1 banc
![]() ![]() ![]() |
1 banc
adrianne |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 518 Joined: 9 September 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310 L
1996
- B44UCJ parerea unui amator...
|
|||
slaiciprian |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 872 Joined: 13 October 07 From: Botosani ![]() |
Ion este foarte suparat si mere sa-si inece nacazul la crasma. Vasalie ii da binete si il intreaba ce are de ii nacajit. Fara o vorba, Ion ii da o palma si cere o rachie. Vasalie il intreaba:
- Ma, Ioane, da' tu cand ai dat in mine, ai glumit? - Ba n-am glumit, ma. Am fost serios. - No, ase da, ma, Ioane, ca mie glumele astea nu-mi plac. Un tip gonea pe autostrada cu mult peste viteza legala. Vazand girofarul unei masini de politie in oglinda, se gandeste: "Am o masina buna si pot sa dispar". Asa ca accelereaza si urmarirea incepe. Cand acul kilometrajului ajunge la capatul cursei, vazind ca totusi nu poate sa scape de politist, barbatul se gandeste ca ar fi mai bine sa renunte si trage pe dreapta. Politistul se apropie de masina si spune: - Asculta, baiete. Am avut o zi groaznica si vreau sa ajung acasa. Inventeaza o scuza buna ca sa te las sa pleci. Tipul se gandeste putin si raspunde: - Acum trei saptamani, sotia mea a plecat cu un politist. Cand te-am vazut in spatele masinii, am crezut ca vrei sa mi-o aduci inapoi! La Radio Erevan, un ascultator intreaba: - De ce costa divortul atat de mult? Radio Erevan raspunde: - Pentru ca face! Un cuplu in varsta sta ca intotdeauna pentru micul dejun pe terasa. Deodata, sotia se apleaca peste masa si ii trage sotului una de-l lipeste cu spatele de scaun. O vreme e liniste, apoi intreaba batranul mirat: - Pentru ce dracu' a fost asta? - Pentru 45 ani de sex nereusit. El sta pe ganduri afundat in scaun. Dupa o vreme, se ridica si ii trage femeii una peste cap de zboara cu tot cu scaun. - Da' tu de ce ai facut asta? zbiara ea la el. - De unde dracu stii tu diferenta dintre un sex reusit si unul nereusit? Anunt la matrimoniale: "Caut sotie" Mii de raspunsuri: "Ia-o pe-a mea!" - De ce barbatii nu pot avea mai multe neveste ? - Pentru ca ii protejeaza legea! - Mai femeie, administratorul blocului se lauda ca s-a culcat cu toate femeile din bloc, cu exceptia uneia... - O fi aia grasa si batrina de la parter. |
--------------------
dacia
1310
1990 Nu conduce mai repede decat poate sa zboare ingerul tau pazitor. |
|
YR-ZBG |
![]()
|
![]() membru sufletist Group: Members Posts: 814 Joined: 4 April 07 ![]() |
Logica:
1. Daca un paznic de noapte moare in timpul zilei. Are dreptul la pensie? 2. Ion are 12 oi. Ii mor toate mai putin 5. Cate oi mai are Ion ? 3. Cate luni au 28 de zile in decursul a 8 ani consecutivi? |
--------------------
Dacia
Sandero
2009 Slz....buna masina...
|
|
ageana |
![]()
|
![]() -> Group: Members Posts: 1.885 Joined: 9 September 06 ![]() |
1. nu. Ce-are pensia cu moartea.
2. pai daca-i mor toate... niciuna 3. una |
--------------------
Ideal
Pro Rider
2009 Percussive maintenance engineer.
Turkish rhombus owner. Dezmembrez Ferrari Enzo 2003, motor bun, nu papă ulei. |
|
YR-ZBG |
![]()
|
1. corect
2. gresit 3. gresit ....cam slabut. ![]() |
--------------------
Dacia
Sandero
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
1. nu
2. 1 sau 5, e dubioasa exprimarea Edit: are totusi 12 (moarte si vii) ![]() 3. 2 Bafta! This post has been edited by Andy_ACS: 27 Oct 2008, 11:59 |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(YR-ZBG @ 27 Oct 2008, 09:50) 3. Cate luni au 28 de zile in decursul a 8 ani consecutivi? Toate. Na, că am stricat suspansul! ![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
YR-ZBG |
![]()
|
Bingo....
1. Era destul de clar ca pensie nu poate lua un mort. 2. Au murit toate, mai putin 5...deci raspuns corect 5. (desi multi zic 12-5=7) 3. Corect...toate (unele au chiar mai mult de 28...dar TOATE au cel putin 28)...raspuns corect: 96 de luni. |
--------------------
Dacia
Sandero
|
|
22CMM |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 155 Joined: 21 September 07 ![]() |
QUOTE(YR-ZBG @ 27 Oct 2008, 13:33) Salve. Din cate stiu eu toate inseamna toate. Adica a baut tot paharul de apa mai putin jumate. Ceva nu se leaga. ![]() <span class='edit'>27 Oct 2008, 13:38:</span> ![]() This post has been edited by 22CMM: 27 Oct 2008, 12:39 |
--------------------
Dacia
Super Nova
2003
- PH22CMM Zboara puiule, zboara...!
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Toate în afară de = restul
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
YR-ZBG |
![]()
|
Din aceiasi serie ar mai fi fost:
a. Cate animale din aceiasi specie a luat Moise in arca sa ? b. Se taie curentul si ramai pe intuneric intr-o camera in care se afla: o lampa, o veioza, un felinar, un chibrit,un tv. Ce aprinzi prima data? Dar daca nu gresesc acestea doua au mai fost postate. |
--------------------
Dacia
Sandero
|
|
22CMM |
![]()
|
A. NOE
B. chibritu This post has been edited by 22CMM: 27 Oct 2008, 12:51 |
--------------------
Dacia
Super Nova
2003
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Legat de prima problema:
1. clar 2. interpretabil - poti spune: - au murit toate, deci nu mai are niciuna - au murit 7, deci mai are 5 - au murit toate mai putin oaia #5, deci mai are 11 - daca ne gandim ca si oile moarte si cele vii sunt tot oi, in orice situatie are 12 (moarte si vii) 3. nu sunt de acord cu interpretarea asta, e ILOGICA. Asa pot spune ca motorul de la solenza ta are 3 pistoane (chiar daca el are IN TOTAL 4). Sau pot spune ca tu ai 3 ani (chiar daca ai mai mult in realitate, ii ai si pe aia 3). De gresit am gresit si eu la raspunsul initial deoarece am trecut acolo lunile cu 29 de zile (2 luni feb din anii bisecti), raspunsul corect ar fi toate lunile feb mai putin 2, deci 6. Bafta! This post has been edited by Andy_ACS: 27 Oct 2008, 12:44 |
--------------------
-
-
|
|
YR-ZBG |
![]()
|
Si pt CMM ca ii plac durerile de cap:
1. Un bazin are 5 conducte. Cu trei se umple in 2 ore. Cu toate 5 in cate minute se umple? 2. automobilul x pleaca din a spre b cu 2km/h. automobilul y pleaca din b spre a cu 3km/h. la ce distanta de a se vor intalni cei doi si dupa cat timp. 3. Un băiat a avut tot atâtea surori cât și frați. Dar fiecare soră a avut frați de două ori mai mulți, decât surori. Câți copii în total au fost în familie? Câți din ei au fost băieți și câte fete? |
--------------------
Dacia
Sandero
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
@Andy: las-o jos, că măcăne! Conform logicii tale, de ce neapărat minus 2?
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Andy_ACS |
![]()
|
8 luni februarie in 8 ani. 2 au 29 de zile, 6 au 28 de zile. Cele de 29 de zile sunt in anii bisecti.
Bafta! |
--------------------
-
-
|
|
YR-ZBG |
![]()
|
aa.... si ca idee...Noe e ala cu arca...Moise nu a luat nici un animal in arca...pt ca n-a avut arca.
![]() |
--------------------
Dacia
Sandero
|
|
ionut.tanase |
![]()
|
![]() Can't Stop Me! Group: Members Posts: 1.283 Joined: 8 September 06 From: PITESTI ![]() |
QUOTE(YR-ZBG @ 27 Oct 2008, 13:39) Din aceiasi serie ar mai fi fost: a. Cate animale din aceiasi specie a luat Moise in arca sa ? b. Se taie curentul si ramai pe intuneric intr-o camera in care se afla: o lampa, o veioza, un felinar, un chibrit,un tv. Ce aprinzi prima data? Dar daca nu gresesc acestea doua au mai fost postate. QUOTE(22CMM @ 27 Oct 2008, 13:40) A - gresit (era vorba de arca lu Noe ... nicidecum Moise ...) B - corect (chibritul). |
--------------------
FORD
FOCUS
2003 DACIA 1310 .... first LOVE :-)
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
QUOTE(YR-ZBG @ 27 Oct 2008, 13:44) 2. automobilul x pleaca din a spre b cu 2km/h. automobilul y pleaca din b spre a cu 3km/h. la ce distanta de a se vor intalni cei doi si dupa cat timp. Din moment ce nu specifici distanta de la a la b, ma mir sa fie cineva atat de inteligent incat sa rezolve problema asta ![]() Bafta! |
--------------------
-
-
|
|
ionut.tanase |
![]()
|
![]() Can't Stop Me! Group: Members Posts: 1.283 Joined: 8 September 06 From: PITESTI ![]() |
Intrebare: O fata mare moare si este inmormantata in varful unui deal ... DE CE?
|
--------------------
FORD
FOCUS
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
acolo era cimitirul
![]() Bafta! |
--------------------
-
-
|
|
DragosP |
![]()
|
QUOTE(YR-ZBG @ 27 Oct 2008, 12:44) 3. Un băiat a avut tot atâtea surori cât și frați. Dar fiecare soră a avut frați de două ori mai mulți, decât surori. Câți copii în total au fost în familie? Câți din ei au fost băieți și câte fete? 7, 4b+3f |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
ionut.tanase |
![]()
|
Un avion cu pasageri germani se prabuseste la granita dintre Romania si Ungaria. Unde vor fi inmormantati supravietuitorii?
|
--------------------
FORD
FOCUS
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Depinde cat de sadic esti, de ingropi oamenii de vii
![]() |
--------------------
|
22CMM |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Super Nova
2003
|
|
YR-ZBG |
![]()
|
Supravietuitorii nu ii inmormantezi.
Corect si raspunsul 3f+4b si observatia...intre punctele a si b sunt 5km (mea culpa...am dat copy paste sarind primul rand). |
--------------------
Dacia
Sandero
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Hai'di bre...
![]() |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Bre aici e topicul de bancuri sau seminar de logica si matematica?
![]() ![]() |
--------------------
|
YR-ZBG |
![]()
|
Pana mai calculati in cate minute se umple bazinu si cand se intalnesc aia pe drum uite aici:
Sadice: - Mami, må lasi så-i tai lu' tata o ureche?- Mai lasa-l så fiarbå 10 minute!!! Bula soseste de la scoala plangand: -Mama, toti copii de la scoala isi bat joc de mine... Imi spun ca sunt vampir -Lasa-i in pace, ca sunt prosti! Mai bine treci la masa ca ti se coaguleaza ciorba... unu cu blonde: I: Ce face o blonda in desert? R: Sterge praful. |
--------------------
Dacia
Sandero
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
la 2 km de a, dupa o ora se intalnesc masinile, asta daca una din ele nu e dacia si se farama... oricum, repede mai merg ale naiba
![]() Edit: cu 3 conducte se umple in 2 ore cu 1 conducta se umple in 6 ore cu 5 conducte se umple in 6/5 ore *presupunem ca toate conductele au acelasi debit. Bafta! This post has been edited by Andy_ACS: 27 Oct 2008, 13:04 |
--------------------
-
-
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Topicul este dedicat bancurilor. NU MAI ATASATI FILME sau LINK-uri.
Cei in cauza vor fi avertizati si posturile sterse. |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd May 2025 - 22:49 |