1 banc
![]() ![]() ![]() |
1 banc
22CMM |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 155 Joined: 21 September 07 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Super Nova
2003
- PH22CMM Zboara puiule, zboara...!
|
|||
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Popescu îl întreaba pe prietenul sau:
- Ai auzit de sapunul sexi? - Nu, ce-i ala? - leri am cumparat unul de la magazinul universal.M-am dus acasa am facut un dus, m-am spalat cu sapunul si am luat-o pe nevasta-mea în dormitor. I-am tras cinci numere unul dupa altul... - Fantastic... La magazinul universal îl gasesc? - Da, la primul etaj, în dreapta. Fuge omul nostru la magazin si greseste etajul. Ajunge la sectia pentru bebelusi. Cumpara el sapunul de copii si se duce urgent acasa. A doua zi, cei doi se întrnesc din nou. Popescu îl întreaba pe curiosul sau prieten: - Ei, cum a fost aseara? -1-am cumparat, m-am spalat cu el si... - Si, si? Ce-a facut nevasta-ta? - A supt, a plîns putin, dupa care a adormit... |
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
Cypher4laguna |
![]()
|
![]() Honda Driver Group: Members Posts: 931 Joined: 2 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Noaptea,inainte de examen.In apartamentul profesorului suna telefonul pe la 3.
Cu o voce iritata acesta raspunde: - Da! - Dormi? - Bineinteles ca dorm! -...si noi invatam, tuz cenzurat ma-tii !..... ===================================================== An old mafia Don is dying and he calls his grandson to the bed. "You lissin-a me - I wanna for you to taka my chrome plated. 38 revolver so you will always remember me." "But grandpa, I really don't like guns. Howzabout you leava me your rolex watch instead?" "Shuddup and lissin. Somma day you gonna runna da business, you gonna have a beautifull a wife, lots a money, a big a home and maybe a coulple a bambinos. Somma day you gonna coma home and maybe find your beautiful a wife in bed with another man. Whadda you gonna do then? Pointa to your watch and say: 'Time's up?" This post has been edited by Cypher4laguna: 23 Apr 2008, 11:15 |
--------------------
Honda
Civic & Jazz
ex-'06 Logan Laureate 1,5 dci
|
|
22CMM |
![]()
|
Un individ merge pe strada si vede pe un stalp de iluminat un anunt:"Inchiriez apartament".Interesat,se uita in stanga,in dreapta si incepe sa bata in stalp.Dupa o vreme apare un gabor care-l opreste:"-'Seara! Ce faci ba, aici?"
"-Ma intereseaza anuntul..."Garcea ii raspunde:"-DA-te la o parte, ca te rezolv io!" si incepe sa care pulane in stalp.Dupa 15 minute se opreste transpirat si spune:"-Nu raspunde! Al dracu'! Si e acasa, ca vad lumina sus..." Cica seful de sectie ii strange pe gabori la un loc si le spune: Bai, maine sa veniti imbracati frumos ca mergem la "Nunta lui Figaro". A doua zi vin politistii toti imbracati la costume, cu neveste, copii, cadouri, flori. Cand ii vede seful de sectie se ia cu mainile de cap si le zice: Ma, idiotilor!!!! nu mergem la nunta propriu-zis, "Nunta lui Figaro" este o opera maaa, teatru, opereta intelegeti??!!! La care ei: Si ce te superi asa Sefu', dumneata cand ai venit la "Lacul Lebedelor" cu unditele noi am zis ceva? Doi politisti merg pe strada.La un moment dat, linga ei opreste o masina straina din care coboara un tip:- Parle vous francais? Politistii, nimic.... - Gavariti pa ruski ? Politistii nimic... - Speac Englich ? Politistii nimic... Suparat, strainul se urca in masina si pleaca in viteza... -Ai vazut bai, cite limbi stia tipul? intreaba unul -Si la ce i-a folosit , spune celalalt. Un copil vede un politist care isi baga un corn in fund.Copilul il intreaba: - Domnule,de ce va bagati un corn in fund? Politistul: - Vin de la dentist si mi-a spus sa mananc pe partea cealalta. Politistul catre fiu-su: -Ma, nu mai fuma! E prea devreme la varsta asta sa te apuci de fumat! -Da tati, da` si tu fumai cand erai in clasa a 5-a! -Da, dar eu aveam 17 ani! Un tractorist a rasturnat remorca cu lemne chiar in mijlocul strazii. Un politist care era in preajma ii zice: - Ce-ai facut, esti terminat, sa vezi ce-o sa-ti faca seful... Tractoristul: - Pai stie... Politistul: - De unde stie? Tractoristul: - Pai... este sub lemne... |
--------------------
Dacia
Super Nova
2003
|
|
mauru007 |
![]()
|
![]() sir Group: Members Posts: 437 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti ![]() |
Tiganca bortoasa in intersectie... i se rupe apa. Ce sa faca, ce sa faca!? Vede un politist dirijand intersectia:
- Hauleo, manca-ti-as chipiul lu' matale, mi să rupsă apa si am gemeni, ajuta-ma si pă mine sa nasc, traiasca familia ta de haladit! - Doamna, dar eu nu am pregatire medicala, nu cred ca pot! - Hai, bă prințișorule, ca nu ie greu, aștăpți acolo sa iasa plodu', tai cordonul ala cu briceagu' si gata. Politistul isi da acordul. Dă să iasa primul baiat, iese si intra inapoi. Inauntru, asta de a iesit ii spune celuilalt: - Ba, pupa-ti-as ochii, hai dreacu' prin spate ca in fata este gabori! |
--------------------
Ford
Focus
2002/Ghia
- vl Ford Focus Sedan 1.6 I 101 CP / Ford Fiesta 2009 1.4 diesel
Bucuresti/Salajan |
|
Mihai Simon |
![]()
|
![]() Membru Hunedorean Group: Members Posts: 144 Joined: 22 October 07 From: Petrila, judet HUNEDOARA ![]() |
Intr-o seara friguroasa de iarna o tanara statea pe unul din podurile Dambovitei si se gandea cum sa scape de viata asta amara.
La un moment dat Mos Craciun se apropie si-i zice: - Ce faci tu aicea, fata mosului ? - Ce sa fac , mosule, iaca sunt suparata, ca n-am servici, n-am casa,n-am bani si ma gandesc sa ma omor sa scap de toate necazurile. - Ei, fata mosului , stai ! Uite, eu pot sa-ti indeplinesc trei dorinte, acum, pe loc. Spune, ce-ti doresti ? - Pai, as vrea sa am o vila in Cotroceni... - S-a facut, asta e adresa de la noua ta casa din Cotroceni.Uite si cheile ! Altceva? - O masina, mi-ar fi de mare folos... - Nici o problema, in garajul casei un Mercedes te asteapta cu cheile in bord. A treia dorinta ? - Pai, as vrea sa am un cont in banca ca sa-mi nu-mi mai fac griji din cauza banilor... - In casa,pe masa din sufragerie, o sa gasesti un carnet de cecuri cu un milion de EU in banca. Dar sa stii, fata mosului, ca toate astea sa se indeplineasca trebuie sa indeplinesti o conditie... - Spune, Mos Craciun, ce trebuie sa fac ? - Pai, as vrea sa te asezi in genunchi si sa faci o partida de sex oral. - Vai, mosule, nu pot sa fac una ca asta ! - Cum, pentru toate dorintele care ti le-am indeplinit ? Pana la urma fata se lasa convinsa si se apuca de treaba. Dupa vreo 5 minute, mosu' o intreaba mangaind-o,tandru pe cap : - Cati ani ai tu, fata mosului ? Luand o scurta pauza, fata raspunde : - 28, mosule . - Si la varsta asta, mai crezi in Mos Craciun ?! ======================================================= Concurs de masurat temperatura apei cu ajutorul sculei. Vine americanul,o scoate, o baga in apa, o plimba in stanga si in dreapta si zice: -Da,apa are 28 grade. Vine francezul o scoate, o baga in apa, o plimba in stanga in dreapta si zice: -Da,cred ca apa are 29 grade dar tinde spre 30 grade. Vine moldoveanul nostru o scoate, o baga in apa, o plimba in stanga,in drapta,in sus,in jos, o invarte, o rasuceste, dupa care zice: -Da, nu pot spune cu exactitate ce temperatura are apa, dar va pot spune cu siguranta ca are 40 cm adancime ! ======================================================= Bula, soldat, trimite acasa un pachet in care era o grenada si o notita: - Mama, daca tragi de cuiul asta, primesc invoire o saptamana! ======================================================= Îți place să fii mîngîiată? Să fii atinsă? Să fii pipăită? Să fii încinsă? Îți place să simți respirația celuilalt lîngă urechea ta? Sau poate pe gît ori pe față? Îți place să încerci poziții noi? Să începi rece și să sfîrșești fierbinte și transpirată? RATB... cu noi fanteziile tale devin realitate. Încearcă-ne! 30 de zile alături de noi... la un preț ce sfidează concurența! ======================================================= Fragment dintr-un răvaș: "Draga mea, într-o mînă țin poza ta, iar cu cealaltă mă gîndesc la tine...". ======================================================= Moare un programator și, după moarte, ajunge în Iad. După o săptămînă, sună Satana la Dumnezeu: - Doamne, ce nebun mi-ai trimis, a distrus toate cazanele, a ucis toți dracii, aleargă prin tot Iadul și strigă în gura mare "Unde-i ieșirea spre nivelul 2?". ======================================================= Bulă vine cu o pasăre la școală și profesora îl întreabă: - Bula, ce faci cu pasărea asta la școală? - Doamnă, l-am auzit pe tata spunînd către mama: "Cum pleacă Bulă la școală, îți fac păsărica praf." ======================================================= Un francez, un rus și un neamț se lăudau cu realizările țărilor lor. Francezul: - Noi avem automobile foarte moderne, dar folosim Renault-ul pentru deplasare în interiorul Franței și Peugeot-ul cînd mergem în afara Franței. Neamțul: - Și noi la fel, folosim Volswagen-ul în interiorul Germaniei și Mercedesul cînd mergem în afară. Rusul: - Și noi la fel, Lada în Rusia și tancurile peste hotare... |
--------------------
ex Dacia
1310 L Break
1994
- - Opel Astra F Caravan - 1995 - HD ...
Experienta este cel mai prost invatator. Ea ne da intai examenul si numai dupa aceea lectiile. |
|
lautrec |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 24 February 05 From: Cluj Napoca ![]() |
Noaptea,inainte de examen.In apartamentul profesorului suna telefonul pe la 3.
Cu o voce iritata acesta raspunde: - Da! - Dormi? - Bineinteles ca dorm! -...si noi invatam tuz cenzurat ma-tii !..... |
--------------------
Dacia/Seat/Suzuki
Logan/Toledo/GS500E
2007/2008/1993
- Lautrec
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Mai e o data tot pe pagina asta
![]() |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
|
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
just_dci |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 92 Joined: 11 October 06 ![]() |
Sotul vine acasa si-o prinde pe sotie cu amantul in pat... Socat, intreaba:
- Ce se intampla aici? Sotia se uita la amant si zice: - Ti-am spus ca-i prost?!! _________________________ Seful de trib Matumbo merge in excursie de studii in Anglia. Intors in satul sau african, il ia pe vraci deoparte si ii povesteste: - La Londra exista niste vrajitori grozavi! 22 de oameni imbracati colorat se intalnesc pe un teren mare si alearga ca nebunii dupa o minge de piele. Si ce sa mai zic: cel tarziu in zece minute incepe sa ploua... ___________________________ Dintr-un avion cuprins de flacari sar pe rand pasagerii cu parasuta exact peste un trib de canibali. Primul care ii vede este fiul capeteniei canibalilor care fuge repede la tatal sau: -Taticule, aterizeaza unul gras! -Gras? Cu varza! Dupa doua minute: -Taticule, aterizeaza unul slab! -Slab? La gratar! Dupa alte doua minute: -Taticule, taticutule! Aterizeaza o blonda sexi! Doamne, ce picioare are! -Blonda, sexi? In coliba! -Si mama? -Ma-ta? Cu orez! |
--------------------
Dacia
Logan DCI
2006
|
|
MihaiD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 691 Joined: 21 July 05 From: Ro ![]() |
![]() |
--------------------
Renault
Megane R26
2008
- XX-xx-xxx
|
|
Mihai Simon |
![]()
|
![]() Membru Hunedorean Group: Members Posts: 144 Joined: 22 October 07 From: Petrila, judet HUNEDOARA ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
ex Dacia
1310 L Break
1994
Experienta este cel mai prost invatator. Ea ne da intai examenul si numai dupa aceea lectiile. |
|
GIC |
![]()
|
![]() Doar membru Group: Members Posts: 929 Joined: 13 January 04 From: Oradea ![]() |
QUOTE(Andy_ACS @ 23 Apr 2008, 15:48) ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Duster 2021 TCe 150 EDC / Rover 45 1.6L -
2002 Nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită!
|
|
22CMM |
![]()
|
O blonda ajunge la Miss World printre primele trei locuri. La intrebarea de departajare primeste urmatorul enunt: Numiti 3 piese de William Shakespeare. La care blonda spune: - 10, 15 si 20 de cm. Prezentatorul concursului derutat ii spune ca acestea nu sunt nume de piese de teatru, ci marimi. Blonda foarte destinsa il lamureste: - 10 la mine inseamna `Mult zgomot pentru nimic`, 15 inseamna `Cum va place`, iar 20 inseamna `Visul unei nopti de vara`...
|
--------------------
Dacia
Super Nova
2003
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
|
--------------------
-
-
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Stii cum se cheama un caine fara picioare? - Nu se cheama ca oricum nu vine...
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
MihaiD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 691 Joined: 21 July 05 From: Ro ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane R26
2008
- XX-xx-xxx
|
|
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
Iluzie optica!
![]() ![]() ![]() [attachmentid=1627446387] |
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Daca tatal tau nu este milionar, nu ai nici o vina.
Dar daca nici socrul tau nu este milionar, atunci nu ai nici o scuza! |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
In timpul unei partide de sex,
spermatozoizii isi incep cursa. La un moment dat, primul striga disperat: -Fratilooooooooor ! RETRAGEREA ! Am fost dati in gat ![]() This post has been edited by Alexu7: 26 Apr 2008, 19:48 |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
Dupa forumu fiat
THE FOLLOWING ERROR(S) WERE FOUND You have posted a message with more emoticons that this board allows. Please reduce the number of emoticons you've added to the message ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
TMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 947 Joined: 1 October 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 MPI
2005 Shit happens to me mostly so don't worry...
Trece lebede-n zare / Eu ma uit, ele dispare |
|
MihaiD |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Megane R26
2008
- XX-xx-xxx
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
2 bancuri misogine:
-De ce a iesit femeia din bucatarie? Avea lantul prea lung -De ce au femeile laba piciorului mai mica? Ca sa se apropie mai usor de aragaz. si inca unul: Ce e femeia? Lucrul ala de care te tii cand f***. Ce e barbatul? O prelungile inutila a penisului. Bafta! |
--------------------
-
-
|
|
Mihai Simon |
![]()
|
Semnele de la tastatură s-au gîndit să dea o petrecere, dar nu voiau să-l invite pe punct. Punctul își ia inima în dinți și pleacă la petrecere. La poartă, bodygarzi escape și delete:
- Cine ești tu? - Eu sînt steluța, dar m-am dat cu gel... ---------------------------------------------------------------------------------------------------- Un tip își cumpărase o plasă noua pentru țînțari. Se trezește în miezul nopții și aude: bîzz, bîzzz! Omoară 5 țînțari! Aude iar! Supernervos, mai omoară 10. Încearcă să adoarmă, cînd iarăși: bîzz! Se trezește, aprinde lumina și se îndreaptă nedumerit către plasă. Cînd, ce vede? Un țînțar mare ridica plasa, iar ăia mici intrau... ---------------------------------------------------------------------------------------------------- Vineri seara într-un cuib de berze. Apar pe rînd Barza și Bărzoiul. Barza, obosită, terminată, nervoasă: - Vai, vai, ce zi cumplită, am livrat zeci de copii azi, numai la familii de țigani, mizerie, murdărie, m-au înjurat, m-au bătut, uite am pierdut și telenovelele de la TV... Nu mai pot! Bărzoiul, dimpotrivă, vesel și bine dispus: - Eheee, eu am livrat azi doar copii de avocați, de patroni, m-au cinstit, o băuturică, o măslină, să tot am zile de lucru ca azi! Da' puștiu', Bărzăunele, pe unde umblă? Tocmai atunci intră și Bărzăunele. - Unde-ai fost, mă? - Păi la joacă. Am băgat spaima în niște studenți prin Grozăvești. ------------------------------------------------------------------------------------------------- Ion și Maria în șură. Ion către Maria: - Mărie, dă jos fusta... - Vai, Ioane, e rușine... - Dă-o jos că eu sînt bărbat și știu de toate... Maria dă jos fusta... - Mărie, dă-ți jos ciorapii... - Vai, Ioane, nu pot, e rușine... - Dă-o jos cum îți spun că eu sînt bărbat și știu de toate... Maria dă jos ciorapii... - Mărie, dă jos chiloții... - Vai, Ioane, e rușineee... - Mărie, dă jos chiloții că eu sînt bărbat și eu știu de toate... Maria dă jos chiloții. - Pe aici, după cum mi-o zis Vasile, ar trebui să fie o gaură... -------------------------------------------------------------------------------------------------- De ce nu se poate face o femeie măcelar? Pentru că, cum pune mîna pe carne, se face os! -------------------------------------------------------------------------------------------------- Iepurașul stă la rînd la supermarket-ul din poiană. Intră ursul și merge direct în față. Supărat, iepurașul strigă la el să stea la rînd. Ursul se întoarce și zice: - A spus cineva ceva? Tăcere... nimeni, nimic... Ajunge și iepurașul și ia două sticle de vodcă. Se duce acasă, bea una, oftează, o bea și pe a doua, apoi se ridică, bate cu pumnul în masă și strigă: - Eu, bă, eu! -------------------------------------------------------------------------------------------------- La un WC public britanic, se afla un automat pentru prezervative și pe el inscripția firmei Durex: "Corespunde normelor britanice". Putin mai jos, cineva a zgîriat: "Și vaporul Titanic corespundea...". -------------------------------------------------------------------------------------------------- Femeia de serviciu merge la poliție să facă reclamație: cică ar fi fost violată. Polițiștii o întreabă: - Povestiți-ne ce s-a întamplat exact. - Să vedeți că spălam pe jos și deodată a apărut un bărbat în spatele meu. M-a atacat de la spate. - Și nu ați încercat să fugiți? - Dar cum să fi fugit? La dreapta perete, la stînga perete, în spate bărbatul, iar în față spălasem deja pe jos... -------------------------------------------------------------------------------------------------- Ray Charles este întrebat de reporter: - Maestre, cum suportați faptul că sîntenți orb? - Bine. Mă bucur că nu-s negru. ![]() |
--------------------
ex Dacia
1310 L Break
1994
|
raducu13 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 48 Joined: 19 July 06 ![]() |
Bula, Strula si Itic in prima zi de scoala.
Invatatoarea: Strula, tu cu ce ai venit la scoala? S: Cu un Audi. I: Ooo, bun, hai in prima banca. Itic, tu cu ce ai venit la scoala? I: Cu un BMW. I: Ooo, bun, treci in prima banca langa Strula.Bula, tu cu ce ai venit la scoala? B: Cu bicicleta. I: Pfa, treci in ultima banca!!!. Faza se repeta a 2-a zi, si Bula ii spune suparat tatalui sau: Tata, ce sa fac, ca pe mine ma pune in ultima banca de ce merg cu bicicleta la scoala. Tatal lui: Ma da prost esti, de ce nu zici si tu o marca de masina, sa te puna si pe tine in prima banca??? A 3-a zi, merg cei trei la scoala: I: Strula, cu ce ai venit la scoala? S: Cu un Audi. I: Bun, treci in prima banca. Itic, tu? I: Cu un BMW. I: Hai langa Strula. Bula, tu? B: Eu cu un Ferrari. I: Si de ce ai intarzaiat 15 minute??? B: Ca i-a picat lantul... |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition
|
|
Sudsemnatu |
![]()
|
![]() Membru Huligan Group: Members Posts: 1.703 Joined: 28 November 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Skoda Fabia 2005
Ex: Dacia Nova/Logan/Supernova
2000/2007/2002 Midland Alan 52/PNI ML 160
Speed doesn't kill people, its the sudden stop that does |
|
-Scorpio- |
![]()
|
![]() membru jucator Group: Members Posts: 531 Joined: 8 September 05 From: SV ![]() |
|
--------------------
Honda
Civic 140HP
2010
- SV-XX-XXX Nota: nu lasati cheia in portbagaj deoarece este necesara la deschidere. (instructiuni de utilizare Logan, pag 3.17)
|
|
Mihai Simon |
![]()
|
ceva poze...
![]() This post has been edited by Mihai Simon: 1 May 2008, 20:42 Attached thumbnail(s) 1234.JPG ( Size: 72.78k ) Number of downloads: 386 2008_01_22_00_44_53_14450_3_3.jpg ( Size: 28.01k ) Number of downloads: 348 2008_01_22_13_49_46_66014_3_3.jpg ( Size: 39.07k ) Number of downloads: 350 2008_01_22_13_57_01_87125_3_3.jpg ( Size: 67.32k ) Number of downloads: 354 2008_01_25_11_15_15_76587_3_11.jpg ( Size: 50.11k ) Number of downloads: 276 2008_03_01_21_32_11_89112_0_5.jpg ( Size: 245.6k ) Number of downloads: 298 2008_03_08_20_49_08_87500_0_5.jpg ( Size: 52.98k ) Number of downloads: 270 2008_03_18_20_25_55_76366_0_5.jpg ( Size: 108.25k ) Number of downloads: 276 2008_03_19_12_20_53_74800_1_0.jpg ( Size: 188.9k ) Number of downloads: 308 2008_03_27_21_41_21_55975_3_11.jpg ( Size: 40.86k ) Number of downloads: 299 2008_04_10_20_45_48_48437_0_0.jpg ( Size: 507.29k ) Number of downloads: 376 2008_04_17_18_16_54_64087_0_5.jpg ( Size: 326.27k ) Number of downloads: 287 2008_04_22_11_44_03_28294_3_11.jpg ( Size: 16.09k ) Number of downloads: 284 2008_04_23_17_52_18_39112_0_5.jpg ( Size: 77.77k ) Number of downloads: 341 2008_04_24_19_39_17_81300_0_0.jpg ( Size: 19.25k ) Number of downloads: 287 |
--------------------
ex Dacia
1310 L Break
1994
|
ag02cws |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.443 Joined: 2 December 06 From: Bucuresti / Pitesti ![]() |
Reprezentantii mai multor natiuni se intalnesc intr-un restaurant. Toti au cerut cate un pahar de vin, dar cand au adus vinul, in fiecare pahar era o musca.Suedezul a cerut alt vin in acelasi pahar.Englezul - vin nou in pahar nou.Finlandezul a scos musca si a baut vinul.Rusul a baut vinul cu tot cu musca.Chinezul a mancat musca, dar nu a baut vinul.Evreul a prins musca si a vandut-o chinezului.Romanul a baut trei sferturi de pahar si a cerut sa-i fie schimbat.Norvegianul a prins musca si s-a dus la pescuit.Irlandezul a maruntit musca si i-a trimis paharul englezului.Americanul a inceput proces impotriva restaurantutlui si a cerut 5 milioane de dolari daune morale.Scotianul a prins musca de gat si a zis:- Chiar acum sa scuipi tot ce ai baut!
|
--------------------
Dacia 1310 L 1994 /
Dacia Sandero 1.4 MPI 2008 / Kia Cee'd
2008
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Topicul este dedicat bancurilor. NU MAI ATASATI FILME sau LINK-uri.
Cei in cauza vor fi avertizati si posturile sterse. |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th May 2025 - 21:28 |