand "Cresti Mario, cresti !". This post has been edited by Wolfman: 14 Sep 2011, 08:14 |
--------------------
Opel
MOKKA X
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
p-ala cu moartea mica ce-ti da add pe Facebook, il stiti?
|
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(Wolfman @ 14 Sep 2011, 09:13) Un tip si o tipa merg la o petrecere .Tipul bea si face un taraboi imens .A doua zi tipa foarte nervoasa ii spune : -Aseara ,imi venea sa intru sub pamant de rusine la ce taraboi ai facut ! -Hai ca m-am comportat cat de frumos era posibil, chiar daca am fost beat . -Omule tu ai innebunit si ai indesat ciuperci intr-un pitic strigand "Cresti Mario, cresti !". Mi-e teama ca n-am inteles. ![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
erau ciuperci halucinogene
![]() |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
Wolfman |
![]()
|
QUOTE(Marty @ 14 Sep 2011, 10:06) Daca nu esti gamer, n-ai kum. http://www.joaca-jocuri.com/game/1285/cresti-mario.html |
--------------------
Opel
MOKKA X
|
|
tiranspider |
![]()
|
|
--------------------
dacia
solenza
1.9 diesel
- ag-54-atc
|
|
G I M |
![]()
|
![]() Membru cu indemanare Group: Members Posts: 2.191 Joined: 26 April 08 From: Brasov ![]() |
|
--------------------
Una
d'aia
cu 5 roti Fii atent la volan! Cineva drag te asteapta acasa!
|
|
Wolfman |
![]()
|
In urma unui anunt de recrutare publicat si promovat pe un site, in biroul avocatului Managing Partner al unei prestigoase case de avocatura intra secretara cu un teanc de cateva sute de CV-uri si scrisori de intentie.
Avocatul baga degetul la jumatarea teancului, apuca si arunca la cosul de gunoi jumatate din CV-uri. Secretara ingrozita intreaba: - Dar de ce faceti asta? - Societatea noastra nu are nevoie de ghinionisti. |
--------------------
Opel
MOKKA X
|
|
Alydor |
![]()
|
|
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
Razvan_Ionut |
![]()
|
![]() Distrigaz Jr. Group: Members Posts: 1.497 Joined: 31 March 09 From: Bucuresti ![]() |
Joc de fotbal intr-un sat scotian.
Inaintea inceputul meciului, pentru alegerea terenului, arbitrul arunca o moneda in sus. Rezultat: 4200 de raniti. Un mosneag vine la doctor: -Doctore cred ca asa incet, incet, o sa devin impotent! -Si cum se manifesta asta ? -Pai sa vedeti: ieri dupa-masa de trei ori…azi noapte de doua ori …si azi dimineata numai odata ! Iti place sa fii mangaiat? Sa fii atins ? Sa fii pipait? Sa fii incins? Iti place sa simti respiratia celuilalt langa urechea ta? Sau poate pe gat ori pe fata ? Iti place sa incerci pozitii noi ? Sa incepi rece si sa sfarsesti fierbinte si transpirat ? RATB… cu noi fanteziile tale devin realitate. Incearca-ne !... 30 de zile alaturi de noi… la un pret ce sfideaza concurenta ! Un pitic intra intr-un bar si striga “vreau si eu un suc” ! Sare el ce sare… dar tot nu vede dupa tejghea si tot striga “vreau si eu un suc, vreau si eu un suc” ! Se enerveaza si se duce dupa tejghea. Acolo vede alt pitic sarind si strigand: “cola sau fanta, cola sau fanta” ? Dupa o zi criminala, in care lui Mos Craciun toate i-au mers prost: I s-au imbolnavit 3 pitici, 5 reni au racit, sania s-a rupt, a ramas fara bautura si a venit si soacra-sa in vizita, seara, suna la usa un ingeras cu un brad imens de craciun. -Ce sa fac cu bradul, Mosule ?, intreaba ingerasul. Si de atunci exista traditia cu ingerasul infipt in varful bradului. Doi pusti mergeau in troleul 66 si spuneau bancuri despre politisti. Unul zice: -Ba, de ce merg politaii cate doi pe strada? -Pai unul stie sa scrie si altul stie sa citeasca! -Ha, ha, ha… In spatele lor, doi politisti pe care tipii nu-i observasera se opresc din conversatie si asculta la ce spun pustii. Dupa ce aud faza asta, se duc la ei: -Actele la control, puslamale! Cel mai mare dintre tineri scoate intimidat buletinul si il intinde politistilor. Ia ala buletinul, se uita la el si-i zice celuilalt: -Ia noteaza acolo! Strula il intreaba pe Bula: -Cum a fost mancarea la restaurantul chinezesc ? -Excelenta, nu mai ca betisoarele mi-au picat cam greu la stomac. |
--------------------
Dacia / Daewoo
Nova GT / Cielo Executive 8v
1999 / 2005
- B 62 MHL / B 989 XXX Mai bine fiare vechi decat plastice de ultima generatie.
"Un pacient bine fixat nu necesita anestezie." Respecta-ma si te voi respecta! |
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Topicul este dedicat bancurilor. NU MAI ATASATI FILME sau LINK-uri.
Cei in cauza vor fi avertizati si posturile sterse. |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th June 2025 - 12:26 |