1 banc
![]() ![]() ![]() |
1 banc
iubitordedacie |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 186 Joined: 28 April 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacie
Berlina
2010
- BB-KING
|
|||
slaiciprian |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 872 Joined: 13 October 07 From: Botosani ![]() |
Cica ajung 100 de maicute in Rai . La poarta raiului Sf. Petru . Prima maicuta . -Cum te cheama soro -Maria -ai atins vreodata o p**a ?? -da.Doar cu degetul -baga degetul in apa sfintita Urmatoare maicuta : -Cum te cheama -Elena -ai atins vreodata o p**a? -doar cu mana stanga . -baga mana stanga in apa sfintita Chestia se repede cu cateva maicute .. si deodata o maicuta isi facea loc printre surorile ei si sf petru o intreaba : - -ce s-a intamplat soro ?? o sa va vina randul la toate ... la care maicuta : - TREBUIE SA FAC GARGARA INAINTE CA SORA ANGELA SA ISI BAGE FUNDUL IN APA !!!
|
--------------------
dacia
1310
1990 Nu conduce mai repede decat poate sa zboare ingerul tau pazitor. |
|
22CMM |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 155 Joined: 21 September 07 ![]() |
Cei 7 pitici la Vatican se intalnesc cu Papa. Morocanosul il intreaba pe Papa:
- Sfintia ta, aveti cumva calugarite pitice in Vatican ? - Nu fiule, in nici un caz... - Dar, Sfintia voastra, in Italia aveti cumva calugarite pitice, asa ca noi? - Nu fiule, n-avem... In spatele Morocanosului ceilalti pitici isi dadeau palme si abia se abtineau sa nu rada. - Sfintia ta, intreaba Morocanosul cu glasul tremurand si lacrimi in ochi, dar in lumea asta exista vreo calugarita pitica asa ca noi?? - Nu fiule, nicaieri in lume nu exista calugarite pitice.... La auzul acestei replici ceilalti sase pitici izbucnesc in hohote de ras si scandeaza: - Ai f**** un pinguin...! Ai f***** un pinguin...!! This post has been edited by 22CMM: 17 Apr 2008, 14:51 |
--------------------
Dacia
Super Nova
2003
- PH22CMM Zboara puiule, zboara...!
|
|
ageana |
![]()
|
![]() -> Group: Members Posts: 1.885 Joined: 9 September 06 ![]() |
Reclama Foltene 1 Reclame la foltene. Sunt 3, ascultati-le pe toate ![]() |
--------------------
Ideal
Pro Rider
2009 Percussive maintenance engineer.
Turkish rhombus owner. Dezmembrez Ferrari Enzo 2003, motor bun, nu papă ulei. |
|
ROK |
![]()
|
![]() Membru incoruptibil Group: Members Posts: 226 Joined: 10 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Am auzit-o pe aia cu veverita, la radio
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2004 scala
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE salut fratioru, am cumparat recent un subaru impreza wrx am numere provizorii, la udriste nu mai au numere disponibile cu STI vreau sa iti propun ceva, iti ofer 500 euro pe numerele tale anume b 68 sti. astept raspuns ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere
- EDH Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Si nu le dai ?
![]() |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
MihaiD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 691 Joined: 21 July 05 From: Ro ![]() |
reclame la bere:
![]() |
--------------------
Renault
Megane R26
2008
- XX-xx-xxx
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere
- EDH Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
XMihai |
![]()
|
![]() Carcotasu' de Serviciu Group: Members Posts: 1.785 Joined: 31 January 06 From: Dr Tr Severin ![]() |
Auzi....sigur nu a facut cineva caterinca de tine? hai sa zicem ca nr de telefon poate ti-l afla...dar mailul?
![]() ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
-Scorpio- |
![]()
|
![]() membru jucator Group: Members Posts: 531 Joined: 8 September 05 From: SV ![]() |
QUOTE(XMihai @ 18 Apr 2008, 15:40) Auzi....sigur nu a facut cineva caterinca de tine? hai sa zicem ca nr de telefon poate ti-l afla...dar mailul? ![]() ![]() ia dicles aici: Untitled.jpg ( Size: 106.38k ) Number of downloads: 390 |
--------------------
Honda
Civic 140HP
2010
- SV-XX-XXX Nota: nu lasati cheia in portbagaj deoarece este necesara la deschidere. (instructiuni de utilizare Logan, pag 3.17)
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Azi consiliul ISO a aprobat o noua unitate de masura: Bekalul. Bekalul masoara cantitatea de prostie din om. Simbolul standard aprobat este Bk. Ca unitate superioara avem KBk (Kilo Bekalul). Pentru minoritatile din aceasta categorie, s-a introdus de asemenea si o subunitate: Vanghelul. Simbolul standard aprobat este Vg. Ca echivalent, 1 Bekal = 10 Vanghel
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Asi |
![]()
|
![]() Camaro SS Group: Members Posts: 930 Joined: 24 July 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(MAERSK @ 19 Apr 2008, 09:55) Azi consiliul ISO a aprobat o noua unitate de masura: Bekalul. Bekalul masoara cantitatea de prostie din om. Simbolul standard aprobat este Bk. Ca unitate superioara avem KBk (Kilo Bekalul). Pentru minoritatile din aceasta categorie, s-a introdus de asemenea si o subunitate: Vanghelul. Simbolul standard aprobat este Vg. Ca echivalent, 1 Bekal = 10 Vanghel Sigur nu era vorba de unitatea "țian" si cu subdiviziunea foarte comuna "Milițianul" ? |
--------------------
Mitsubishi/Mercedes
Carisma/B-class
2003 1.9 DI-D/2007 200CDI
- B 79 ASI/Bxxx "Cei care au puterea de a constrange n-au nevoie sa recurga la judeacata" (Thucydides, 1, 77, 2)
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Dă-le un mail...
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
koldun |
![]() ![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
|
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
iubitordedacie |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 186 Joined: 28 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Vara, la mare, unu intra in apa; la un moment dat - cum inota el in voie - simte o mana pe c*a*e si aude din adancuri o voce:
- Plus 2 sau minus 2? Se gandeste el... decat fara, mai bine cu 4, si zice: Plus 2! Cand iese, observa ca are 4 c*a*e. Evalueaza situatia si decide: mai intru inca o data in apa, si cand o-i simti iar mana pe c*a*e si mi-o pune intrebarea, ii zic minus 2 si rezolv! Intra omul, simte mana pe c*a*e si aude vocea din adancuri: Plus 4 sau minus 4? |
--------------------
Dacie
Berlina
2010
- BB-KING
|
|
22CMM |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 155 Joined: 21 September 07 ![]() |
Ursul, lupul si mãgarul la cârcima din pãdure:
- O sticlã de votca! ceru ursul. - O sticlã?! se mirarã ceilalti doi. - Da, mãi bãieti! Am o treabã cu o ursoaicã si vreau sã fiu tare! - O sticlã de votcã! ceru si lupul. - O sticlã?! se mirarã ceilalti doi. - Da, mãi bãieti! Am o treabã cu o lupoaicã si vreau si eu sã fiu tare! - O cinzeacã de votcã! ceru si mãgarul. - Numai o cincizeacã?! se mirarã ceilalti doi. - Mãi baieti, eu sculã am, beau doar ca sã-mi sclipeasca ochii... Primul ministru al Israelului viziteaza Statele Unite si se intilneste cu presedintele. Dupa o discutie foarte cordiala, presedintele Statelor Unite zice: - In semn de prietenie, vreau sa-ti dau cadou.... o masina. - Nu pot primi, zice primul ministru al Israelului. Eu sunt politician si se va spune ca am primit mita. -Atunci, plateste-mi. -Cat? -Zece dolari. Se cauta primul ministru al Israelului prin buzunare, gaseste o bancnota de douazeci de dolari si i-o da presedintelui Statelor Unite. Se cauta presedintele Statelor Unite prin buzunare si nu gaseste zece dolari, sa dea restul. - Nu-i nimic, spune primul ministru al Israelului, mai da-mi o masina. Un arab statea la bar si bea o bere. La un moment dat intra un tip si striga: - Ahmed... nevasta-ta te inseala! Arabul se face rosu la fata, scoate cutitul si fuge catre casa. Pe drum, este calcat de o masina. In ambulanta, in drum spre spital, incepe sa reflecteze: "Ar trebui sa ma calmez un pic.... intai si intai.... sunt burlac... in al doilea... nici nu ma cheama Ahmed"! Un ardelean intra intr-un bar la New York. Barmanul il ia tare din prima si ii spune ca in acest bar se bea numai pe pariu. "Domnule, pun pariu cu tine ca nu poti sa bei o sticla de whisky in 30 de minute". Ardeleanul isi cere scuze, iese din bar si apare peste 10 minute inapoi, pune banul pe tejghea si accepta provocarea. Barmanul ii da sticla, iar ardeleanul o termina in 10 minute. Barmanul, stupefiat. "Domnule, dar n-am crezut ca asa ceva e posibil. N-am crezut ca sunteti in stare de asa ceva. Nimeni nu a mai reusit! Ardeleanul: "Nici io n-am crezut, da' m-am dus la barul de vis-a-vis sa verific!" Doi ardeleni merg la vanatoare. Dupa o vreme, obositi si fara nimic in tolba hotarasc sa manance. Trag o horinca, reusesc sa se torpileze bine de tot si adorm la umbra unui pom. Spre seara, cand a inceput sa se racoreasca, Gheo se trezeste, se freaca la ochi si observa deasupra lui un deltaplan. Speriat il trezeste in fuga si pe Vasai si-i arata dihania, la care Vasai il intreaba: - Trag? - Trage! Vasai baga doua patroane in pusca si trage fara sa stea pe ganduri. Gheo: - Nu cre' ca l-ai nimerit! Vasai: - Nu-i bai, bin' c'o dat drumu' la om!!! Cica merge Ion cu bicicleta sa treaca granita in Republica Moldova. Pe spate are doi saci mari.Il opreste vamesul si-i spune: - Ia stai ba! Ce ai in saci? - Nisip, bre. Mai vedem noi. Si vamesul ii taie sacii si ce sa vezi, nisip. Totusi il tine pe Ion peste noapte si trimite nisipul la laborator. Rezultatul; nimic altceva decat nisip. Ion este lasat liber si i se dau alti saci noi cu nisip. Peste doua zile Ion se intoarce pe bicicleta cu alti doi saci pe spate. Vamesul iar il opreste, cauta in saci si ce gaseste? Ati ghicit: nisip. Povestea se repeta pana cand, intr-o zi vamesul se intalneste cu Ion intr-o carciuma din Iasi si il intreaba: - Bre, io stiu ca tu faci contrabanda cu ceva, da nu stiu cu ce si nu mai pot sa dorm noaptea ca tot la asta ma gandesc. Ia zi, ca nu spun la nimeni, cu ce faci ma contrabanda? Ion, dupa ce mai bea putin din tuica, spune sec: - Cu biciclete. Un arab batran traia pe langa New York. Ar fi vrut sa cultive cartofi, dar era singur si garbovit. Fiul sau studia in Paris, asa ca decise sa-i scrie un email sa-i explice problema. "Draga Ahmed, sunt foarte trist ca nu pot planta cartofi in gradina noastra. Sunt convins ca daca ai fi fost aici, m-ai fi ajutat si am fi sapat toata gradina. Al tau, tata". Ziua urmatoare primi raspunsul la mail. "Draga tata, te rog nu te apuca sa sapi in gradina. Acolo am ascuns CHESTIA. Al tau fiu, Ahmed". La 4 dimineata se trezeste arabul cu CIA, FBI, Armata si Rangerii in gradina. Cauta si scotocesc fiecare milimetru din gradina, dar nu gasesc nimic. Dezamagiti, pleaca toti. A doua zi primeste arabul un mail de la fecior: "Draga tata, sper ca intre timp gradina noastra sa fi fost sapata sa poti cultiva cartofi. Mai mult decat atat nu am putut face pentru tine. Al tau fiu, Ahmed" - Gainile astea sunt de la noi sau din strainatate? - intreaba un ardelean la piata. - Daa?? De ce va intereseaza? Vreti sa le mancati sau sa le tineti de vorba? - Ce fredoneaza un arab intr-un autobuz plin cu evrei? - TOATA LUMEA, TOATA LUMEA, SARE ACUM CU MINE! !! |
--------------------
Dacia
Super Nova
2003
- PH22CMM Zboara puiule, zboara...!
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Doi milițieni intră într-o librărie. Vânzătoarea: ce-i băieți, a început sa plouă?
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
HellRaiser |
![]()
|
![]() Oameni suntem, printre animale traim! Group: Members Posts: 87 Joined: 2 January 08 From: Bucuresti; Titan City ![]() |
Iepurasul se plimba prin padure si gaseste 2 pistoale. Le ia si le agata la brau. La un momendat se intalneste cu vulpea.
I: Vulpeo, POC POC, vezi rahatul ala de pe jos ? POC POC, mananca'l. Vulpea de frica pistoalelor il mananca. Continua iepurasul cu plimbatul si se intalneste cu lupul. I: Lupule, POC POC, vezi rahatul ala de pe jos ? POC POC, mananca'l. Si normal, si lupul se conformeaza. Iepurasul se tot plimba si se intalneste cu ursul. I: Ursule, POC POC, vezi rahatul ala de pe jos ? CLICK CLICK .... las' ca il mananc eu. ![]() Pentru fanii Stargate: A Serpent Guard, a Horace Guard and a Setesh Guard meet on an neutral planet. It is a tensed moment. The Serpent Guard's eyes glow, the Horace Guard's beak glissens, the Setesh Guard's nose .... drips. ![]() This post has been edited by HellRaiser: 21 Apr 2008, 13:08 |
--------------------
Dacia
1310 L
1996
- B - 72 - *** ---===*** Inca astept un raspuns concret*De ce doar pe amenzile mele scrie pretul corect ? ***===---
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.424 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Proverbe din botswana: "Dai o BWP, dar stai in fata!" " Frate frate, dar branza e pe BWP!""BWP, ochiul dracului!" "BWP la BWP trage" "BWP face din om neom" "BWP nu aduce fericirea"
BWP se va inlocui cu denumirea monedei nationale a botswanei, sinonim pentru romanescul "ban". |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
vioara |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 212 Joined: 1 November 07 From: Bucuresti ![]() |
Culmea manelistilor:
Sa conduca o masina fara numar... fara numar...fara numar |
--------------------
Renault
Clio 1.5
2006
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
|
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Admitere la Academia de Politie
Chestionar de unică folosință Timp limită: 3 săptămâni
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Si mai ales fara frine
![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
SUNT UN PACATOS, PARINTE !!!
I. Minulescu La parintele Vintila Vine-Arvinte, cam sfios Si se roaga: - Fie-ti mila De un suflet pacatos! Chiar in saptamina mare Cind tot omul e smerit Si posteste cu-ndurare, Uite, am pacatuit ! -Ai furat ? intreaba popa -Nu prea sfinte! Fara vrere M-am dat raului si hopa In gradina c'o muiere ! -Vai de mine, vai de mine... Greu pacat ai savirsit... Insa daca-mi spui cu cine, Poate vei fi mantuit. -Nu pot, a raspuns Arvinte Sa-mi fac chinul si mai greu Nu pot s-o divulg Parinte Ca ma bate Dumnezeu ! ......Era'nalta si frumoasa, Parul blond si ochi de jar, Gura dulce,voluptoasa, Dintii de margaritar... -Nu cumva ai fost cu Tantzi Din Smirdan, de peste drum ? -Nu pot s-o divulg ca Domnul Ma trazneste chiar acum ! .....Si-avea flori la cingatoare, Trup de crin imbobocit, Mijlocel de fata mare, Numai buna de iubit... -Poate-ai fost cu Mitza Creatza Cea usoara ca un fulg ? -Cere-mi tot, ba chiar si viata, Insa nu pot s-o divulg ! ......Durdulie, 'mbujorata, Numai cintec, numai joc, Cind te-a strins in brate-odata, Ai simtit in vine foc ! -Mai Arvinte-ai fost cu Leana Care sade pe Neptun ? -Oh! Degeaba-mi zgindari rana, Fiindca tot nu pot sa spun ! .O comoara tainuita, Fruct in dragoste scaldat, Toata plina de ispita, Toata plina de pacat! - Bine,du-te ,mediteaza, Si vii miine mai dispus, Domnul sa te aibe-n paza! -Sarut dreapta ! Si s-a dus . Ajungind in colt, ca vintu' S-a-ntilnit cu Calistrat Care ntreaba: -Ei, Prea Sfintul De pacat te-a dezlegat ? -Inca nu ! raspunse Arvinte Foarte vesel si vioi, Dar aflai de la Parinte Inca trei adrese noi ! |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
costin_bad |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 188 Joined: 23 October 06 From: Bucuresti ![]() |
Solutii simple antifurt: aici
|
--------------------
suzuki
sx4 glx
2009
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.424 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
vioara |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 212 Joined: 1 November 07 From: Bucuresti ![]() |
Un arab la aeroport:
-Name? -Abdul al-Rhazib -Sex? -Tree to five times a week -No,no...I mean male ar female? -Male, female, sometimes camel -Holy cow!!! -Yes, cow, sheep,animals in general -But isn't that hostile? -Horse style, doggy style, any style! -Oh dear! -No,no! Deer run too fast. |
--------------------
Renault
Clio 1.5
2006
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Topicul este dedicat bancurilor. NU MAI ATASATI FILME sau LINK-uri.
Cei in cauza vor fi avertizati si posturile sterse. |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th May 2025 - 01:40 |