1 banc
![]() ![]() ![]() |
1 banc
psychoo |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 3.698 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Focus
Titanium, 2.0 TDCI, 2013 You deserve what you tolerate!
|
|||
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Dedicatie pt Muttley, care stiu ca doarme la ora asta...
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
ROK |
![]()
|
![]() Membru incoruptibil Group: Members Posts: 226 Joined: 10 November 06 From: Bucuresti ![]() |
![]() ![]() ![]() |
--------------------
dacia
solenza
2004 scala
|
|
22CMM |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 155 Joined: 21 September 07 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Super Nova
2003
- PH22CMM Zboara puiule, zboara...!
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
QUOTE(psychoo @ 1 Apr 2008, 21:16) O fetita si un baietel discuta la cresa. Fetita: Tu ce esti baietel sau fetita? Baiatul: Eu sunt baietel! Fetita: Dar de unde sti? Demonstreaza-mi! Baiatul: Pai stai sa plece educatoarea pentru ca trebuie sa imi dau pantalonii jos... Dupa un timp pleaca educatoarea iar baiatul isi da pantalonii jos in fata fetitei si zice: Ti-am spus ca sunt baietel! uite...am sosetutele albastre! Bai nene, nu-si da pantalonii jos, isi da paturica la o parte, ca erau in patuturi la somn. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
DAVIDK |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 264 Joined: 20 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Pe o insula populata de homosexuali, biserica trimite un preot sa sfnteasca locul. Vine un preot cu sutana, si incepe sa dea cu cadelnita.
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Symbol
Expression 2010, 1.4 16V Cand cumpar un lucru nou, mai intai il repar si apoi il folosesc.
|
|
22CMM |
![]()
|
Esti mai destept decat un copil de clasa a 5a? Iata o
problema reala de matematica pe care nu au rezolvat-o multi adulti. Daca vei deschide Word-ul vei vedea o list cu f putini care au rezolvat-o.. .. Intr-un autobuz sunt 7 fete. Fiecare are cate 7 rucsace. In fiecare rucsac se afla 7 pisici mari. Fiecare pisica mare are cate 7 pisoi mici cu ea. Intrebare: Cate picioare se gasesc in total in autobuz? (nu e niciun raspuns "la misto" de genul "autobuzul nu are picioare", ci chiar e o problema de pur calcul matematic) Daca veti gasi nr. corect de picioare, acel numar este parola care va deschide fisierul (pe bune, nu e la misto.... am verificat eu si se deschide). Dupa ce deschideti fisierul, puneti acolo numele celui care a rezolvat corect problema, salvati fisierul si apoi trimiteti-l mai departe pentru altii This post has been edited by 22CMM: 2 Apr 2008, 08:04 Attached File(s) ![]() |
--------------------
Dacia
Super Nova
2003
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
mauru007 |
![]()
|
![]() sir Group: Members Posts: 437 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti ![]() |
Asta e rubrica de bancuri nu de probleme. Mai ales ca e banala problema.
This post has been edited by mauru007: 2 Apr 2008, 08:48 |
--------------------
Ford
Focus
2002/Ghia
- vl Ford Focus Sedan 1.6 I 101 CP / Ford Fiesta 2009 1.4 diesel
Bucuresti/Salajan |
|
ag02cws |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.443 Joined: 2 December 06 From: Bucuresti / Pitesti ![]() |
http://www.best jobs.ro/locuri- de-munca-junior -vrajitor/33831 9/1
|
--------------------
Dacia 1310 L 1994 /
Dacia Sandero 1.4 MPI 2008 / Kia Cee'd
2008
|
|
22CMM |
![]()
|
aici e cafenea discutii diverse,
This post has been edited by 22CMM: 2 Apr 2008, 09:46 |
--------------------
Dacia
Super Nova
2003
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
QUOTE(22CMM @ 2 Apr 2008, 08:58) Esti mai destept decat un copil de clasa a 5a? Iata o problema reala de matematica pe care nu au rezolvat-o multi adulti. Daca vei deschide Word-ul vei vedea o list cu f putini care au rezolvat-o.. .. Intr-un autobuz sunt 7 fete. Fiecare are cate 7 rucsace. In fiecare rucsac se afla 7 pisici mari. Fiecare pisica mare are cate 7 pisoi mici cu ea. Intrebare: Cate picioare se gasesc in total in autobuz? (nu e niciun raspuns "la misto" de genul "autobuzul nu are picioare", ci chiar e o problema de pur calcul matematic) Daca veti gasi nr. corect de picioare, acel numar este parola care va deschide fisierul (pe bune, nu e la misto.... am verificat eu si se deschide). Dupa ce deschideti fisierul, puneti acolo numele celui care a rezolvat corect problema, salvati fisierul si apoi trimiteti-l mai departe pentru altii Mie mi-au dat 9618 picioare ... nu stiu de ce am eu impresia ca e la misto ![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
mauru007 |
![]()
|
![]() sir Group: Members Posts: 437 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu e la misto.A mers sa deschizi fisierul cu numarul gasit de tine?
L.E. Ai gresit undeva. Daca vrei iti dau pe Pm raspunsul. This post has been edited by mauru007: 2 Apr 2008, 10:10 |
--------------------
Ford
Focus
2002/Ghia
- vl Ford Focus Sedan 1.6 I 101 CP / Ford Fiesta 2009 1.4 diesel
Bucuresti/Salajan |
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
NU !
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
22CMM |
![]()
|
QUOTE(cosmin_2300 @ 2 Apr 2008, 11:05) nu e la misto QUOTE(mauru007 @ 2 Apr 2008, 11:07) Nu e la misto.A mers sa deschizi fisierul cu numarul gasit de tine? L.E. Ai gresit undeva. Daca vrei iti dau pe Pm raspunsul. asa da frate jos palaria ---------------------------------------- Sa mai destindem atmosfera in cafenea Un batranel se duce la bordel sa-si ofere si el o bucurie. Matroana il conduce la o tanara apetisanta si gata de orice. Sigura pe ea, aceasta ii spune: - Mosule, dezbracarea sa trecem la treburi serioase!!! Se dezbraca mosul, iar tipa ii ia hainele si i le arunca pe geam. - Ce faci, nenorocito ??! sare batranelul suparat. - Lasa, mosule, nu-ti face probleme, ca pana dimineatza vom face dragoste de-or sa-ti ramana hainele mari!!! Tipa se dezbraca la randul ei, iar mosul ii ia hainele si i le arunca pe geam. - Ce faci, tataie, te razbuni ?!?! - Ba nicidecum, dar pana mi se scoala mie, se schimba moda !!!! -------------------------------------------------------------------------------- |
--------------------
Dacia
Super Nova
2003
|
|
mad toz |
![]()
|
![]() fan dacia-reno Group: Members Posts: 1.334 Joined: 26 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Cred ca sunt 9618 picioare,nu am word-u instalat o sa il instalez.
|
--------------------
Dacia
1310
1998-Berlina Motor 1,6 8v ,72 HP , 125 Nm 2004 Renault 1.9 8v , 120 HP , 300 Nm
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Faceti drajii mei topic pt panarame d-astea. Nu exista nici macar o legatura intre picioarele alea si bancuri.
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
Eu am uitat sa adun picioarele pisicilor mari
![]() Da ... nu prea e de ras ... ![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Vedeti sa nu va dea numar impar de picioare
![]() Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
22CMM |
![]()
|
nu este ala raspunsul
|
--------------------
Dacia
Super Nova
2003
|
|
killerul |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 867 Joined: 5 December 07 From: Timisoara ![]() |
ale naibii de pisici!! chiar merge problema da mi-a luat ceva pana sa o rezolv
![]() |
--------------------
Ex-Renault
Kadjar Intens 159 EDC
1.33 Tce 2019 Nissan Qashqai Tekna 1.33 Tce X-tronic 2023
|
|
kamchatka |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 25 March 08 ![]() |
se aduna si picioarele soferului de autobuz?
|
--------------------
none
none
....
- .....
|
|
cris71 |
![]()
|
![]() Member from Transylvania Group: Members Posts: 53 Joined: 4 October 06 From: Oradea ![]() |
Si care-i poanta?
Where's the fun? Problema simpla de mate, se rezolva in 60 de secunde maxim. Fisierul se deschide si te adaugi pe lista superdotatilor. ![]() |
--------------------
Renault
Captur
2022 / Intens
|
|
22CMM |
![]()
|
Ion se intalneste cu un matematician, un economist si un contabil si-i intreaba:
- Cat fac unu si cu unu? Matematicianul ii raspunde: - Exact doi. Economistul raspunde - Poate doi. Contabilul se uita in stanga si in dreapta si spune in soapta: - Cat vrei sa faca? This post has been edited by 22CMM: 2 Apr 2008, 12:07 |
--------------------
Dacia
Super Nova
2003
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
cris71 |
![]()
|
![]() Member from Transylvania Group: Members Posts: 53 Joined: 4 October 06 From: Oradea ![]() |
ia citeste titlul topicului...
|
--------------------
Renault
Captur
2022 / Intens
|
|
22CMM |
![]()
|
Gata ma predau, aveti dreptate.
daca vreti retrag postul cu prob.!?! |
--------------------
Dacia
Super Nova
2003
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Hai sa nu sarim toti pe 22CMM ca au mai pus si altii probleme dinastea hazlii in trecut...
On topic: Alinuta lipseste 3 zile de la scoala. Cand vine o intreaba invatatoarea: De ce nu ai venit la scoala? Alinuta: A murit mama! Invatatoarea: Cum a murit? Alinuta: A batut un cui in perete si s-a lovit cu ciocanul peste deget. Invatatoarea: Bine, bine, dar nu se moare din asta. Alinuta: Se chinuia prea mult si tatei i s-a facut mila de ea si-a impuscat-o. Discutie intre doi barbati: - Stii, o relatie e ca o partida de carti. Daca n-ai partenera buna, macar o mana buna sa ai... Ce e femeia? Obiectul ala de care te tii cand f**i Ce e barbatul? O prelungire inutila a penisului Bafta! This post has been edited by Andy_ACS: 2 Apr 2008, 13:29 |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Topicul este dedicat bancurilor. NU MAI ATASATI FILME sau LINK-uri.
Cei in cauza vor fi avertizati si posturile sterse. |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th May 2025 - 23:18 |