1 banc
![]() ![]() ![]() |
1 banc
74r12 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 514 Joined: 2 July 04 From: Planeta Pământ (Terra) ![]() |
|
||
--------------------
Megane
2.2
Expression+ 1,5 dci 85 cp Megane 3 Sport Tourer Privilege 1,5 dci 110 cp EDC
|
|||
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Interzis minorilor.
http://www.youtube.com/watch?v=bNoOusfqwMM altul http://www.youtube.com/watch?v=gv9idwrhK5k...related&search= This post has been edited by tribunul: 10 Jan 2007, 16:44 |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
Un fost student la politehnica s-a transferat la Institutul Teologic.
Prelegere. Atipeste. Parintele se apropie si-l intreaba: - Ce este forta Dumnezeiasca? Studentul trezindu-se, raspunde repezit: - Masa Dumnezeiasca ori acceleratia Dumnezeiasca!! |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
radus |
![]()
|
![]() -Membru cu atributii....- Group: Members Posts: 102 Joined: 16 August 05 From: Jidvei ![]() |
Doi homosexuali intr-un zbor trans-atlantic. Unuia ii vine chef de una mica si propune celuilalt.... . Acesta se scandalizeaza si zice:
- Cum asa, aici, de fata cu lumea, ce or sa zica? - Ridica-te si cere un pix, iar daca cineva iti va oferi unul, o sa stam cuminti, daca nu ........ Se ridica celalalt si incepe: - Un pix, dati-mi un pix, va rog frumos !!!!!! si...... nimeni nu reactioneaza. Asadar, trec baietii la treaba si duc propunerea la bun sfirsit. Avionul intra intr-o zona de turbulente si pasagerii sunt rugati sa isi puna c entura. Dupa cxe trec de turbulente, stewardesele isi fac aparitia si gasesc un om in virsta plin de voma, din cap pana in picioare. - Vai, dar de ce nu ati apasat butonul care ne alerteaza, de ce nu ati rugat pe altcineva sa ne anunte....? - Domnisoara, mai devreme ceruse cineva un pix, si ce poole in c**r si-a luat!!! |
--------------------
dacia
logan
- AB xx RMS
Laureat,2005
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
SE POATE PARCA ÎNTR-UN LOC MAI MIC DECÎT MAȘINA PE CARE O CONDUCI?
Bineînțeles că nu. Însă nimeni nu i-a spus acest lucru șoferiței din videoclipul următor... http://www.autof1.ro/index/VIDEO__SE_POATE...INTRUN_LOC.html |
--------------------
|
micu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 65 Joined: 24 December 04 ![]() |
ANGAJAM CLOWNI !! RUGAM SERIOZITATE !!!!
|
--------------------
dacia
1300
- tm 06 pmz
|
|
Vlad Georgescu |
![]()
|
![]() /----\ <--- Logan Group: Members Posts: 342 Joined: 24 July 03 From: Bucuresti ![]() |
Un american, un englez si un neamt sunt prinsi in jungla de un trib de aborigeni. Seful tribului, putin cam plictisit, le ofera o provocare: daca ii cer ceva ce nu poate obtine, le da drumul, daca nu, ii sacrifica pe scaunul electric (pasa-mi-te, erau un trib foarte tehnologizat).
Americanul cere sa i se arate un F22 Raptor echipat complet. In mod incredibil, salbaticii ii prezinta aeronava ceruta (v-am zis ca erau tehnologizati, da?). Hop, il pun pe scaunul electric, dar la inchiderea contactului, ies cateva scantei si nimic. “Oh well, uneori mai da dude scaunul, ai avut noroc, poti pleca”. Englezul cere bijuteriile Coroanei. Ce sa vezi, pe scaunul din spate al avionului era un cufar cu comoara ceruta. Ghinion. Il urca astia pe scaun si iar scantei, fum, dar nimic letal. “Hmm, de doua ori la rand, cred ca s-a stricat de-a binelea. Asta e, poti pleca.” Neamtul: “Dati-mi o surubelnita in cruce, ca stiu ce are.” |
--------------------
Volțvagăn
Glonț
- -
2080 Tdi Quad BiTurbo DSG 8 Athos, Porcos si Bairamis
|
|
little sam |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 40 Joined: 3 January 06 ![]() |
Doi prieteni se hotarasc sa mearga la vanatoare in padure. Merg ei prin padure dar ghinion se ratacesc si cum necum pierd si armele. Dupa vreo 3 zile de ratacire gasesc un cadavru sfasiat de animale. In stomacul aluia erau niste resturi de macaroane cu branza. Unul din ei, rupt de foame se apleaca si incepe sa infulece cu pofta. Al doilea il intreaba cu scarba cum poate sa manance asa ceva din stomacul omului. Ala vomita tot ce mancase pana atunci iar prietenul lui se infige in resturile vomate. Ala stupefiat il intreaba cum poate sa manance ce a vomat el. Prietenul ii raspunde : "Da` ce ma eu sunt prost ca tine sa mananc macaroane reci mai?"
![]() ![]() ![]() |
--------------------
logan
preferance
- CT-62-SMA Nu avem si nici nu dam.[COLOR=blue]
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Nepotul vine in vizita si o gaseste pe bunica de 80 de ani plangand. Nepotul: - Ce s-a intamplat ? Bunica: - A murit bunicu' ! - Pai cum s-a intamplat asa o nenorocire ? - Azi dimineata, in timp ce faceam sex. - Dar stiati ca la varsta voastra poate fi fatal ! - Da, de 5 ani o faceam numai duminica si atunci in ritmul lent al clopotelor de la biserica: la ding - o baga, si la dong - o scotea ! - Si atunci care a fost problema ? - A trecut nenorocitul de postas cu soneria lui de la bicicleta.
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
TMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 947 Joined: 1 October 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 MPI
2005 Shit happens to me mostly so don't worry...
Trece lebede-n zare / Eu ma uit, ele dispare |
|
74r12 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 514 Joined: 2 July 04 From: Planeta Pământ (Terra) ![]() |
Cica la un azil de nebuni .. O baba pe un scaun cu rotile prinde viteza pe coridor ..
In curbe se inclina baba si se ridica in 2 roti .. O opreste un nebun si o intreaba : Aveti permis de conducere ? Baba ii da o hartie de la o ciocolata si merge mai departe .. O opreste un alt nebun si o intreaba : Aveti verificarea tehnica? Baba ii da o hartie de la un pachet de guma..si merge mai departe .. Dupa colt vede pe dreapta un alt nebun gol., cu p..a sculata ... la care baba ofteaza .... - Off ... iara trebuie sa suflu in fiola ... |
--------------------
Megane
2.2
Expression+ 1,5 dci 85 cp Megane 3 Sport Tourer Privilege 1,5 dci 110 cp EDC
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
2007 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.745 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
marianno88 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 1.215 Joined: 22 January 06 ![]() |
Eu nu m-am prins :|
![]() |
--------------------
Dacia 1310 1.4 `97
Opel Vectra 1.6 `91
- B 97 CMC
Dacia Logan 1.4 `07
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.745 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Uita-te la suportul de numar!
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Como |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 679 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Da' baiatul asta chiar e plin de talent, am citit vreo cateva de pe link-ul de la sfarsit: http://www.tommyv2.com.
|
--------------------
Ford
Focus 1.6 Ti-VCT,
Ex-Logan “In a gentle way, we can shake the world.” – M. Gandhi
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Uitati-va pe saitu lui ce a scris pe data de 14 martie 2005. Observati diferentele
![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
marianno88 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 1.215 Joined: 22 January 06 ![]() |
Illusi0n? am citit... "Nu sunt mitic" scrie ? sau nu vad eu bine ?
![]() This post has been edited by marianno88: 16 Jan 2007, 15:04 |
--------------------
Dacia 1310 1.4 `97
Opel Vectra 1.6 `91
- B 97 CMC
Dacia Logan 1.4 `07
|
|
marksman |
![]()
|
da, asa scrie
![]() |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
Ca sa ma pun bine cu ardelenii:
"Homo sapiens din Banat iubea neanderthalienii" (Ev. Zilei, 17.01.2007) Asta probabil e rezumatul Unirii de la 1918... ___________________________ Americanii, japonezii si romanii isi doteaza fabricile cu un ceas inteligent, cu cuc. America Ora 8: Cucu-cucu, bine-ati venit la lucru ! Ora 12: Cucu-cucu, pauza de lucru ! Ora 17: Cucu-cucu, s-a terminat lucru ! Japonia Ora 8: Cucu-cucu, deja sunteti la lucru? Ora 12: Cucu-cucu, continuati lucru' ! Ora 17: Cucu-cucu, s-a terminat lucru ! Ora 20: Cucu-cucu, plecati va rog de la lucru ! Romania: Ora 8: Cucu-cucu, a venit careva la lucru? Ora 12: Cucu-cucu, a inceput cineva lucru? Ora 16: Mai e cineva la lucru? This post has been edited by BlaueCorsa: 17 Jan 2007, 18:23 |
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
La un bal, se duce unu la o tipa: - Papusa, dansezi? - Da, sigur. - Ok, atunci lasa-ma pe mine sa stau pe scaun.
Ursul si iepurele prind pestisorul de aur! Pestisorul le spune: - Dati-mi drumul si va indeplinesc 3 dorinte la fiecare! Ursul ii spune: - Vreau ca in padurea noastra toti ursii sa fie ursoaice. Iepurele: - Vreau motocicleta. Ursul: - Vreau ca din padurile alaturate toti ursii sa fie ursoaice. Iepurele: - Vreau o casca pentru motocileta. Pestisorul in timpul acesta le indeplineste dorintele, ursul: - Vreau ca din toate padurile de pe Pamant, toti ursii sa fie ursoaice. Iepurele se suie pe bike, isi pune casca si ii spune pestisorului: - Vreau ca ursul sa fie gay... This post has been edited by Muttley: 18 Jan 2007, 08:31 Attached thumbnail(s) dragoste.JPG ( Size: 61.59k ) Number of downloads: 443 |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
liviu_blm |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 29 Joined: 24 October 06 ![]() |
Examen la facultate. In fata usii unde se desfasura erau trei studenti unul super pregatit, unul pregatit pe jumate si unul care nu stia nimic. Intra primul cel pregatit, sta 10 min, cand iese afara ceilalti il intreaba ce-a facut. "A fost o discutie ca de la profesor la profesor". Intra si asta pregatit pe jumate, sta si el 10 min, cand iese spune: "A fost o discutie ca de la profesor la student". Intra si al treilea, sta 20 de min, cand iese zice "A fost o discutie ca de la popa la popa". "- Cum asa?" il intreaba ceilalti. "El imi punea o intrebare, ma inchinam, eu ii dadeam respunsul, el se inchina."
|
--------------------
Dacia
1300
1981
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
Ce a zis Irinel cand a intrat in sala de nasteri?!
-Prospatura frateee!! Bula se intalneste pe strada cu un prieten care il intreaba: - Bula, am auzit ca ti-a murit soacra. Ce-a avut? - Ceva bijuterii, un televizor si putine economii... - Nu asta te-am intrebat. Ce i-a lipsit? - Pai, masina, o casa sau un apartament... - Bula, de ce a murit? - A fost la noi in vizita, eu i-am spus sa mearga in pivnita sa aduca niste cartofi, sa facem piure. A cazut pe scari si si-a rupt gatul. - Ce ghinion! Si ce-ati facut? - Macaroane cu branza Suma respectelor, Alydor This post has been edited by Alydor: 18 Jan 2007, 16:16 |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
tribunul |
![]()
|
Un caine sedea si se lingea. La un moment dat se opreste si-si spuse:
- Ba eu ce fac aici, dau sau iau !? Un copil la Radio Erevan: - E adevarat ca pasarelele se pupa? - Da, cu exceptia cucilor, care se sug |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
colombina29 |
![]()
|
![]() Membru cu FI(c)AT Group: Members Posts: 466 Joined: 3 June 06 From: Acasa ![]() |
|
--------------------
FIAT
ALBEA Dynamic
- "La rând"
2006
|
|
bj |
![]()
|
![]() membru de nevoie Group: Members Posts: 321 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Skoda / BMW
Fabia Variant - de munca / F650 - capra
- B-65-xxx
exLeon, exDSN BMW F650ST - tot un fel de capra
|
|
tribunul |
![]()
|
Era odata un tanar care, cand era mic, voia sa se faca un "mare" scriitor. Cand i s-a cerut sa defineasca "mare" a spus: "Vreau sa scriu chestii pe care sa le citeasca toata lumea, chestii la care oamenii sa reactioneze puternic, lucruri care sa-i faca sa strige, sa planga, sa urle, sa se zbata de durere, disperare si manie!"
Acum lucreaza pentru Microsoft si scrie mesaje de eroare... |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Topicul este dedicat bancurilor. NU MAI ATASATI FILME sau LINK-uri.
Cei in cauza vor fi avertizati si posturile sterse. |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 10:05 |