1 banc
![]() ![]() ![]() |
1 banc
Sudsemnatu |
![]()
|
||
![]() Membru Huligan Group: Members Posts: 1.703 Joined: 28 November 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Skoda Fabia 2005
Ex: Dacia Nova/Logan/Supernova
2000/2007/2002 Midland Alan 52/PNI ML 160
Speed doesn't kill people, its the sudden stop that does |
|||
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
ziceau ca nu se stie nimic de starea aventurierului.am fost surprins ca nnu au bagat de la ei,ca e mort
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
A dat acum la protv ca e bine. Il doare doar piciorul si splina.
|
--------------------
|
tedy |
![]()
|
![]() Membru Indoctrinat Loganist Group: Members Posts: 580 Joined: 7 July 05 From: Bucuresti ![]() |
nu cred ca se mai urca ala pe camera nici pe lac la pescuit
![]() |
--------------------
VW
bettle
1.9 tdi
- xxx
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Inca un pic si se califica omul la premiile Darwin...
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
apollo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.881 Joined: 20 August 05 From: Focsani ![]() |
Ala de pe camera a scapat cu cateva vanatai.Dar el pune problema altfel : Cum plateste el bara la TICO, ca cica a spart-o.
Soferul de pe TICO avea permisul de 3 zile in ziua in care s-a produs accidentul. I-a luat aseara interviu TV-ul vatamatului. This post has been edited by apollo: 7 Jan 2008, 09:41 |
--------------------
Ex - Dacia
Nova GT 1.6 L
1997
- VN - ?? - ???
|
|
-Scorpio- |
![]()
|
![]() membru jucator Group: Members Posts: 531 Joined: 8 September 05 From: SV ![]() |
oare cum incadreaza legal toata tarasenia politistul care face constatarile?
|
--------------------
Honda
Civic 140HP
2010
- SV-XX-XXX Nota: nu lasati cheia in portbagaj deoarece este necesara la deschidere. (instructiuni de utilizare Logan, pag 3.17)
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
![]() Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
1. Un baietel il intreaba pe tatal lui: - Taticule, cit costa sa te insori? Tatal raspunde: - Nu stiu, eu platesc inca... 2. In spital este adus un tip cu o fractura craniana. Sora medicala completeaza fisa si intreaba: - Casatorit? - Nu, am avut un accident. 3. Un magar mergea linistit...Din urma il ajunge porcul: - Aoleu, bai, magarule...Ce slab esti...si ce murdar...si cred ca nici de mancat nu mananci prea bine...Ba, si ce de desagi ti-a pus stapanul in spate... La un moment dat, magarul se intoarce catre porc: - Am eu senzatia sau tu nu esti porcul de anul trecut?! 4. Sot si sotie casatoriti de mai mult de 20 ani, faceau dragoste mereu cu lumina stinsa si nu din cauza ei ci a lui. Intr-o seara inainte de a se baga in pat, sotia isi avertizeaza sotul ca in seara asta vor face dragoste cu lumina aprinsa. Barbatul se conformeaza si in timpul actului, nevasta trage patura de pe ei si vede cu stupoare ca sotul ei folosea degetul in locul organului sexual: - Cum explici asta? - Pai..... stii, eu tot timpul am fost impotent dar te-am iubit prea mult si de frica sa nu te pierd am preferat sa recurg la varianta asta pentru a te satisface. Dar tu cum explici cei trei copii ai nostri? |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
TMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 947 Joined: 1 October 05 From: Bucuresti ![]() |
Cred ca e cel mai potrivit topic pt asemenea stire:
QUOTE Hotii din Kenya returneaza bunurile de teama farmecelor Teama de farmece i-a facut pe hotii din Kenya sa returneze bunurile pe care le-au furat in timpul tulburarilor de luna trecuta din republica care au urmat alegerilor prezidentiale, transmite BBC. Posturile TV au prezentat imagini cu oameni care se intorceau la locurile jefuite din Mombasa, aducand cu ei paturi, televizoare si alte obiecte. Un comandant al politiei locale a confirmat informatiile si a declarat ca zvonurile privind farmecele au usurat munca oficialilor. Potrivit BBC, o femeie a declarat pentru canalul national NTV ca farmecele facute i-au impiedicat pe oameni sa mearga la toaleta. ![]() Sursa |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 MPI
2005 Shit happens to me mostly so don't worry...
Trece lebede-n zare / Eu ma uit, ele dispare |
|
catalin-g3 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 201 Joined: 26 August 04 From: BaileGovora ; BUCURESTI ![]() |
Un roman si un ungur se duc la pescuit, dupa ceva vreme unul prinde pestisorul auriu.
-Lasati-ma inapoi si va indeplinesc la fiecare cate o dorinta. Primul incepe ungurul: -Ba Pestisorule, cunosti Marele Zid Chinezesc? -Da... -Ia-l si inconjoara Ungaria cu el sa nu mai calce nici un roman pe acolo. Ia pestisorul zidul si imediat inconjoara toata Ungaria. Vine randul ramanului sa-i ceara ceva: -Pestisorule, Marele Zid Chinezesc are ferestre? -Nu. -Are usi? -Nu. -Atunci umple-l cu apa! |
--------------------
AsconaC/AstraF
BERLINA
85/96 "Esti prost si vrei să te remarci? Aprinde proiectoarele!
Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceată!" - MAERSK |
|
Alydor |
![]()
|
-Copilas ce faci? De ce nu esti la scoala?
-Eh uite si eu cu invatatoarea la o bere.... Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
catala2k |
![]()
|
posesor de elice alb albastra... pt moment Group: Members Posts: 893 Joined: 19 July 05 From: Bucuresti ![]() |
primite pe mail:
-calculatoru lu' prigoana -gratar la piscina This post has been edited by catala2k: 9 Jan 2008, 13:32 Attached thumbnail(s) rubbish_cart_computer.jpg ( Size: 56.07k ) Number of downloads: 497 sport_extrem.JPG ( Size: 98.73k ) Number of downloads: 809 |
--------------------
.
.
. ;)
|
|
roskatu |
![]()
|
membru autentic Group: Members Posts: 300 Joined: 22 July 06 ![]() |
Poate se scufunda priza aia
![]() |
--------------------
Renault
Fluence dci90
2011
|
|
Alydor |
![]()
|
Daaaaaaaaaaaaa doamne
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
era mistosa fie un laptop acolo
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
Alydor |
![]()
|
|
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
74r12 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 514 Joined: 2 July 04 From: Planeta Pământ (Terra) ![]() |
Se duce Maria la preot :
- Parinte am avut aseara un vis si vreau sa ma spovedesc. - Spunde fiica mea... - Parinte am visat ca a venit Ion aseara, a intrat la mine in camera si m-a sarutat. - Cum fiica mea... asa? (si preotul o saruta). - Da, da parinte si apoi mi-a dat bluzita si fustita jos. - Cum fiica mea... asa? (si preotul o dezbraca). - Da, da parinte si apoi mi-a dat si lenjeria intima jos. - Cum fiica mea... asa? (si preotul ii da fetei lenjeria intima jos). - Da, da parinte si apoi am facut sex. - Cum fiica mea... asa? (si preotul se pune pe treaba). Dupa ce termina treaba, Maria ii zice preotului: - Da, da parinte si apoi mi-a dat 100 de euro. - Vise fiica mea... vise... Un tip intra intr-o farmacie si o roaga pe farmacista sa-i dea 10 prezervative. Le ia, le arunca pe jos si incape sa le calce. Farmacista mirata intreaba: - Domnule, dar de ce le calcati? - Asa m-am lasat si de tigari!.. |
--------------------
Megane
2.2
Expression+ 1,5 dci 85 cp Megane 3 Sport Tourer Privilege 1,5 dci 110 cp EDC
|
|
XMihai |
![]()
|
![]() Carcotasu' de Serviciu Group: Members Posts: 1.785 Joined: 31 January 06 From: Dr Tr Severin ![]() |
|
--------------------
.
.
.
|
|
C@talin |
![]()
|
tu char crezi ca e etans plasticu ala? e prins in niste suruburi
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
adumitrachy |
![]()
|
![]() Membru autohton Group: Members Posts: 915 Joined: 27 January 04 From: Iasi ![]() |
Sigur nu era bagat in priza prelungitorul
![]() |
--------------------
Dacia 1310 L
Audi B4 quatro
1998 / 1991
- IS 04/84 DLA
|
|
Alydor |
![]()
|
Care se ofera voluntar sa verificam daca intra apa in priza? eu ma ofer sa dau drumul la curent... Asigur berea, slapii, gratarul si piscina
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
E prea mare volumul de apa, si indivizii nu vor pati absolut nimic, eventual niste furnicaturi pana sare siguranta, dar nici atat.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Alydor |
![]()
|
Pariu ?
![]() Suma lu' respectu', Alydor This post has been edited by Alydor: 11 Jan 2008, 08:39 |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Pe cat vrei tu
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
![]() ![]() Un barbat urat intra in barul local, cu un zambet-ranjet mare pe fata. -De ce esti atat de fericit? il intreaba barmanul. -Ei bine, o sa-i povestesc, raspunde uratul. Stii, eu locuiesc in apropierea caii ferate. Cand m-am intors acasa, noaptea trecuta, am observat ca o femeie tanara este legata de sine, ca in filme. Desigur, am mers acolo si am eliberat-o din legaturi si am dus-o la mine acasa. Si ca sa nu mai lungim vorba, am avut parte de ceva deosebit- am facut dragoste toata noaptea, peste tot in casa, cand eu deasupra, cand ea, in toate pozitiile imaginabile! -Fantastic! exclama barmanul. Esti un norocos. Era frumoasa? -Nu stiu? Nu i-am gasit capul. This post has been edited by Muttley: 11 Jan 2008, 09:43 |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
XMihai |
![]()
|
![]() Carcotasu' de Serviciu Group: Members Posts: 1.785 Joined: 31 January 06 From: Dr Tr Severin ![]() |
|
--------------------
.
.
.
|
|
GIC |
![]()
|
![]() Doar membru Group: Members Posts: 930 Joined: 13 January 04 From: Oradea ![]() |
|
--------------------
Dacia
Duster 2021 TCe 150 EDC / Rover 45 1.6L -
2002 Nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită!
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Topicul este dedicat bancurilor. NU MAI ATASATI FILME sau LINK-uri.
Cei in cauza vor fi avertizati si posturile sterse. |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th June 2025 - 20:22 |