1 banc
![]() ![]() ![]() |
1 banc
sinaxis |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 388 Joined: 30 March 04 ![]() |
|
||
--------------------
tohan
stas
2012 full "as fi de parere ca ar trebui interzisi copiii din locurile publice (...). Un sugar stie doar sa manince, sa se cufureasca si sa urle" by Marty
|
|||
tedy |
![]()
|
![]() Membru Indoctrinat Loganist Group: Members Posts: 580 Joined: 7 July 05 From: Bucuresti ![]() |
![]() |
--------------------
VW
bettle
1.9 tdi
- xxx
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
.
.
. Pus astfel īn luminć, ancorat īn sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludeazć meandrele concretului.
|
|
GIC |
![]()
|
![]() Doar membru Group: Members Posts: 929 Joined: 13 January 04 From: Oradea ![]() |
|
--------------------
Dacia
Duster 2021 TCe 150 EDC / Rover 45 1.6L -
2002 Nicio faptć bunć nu rćmāne nepedepsitć!
|
|
MihaiD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 691 Joined: 21 July 05 From: Ro ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane R26
2008
- XX-xx-xxx
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
![]() |
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
|
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|
MadHawk1 |
![]()
|
Clona lu' Sony Group: Members Posts: 185 Joined: 1 August 08 From: localhost ![]() |
Sper sa nu mai fi fost ....
Raspuns oficial Renault QUOTE Dear Mr. Radu D. We have received and analyzed your complain letter regarding the “greierashi” issue on Renault Megane cars. Unfortunately, we were unable to find this term (greierashi) in our databases and we kindly ask you to send to us more detailed specification about. Also, please be so kind to translate in English the following expressions: “bagamiash poola in mashina voastra”, “nenorocitilor, sinteti nishte hotzi” and “ma pish pe el de servis reno”. Sincerely yours, Michel Mouton Customer Service Representative 414 Avenue Miramax, DC668, Douai, France ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
ag02cws |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.443 Joined: 2 December 06 From: Bucuresti / Pitesti ![]() |
Doi ardeleni citeau ziarul: - Bai Ioane, uite ce scrie in ziar: "o bomba costa 4 milioane de dolari"! - Tulai, de n-ar cadea si in curtea noastra una!
Int-un magazin de legume vine un client si intreaba pe vanzator daca poate sa-i vanda o jumatate de cartof. Nici mai mult, nici mai putin, vrea jumatate de cartof. Vanzatorul se duce la manager, dar nu vede ca in spatele lui vine si clientul. Si zice cu vocea tare: - Este aici un dobitoc care vrea jumatate de cartof! Dupa care il observa si imediat adauga: - Norocul nostru ca acest stimat domn este de acord sa ia cealalta jumatate! Dupa ce pleaca omul cu cartoful, managerul intreaba: - Auzi, esti foarte descurcaret. De unde esti? - Din Canada. - Pai si ce faci aici? De ce ai plecat? - Ce sa fac acolo? E o tara de curve si hockeisti. - Sotia mea este din Canada... - Da? Si pentru ce echipa joaca? |
--------------------
Dacia 1310 L 1994 /
Dacia Sandero 1.4 MPI 2008 / Kia Cee'd
2008
|
|
lautrec |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 24 February 05 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
Dacia/Seat/Suzuki
Logan/Toledo/GS500E
2007/2008/1993
- Lautrec
|
|
horsewhisperer27 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.491 Joined: 15 March 04 From: Bucuresti ![]() |
mosii cer interzicerea sexului cu gemete la bloc.
nu ma intreb decat de unde stiu ei daca una bucata palma a aterizat pe o fesa sau pe obraz! ![]() ![]() ![]() http://www.cancan.ro/2008-08-13/Cer-interz...te-la-bloc.html |
-------------------- fan VAG!
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.424 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Si Solniza lui marius 80 eugen intra in aceiasi categorie.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
mai baieti nu-i frumos sa barfiti...va place cumparati nu va place nu cumparati
![]() edit: btw o sa apara si un anunt de la mine prin septembrie cu acelasi pret...asa ca o sa aveti doua bancuri ![]() This post has been edited by OAP: 14 Aug 2008, 13:38 |
--------------------
.
.
. Pus astfel īn luminć, ancorat īn sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludeazć meandrele concretului.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
sa vinzi o masina de 2 ani jumate, fara garantie cu cateva sute de euro mai ieftin decat una nou nouta mi se pare un motiv suficient de barfa. Poate unii prin negociabil inteleg -2500 euro...asta e alta treaba
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
OAP |
![]()
|
are imbunatatiri
![]() ![]() |
--------------------
.
.
|
|
argon |
![]()
|
nu se admit acolo
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
YR-ZBG |
![]()
|
![]() membru sufletist Group: Members Posts: 814 Joined: 4 April 07 ![]() |
eu ma gandeam sa cer pe a mea 3800-3900 euro...da cred ca o sa cer 4600...macar mai invigoram "1banc".... :-)
|
--------------------
Dacia
Sandero
2009 Slz....buna masina...
|
|
SSilent |
![]()
|
![]() Membru Vitezoman Group: Members Posts: 1.235 Joined: 23 July 07 From: ...I'm everywhere... nowhere ![]() |
bre, un laureat DCi ajunge la 10000 de iepuroi daca e dieselu ala de 85cp... +ca mai are si imbunatatiri
![]() |
--------------------
Dacia
1210
1986
- N/A dacie dezmembrata... in curs de RK ^_^
cu planuri de viitor (adica vise): -Yamaha Fazer 600 cm3 -Ford Escord 2000RS -Mercedes Benz W201 |
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.695 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
chiar vroiam sa zic ca am vazut un logan dci care a fost taxi!!!!! cu 90.000 km in bord si anuntul din geam scria 11.000 euro. asta se intampla acu` vreo 3-4 luni. am crezut ca omul ori a pus anuntul la misto, ori e nebun, ori spera sa gaseasca gāsca. pe aceeasi strada era un golf 5 cu 120.000 km la 8500 euro.
|
--------------------
Ford
Focus
Titanium, 2.0 TDCI, 2013 You deserve what you tolerate!
|
|
pvd2010 |
![]()
|
![]() Trćitor īn R.S. Romīnia Group: Members Posts: 32 Joined: 24 August 06 ![]() |
Mi Lee Vanilli a Chinei
atentie la poze |
--------------------
Dacia
1310 L
1997 Debian Jessie + Mate 1.8
|
|
MadHawk1 |
![]()
|
Clona lu' Sony Group: Members Posts: 185 Joined: 1 August 08 From: localhost ![]() |
2 bufnite, noaptea pe-o craca:
O bufnita: - Buhuhuuuuu Cealalta: - Buhuuuu, in ![]() ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
sebybv |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 216 Joined: 8 August 05 From: Brasov ![]() |
|
--------------------
Mazda
6 2.0 CD 143CP SPORT
2006 "...The force is strong with this one..."
- Seat Leon 1,6 16v 105 CP - 2001 |
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
http://www.hyundaiclub.ro/forum/index.php?...indpost&p=57313
QUOTE Acuma ma gandesc: O fi avut omu dorinta asta sa "faca" un Accent? I-am indeplinit visul. Ce s-o mai fi laudat pe forumul Dacia! Care esti bre ala de-ai facut Akcentu care face Beamveuri si nu te lauzi p-aci? ![]() This post has been edited by xcss: 16 Aug 2008, 10:13 |
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Alt terminat cu cazan de familie, ce crede ca are masina sport...
This post has been edited by vis-a-vis: 16 Aug 2008, 10:19 |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
tedy |
![]()
|
![]() Membru Indoctrinat Loganist Group: Members Posts: 580 Joined: 7 July 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
VW
bettle
1.9 tdi
- xxx
|
|
Mihai Simon |
![]()
|
![]() Membru Hunedorean Group: Members Posts: 144 Joined: 22 October 07 From: Petrila, judet HUNEDOARA ![]() |
Un hot sparge o Banca si ia cativa ostateci. Intreaba agresiv pe primul retinut:
- Spune-mi m-ai vazut jefuind Banca? Ostatecul raspunde: - Da! Fara sa mai stea pe ganduri, hotul il impusca in cap. Apoi intreaba acelasi lucru pe cel de-al doilea ostatec, care raspunde: - Eu nu te-am vazut, dar te-a vazut nevasta mea.. Un emo merge la biblioteca si intreaba: - Carti despre sinucideri aveti? La care bibliotecara, pe sub ochelari: - Nu-ti dau, ma, ca nu mi-o mai aduci inapoi! Zice-se ca in perioada razboiului rece la o intalnire dintre presedintii URSS si SUA acestia s-au amuzat aducand o ghicitoare sa le prezica viitorul natiunii lor. I-a ghicit prima data rusului: - Aoleu, vad puzderie de capitale: Moscova, Chisinau, Kiev, Minsk, Vilnius, Taskent, Erevan si altele de nu mai incap in globul de cristal; vai, tara asta va fi praf! Zambetul rusului ingheata. Americanul repede o intreaba pe ghicitoare: - In SUA cate capitale vezi? Se uita ghicitoarea, se uita, ghiceste destul de greu ... - Una singura,Washington! - Of, mi-ai luat o piatra de pe inima. Dar de ce ai citit asa greu? - Pai era scris in araba! O tipa ii scrie iubitului aflat in armata: 'Draga John, Nu mai pot continua aceasta relatie. Distanta dintre noi este prea mare. Trebuie sa recunosc ca deja te-am inselat de 2 ori de cand ai plecat si nu cred ca este corect pentru nici unul dintre noi. Imi pare rau. Te rog sa imi trimiti inapoi poza cu mine pe care ti-am trimis-o acum ceva vreme. Cu dragoste, Becky." Soldatul cu sentimentele ranite si ochii inlacrimati le-a cerut tuturor camarazilor sai orice fel de poze pe care le au cu iubite, surori sau foste iubite si amante. Pe langa poza cu Becky, John i-a trimis toate celelalte fotografii cu femei frumoase pe care le-a strans de la prietenii lui.Le-a strans si le-a trimis: "Draga Becky, imi pare rau dar nu-mi pot aminti cine dracu esti. Te rog sa-ti iei poza din teanc" ![]() Se duce Alinuta cu ma-sa la ginecologie.Vine domnu`ginecolog le verifica pe cele doua doamne si le roaga sa ia un loc in sala alaturata pentru asteptarea rezultatelor.Mama Alinutei este rugata sa intre pentru a sta de vorba cu doctorul. Aceasta primeste rezultatele putin surprinsa. Ea avea HP , iar fiica sa , Alinuta , HHP. - Domnule doctor, poate ca sunt eu mai proasta si nu inteleg, dar HP ce inseamna? - Pai, doamna, HP inseamna Hymen Perforat. - Bine domn`doctor asta am inteles. Dar HHP ce inseamna? - Ei, bine, HHP inseamna Hymen Harcea Parcea. ![]() ![]() ![]() Bula il intreaba pe tatal lui: -Tata, poti sa scrii pe intuneric? -Hai sa incercam ,fiule! Bula se duce sa stinga lumina. -OK tata am stins lumina , acum semneaza carnetul de note! Esti betiv atunci cīnd: 1. Ai discutii īn contradictoriu cu obiectele din jur si mai si pierzi. 2. Trebuie sa te tii de asfalt ca sa nu cazi de pe trotuar. 3. Serviciul te īmpiedica sa bei destul. 4. Doctorul tau gaseste sīnge īn alcool la analize. 5. Scaunul de la WC se loveste repetat si cu īnversunare de capul tau. 6. Ajungi sa crezi ca alcoolul e una dintre grupele de alimente. 7. 24 de ore pe zi, 24 de beri īntr-o lada - coincidenta? S-o crezi tu! 8. Doua mīini si doar o gura - asta chiar ca e o problema cu bautura. 9. Vezi mai bine daca tii un ochi īnchis. 10. Nenorocita aia de parcare s-a mutat mai īncolo cīt erai tu īn cīrciuma. 11. Cazi de pe podea. 12. Pe baietii tai īi cheama Tuborg si Heineken 13. Auzi, stii ce, da-o-ncolo de masa de seara, 5 beri fac cīt o friptura cu cartofi prajiti. 14. Tīntarii īncep sa zboare aiurea dupa ce te-nteapa pe tine. 15. Te trezesti īn dormitor, chilotii sīnt īn baie, adormi īmbracat... 16. Toata cīrciuma te saluta cīnd intri īnauntru. 17. Ai impresia ca cele patru grupe de alimente sīnt cofeina, nicotina, alcoolul si femeile. 18. Pisica vecinului devine tot mai apetisanta, pe zi ce trece. 19. Zoe Petre arata bine. 20. Nu-ti recunosti nevasta decīt daca te uiti la ea printr-un fund de pahar. 21. Bestia aia de elefantel roz iar te-a urmarit pīn-acas Un tata ingrijorat isi asteapta fiul acasa. Intr-un tirziu soseste, si este luat la intrebari: - Unde ai stat pana la ora aceasta? - Tata, azi mi-am pierdut virginitatea. - Extraordinar! Aseaza-te si bem un pahar pentru acest eveniment. - Putem sa bem, dar nu pot sa ma asez!... |
--------------------
ex Dacia
1310 L Break
1994
- - Opel Astra F Caravan - 1995 - HD ...
Experienta este cel mai prost invatator. Ea ne da intai examenul si numai dupa aceea lectiile. |
|
dcn |
![]()
|
![]() posesor de ingeras Group: Members Posts: 132 Joined: 28 February 07 ![]() |
Moderatorul si cu iubita in dormitor:
M:- Draga vreau sa facem dragoste in noaptea asta. I: - Ma doare capul. M: (o palma peste bot) I: - Ce a fost asta!!! M: - Warn pentru OFF Topic! |
--------------------
dacia
Sandero
2014 Laureate
- AG ** *** "Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked."
|
|
B-38-NFS |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 113 Joined: 30 August 05 From: BUC -DR TABEREI ![]() |
Buna seara!Radio erevan? -Da spune-ti,va ascultam! -Doamne am gasit un portofel cu 10 mii de euro si cu un buletin pe numele Popescu Marian. -Si cu ce va putem noi ajuta? -Cu nimic voiam sa-i fac o dedicatie
|
--------------------
spark /chevrolet
solenza/dacia
2006/2005
- b-23-REU NU E SUFICIENT SA FI BUN ,CI E SUFICIENT SA FI SI BUN DE CEVA .....
|
|
b34uen |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 788 Joined: 12 February 07 ![]() |
cum trebuie sa fie femeia ideala?
1 sa stie matematica 2 sa stie fizica 3 sa aibe mana mica 4 sa fie copilaroasa hai sa va zic si de ce: 1 matematica sa stie sa faca opturi; 2 fizica sa cunoasca legile frecarii; 3 mana maica pt ca ce ii pui in mana sa ii se para mare; 4 iar copilaroasa ca tot ce ii pui in mana sa duca la gura |
--------------------
dacia
logan
2008 ambition 1,5dci
- B 92 ELL 1) Esti pe daciaclub
2) Imi citesti semnatura 4) Nu ai observat ca lipseste pct. 3 5) Tocmai ai verificat daca exista pct. 3 sau nu 6) Zambesti. |
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Topicul este dedicat bancurilor. NU MAI ATASATI FILME sau LINK-uri.
Cei in cauza vor fi avertizati si posturile sterse. |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th May 2025 - 20:00 |