1 banc
![]() ![]() ![]() |
1 banc
vladrehau |
![]()
|
||
![]() Instalator Group: Members Posts: 918 Joined: 22 January 07 From: middle moldova ![]() |
|
||
--------------------
logan
1.5 DCI
SUPERCHARGED
|
|||
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.420 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Doi homosexuali in avion.la un moment dat in difuzoare se aude vocea comandantului:
-Stimati pasageri ,a intervenit o defectiune la motoare si ca urmare a acestei defectiuni ne prabusim... Toata lumea disperata centuri , masti .... Unul dintre homosexuali ii spune celuilalt: -Daca tot murim macar sa murim fericiti! hai sa ne-o mai tragem odata... -Esti nebun ? nu vezi cita lume este aici? nu, nu se poate spuse celalalt -Nu vezi ca toata lumea este disperata? nu o sa observe nimeni. uite ma voi ridica in picioare si voi cere de exemplu un pix si o sa vezi ca nu ma baga nimeni in seama. Vazind ca are dreptate si ca nimeni nu l-a bagat in seama cind a cerut un pix , al doilea homosexual cedeaza si incep amindoi o lucrare periculoasa. Dupa ce au terminat se aseaza amindoi multumiti pe scaune asteptindu-si moartea. In momentul urmator vocea capitanului ii anunta ca defectiunea s-a remediat si ca avionul nu o sa se mai prabuseasca. Apar stewardesele sa vada daca toti pasagerii sunt in regula. Pe un scaun gasesc un batrin alb la fata si plin de voma. -Domnule vi s-a facut rau? -Normal,goluri de aer ,picaj, spaima... -Si domnule nu ati putut sa cereti o punga? -Hmm...credeti ca am avut curaj? A mai cerut unul un pix si si-a luat un f**** de juma' de ora... This post has been edited by einstein1984: 10 Nov 2008, 09:55 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(einstein1984 @ 10 Nov 2008, 09:26) Un terorist intra intr-un petshop la parterul unui zgarie nori si striga: Am o bomba, in 30 de secunde sa fiti toti afara! la care din fundul magazinului o broasca testoasa: Ce bulangiu esti bah! Tare, mult mai tare ca asta ![]() QUOTE(ag02cws @ 7 Nov 2008, 15:28) Un terorist intra intr-un petshop la parterul unui zgarie nori si striga: Am o bomba, in 30 de secunde sa fiti toti afara! la care din fundul magazinului o broasca testoasa: Ce bulangiu esti bah! |
--------------------
|
vladrehau |
![]()
|
![]() Instalator Group: Members Posts: 918 Joined: 22 January 07 From: middle moldova ![]() |
Cand sotul a ajuns la hotel ,a decis sa-i scrie un mail sotiei dar a gresit o litera din adresa si mailul a fost trimis la alta adresa. Mailul ajunge din greseala la o vaduva ce venise tocmai de la inmormantarea sotului. Citeste mailul si lesina. In mesaj scria: " Draga mea , am ajuns bine. Probabil te va surprinde sa primesti vesti de la mine pe aceasta cale , dar acum au calculator aici si poti trimite mesaje persoanelor dragi. Doar ce-am ajuns si am verificat ca totul sa fie pregatit pentru venirea ta , vinerea viitoare. Abia astept sa te vad si sper ca aceasta calatorie sa fie la fel de liniistita ca a mea. Nu-ti lua multe haine ca aici e o caldura infernala
10 Nov 2008, 13:10: un tip intreaba o prostituata cat are tariful -20 ron partida de sex -ptr 50 ce faci? -orice -atunci ia 50 ron si intra in duba ca am niste betoane de facut This post has been edited by vladrehau: 10 Nov 2008, 12:10 |
--------------------
logan
1.5 DCI
SUPERCHARGED
|
|
slaiciprian |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 872 Joined: 13 October 07 From: Botosani ![]() |
Unii sunt celebri in viata, iar dupa moarte sunt uitati. Altii ajung vedete de abia cand mor tocmai gratie modului stupid in care reusesc performanta asta.
Mai exista si rarele cazuri de personalitati care nici in moarte nu pot sa nu iasa in evidenta. In general, moartea e inevitabila si trista, insa, in unele cazuri, un deces absurd iti poate descreti involuntar fruntea. Asta ne propunem in randurile urmatoare. 1. Fostul presedinte francez, Felix Faure, a murit (fericit), in 1899, in propriul birou in timp ce amanta sa ii facea sex oral. 2. Cantaretul francez Claude Francois, care a compus varianta originala a melodiei My Way, a murit electrocutat in timp ce incerca sa schimbe un bec in cada plina cu apa. 3. Leslie Harvey, chitaristul trupei Stone the Crows, a murit pe scena in 1972, electrocutat de microfonul la care canta. 4. O alta moarte cel putin bizara este a dramaturgului Tennessee Williams, care, in anul 1983, a fost gasit mort in camera de hotel, dupa ce s-a inecat cu un dop de sticla. Era mort de beat. 5. Poate cea mai controversata moarte este cea a prezentatoarei TV Christine Chubbuck, angajata a postului de televizune Channel 40. Aceasta a anuntat in timpul unei emisiuni ca va urma o premiera absoluta: a scos un revolver si s-a impuscat in cap. Imaginile au fost transmise in direct. 6. In 2005, Lee Seung Seop, un coreean in varsta de 28 de ani, s-a prabusit intr-un internet cafe, dupa ce jucase Starcraft & World of Warcraft timp de aproximativ 50 de ore consecutiv. Cu sase saptamani inainte de moartea sa, fusese concediat pe motiv ca lipsea de la serviciu pentru a-si petrece timpul jucandu-se pe computer. 7. In 1923, jocheul Frank Hayes a suferit un atac de cord in timpul unei curse. Calul sau, Sweet Kiss, a terminat pe primul loc, Hayes devenind astfel primul jocheu mort care a castigat vreodata o cursa. 8. Un barbat din Texas , SUA, care nu putea sa inghita alcool din cauza unor probleme medicale la gat. Nu a renuntat la alcool, ci a incercat sa il introduca in organism prin rect, printr-o procedura similara celei prin care se face o clisma. A murit dupa ce si-a introdus in organism doua sticle de cherry de 1,5 litri. 9. Un barbat din West Virginia a fost zdrobit sub resturile unui hambar, dupa ce a taiat cu o drujba un stalp de sustinere si a facut ca toata cladirea sa-i cada in cap. 10. Doi tineri din Carolina de Sud, sot si sotie, au fost gasiti in coma, goi pe strada. Mister mare, nu prezentau urme de violenta. S-a investigat atent si le-au fost gasite hainele pe un acoperis tuguiat de deasupra locului unde au fost descoperiti. Se pare ca au cazut in timp ce incercau sa faca dragoste. 11. Un om a murit inecat in piscina. Nimic ciudat pana aici. Insa trebuie spus ca e cel putin stupid sa te ineci in piscina la o petrecere la care erau prezenti in jur de 200 de salvamari. S-a intamplat in 1985, la petrecerea organizata de salvamarii din New Orleans , pentru a sarbatori incheierea sezonului fara niciun deces. La sfarsitul patrecerii a fost gasit in piscina corpul neinsufletit al lui Jerome Moody in varsta de 31 de ani. Nimeni nu a observat pana atunci ca omul plutea fara suflare. 12. Hans Steininger a fost relativ celebru pentru ca avea cea mai lunga barba din lume: de 1,4 metri. Barba insa l-a si ucis. In anul 1967 a avut loc un puternic incediu, in timpul caruia, incercand sa fuga, Steininger s-a impiedicat de propria barba si si-a rupt gatul. 13. In 1991, Yooket Paen a murit in timp ce se plimba prin ferma sa. A alunecat intr-o groapa, in cadere s-a agatat de un cablu de curent si s-a electrocutat. La inmormantare, sora sa, aratand cum s-a intamplat nefericitul eveniment, a alunecat si a atins acelasi fir. A decedat si ea tot prin electrocutare. 14. Un barbat din Illinois a pariat cu un prieten ca, dintre ei doi, va sta cel mai mult intins pe sine in calea unui tren care se apropie. A castigat. 15. In 1990, un magician amator a murit in timp ce incerca sa faca o cascadorie numita 'ingropat de viu'. S-a asezat intr-un sicriu din sticla construit de el si a fost coborat intr-o groapa. Aceasta a fost partial acoperita cu pamantul scos, iar echipa care il ajuta a turnat beton pentru a umple groapa. La un moment dat, acestia si-au dat seama ca betonul a spart sicriul, iar cand l-au scos, au constatat decesul. |
--------------------
dacia
1310
1990 Nu conduce mai repede decat poate sa zboare ingerul tau pazitor. |
|
Banu1974 |
![]()
|
![]() COSTIN Group: Members Posts: 1.155 Joined: 5 October 08 From: BUCURESTI-CHITILA ![]() |
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2003 clima
- B-33-SAC Voi radeti de mine ca sunt diferit,dar eu rad de voi ca sunteti toti la fel!!!
|
|
costin_bad |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 188 Joined: 23 October 06 From: Bucuresti ![]() |
Cred ca toate, daca nu, parte din ele le gasiti pe Darwin Awards. Un site care-i onoreaza pe cei care "imbunatatesc specia..."
|
--------------------
suzuki
sx4 glx
2009
|
|
22CMM |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 155 Joined: 21 September 07 ![]() |
Ceva vesel n-avem in program azi?
|
--------------------
Dacia
Super Nova
2003
- PH22CMM Zboara puiule, zboara...!
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Nu, asteptam cu totii o problema de matematica
![]() ![]() ![]() |
--------------------
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Doi olteni trecura Oltul, inapoi trecura doi. Cati olteni trecura Oltul inainte si-napoi?
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
YR-ZBG |
![]()
|
![]() membru sufletist Group: Members Posts: 814 Joined: 4 April 07 ![]() |
3....si sa nu zici ca nu e corect ca sunt 1/8 oltean....
![]() |
--------------------
Dacia
Sandero
2009 Slz....buna masina...
|
|
-Scorpio- |
![]()
|
![]() membru jucator Group: Members Posts: 531 Joined: 8 September 05 From: SV ![]() |
|
--------------------
Honda
Civic 140HP
2010
- SV-XX-XXX Nota: nu lasati cheia in portbagaj deoarece este necesara la deschidere. (instructiuni de utilizare Logan, pag 3.17)
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Pe mine ma ucisese unchi-miu, cand eram mic, cu poanta asta. I se parea cea mai buna din lume. Imi zicea ca Radoi e nume de oltean, apoi radea pana se invinetea.
![]() This post has been edited by Victoras2001: 11 Nov 2008, 14:32 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.560 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Suna la usa . Tipul deschide usa . La intrare o moarte mica, asa cam de douazeci de centimetri inaltime, cu coasa si parpalac negru.
- Vai, Doamne, vaaaai! - Stai lejer, am venit dupa hamster! PS. Stiu ... dar de ce sa nu enervez un pic? This post has been edited by IRONICK: 11 Nov 2008, 14:33 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Pe Daciaclub sunt oameni calmi.
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
ady77 |
![]()
|
QUOTE(IRONICK @ 11 Nov 2008, 14:32) Suna la usa . Tipul deschide usa . La intrare o moarte mica, asa cam de douazeci de centimetri inaltime, cu coasa si parpalac negru. - Vai, Doamne, vaaaai! - Stai lejer, am venit dupa hamster! PS. Stiu ... dar de ce sa nu enervez un pic? A mai fost, de ce nu te uiti inainte de a posta ca doar ai atata experienta pe daciaclub. UFFFF ce m-am enervat. PS Asa e bine? |
--------------------
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.560 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
merge
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
vladrehau |
![]()
|
Suna la usa . Tipul deschide usa . La intrare o moarte mica, asa cam de douazeci de centimetri inaltime, cu coasa si parpalac negru.
- Vai, Doamne, vaaaai! - Stai lejer, am venit dupa Ironick! PS. MUHAHHAHAHAHAHAHHA |
--------------------
logan
1.5 DCI
SUPERCHARGED
|
|
GIC |
![]()
|
![]() Doar membru Group: Members Posts: 929 Joined: 13 January 04 From: Oradea ![]() |
QUOTE(IRONICK @ 11 Nov 2008, 15:32) Suna la usa . Tipul deschide usa . La intrare o moarte mica, asa cam de douazeci de centimetri inaltime, cu coasa si parpalac negru. - Vai, Doamne, vaaaai! - Stai lejer, am venit dupa hamster! PS. Stiu ... dar de ce sa nu enervez un pic? QUOTE(Victoras2001 @ 11 Nov 2008, 15:35) Sau ardeleni.... ![]() |
--------------------
Dacia
Duster 2021 TCe 150 EDC / Rover 45 1.6L -
2002 Nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită!
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
probabil ca a mai fost....
Tanara si proaspata nevasta ii spune sotului: - Uite cum o sa mearga lucrurile pe plan sexual de acum inainte: daca seara cand vii acasa si vezi ca imi este parul ordonat atunci nu vreau sa fac sex cu tine, daca parul imi este putin dezordonat atunci poate vreau sau poate nu vreau sa fac sex cu tine, depinde de cum am chef, iar daca parul meu arata complet dezordonat atunci cu siguranta ca vreau sa fac sex cu tine. - Bine draga mea, zice sotul, hai sa-ti spun cum vad eu chestia cu sexul: seara cand vin eu acasa beau bere. Daca beau numai o bere inseamna ca nu vreau sa fac sex cu tine, daca beau doua beri inseamna ca nu m-am hotarat daca sa fac sex cu tine ori nu, daca beau trei sau mai multe beri fii sigura ca ma doare in cur de freza ta! 5 blonde stau sub o umbrela mica, dar nici una nu se uda. De ce? ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... Nu ploua! This post has been edited by skija: 11 Nov 2008, 16:38 |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
Victorine |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.001 Joined: 20 April 05 From: Timișoara ![]() |
QUOTE(vladrehau @ 11 Nov 2008, 15:20) Suna la usa . Tipul deschide usa . La intrare o moarte mica, asa cam de douazeci de centimetri inaltime, cu coasa si parpalac negru. - Vai, Doamne, vaaaai! - Stai lejer, am venit dupa Ironick! PS. MUHAHHAHAHAHAHAHHA Asta nu se incadreaza la atac la persoana? Ca asa putem zice orice despre oricare membru al Daciaclub aici la bancuri, ca doar o zicem "in gluma"... Oricum era mai funny cu hamsterul This post has been edited by Victorine: 11 Nov 2008, 17:59 |
--------------------
Toyota
Auris Touring Sports HSD
2014
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
O fetitza merge cu taica-su la frizer.Ala se pune pe scaun si frizerul incepe sa il tunda.
Fetitza,mancand dintr-o gogoasa ce i-o cumparase taica-su inainte sa intre in frizerie,se apropie de scaunul frizerului privint concentrata la ce face ala acolo. Frizerul: -O sa ai par pe gogoshica... Fata: Stiu...si o sa-mi creasca si tzatze... |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
dandrei |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 298 Joined: 13 December 04 ![]() |
Mafia ataca politehnica
![]() ![]() |
--------------------
dacia
solenza
2004 1,4 mpi
- bxxxxx
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
La 5:30 era sa ia pomul in brate , la minutul 6 era sa intre in ala de pe contrasens , la 7:15 a iesit de pe sosea ... cam tembel ala cu dacia break !
La 7:40 se vede al 2-lea cameraman ( ![]() ![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Victoras2001 |
![]()
|
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
poate nu am inteles eu .. ce vrea sa arate clipu asta?
|
--------------------
DACIA
LOGAN
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V
- CT - numere rosii Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
Bulldog |
![]()
|
![]() "Nembru" Group: Members Posts: 566 Joined: 6 February 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
Politehnica, oameni cu mintea odihnita
|
--------------------
Bicicleta,
RATUC,
Taxi Imi scot mașina in ploaie să se tuneze cand tună
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Ce buget a avut?
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Topicul este dedicat bancurilor. NU MAI ATASATI FILME sau LINK-uri.
Cei in cauza vor fi avertizati si posturile sterse. |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd May 2025 - 12:40 |