1 banc
![]() ![]() ![]() |
1 banc
gabize |
![]()
|
||
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
|
||
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|||
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
O dai si tu de gard...Bocancu' in sine e cacondensatoru', da' nu el e bagat in priza ci siretul (conectat in paralel cu bocancu'), care-i rezistiv. Deci acolo-s doo filtre in serie. Offff......
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Siretu' jmecher e rasucit, asa ca are inductanta.
Asa se face un filtru RLC care filtreaza mirosu' bocancilor sa nu se raspandeasca in mediul inconjurator. |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.466 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Nu-i nici un filtru RLC, in celalat bocanc e rasucit invers... Cele doua campuri se anuleaza. Dar vad ca nimeni nu intra mai adanc in problema.... bocancii sunt bocanci simpli, sau cu varf metalic?
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
BN64FLO |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 674 Joined: 23 April 12 From: Bistrita ![]() |
Filtru RLC clar, prinzi radio stereo, de aia e doi bocancsi...bombeul si talpa metalica sunt pentru ecranaj
|
--------------------
Dacia
1310 TX/Li
1986/1999
- BN 02 PZA/BN 64 FLO
|
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.685 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
Avem nevoie de un model simulat.
Pe langa rasucirea sau impletirea snurului siretului, metoda prin care este intretesut snurul in papuc este importanta. Apoi tipul de talpa si gradul de izolare electrica poate influenta campul electromagnetic si unda de dispersie prin materialul bocancului care la randul sau detine rezistivitate si capacitate datorita unui strat izolator intre 2 fețe cu un anumit grad de conductivitate |
--------------------
Ford
Focus
Titanium, 2.0 TDCI, 2013 You deserve what you tolerate!
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Ce IPeu au bocancii?
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
127.0.0.1
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Nu bre, alalalt IP cel in format IP XX...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Mai degraba in format xxx ...
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
IP 666 aveau, cred.
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
radian |
![]()
|
Inseamna ca alea-s ghete date dracului...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Vlad Georgescu |
![]()
|
![]() /----\ <--- Logan Group: Members Posts: 342 Joined: 24 July 03 From: Bucuresti ![]() |
Un tip trece prin cimitir și vede pe un mormânt pe unul care făcea sex sălbatic cu una.
– Prietene, pot să particip și eu? – Nu! Ia lopata și caută-ți alta! Ma invita, intr-o seara, noua mea prietena, la ea acasa. Dupa un paharel de vin, am inceput sa ma incing, asa ca n-am mai rezistat si i-am bagat mana pe sub fusta... Tocmai atunci, intra tat-su in camera si tuna: - Ce dracu' cauti cu mana in chilotii fii-mii?! Atunci eu, fastacit, ii raspund: - Nimic, stiti, eu lucrez la spalatorie in oras si, din instinct, am vrut sa-i iau si sa-i bag la spalat... This post has been edited by Vlad Georgescu: 2 Oct 2019, 17:21 |
--------------------
Volțvagăn
Glonț
2080 Tdi Quad BiTurbo DSG 8
- - Athos, Porcos si Bairamis
|
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.685 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
Da chiar, bocancii au impamantare?
Crampoane metalice care sa transfere excitatia electronilor la corpurile din sol |
--------------------
Ford
Focus
Titanium, 2.0 TDCI, 2013 You deserve what you tolerate!
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
pff, ce o fi mai rau, glumele lui vlad sau ale inginerilor........ aceasta-i intrebarea.
![]() |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
gabize |
![]()
|
Conform studiilor proprii, enjineri e mulți pă forum. Nu-ți fă dujmani...
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.079 Joined: 11 February 04 ![]() |
se stie ca cearta cu injineru e ca lupta in noroi cu porcu'
dupa o ora te prinzi ca la porc ii place. |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
Agrig |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.067 Joined: 13 February 04 From: Jimbolia/Timisoara mai rar. ![]() |
Inginerii rezolva probleme.
Cearta o rezolva urgent cu o fixa de 36. |
--------------------
Renault
Megane IV 1,33Tce
2021 Life "Proștii se înmulțesc cînd cei înțelepți aleg să tacă"
Nelson Mandela |
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Un cuplu, el de 99 de ani ea de 98 baga actiune de ivort. Mirat judecatorul ii intreaba despre motiv.
-Nu ne potrivim -De cand? -De 78 de ani -Si de ce divortati abia acum? -Am asteptat sa moara copiii, ca sa nu sufere. |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
IRONICK |
![]()
|
Nu-l mai lasati pe bion sa posteze bancuri.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Nu cred c-a fost banc, a dat din casa.
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
gabize |
![]()
|
Mai citește o dată bancul, să vezi că nu e de râs ce zici...
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
L-am recitit, da' degeaba.
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.389 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Pentru maho
Sa nu te supere golanul fara maniere fara har Ca nu se stie niciodata De va ajunge pensionar. ![]() Cica un expert auto de pe DC a intrat in zid avand poola sculata. Si-a spart nasul. ![]() LENEA Lenea în viziunea unui general de armată Helmuth Karl Bernhard Graf von Moltke (1800 – 1891) a fost un general prusac, Șeful Statului Major Generalal armatei prusace și un mare strateg. Imediat după numirea în funcție, a trecut la reforme, între care și modul de instruire și promovare a ofițerilor. În acest scop, i-a evaluat după două criterii: * gradul de inteligență (de la proști la inteligenți) și * atitudinea față de muncă (de la leneși la harnici). În baza acestor criterii, au rezultat patru grupe / tipuri de ofițeri: * A: prost și leneș * B: inteligent și harnic * C: prost și harnic * D: inteligent și leneș Ofițerilor din categoria A, proști și leneși, le-a dat sarcini simple și repetitive. Aceștia nu mai puteau înainta în cariera militară. Este posibil ca, într-o bună zi, să le vină o idee bună, dar, mai important, nu creează probleme. Moltke considera că ofițerii din categoria B, inteligenți și harnici, erau obsedați de micromanagement (se pierd în mărunțișuri) și, prin urmare, sunt lideri de slabă calitate. Este posibilă o promovare, dar nu până la nivel de ofițeri de Stat Major. Acești ofițeri dădeau certitudinea că ordinele vor fi îndeplinite la timp și întocmai, în toate detaliile. Ofițerii din categoria C, proști și harnici, erau considerați periculoși. Moltke afirma că aceștia ar trebui să fie supravegheați permanent, ceea ce este inacceptabil în armată. Deoarece ar fi putut crea probleme grave, greu de remediat, aceștia au fost scoși din armată. Ofițerii din categoria D, inteligenți și leneși, erau cei pe care Moltke îi considera cei mai potriviți pentru cele mai înalte funcții de comandă. Acești ofițeri erau suficient de inteligenți ca să știe ce trebuie făcut, dar și suficient de leneși, pentru a găsi cea mai ușoară și simplă cale de a atinge obiectivul cerut. Este adevărat că lenea singură nu este productivă. Ea trebuie combinată cu inteligența. Oamenii leneși și inteligenți au un avantaj în societate și sunt cei mai nimeriți pentru rolul de lider într-o organizație. This post has been edited by bion: 4 Oct 2019, 21:36 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
IRONICK |
![]()
|
Pe langa bancuri acum face si glume.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Dom' Bion, aici e topic de bancuri, nu curs de management performant!
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
bion |
![]()
|
Apai ciolovecule, management performant si enjenerii bastinasi sunt din categoria umor absurd.
![]() This post has been edited by bion: 4 Oct 2019, 21:36 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
radian |
![]()
|
Tu, fiind sculer-matriter, nu ai capacitatea sa intelegi umorul fin si subtil al unui inginer...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Topicul este dedicat bancurilor. NU MAI ATASATI FILME sau LINK-uri.
Cei in cauza vor fi avertizati si posturile sterse. |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 13:21 |