DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

552 Pages « < 152 153 154 155 156 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> 1 banc

22CMM
post 22 Apr 2008, 14:55
Post #4591

Membru

Group: Members

Si-a luat sotie cu 71 de ani mai batrana ( nu e banc, e realitate)
Muhammad Noor Che Musa este un malaezian, in varsta de 33 de ani, care a reusit sa puna pe jar presa din statul majoritar islamic, dupa ce s-a casatorit cu o femeie in varsta de 104 ani. „Nu m-am casatorit cu ea din interes. Ar putea parea ciudat celor care nu ne inteleg, dar, de cand m-am casatorit, mi-am gasit linistea“, a declarat proaspatul mire. De cealalta parte, mireasa, pe numele sau Wook Kundor, a marturisit ca spera ca mariajul sa dureze „multa vreme“. Muhammad a fost chiriasul lui Wook si a povestit presei ca, initial, i-a fost mila de aceasta pentru ca era singura. „In timp insa, aceste sentimente s-au transformat in iubire. A fost voia lui Dumnezeu ca eu sa ma indragostesc de o femeie mai in varsta cu 71 de ani“, a mai spus tanarul. Muhammad a tinut sa sublinieze ca nu s-a casatorit cu Wook din interes: „Este saraca... Singura ei avere o constituie cunostintele religioase. Datorita ei, imi pot aprofunda cunostintele in acest domeniu“.

Un cuplu casatorit are un accident in urma caruia fata femeii ramane foarte arsa. Doctorul ii spune sotului ca nu poate lua piele de pe corpul ei, pentru ca este prea slaba. Prin urmare, sotul se ofera sa doneze piele de la el. Dar singura parte a corpului pe care doctorul o considera adecvata este fundul. Cei doi se hotarasc sa nu spuna nimanui de unde au luat pielea si i-au cerut si doctorului sa pastreze secretul. Dupa operatie, toata lumea se mira cat de frumoasa era femeia si cat de tanara arata. ntr-o zi, sotia se emotioneaza si-i spune sotului:
- Dragul meu, vreau sa-ti multumesc pentru tot ce ai facut pentru mine. Nu stiu cum as putea sa ma revansez vreodata. –
- Iubito, raspunde el, nu te mai gandi la asta. Sunt supermulumit cand o vad pe soacra-mea ca te saruta pe obraz.

Presedintele George W. Bush, intr-unul din turneele lui electorale, viziteaza o scoala si explica copiilor despre politica guvernului sau. Dupa aceea, roaga copiii sa puna intrebari. Micutul Bob cere cuvantul: - Domnule presedinte, eu am trei intrebari: 1. Cum ati reusit sa castigati totusi alegerile cu toate ca la numaratoarea voturilor ati fost in minoritate ? 2. De ce vreti sa atacati Irakul fara nici un motiv? 3. Nu credeti ca cel mai teribil atac terorist al tuturor timpurilor a fost bomba de la Hiroshima ? In clipa imediat urmatoare, a sunat de recreatie si toti elevii ies din clasa. Cand s-au intors din pauza, presedintele Bush i-a invitat din nou sa-i puna intrebari; de data asta, ia cuvantul Joey: - Domnule presedinte, eu am cinci intrebari pentru dvs: 1. Cum ati reusit sa castigati totusi alegerile cu toate ca la numaratoarea voturilor ati fost in minoritate? 2. De ce vreti sa atacati Irakul fara nici un motiv? 3. Nu credeti ca cel mai teribil atac terorist al tuturor timpurilor a fost bomba de la Hiroshima ? 4. De ce a sunat azi de pauza cu 20 de minute mai devreme? 5. Unde-i Bob?

Intr-o noapte, cativa tineri au facut un chef intr-o casa veche cu scara interioara. La ora 2.00 dimineata, au ramas fara bere si au decis sa mearga sa cumpere. Dar erau foarte beti si s-au hotarat sa coboare cele patru etaje cu SCHIURILE... S-au echipat regulamentar si au coborat. La etajul doi, o baba cu insomnii ducea gunoiul. In viteza, tinerii au dat peste ea, accidenta nd-o grav. Au chemat Salvarea si au fugit. A doua zi, tinerii s-au trezit din betie si au decis sa mearga la spital, sa verifice starea de sanatate a femeii. La spital, patul gol, proaspat aranjat... Speriati, crezand ca au omorat-o pe batrana, tinerii si-au luat inima in dinti si l-au intrebat pe doctor unde este femeia. Doctorul de garda le-a spus: - A fost transferata la spitalul de psihiatrie deoarece a sustinut tot timpul ca a fost accidentata de un tanar care schia pe scarile casei in care locuia.

Un tanar dintr-un sat trebuia sa se casatoreasca, avand de-acum varsta.Cauta... cauta... Se indragosteste, vine si arata parintilor aleasa inimii lui. Tatal lui se uita la ea, il lua de-o parte pe fiul sau si-l intreba:
- De-a cui este?
- De-a lui Pavalache, tata!
- Pai, in situatia asta nu poti sa te casatoresti cu ea, fiindca-ti este sora. Asta, e... imi pare rau... stii valurile tineretii, eu si cu mama ei...
Necajit tanarul cauta o alta fata. Gaseste, asa ca o prezinta si pe aceasta. Tatal il i-a deoparte:
- Este de-a lui Stroe nu? Nu poti sa te casatoresti cu ea ca-ti este sora. Stii?!? Valurile tineretii, fiule. Imi pare rau.
Necajit fiul il intreaba:
- Auzi tata? Pe fata lu' Cristea o stii?
- Da fiule si ea iti este sora!
- Dar pe-a lu' Marin o stii?
- Da!
- Si-mi este tot sora?
- Da fiule! imi pare rau... valurile:
- Auzi mama nu vreau sa fac scandal in casa, tineretii!
Dezamagit fiul se duce la maica-sa si-i spune dar tata cand era tanar era armasarul satului! Asta s-a culcat cu toate femeile din sat. Acum cand vreau sa ma insor si eu imi spune ca nu pot cu aia ca mi-e sora, cu aia nu ca mi-e sora... Ce sa fac, ca am ajuns la disperare?
- A.... da-l dracu' mama si insoara-te cu care vrei ca nici el nu este tactu'

Un roman, ajuns in Franta, isi ia "petit dejuner"-ul (cafea,croissant,paine, unt si marmelada) cand un francez,
mestecandu-si nelipsita sa guma, se aseaza langa el.
Romanul il ignora in mod vadit, dar in ciuda acestui lucru, francezul il apostrofeaza:
"Voi painea o mancati toata?"
Romanul raspunde, prost dispus: "Evident."
Francezul facand un balon cu guma: "Noi nu. In Franta mancam doar miezul. Coaja o adunam intr-un tomberon, o reciclam, o transformam in croissant si o vindem in Romania", continua, cu o strambatura insolenta.
Romanul pastreaza tacerea.
Francezul insista: "Voi puneti marmelada pe paine?"
Romanul: "Evident."
Francezul, intorcand guma intre dinti si ranjind,zice:
"Noi nu. In Franta, la micul dejun, noi mancam fructe proaspete, dar punem toate cojile si ramasitele intr-un tomberon, le reciclam, facem marmelada si o vindem in Romania."
Atunci, romanul intreaba: "Voi francezii faceti sex?"
"Bineinteles!" raspunde francezul cu un zambet imens.
"Si ce faceti cu prezervativele folosite?" continua sa intrebe romanul.
"Le aruncam, bineinteles."
"Noi nu" conchide romanul". In Romania le strangem intr-un tomberon, le reciclam, le transformam in guma de mestecat si le vindem in Franta".

FEMEIA SI CALCULATORUL
Femeia Virus
Cand te astepti cel mai putin, se instaleaza in apartamentul tau si se face stapana. Daca incerci sa o dezinstalezi, pierzi multe lucruri. Daca nu, o sa pierzi totul.

Femeia Internet
Trebuie sa platesti ca sa ai acces la ea.

Femeia Server
Intotdeauna e ocupata cand ai nevoie de ea.

Femeia Windows
Stii ca are multe defecte, dar nu poti trai fara ea.

Femeia Macintosh
Atragatoare, fara cusur, destul de scumpa, dar nu prea compatibila cu altele; doar 5 la suta dintre barbati cunosc placerea de a o avea.

Femeia PowerPoint
Ideala pt a o prezenta la petreceri, mese de afaceri, etc.

Femeia Excel
Se zice ca stie sa faca multe lucruri, dar tu o folosesti doar pt functia bazica.

Femeia Word
Intotdeauna te asteapta cu surprize si nu exista nimeni in lume care sa o inteleaga pe deplin.

Femeia DOS
Toti au avut-o o data, dar nimeni n-o mai vrea acum.

Femeia Backup
Crezi ca are destul, dar la ora de "sa vedem" ii lipseste ceva...

Femeia Scandisk
Stim ca e buna si ca vrea sa ajute, dar in realitate nimeni nu stie ce face.

Femeia Screensaver
Nu foloseste la nimic, dar te amuza.

Femeia Paintbrush
Toata machiaj si nimic de fond...

Femeia Hard-disk
Isi aminteste de toate, tot timpul.

Femeia Utilizator
Nu face nimic bine si vesnic te intreaba cate ceva.

Femeia E-mail
Din fiecare 10 fraze pe care le zice, 9 sunt tampenii.

Training pentru business:
Jack, un istet om de afaceri, vorbeste cu fiul sau:
- Vreau sa te insori cu o fata pe care o aleg eu.
- Imi voi alege singur mireasa.
- Dar fata este fiica lui Bill Gates.
- Ei bine, in acest caz...
Apoi, Jack se intalneste cu Bill Gates.
- Am un fiu pentru fiica ta.
- Dar fata mea este prea tanara pentru casatorie.
- Dar tanarul este vice-presedinte la Banca Mondiala.
- Ah, in acest caz...
In sfarsit, Jack se duce sa se intalneasca cu presedintele Bancii Mondiale.
- Iti recomand un tanar pentru a fi vice-presedinte.
- Dar deja am mai multi vicepresedinti decat am nevoie.
- Dar tanarul este ginerele lui Bill Gates.
- Ah, in acest caz...
Sotia vine acasa plangand ca i s-au furat banii din buzunarul camasii.
- Dar n-ai simtit cand hotul ti-a bagat mana in san? o intreaba sotul.
- Ba da, dar n-am stiut ce intentii avea.
Un pitbull vede pe o poarta "CAINE RAU" si avand chef de scandal intra. Acolo vede un catelus si-l intreaba:
- Care-i aici caine rau?
- Eu sunt, ca nu pap tot!

La farmacie un tanar cumpara prezervative. Un domn care statea la rand il avertizeaza:
- Vezi ca sunt slabe si se rup.
Un batran completeaza:
- Si pe deasupra, se si indoaie!

O blonda asteapta autobuzul in ploaie. Un domn amabil opreste masina si o intreaba:
- Domnisoara pot sa va conduc acasa?
- Desigur! Unde locuiti?

Un tip mergea la volanul unui Mercedes 190D si face pana fix in fata unui spital de nebuni. Se apuca omul sa schimbe roata, dar dupa ce scoate roata cu probleme si o pune pe cea de rezerva, da cu piciorul peste toate cele 4 suruburi, care ii cad intr-un canal. Un nebun agatat de gardul spitalului statea si se uita la om care incerca cu disperare sa scoata suruburile din canal si nu reusea. Dupa 15 minunte nebunul il intreaba:
- Hombre, poti ajunge cu masina pana la primul service cu rotile prinse in cate 3 suruburi fiecare?
- Da, cum sa nu, ar fi suficiente.
- Pai atunci de ce nu scoti cate unul de la fiecare dintre celelalte 3 roti si pune-le la roata asta...
- Bai, da' destept esti.. cum dracu de te tin astia inchis in spitalul de nebuni ?
- Pai ba, eu sunt nebun, nu tampit...

--------------------
Dacia Super Nova 2003 - PH22CMM
Zboara puiule, zboara...!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
2dor
post 22 Apr 2008, 16:14
Post #4592

Desi nu pare, acum sunt fan iPhone

From: Bucuresti

Popescu îl întreaba pe prietenul sau:
- Ai auzit de sapunul sexi?
- Nu, ce-i ala?
- leri am cumparat unul de la magazinul universal.M-am dus acasa am facut un dus, m-am spalat cu sapunul si am luat-o pe nevasta-mea în dormitor. I-am tras cinci numere unul dupa altul...
- Fantastic... La magazinul universal îl gasesc?
- Da, la primul etaj, în dreapta.
Fuge omul nostru la magazin si greseste etajul.
Ajunge la sectia pentru bebelusi. Cumpara el sapunul de copii si se duce urgent acasa. A doua zi, cei doi se întrnesc din nou. Popescu îl întreaba pe curiosul sau prieten:
- Ei, cum a fost aseara?
-1-am cumparat, m-am spalat cu el si...
- Si, si? Ce-a facut nevasta-ta?
- A supt, a plîns putin, dupa care a adormit...

--------------------
Ford Mondeo Vignale Hybrid 2018
Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
+
Cypher4laguna
post 23 Apr 2008, 11:11
Post #4593

Honda Driver

Noaptea,inainte de examen.In apartamentul profesorului suna telefonul pe la 3.
Cu o voce iritata acesta raspunde:
- Da!
- Dormi?
- Bineinteles ca dorm!
-...si noi invatam, tuz cenzurat ma-tii !.....

=====================================================

An old mafia Don is dying and he calls his grandson to the bed.
"You lissin-a me - I wanna for you to taka my chrome plated. 38 revolver so you will always remember me."
"But grandpa, I really don't like guns. Howzabout you leava me your rolex watch instead?"
"Shuddup and lissin. Somma day you gonna runna da business, you gonna have a beautifull a wife, lots a money, a big a home and maybe a coulple a bambinos. Somma day you gonna coma home and maybe find your beautiful a wife in bed with another man. Whadda you gonna do then? Pointa to your watch and say: 'Time's up?"

This post has been edited by Cypher4laguna: 23 Apr 2008, 11:15

--------------------
Honda Civic & Jazz ex-'06 Logan Laureate 1,5 dci
+
22CMM
post 23 Apr 2008, 11:23
Post #4594

Membru

Un individ merge pe strada si vede pe un stalp de iluminat un anunt:"Inchiriez apartament".Interesat,se uita in stanga,in dreapta si incepe sa bata in stalp.Dupa o vreme apare un gabor care-l opreste:"-'Seara! Ce faci ba, aici?"
"-Ma intereseaza anuntul..."Garcea ii raspunde:"-DA-te la o parte, ca te rezolv io!" si incepe sa care pulane in stalp.Dupa 15 minute se opreste transpirat si spune:"-Nu raspunde! Al dracu'! Si e acasa, ca vad lumina sus..."

Cica seful de sectie ii strange pe gabori la un loc si le spune: Bai, maine sa veniti imbracati frumos ca mergem la "Nunta lui Figaro". A doua zi vin politistii toti imbracati la costume, cu neveste, copii, cadouri, flori. Cand ii vede seful de sectie se ia cu mainile de cap si le zice: Ma, idiotilor!!!! nu mergem la nunta propriu-zis, "Nunta lui Figaro" este o opera maaa, teatru, opereta intelegeti??!!! La care ei: Si ce te superi asa Sefu', dumneata cand ai venit la "Lacul Lebedelor" cu unditele noi am zis ceva?
Doi politisti merg pe strada.La un moment dat, linga ei opreste o masina straina din care coboara un tip:- Parle vous francais?
Politistii, nimic....
- Gavariti pa ruski ?
Politistii nimic...
- Speac Englich ?
Politistii nimic...
Suparat, strainul se urca in masina si pleaca in viteza...
-Ai vazut bai, cite limbi stia tipul? intreaba unul
-Si la ce i-a folosit , spune celalalt.

Un copil vede un politist care isi baga un corn in fund.Copilul il intreaba:
- Domnule,de ce va bagati un corn in fund?
Politistul:
- Vin de la dentist si mi-a spus sa mananc pe partea cealalta.

Politistul catre fiu-su:
-Ma, nu mai fuma! E prea devreme la varsta asta sa te apuci de fumat!
-Da tati, da` si tu fumai cand erai in clasa a 5-a!
-Da, dar eu aveam 17 ani!

Un tractorist a rasturnat remorca cu lemne chiar in mijlocul strazii. Un politist care era in preajma ii zice:
- Ce-ai facut, esti terminat, sa vezi ce-o sa-ti faca seful...
Tractoristul: - Pai stie...
Politistul: - De unde stie?
Tractoristul: - Pai... este sub lemne...

--------------------
+
mauru007
post 23 Apr 2008, 11:39
Post #4595

sir

Tiganca bortoasa in intersectie... i se rupe apa. Ce sa faca, ce sa faca!? Vede un politist dirijand intersectia:
- Hauleo, manca-ti-as chipiul lu' matale, mi să rupsă apa si am gemeni, ajuta-ma si pă mine sa nasc, traiasca familia ta de haladit!
- Doamna, dar eu nu am pregatire medicala, nu cred ca pot!
- Hai, bă prințișorule, ca nu ie greu, aștăpți acolo sa iasa plodu', tai cordonul ala cu briceagu' si gata.
Politistul isi da acordul.
Dă să iasa primul baiat, iese si intra inapoi. Inauntru, asta de a iesit ii spune celuilalt:
- Ba, pupa-ti-as ochii, hai dreacu' prin spate ca in fata este gabori!

--------------------
Ford Focus 2002/Ghia - vl
Ford Focus Sedan 1.6 I 101 CP / Ford Fiesta 2009 1.4 diesel
Bucuresti/Salajan
+
Mihai Simon
post 23 Apr 2008, 11:54
Post #4596

Membru Hunedorean

From: Petrila, judet HUNEDOARA

Intr-o seara friguroasa de iarna o tanara statea pe unul din podurile Dambovitei si se gandea cum sa scape de viata asta amara.
La un moment dat Mos Craciun se apropie si-i zice:
- Ce faci tu aicea, fata mosului ?
- Ce sa fac , mosule, iaca sunt suparata, ca n-am servici, n-am casa,n-am bani si ma gandesc sa ma omor sa scap de toate necazurile.
- Ei, fata mosului , stai ! Uite, eu pot sa-ti indeplinesc trei dorinte, acum, pe loc. Spune, ce-ti doresti ?
- Pai, as vrea sa am o vila in Cotroceni...
- S-a facut, asta e adresa de la noua ta casa din Cotroceni.Uite si cheile ! Altceva?
- O masina, mi-ar fi de mare folos...
- Nici o problema, in garajul casei un Mercedes te asteapta cu cheile in bord. A treia dorinta ?
- Pai, as vrea sa am un cont in banca ca sa-mi nu-mi mai fac griji din cauza banilor...
- In casa,pe masa din sufragerie, o sa gasesti un carnet de cecuri cu un milion de EU in banca. Dar sa stii, fata mosului, ca toate astea sa se indeplineasca trebuie sa indeplinesti o conditie...
- Spune, Mos Craciun, ce trebuie sa fac ?
- Pai, as vrea sa te asezi in genunchi si sa faci o partida de sex oral.
- Vai, mosule, nu pot sa fac una ca asta !
- Cum, pentru toate dorintele care ti le-am indeplinit ?
Pana la urma fata se lasa convinsa si se apuca de treaba. Dupa vreo 5 minute, mosu' o intreaba mangaind-o,tandru pe cap :
- Cati ani ai tu, fata mosului ?
Luand o scurta pauza, fata raspunde :
- 28, mosule .
- Si la varsta asta, mai crezi in Mos Craciun ?!
=======================================================
Concurs de masurat temperatura apei cu ajutorul sculei.
Vine americanul,o scoate, o baga in apa, o plimba in stanga si in dreapta si zice:
-Da,apa are 28 grade.
Vine francezul o scoate, o baga in apa, o plimba in stanga in dreapta si zice:
-Da,cred ca apa are 29 grade dar tinde spre 30 grade.
Vine moldoveanul nostru o scoate, o baga in apa, o plimba in stanga,in drapta,in sus,in jos, o invarte, o rasuceste, dupa care zice:
-Da, nu pot spune cu exactitate ce temperatura are apa, dar va pot spune cu siguranta ca are 40 cm adancime !
Bula, soldat, trimite acasa un pachet in care era o grenada si o notita:
- Mama, daca tragi de cuiul asta, primesc invoire o saptamana!
Îți place să fii mîngîiată? Să fii atinsă? Să fii pipăită? Să fii încinsă? Îți place să simți respirația celuilalt lîngă urechea ta? Sau poate pe gît ori pe față? Îți place să încerci poziții noi? Să începi rece și să sfîrșești fierbinte și transpirată?
RATB... cu noi fanteziile tale devin realitate. Încearcă-ne! 30 de zile alături de noi... la un preț ce sfidează concurența!
Fragment dintr-un răvaș: "Draga mea, într-o mînă țin poza ta, iar cu cealaltă mă gîndesc la tine...".
Moare un programator și, după moarte, ajunge în Iad. După o săptămînă, sună Satana la Dumnezeu:
- Doamne, ce nebun mi-ai trimis, a distrus toate cazanele, a ucis toți dracii, aleargă prin tot Iadul și strigă în gura mare "Unde-i ieșirea spre nivelul 2?".
Bulă vine cu o pasăre la școală și profesora îl întreabă:
- Bula, ce faci cu pasărea asta la școală?
- Doamnă, l-am auzit pe tata spunînd către mama: "Cum pleacă Bulă la școală, îți fac păsărica praf."
Un francez, un rus și un neamț se lăudau cu realizările țărilor lor. Francezul:
- Noi avem automobile foarte moderne, dar folosim Renault-ul pentru deplasare în interiorul Franței și Peugeot-ul cînd mergem în afara Franței.
Neamțul:
- Și noi la fel, folosim Volswagen-ul în interiorul Germaniei și Mercedesul cînd mergem în afară.
Rusul:
- Și noi la fel, Lada în Rusia și tancurile peste hotare...

--------------------
ex Dacia 1310 L Break 1994 - -
Opel Astra F Caravan - 1995 - HD ...
Experienta este cel mai prost invatator. Ea ne da intai examenul si numai dupa aceea lectiile.
+
lautrec
post 23 Apr 2008, 14:30
Post #4597

Membru incepator

From: Cluj Napoca

Noaptea,inainte de examen.In apartamentul profesorului suna telefonul pe la 3.
Cu o voce iritata acesta raspunde:
- Da!
- Dormi?
- Bineinteles ca dorm!
-...si noi invatam tuz cenzurat ma-tii !.....

--------------------
Dacia/Seat/Suzuki Logan/Toledo/GS500E 2007/2008/1993 - Lautrec
+
Shush
post 23 Apr 2008, 14:32
Post #4598

٩(Ś̯Ś)۶

From: Brasov

Mai e o data tot pe pagina asta tongue.gif

--------------------
Seat Leon 2008 Reference 1.6 - Bv-29-Trei Litere
Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4
If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ?
+
Andy_ACS
post 23 Apr 2008, 14:48
Post #4599

Yes, I'm not!

From: Craiova

--------------------
- - -
"Be the change you want to see in the world"
+
just_dci
post 23 Apr 2008, 14:51
Post #4600

Membru incepator

Sotul vine acasa si-o prinde pe sotie cu amantul in pat... Socat, intreaba:
- Ce se intampla aici?
Sotia se uita la amant si zice:
- Ti-am spus ca-i prost?!!

- La Londra exista niste vrajitori grozavi! 22 de oameni imbracati colorat se intalnesc pe un teren mare si alearga ca nebunii dupa o minge de piele. Si ce sa mai zic: cel tarziu in zece minute incepe sa ploua...
-Gras? Cu varza!
Dupa doua minute:
-Taticule, aterizeaza unul slab!
-Slab? La gratar!
Dupa alte doua minute:
-Taticule, taticutule! Aterizeaza o blonda sexi! Doamne, ce picioare are!
-Blonda, sexi? In coliba!
-Si mama?
-Ma-ta? Cu orez!

--------------------
Dacia Logan DCI 2006
+
MihaiD
post 23 Apr 2008, 20:59
Post #4601

Membru autentic

From: Ro

radmasa.gif

--------------------
Renault Megane R26 2008 - XX-xx-xxx
+
Mihai Simon
post 23 Apr 2008, 21:46
Post #4602

Membru Hunedorean

coffee_spitsk.gif tare de tot faza... radmasa.gif

--------------------
Experienta este cel mai prost invatator. Ea ne da intai examenul si numai dupa aceea lectiile.
+
GIC
post 24 Apr 2008, 07:40
Post #4603

Doar membru

From: Oradea

QUOTE(Andy_ACS @ 23 Apr 2008, 15:48)

radmasa.gif radmasa.gif traducerea: Un pic de sport nimanui nu-i strica ....

--------------------
Dacia Duster 2021 TCe 150 EDC / Rover 45 1.6L - 2002
Nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită!
+
22CMM
post 24 Apr 2008, 09:52
Post #4604

Membru

O blonda ajunge la Miss World printre primele trei locuri. La intrebarea de departajare primeste urmatorul enunt: Numiti 3 piese de William Shakespeare. La care blonda spune: - 10, 15 si 20 de cm. Prezentatorul concursului derutat ii spune ca acestea nu sunt nume de piese de teatru, ci marimi. Blonda foarte destinsa il lamureste: - 10 la mine inseamna `Mult zgomot pentru nimic`, 15 inseamna `Cum va place`, iar 20 inseamna `Visul unei nopti de vara`...

--------------------
+
Andy_ACS
post 24 Apr 2008, 14:13
Post #4605

Yes, I'm not!

e mai mult ceva de bula.. unde s-a ajuns..
http://dexonline.ro/search.php?cuv=kidnapa

Bafta!

--------------------
- - -
+
2dor
post 24 Apr 2008, 16:00
Post #4606

Desi nu pare, acum sunt fan iPhone

Stii cum se cheama un caine fara picioare? - Nu se cheama ca oricum nu vine...

--------------------
Ford Mondeo Vignale Hybrid 2018
Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
+
MihaiD
post 24 Apr 2008, 17:15
Post #4607

Membru autentic

--------------------
+
koldun
post 24 Apr 2008, 18:24
Post #4608

un om

From: CT

Iluzie optica! nu crede.gif nedumerire.gif tocilar.gif
[attachmentid=1627446387]

--------------------
Renault Captur TCe 0.9 2016
Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson
+
tribunul
post 25 Apr 2008, 21:46
Post #4609

Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal

From: Micul Paris

Daca tatal tau nu este milionar, nu ai nici o vina.
Dar daca nici socrul tau nu este milionar, atunci nu ai nici o scuza!

--------------------
Renault "Megane" Scenic 2 2007
"Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..."
+
Alexu7
post 26 Apr 2008, 19:48
Post #4610

zân

From: Europa

In timpul unei partide de sex,
spermatozoizii isi incep cursa.
La un moment dat, primul striga disperat:
-Fratilooooooooor ! RETRAGEREA !
Am fost dati in gat excl.gif

This post has been edited by Alexu7: 26 Apr 2008, 19:48

--------------------
DACIA POPnituita 1310 L 1998 - B6
incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
+
C@talin
post 27 Apr 2008, 14:40
Post #4611

Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef.

From: cucu

Dupa forumu fiat
THE FOLLOWING ERROR(S) WERE FOUND
You have posted a message with more emoticons that this board allows. Please reduce the number of emoticons you've added to the message

radmasa.gif

--------------------
Range Rover V8 5.0 Vogue SE - B 666 IAD
Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope .
+
TMihai
post 28 Apr 2008, 12:05
Post #4612

Membru autentic

--------------------
Dacia Logan Laureate 1,6 MPI 2005
Shit happens to me mostly so don't worry...
Trece lebede-n zare / Eu ma uit, ele dispare
+
MihaiD
post 29 Apr 2008, 17:26
Post #4613

Membru autentic

--------------------
+
Andy_ACS
post 29 Apr 2008, 18:21
Post #4614

Yes, I'm not!

2 bancuri misogine:
-De ce a iesit femeia din bucatarie? Avea lantul prea lung
-De ce au femeile laba piciorului mai mica? Ca sa se apropie mai usor de aragaz.

si inca unul:
Ce e femeia? Lucrul ala de care te tii cand f***.
Ce e barbatul? O prelungile inutila a penisului.

Bafta!

--------------------
- - -
+
Mihai Simon
post 29 Apr 2008, 20:17
Post #4615

Membru Hunedorean

Semnele de la tastatură s-au gîndit să dea o petrecere, dar nu voiau să-l invite pe punct. Punctul își ia inima în dinți și pleacă la petrecere. La poartă, bodygarzi escape și delete:
- Cine ești tu?
- Eu sînt steluța, dar m-am dat cu gel...
----------------------------------------------------------------------------------------------------
Un tip își cumpărase o plasă noua pentru țînțari. Se trezește în miezul nopții și aude: bîzz, bîzzz! Omoară 5 țînțari! Aude iar! Supernervos, mai omoară 10. Încearcă să adoarmă, cînd iarăși: bîzz! Se trezește, aprinde lumina și se îndreaptă nedumerit către plasă. Cînd, ce vede? Un țînțar mare ridica plasa, iar ăia mici intrau...
----------------------------------------------------------------------------------------------------
Vineri seara într-un cuib de berze. Apar pe rînd Barza și Bărzoiul.
Barza, obosită, terminată, nervoasă:
- Vai, vai, ce zi cumplită, am livrat zeci de copii azi, numai la familii de țigani, mizerie, murdărie, m-au înjurat, m-au bătut, uite am pierdut și telenovelele de la TV... Nu mai pot!
Bărzoiul, dimpotrivă, vesel și bine dispus:
- Eheee, eu am livrat azi doar copii de avocați, de patroni, m-au cinstit, o băuturică, o măslină, să tot am zile de lucru ca azi! Da' puștiu', Bărzăunele, pe unde umblă?
Tocmai atunci intră și Bărzăunele.
- Unde-ai fost, mă?
- Păi la joacă. Am băgat spaima în niște studenți prin Grozăvești.
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Ion și Maria în șură. Ion către Maria:
- Mărie, dă jos fusta...
- Vai, Ioane, e rușine...
- Dă-o jos că eu sînt bărbat și știu de toate...
Maria dă jos fusta...
- Mărie, dă-ți jos ciorapii...
- Vai, Ioane, nu pot, e rușine...
- Dă-o jos cum îți spun că eu sînt bărbat și știu de toate...
Maria dă jos ciorapii...
- Mărie, dă jos chiloții...
- Vai, Ioane, e rușineee...
- Mărie, dă jos chiloții că eu sînt bărbat și eu știu de toate...
Maria dă jos chiloții.
- Pe aici, după cum mi-o zis Vasile, ar trebui să fie o gaură...
--------------------------------------------------------------------------------------------------
De ce nu se poate face o femeie măcelar? Pentru că, cum pune mîna pe carne, se face os!
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Iepurașul stă la rînd la supermarket-ul din poiană. Intră ursul și merge direct în față. Supărat, iepurașul strigă la el să stea la rînd. Ursul se întoarce și zice:
- A spus cineva ceva?
Tăcere... nimeni, nimic...
Ajunge și iepurașul și ia două sticle de vodcă. Se duce acasă, bea una, oftează, o bea și pe a doua, apoi se ridică, bate cu pumnul în masă și strigă:
- Eu, bă, eu!
La un WC public britanic, se afla un automat pentru prezervative și pe el inscripția firmei Durex: "Corespunde normelor britanice".
Putin mai jos, cineva a zgîriat: "Și vaporul Titanic corespundea...".
Femeia de serviciu merge la poliție să facă reclamație: cică ar fi fost violată. Polițiștii o întreabă:
- Povestiți-ne ce s-a întamplat exact.
- Să vedeți că spălam pe jos și deodată a apărut un bărbat în spatele meu. M-a atacat de la spate.
- Și nu ați încercat să fugiți?
- Dar cum să fi fugit? La dreapta perete, la stînga perete, în spate bărbatul, iar în față spălasem deja pe jos...
Ray Charles este întrebat de reporter:
- Maestre, cum suportați faptul că sîntenți orb?
- Bine. Mă bucur că nu-s negru.

smile.gif

--------------------
+
raducu13
post 30 Apr 2008, 13:41
Post #4616

Membru incepator

Bula, Strula si Itic in prima zi de scoala.
Invatatoarea: Strula, tu cu ce ai venit la scoala?
S: Cu un Audi.
I: Ooo, bun, hai in prima banca. Itic, tu cu ce ai venit la scoala?
I: Cu un BMW.
I: Ooo, bun, treci in prima banca langa Strula.Bula, tu cu ce ai venit la scoala?
B: Cu bicicleta.
I: Pfa, treci in ultima banca!!!.
Faza se repeta a 2-a zi, si Bula ii spune suparat tatalui sau: Tata, ce sa fac, ca pe mine ma pune in ultima banca de ce merg cu bicicleta la scoala. Tatal lui: Ma da prost esti, de ce nu zici si tu o marca de masina, sa te puna si pe tine in prima banca???

A 3-a zi, merg cei trei la scoala:
I: Strula, cu ce ai venit la scoala?
S: Cu un Audi.
I: Bun, treci in prima banca. Itic, tu?
I: Cu un BMW.
I: Hai langa Strula. Bula, tu?
B: Eu cu un Ferrari.
I: Si de ce ai intarzaiat 15 minute???
B: Ca i-a picat lantul...

--------------------
Dacia Logan 2005 Ambition
+
Sudsemnatu
post 30 Apr 2008, 19:46
Post #4617

Membru Huligan

--------------------
Skoda Fabia 2005 Ex: Dacia Nova/Logan/Supernova 2000/2007/2002
Midland Alan 52/PNI ML 160
Speed doesn't kill people, its the sudden stop that does
+
-Scorpio-
post 1 May 2008, 10:20
Post #4618

membru jucator

From: SV

*

--------------------
Honda Civic 140HP 2010 - SV-XX-XXX
Nota: nu lasati cheia in portbagaj deoarece este necesara la deschidere. (instructiuni de utilizare Logan, pag 3.17)
+
Mihai Simon
post 1 May 2008, 20:41
Post #4619

Membru Hunedorean

ceva poze... biggrin.gif

This post has been edited by Mihai Simon: 1 May 2008, 20:42

Attached thumbnail(s)
1234.JPG ( Size: 72.78k ) Number of downloads: 386
2008_01_22_00_44_53_14450_3_3.jpg ( Size: 28.01k ) Number of downloads: 348
2008_01_22_13_49_46_66014_3_3.jpg ( Size: 39.07k ) Number of downloads: 350
2008_01_22_13_57_01_87125_3_3.jpg ( Size: 67.32k ) Number of downloads: 354
2008_01_25_11_15_15_76587_3_11.jpg ( Size: 50.11k ) Number of downloads: 276
2008_03_01_21_32_11_89112_0_5.jpg ( Size: 245.6k ) Number of downloads: 298
2008_03_08_20_49_08_87500_0_5.jpg ( Size: 52.98k ) Number of downloads: 270
2008_03_18_20_25_55_76366_0_5.jpg ( Size: 108.25k ) Number of downloads: 276
2008_03_19_12_20_53_74800_1_0.jpg ( Size: 188.9k ) Number of downloads: 308
2008_03_27_21_41_21_55975_3_11.jpg ( Size: 40.86k ) Number of downloads: 299
2008_04_10_20_45_48_48437_0_0.jpg ( Size: 507.29k ) Number of downloads: 376
2008_04_17_18_16_54_64087_0_5.jpg ( Size: 326.27k ) Number of downloads: 287
2008_04_22_11_44_03_28294_3_11.jpg ( Size: 16.09k ) Number of downloads: 284
2008_04_23_17_52_18_39112_0_5.jpg ( Size: 77.77k ) Number of downloads: 341
2008_04_24_19_39_17_81300_0_0.jpg ( Size: 19.25k ) Number of downloads: 287

--------------------
+
ag02cws
post 2 May 2008, 16:14
Post #4620

Membru autentic

From: Bucuresti / Pitesti

Reprezentantii mai multor natiuni se intalnesc intr-un restaurant. Toti au cerut cate un pahar de vin, dar cand au adus vinul, in fiecare pahar era o musca.Suedezul a cerut alt vin in acelasi pahar.Englezul - vin nou in pahar nou.Finlandezul a scos musca si a baut vinul.Rusul a baut vinul cu tot cu musca.Chinezul a mancat musca, dar nu a baut vinul.Evreul a prins musca si a vandut-o chinezului.Romanul a baut trei sferturi de pahar si a cerut sa-i fie schimbat.Norvegianul a prins musca si s-a dus la pescuit.Irlandezul a maruntit musca si i-a trimis paharul englezului.Americanul a inceput proces impotriva restaurantutlui si a cerut 5 milioane de dolari daune morale.Scotianul a prins musca de gat si a zis:- Chiar acum sa scuipi tot ce ai baut!

--------------------
Dacia 1310 L 1994 / Dacia Sandero 1.4 MPI 2008 / Kia Cee'd 2008
+
DaciaClub - Reno Bot
post Reguli topic / Topic rules
Post #

Mesaj automat

Topicul este dedicat bancurilor. NU MAI ATASATI FILME sau LINK-uri.
Cei in cauza vor fi avertizati si posturile sterse.

--------------------
552 Pages « < 152 153 154 155 156 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 25th May 2025 - 21:28
Forum Renault