1 banc
![]() ![]() ![]() |
1 banc
DragosP |
![]()
|
||
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
||
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|||
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Da' cand ne-am certat?
![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Da' erati impreuna?
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Aveți azi ocazia să vă-mpăcați...
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Avand in vedere si luand in consideratie data de astazi.
![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
zax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 724 Joined: 11 February 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Hyundai/ex Renault
I30 1.5Tgdi 160cp/Clio Symbol Fidji 1.5dci 80cp
aprilie 2022/iunie 2006 "Orice s-ar intampla, important este sa treci peste" (Gica, operator buldozer)
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Iliescu deschide ușa. O moarte bătrână și una tânără stau în fața lui.
- Nelule, nu mă mai cunoști? - Nu. - Sunt moartea, nenorocitule! Ne-am cunoscut acum douăzeci și trei de ani, la Revoluție. - Așa, și? - Și asta-i fiică-ta. |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
"revoluția" a fost acum 26 de ani.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Pai da, dar moartea a avut discutia asta cu Iliescu acum 3 ani. Io am relatat exact ce-am auzit.
![]() This post has been edited by Victoras2001: 25 Feb 2016, 22:43 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
zax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 724 Joined: 11 February 04 From: Bucuresti ![]() |
Buey, nu l-am mai vazut pe Victoras de mult tare... Va rog, luati-l usor sa nu-l speriati.
(bine-ai revenit ![]() This post has been edited by zax: 25 Feb 2016, 22:19 |
--------------------
Hyundai/ex Renault
aprilie 2022/iunie 2006 "Orice s-ar intampla, important este sa treci peste" (Gica, operator buldozer)
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
da' cum stii care e aia mai tanara? baba are tsatsilii mai lasate?
|
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
aia mai tanara e mai mica, asa, pe la vreo 12 inci
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
zax |
![]()
|
A pilot to the tower:
- Please communicate the local time! - Who is asking? - Is this important? - If you are US Air Force is 16:02, if you are British Airways is 4:02 PM, if you are Lufthansa is 16:02:33 and if you are Tarom, is Thursday. |
--------------------
Hyundai/ex Renault
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.228 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
O pereche facea cumparaturi. Nevasta isi cauta cu disperare sotul in mall-ul ticsit de musterii.
In cele din urma il suna la telefon sa-l intrebe unde e. Cu o voce suava sotul zice: -Iti mai amintesti de magaziunul de bijuterii in care am intrat acum 5 ani si unde te-ai indragostit de un colier cu diamante pe care nu ti l-am putut oferi atunci, dar ti-am promis ca ti-l voi cumpara intr-o zi? -Cum sa nu-mi amintesc?!!! zice nevasta sugrumata (de emotie). -Sunt in carciuma de alaturi. |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Zi-l azi lu nevasta daca te tine...
![]() |
--------------------
**
|
|
garlic_dog |
![]()
|
![]() Membru eutectic Group: Members Posts: 243 Joined: 10 December 04 From: Clipperton Island ![]() |
Un moș se culcă seara lîngă babă, o ia de mînă și suspină adînc amîndoi.
A doua seară la fel, prins de mîini, suspine... Tot așa pînă cînd într-o seară, cînd moșul voia s-o ia de mînă, baba zice: - Azi nu. Sînt obosită... |
--------------------
Tesla
electrică
2015
- B05NWV Femeile vin de pe Venus, bărbații de la băut.
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.228 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
M-am dus la prietena mea acasă cu un buchet imens de trandafiri.
A deschis ușa, a văzut florile și m-a tras înăuntru. S-a întins pe canapea, și-a dat fusta jos, și-a smuls chiloții și mi-a zis: - Asta-i pentru flori! - Termină cu prostiile dragă, i-am zis, trebuie să fie o vază pe undeva... |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Du-o sa-i faca plastie ca sa nu te traga curentu`.
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Titrarea !!!
|
--------------------
**
|
|
bion |
![]()
|
Ceva gen: De mic tre sa exersezi cum sa te porti cu blondele
![]() 7 Mar 2016, 13:38: Me happy! I am a Seenager (Senior teenager) !I have everything that I wanted as a teenager:I don’t have to go to school or work. I get an allowance every month. I have my own pad. I don’t have a curfew. I have a driver’s license and my own car. I have ID that gets me into bars and the whisky store. The people I hang around with are not scared of getting pregnant. And I don’t have acne.Life is great !I have more friends I should send this to, but right now I can't remember their names…Luckily I did not forget your name !!! But it happenes only 60 years later. This post has been edited by bion: 7 Mar 2016, 12:38 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
Două blonde discută aprins, iar una dintre ele pune o întrebare care nu-i dă de mult pace:
- Fatăăă, dacă vorbești cu un bărbat la telefon poți rămâne gravidă? - Poți, fatăăăă, normal că poți. Depinde pe ce stai când vorbești la telefon |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Ma scuzats, nu vreau pentru ca sa va ranesc sentimentili, da asta e cel mai prost banc cu blonde pe care l-am vazut vreodata.
|
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
gabize |
![]()
|
E consultant, iartă-l.
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
Seara asta am fost pontist: copy-paste.
![]() |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Ce-ai pontat?
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
dacis |
![]()
|
Bancu' de mai sus.
![]() |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Topicul este dedicat bancurilor. NU MAI ATASATI FILME sau LINK-uri.
Cei in cauza vor fi avertizati si posturile sterse. |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th June 2025 - 07:37 |