1 banc
![]() ![]() ![]() |
1 banc
ndorin |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 23 January 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Supernova Clima
- CJ 71 xxx Supernova Clima 2001
|
|||
alinakes |
![]()
|
X Group: Members Posts: 341 Joined: 24 March 06 From: X ![]() |
Caut rame ca am pierdut damigeana pentru fluturi !
|
--------------------
X
X
- X
X
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Doua blonde cautau prin padure un brad de Craciun. Dupa o zi întreaga de
stat în frig una dintre ele spune celeilalte: - Auzi, n-ar fi mai bine sa luam unu' asa, fara globuri? |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
cris71 |
![]()
|
![]() Member from Transylvania Group: Members Posts: 53 Joined: 4 October 06 From: Oradea ![]() |
Un tip si o tipa fac dragoste.
El ii spune: "Iubito,fiindca esti prima mea femeie, o sa-ti spun Eva." Ea ii raspunde: "Iubitule, fiindca esti al 206-lea, o sa-ti spun Peugeot". In Bucuresti, un autobuz tocmai se pregatea sa inchida usile si sa plece din statie. Soferul vede un om alergand disperat spre autobuz si il asteapta. Omul ajunge si il intreaba pe sofer: - Ce masina e asta? - Iveco! zise soferul si pleaca... |
--------------------
Renault
Captur
2022 / Intens
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
alinakes |
![]()
|
Maica stareta surprinde intr-o noapte un barbat care incerca
sa sara gardul manastirii inapoi in strada. - Ce-ai cautat aici, nenorocitule ? - Am vrut sa fur mancare, dar m-au prins maicutele. - Cand? In seara asta ? - Nu, acum patru saptamani ! - Mamã, e adevãrat cã pe mine m-a adus barza? - Da, comoara mea micã! E adevãrat. - E adevãrat cã Bunul Dumnezeu ne dã pâinea cea de toate zilele? - E adevãrat, puiule! - E adevãrat cã Mos Crãciun si Iepurasul ne aduc cadourile? - Da, dragul mamei. - Atunci, de ce îl mai tinem pe trântorul de tata? This post has been edited by alinakes: 21 Dec 2006, 11:30 |
--------------------
X
X
- X
X
|
|
tabek |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 305 Joined: 23 June 05 From: Cluj Napoca ![]() |
Nu stiu daca s-a mai spus bancul urmator...dar il pun
Apropo, stiti ca a aparut o noua secta in Romania? Secta celor care au Logan. Stiti in ce cred ei??? ei cred ca au masina... ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia/Peugeot
1310L/307
- MM05HVM
1996/2006
|
|
alinakes |
![]()
|
Cum intram in UE ?!
Attached thumbnail(s) Urare_Durex_ptr_UE.jpg ( Size: 52.17k ) Number of downloads: 677 |
--------------------
X
X
- X
X
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Cica statea un tigan cu "consoarta" lui pe margine patului si se spargeau in poante. Zice tiganu': - Tiganco, te-am ars! Ce sta sub pat si incepe cu "U". - Nu stiu ba, tigane... - Un papuc fa, proasto... Sta tiganca, sa gandeste si zice: - Tigane, te-am ars ! Ce sta sub pat si incepe cu "H" ? - Nu stiu, fa ! - Halt papuc, ba !
Vine tiganca la ginecolog si, dupa consultatie, doctorul, cam oripilat, ii spune: -Tu, tiganco, alta data cand vii la doctor, spala-te si tu in vagin! Iese tiganca de la doctor, se indeparteaza putin, dar, nedumerita, hotaraste sa se intoarca si il intreaba pe doctor: -Domnule doctor, dar daca nu am vagin, pot sa ma spal in lighean? |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
B-38-NFS |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 113 Joined: 30 August 05 From: BUC -DR TABEREI ![]() |
Dimineata. Autobuzul pleaca din statie, dupa el alearga o doamna si striga: - Oameni buni, opriti va rog autobuzul! Intarzii la lucru! Pasagerii il roaga pe sofer sa opreasca. Doamna se urca si spune, bucuroasa: - Am reusit... Asa, biletele la control!
|
--------------------
spark /chevrolet
solenza/dacia
- b-23-REU
2006/2005 NU E SUFICIENT SA FI BUN ,CI E SUFICIENT SA FI SI BUN DE CEVA .....
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
Un pedofil merge la o fetitza mica singurica pe plaja : - Fetitzo, daca-ti dau o ciocolata ma lasi sa stau langa tine ? - Pai, daa.. - Fetitzo ,daca-ti mai dau o ciocolata ma lasi sa te mangai ? - Pai, daa.. Mai trece ceva vreme : - Fetitzo, daca-ti mai dau o ciocolata ma lasi sa te sarut pe obrajori ? - O, baga-mi-as, ca pana ma f**e asta dau dracului in diabet!))))))))
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
- B 666 IAD
Vogue SE Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.299 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
|
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
XMihai |
![]()
|
![]() Carcotasu' de Serviciu Group: Members Posts: 1.785 Joined: 31 January 06 From: Dr Tr Severin ![]() |
pt tine era statusu ?
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.299 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
nu stiu , eu nu vorbesc cu respectiva . Mi-a placut mai mult statusul celui de dedesuptul respectivei .
![]() |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
XMihai |
![]()
|
![]() Carcotasu' de Serviciu Group: Members Posts: 1.785 Joined: 31 January 06 From: Dr Tr Severin ![]() |
O femeie este oprita din trafic de un politist:
Politistul: Buna ziua. Femeia: Buna ziua, ce s-a intamplat? P: Ati depasit limita de viteza. Permisul dvs., va rog. F: Vi l-as da, numai ca nu am asa ceva. P: Nu aveti?! F: L-am pierdut definitiv pentru conducere repetata in stare de ebrietate. P: Aha... Imi aratati va rog actele masinii? F: Nu pot. P: De ce? F: Am furat aceasta masina. P: Ce-ati facut?! F: Am furat masina si am ucis proprietarul. P: Poftim?!!! F: Daca nu ma credeti, cadavrul este in portbagaj... vreti sa il vedeti? In acest moment politistul se retrage incet spre masina sa si cere ajutoare prin radio. In 5 minute sosesc la fata locului alte 5 masini de politie. Un ofiter superior se apropie de masina femeii cu pistolul pregatit. Politistul 2: Doamna, va rog sa iesiti din masina! Femeia iese din automobil. F: S-a intamplat ceva, domnule? P2: Unul dintre colegii mei mi-a spus ca ati furat aceasta masina si ca ati ucis proprietarul. F: Am ucis proprietarul? P2: Da.Va rog sa deschideti portbagajul. Femeia deschide portbagajul, care este gol... P2: Masina este a dvs., doamna? F: Da. Poftiti actele ei. Primul politist ramane perplex. P2: Unul dintre colegii mei sustine ca nu aveti nici permis. Femeia cauta in poseta, scoate un port-document si-l intinde politistului. Aceste il deschide si studiaza permisul, care este in regula. Tipul deja nu mai stie ce sa creada. P2: Multumesc, doamna... Vedeti, colegul meu mi-a spus ca nu aveti permis, ca ati furat masina si i-ati ucis proprietarul! F: Sunt convinsa ca mincinosul v-a spus si ca mergeam cu viteza! Morala: Nu va puneti cu femeile. |
--------------------
.
.
.
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
Un tanar isi prezinta logodnica la parinti. La masa, tipei ii vine sa faca part. Dupa cateva secunde se simte un miros... Socrul mare spune: -Labus...! Fericita fata ca viitorul socru a dat vina pe cainele de sub scaunul ei, ii vine inima la loc. Peste cateva minute mai trage una si tatal baiatului spune mai nervos: -Labuuus, ai grija... Absolvita de griji, fata mai trage una, la care vine replica: -Labus! Pleaca de acolo ca se caca pe tine!
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
- B 666 IAD
Vogue SE Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
Miezul noptii. Un betiv se leagana din gard in gard, cind e oprit de un politist. - Va rog frumos, actele dv. si sa-mi spuneti unde mergeti! Betivul se uita lung si raspunde: - Ma duc la o conferinta despre efectele nocive ale alcoolului si despre riscul betivilor de a deveni ratati. Politistul se uita la el fix si intreaba: - La ora asta? Cine tine o conferinta despre asa ceva la miezul noptii?. - Nevasta-mea si, mai mult ca sigur, si soacra-mea
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
..IcemaN.. |
![]()
|
![]() membru drept superior Group: Members Posts: 38 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti-Dristor ![]() |
I love you atat de tare,
Incat I believe ca mor! You are so incantatoare, Oh, my darling, cat te-ador! When I go la brat cu tine, Ma simt very magulit, Caci are looking toti la mine, Oh, I am so fericit! All ar fi atat de bine, But, you see, nu-i chiar asa, Caci I tell ce simt in mine. Where are you, iubirea mea? Dar tu smile si smile intruna, And you think ca spun traznai, Please, don't face pe nebuna, Si mai look in ochii mei. Understand? I love you, draga, Cum the hell sa-ti mai vorbesc? You are totul pentru mine, And I want sa te intalnesc. But is dificil, vezi bine, Caci your mother e pe faza, Si din five in five minute Carefully te controleaza. Maybe sa ajung la tine Ca in Shakespeare, Juliet! I, Romeo, love pe tine! Give me scara in boschet! |
--------------------
Dacia
Berlina
- B- -ICE
1997, 1.4 L CHOKE!!!
on my exhaust smoke ! :)) |
|
XMihai |
![]()
|
Un cioban cu oile pe o parcela particulara.
vine proprietarul: -ce dracu cauti ma pe parcela mea ? - pasc oile nene nu vezi? - ma, daca iti f*t una, te ia mama dracului ! - Nene, din partea mea, poti sa le f**i pe toate, eu doar le pasc, nu vezi? ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
kukuruz |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 127 Joined: 4 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Logan, Carrefour et les croissants au chocolat ont envahi la Roumanie
Pays, devenu le plus "jumele bout de terre", grace a la francophonie Les plateaux s'ecroulent sous le poids du foie gras et du Camembert Bordeaux et Murfatlar cotoyent deja sur les stands des supermarches C'est la fete! Cette annee l'amitie latine a bien atteint son apogee Le temps de la musique, chants, danse, feux d'artifices, est arrive Apportez du terroir du champagne, du vin, toute une damejeanne Et trinquez jusqu'a laube! A la votre! et...Vive l'Union Europeenne! ![]() (sa nu ziceti ca-i off-topic, ca doar incepe cu Logan ![]() |
-------------------- |
|
yonutz84 |
![]()
|
![]() never stop thinking... Group: Members Posts: 160 Joined: 6 May 04 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
Opel
Astra 1.6 twinport
- IS-07-XXX
2006
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
workarea |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 383 Joined: 10 October 05 From: Drumul Taberei ![]() |
QUOTE(kukuruz @ 31 Dec 2006, 19:12) Banuiesc ca nu ati observat ca e o parodie simpatica dupa Tiganiada, pasajul in care se decrie raiul tiganilor, ala cu riuri de lapte si maluri de mamaliga. Pe unde ai gasit cintecelul si ce-i cu el mai exact? LE: "Râuri dă lapte dulce pă vale Curg acolo și dă unt păraie, Țărmuri-s dă mămăligă moale, Dă pogăci, dă pite și mălaie!... O, ce sântă și bună tocmeală! Mânci cât vrei și bei făr' ostăneală. ... Gardurile-acolo-s împletite Tot cu fripți cârnăciori lungi, aioși, Cu plăcinte calde streșinite, Iar' în loc dă pari tot cârtaboși; Dară spetele, dragile mele, Sunt la garduri în loc de proptele." HAPPY INTEGRARE va doresc! This post has been edited by workarea: 3 Jan 2007, 01:07 |
--------------------
Dacia
Logan
- B-**-***
Ambition 1,6 MPI, 2007
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Un tip sta la coada la casa cind deodata observa ca o blondina super sexy, si ea la coada, ceva mai in spate, il saluta cu un fluturat de mina si-i zimbeste prietenos... Tipului nu-i vine sa creada ca o tipa atit de bine il cunoaste, asa ca o intreaba:
- Scuzati, ne cunoastem cumva? - Nu sint chiar sigura, dar cred ca sinteti tatal unuia din copiii mei, raspunde frumusetea. Tipul isi aduce aminte de singura data cind si-a inselat sotia. - Dumnezeule, deci esti dansatoarea de striptease cu care am petrecut in seara dinaintea nuntii pe masa de ping-pong, de fata cu toti baietii ...in timp ce colega ta ma biciuia cu telina uda si-mi baga un castravete in fund? - Nu, raspunde tipa rece, sint profesoara de romana a fiului dumneavoastra. .. |
--------------------
Laguna
2.0T
- GL-15-...
2006 Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
XMihai |
![]()
|
O femeie, inginer de sistem, instala un calculator intr-o retea
pentru un coleg de lucru. Cind a venit rindul setarii parolelor ea l-a intrebat ce cuvint vrea sa folosesca pentru logare. Vrind sa o intimideze, tipul i-a spus "penis". Fara sa clipeasca, aceasta i-a introdus parola dorita, a reintrodus-o pentru confirmare dupa care era sa se prabuseasca de ris in fata monitorului. Curios, tipul i se uita peste umar si vede raspunsul calculatorului: PASSWORD REJECTED....NOT LONG ENOUGH. |
--------------------
.
.
.
|
|
don_racom |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 82 Joined: 5 June 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
suna telefonul. ring ring
-Alo, familia Iovan? -Nu stiu , manca-ti-as, ca acuma am intrat si eu. |
--------------------
DACIA
Solenza
2004 Europa 4 lucruri il definesc pe barbat: casa, masina, sotia si pantofii.
|
|
don_racom |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 82 Joined: 5 June 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
un calugar merge sa se opereze de apendicita. printr-o mare incurcatura , este anuntat ca a nascut un baiat. calugarul, putin mai incet la minte, accepta. trec anii, clugarul batran ajunge pe patul de moarte. isi cheama copilul si-i spune:
- auzi , trebuie sa-ti marturisesc ceva. eu nu sunt tatal tau, eu sunt mama ta. tata-tau e clopoptarul. |
--------------------
DACIA
Solenza
2004 Europa 4 lucruri il definesc pe barbat: casa, masina, sotia si pantofii.
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Accident de circulatie.
Soferii: unul ranit grav, unul ranit usor. La sosirea ambulantei, medicul il vede pe soferul ranit usor ca il f***a in c*r pe soferul ranit grav. La care mediul intreaba: - Ce faci dom'le, esti nebun? - NU...ii acord primul ajutor! - Pai cum domle primul ajutor se acorda prin "gura la gura" - ... asa am inceput si noi, dar ne-am infierbantat |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Maxime misogine
...cu scuzele de rigoare :-) Cand o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume. (Enriyeu Castaldo) ------------------------------------------------------ Feminismul exista doar pentru a integra femeile urate in societate. (Bukowski) ------------------------------------------------------------ Prin a renunta, femeile inteleg o scurta pauza intre doua dorinte. (Mario Adorf) ---------------------------------------------------------------------- Cand femeile nu mai stiu ce sa faca, se dezbraca. Si acest lucru e probabil singurul lucru bun pe care il pot face. (Samuel Beckett) --------------------------------------------------------------------- Un barbat intelept nu isi contrazice nevasta. Asteapta pana o face ea singura. (Humphrey Bogart) ----------------------------------------------------------------- Bunul renume al unei femei se datoreaza tacerii mai multor barbati. (Maurice Chevalier) ------------------------------------------------------------ Atentie la o femeie care gandeste logic ! Caci logica si femeia sunt atat de heterogene, incat este impotriva naturii cand apar impreuna. (Johannes Cotta) ---------------------------------------------------- Exista trei tipuri de femei: cele frumoase, cele inteligente si majoritatea. (Rainer Werner Fassbinder) ------------------------------------------------------------------------ Pentru mine femeile sunt ca si elefantii. Imi place sa-i privesc, dar nu mi-ar placea sa am unul. (W.C. Fields) ------------------------------------------------------------------- Marea intrebare, la care nu stiu sa raspund in ciuda a treizeci de ani de studiu despre femei, este urmatoarea: "Ce vrea de fapt o femeie?" (Sigmund Freud) -------------------------------------------------------------------- Trei tipuri de barbati nu inteleg femeile: barbatii tineri, barbatii de virsta mijlocie si barbatii batrani. (Irisches Sprichwort) --------------------------------------------------------------------------- Femeile trateaza in special ranile provocate de ele. (Jacques Marchand) ------------------------------------------------------------ Nimic nu e mai rau decat o femeie, chiar daca e buna. (Menander) -------------------------------------------------------------------- Femeia este o greseala acceptabila a naturii. (John Milton) ------------------------------------------------------------------------ - Care este asemanarea intre o femeie si un loc de parcare? - Cele bune sunt mereu ocupate, singurele care raman libere fiind cele pentru handicapati. ---------------------------------------------------------------------- - Care este asemanarea intre o farfurie zburatoare si o femeie inteligenta? - Nu exista dovezi palpabile privind existenta niciuneia dintre ele. ---------------------------------------------------------------- - Care este asemanarea intre o femeie la volan si o piersica? - Ambele se aduna din copaci. ---------------------------------------------------------- - Care este asemanarea intre o femeie si un uragan? - La venire, in ambele cazuri este cald si umed, iar la plecare, in ambele cazuri ramai fara casa si masina. ------------------------------------------------------------------------- - Cum se poate da unei femei mai multa libertate de miscare? - Se mareste suprafata bucatariei. ------------------------------------------------------------- - De ce a creat Dumnezeu barbatul inaintea femeii? - Ca sa-i dea un pic de timp, sa-si dea seama cum este in paradis. |
--------------------
dacia logan
ambition
- HD 06 LDM
2005
|
|
Vlad Georgescu |
![]()
|
![]() /----\ <--- Logan Group: Members Posts: 342 Joined: 24 July 03 From: Bucuresti ![]() |
Citate Becali: Nici nu stiti ce sensibilitate am eu in suflet, dar nu stiu sa ma exprim. Daca as sti, as vorbi mai frumos decat Liiceanu si Plesu. Am citit Manualul razboinicului luminii cu doua markere. Cu galben am subliniat pasajele care mi-au placut si unde m-am identificat cu eroul cartii, iar cu verde pe cele care nu mi-au placut si nu le-am citit. Daca ma respecti o data, te respect si eu tot o data. Daca nu ma respecti o data, eu nu te respect de cinci ori. Stiti cat de mult scuip eu televizorul la mine acasa? Cum vad un nenorocit care vorbeste de binele public, cum ii trag un scuipat. Dupa ce-am vazut filmul Mihai Viteazul, mi-am zis ca vreau sa fac si eu pentru Romania ce-a facut Mihai Viteazul sau macar Amza Pellea. Oana Pellea sa-si vada de treaba ei. Eu in campania electorala nu am folosit imaginea lui Amza Pellea, ci pe a lui Mihai Viteazu. Ma sperie atractia acestui partid care o are la populatie. Am vorbit cu varu-meu Giovanni si cu Victor sa facem un partid care sa fim mai tari ca fratii Kennedy. Am fi condus Romania . Dar n-au vrut, fraierii. Partidul Noua Generatie are o orientare de centru, cand la stanga, cand la dreapta, de la caz la caz. Partidul Noua Generatie va fi biserica politicii romanesti, iar eu voi fi Sfantul Petru. Eu zic ca, dupa Maniu si Coposu, nu-l vad pe altul care, cu demnitate si cu onoare, si cu putere, de fapt, si curaj sa duca acest partid unde este el. Dupa ce ajung presedinte, imi cer scuze poporului roman, plec la Muntele Athos si ma intorc mai puternic. Eu sunt presedintele presedintilor presedintilor. Am promis ca pe tradatorul asta de Dan Voiculescu o sa-l distrug pana cand o sa-l nenorocesc. Tariceanu, VIP? Va spun eu ce VIP e, Very Inportant Papagal. Auzi la el, ce tupeu obraznic! Eu cu viata mea, in fiecare dimineata de cand ma dau jos din pat, fac istorie. M-am lasat de fumat fiindca daca fumam insemna ca tigara era mai puternica decat mine, si-atunci cum mai puteam eu sa conduc tara ? M-am certat si cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat. In schimb, Marian Iancu e obraznic si umbla cu tot felul de jargoane care nu e bine sa le dai la presa. La botezul copilului lui Dica am baut sampanie si dupa aia am spart paharul fiindca asa sunt eu: sunt un om care am sentimente care traiesc. Steaua va purta zimbrul lui RAFO pe piept pentru un milion de euro. Asta inseamna ca Steaua nu-si murdareste tricourile decat pentru sume care merita. N-are cum sa ma bata Copos pe mine in postul Pastelui. El e utecist, eu sunt crestin. Pai credeti ca Dumnezeu nu vede? Marti cu Steaua, Dumnezeu nu va fi galactic, fiindca am fost la Muntele Athos si m-am rugat. Middlesbrough s-a calificat in fata lui Basel fiindca mi-a facut mie Dumnezeu placerea sa jucam cu ei si sa-mi iau camasi din Anglia . Meritul pentru titlul castigat de Steaua e 50% al lui Olaroiu si 50% al lui Protasov, dar cel mai mare merit e al meu. Am luat doi peri din barba parintelui Visarion, care este un sfant, si dupa aia le-am dat doua goluri lui Standard Liege. Daca tot pupa icoanele de dimineata pana seara, Iordanescu trebuia sa se inscrie intr-un partid crestin-democrat, nu social-democrat. Atunci cand sunt suparat, ma retrag intre oile mele si ma linistesc. Pe tata nu putea sa-l atinga nici o femeie, ca-i zicea: "Ia mana de pe mine, ca-mi moare o oaie" |
--------------------
Volțvagăn
Glonț
- -
2080 Tdi Quad BiTurbo DSG 8 Athos, Porcos si Bairamis
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Topicul este dedicat bancurilor. NU MAI ATASATI FILME sau LINK-uri.
Cei in cauza vor fi avertizati si posturile sterse. |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 18:46 |