1 banc
![]() ![]() ![]() |
1 banc
sinaxis |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 388 Joined: 30 March 04 ![]() |
|
||
--------------------
tohan
stas
2012 full "as fi de parere ca ar trebui interzisi copiii din locurile publice (...). Un sugar stie doar sa manince, sa se cufureasca si sa urle" by Marty
|
|||
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
amintiri din viitor????
![]() |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
apostolul sinaxis
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
Micutzu_BH |
![]()
|
![]() Driving around Group: Members Posts: 283 Joined: 11 September 06 From: D'aci ia ![]() |
Aduceti berea!!!
![]() This post has been edited by Micutzu_BH: 18 Feb 2009, 21:10 Attached thumbnail(s) desfacator.jpg ( Size: 19.42k ) Number of downloads: 1448 |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition - 2005 Este mai bine sa dezbati o intrebare fara sa o rezolvi, decat sa o rezolvi fara a o dezbate!
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
La 3 dimineata se aude o bataie in usa. Se scoala sotu, cand deschide usa,sta unu' zambind:
- Ce vrei mah, e ora 3 dimineata!! - Scuze, n-ati putea sa ma impingeti?! - Du-te bah de aici, la 3 dimineata? si ii inchide usa in nas, si se duce inapoi in pat langa sotie. Sotia il intreaba: - Cine a fost la ora asta? - Pai unu, cica vrea sa-l imping. Sotia se ridica intr-un cot: - Ti-aduci aminte cand ai avut pana la motor, si nu te-a impins nimeni si ai stat 4 ore pe magistrala, ti-era greu sa dai o mana de ajutor? - Bine, zise sotul. Isi trage repede o pereche de pantaloni si iese afara, aici cam ceata, si incepe sa strige: - Bah unde esti? Se aude un glas: - Aici!! - Unde aici? - Aici, in leagan! |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
vladrehau |
![]()
|
![]() Instalator Group: Members Posts: 918 Joined: 22 January 07 From: middle moldova ![]() |
![]() This post has been edited by vladrehau: 18 Feb 2009, 13:37 |
--------------------
logan
1.5 DCI
SUPERCHARGED
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
![]() ![]() ![]() |
--------------------
**
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Asi |
![]()
|
![]() Camaro SS Group: Members Posts: 930 Joined: 24 July 05 From: Bucuresti ![]() |
Datorita crizei economice mondiale,
Renault a anuntat concedierea a 2000 de angajati; Ford a anuntat concedierea a 3000 de angajati; Opel a anuntat concedierea a 4000 de angajati; Pentru a se alinia acestui trend, Toyota a anuntat scoaterea din priza a 100 de roboti. |
--------------------
Mitsubishi/Mercedes
Carisma/B-class
2003 1.9 DI-D/2007 200CDI
- B 79 ASI/Bxxx "Cei care au puterea de a constrange n-au nevoie sa recurga la judeacata" (Thucydides, 1, 77, 2)
|
|
Banu1974 |
![]()
|
![]() COSTIN Group: Members Posts: 1.155 Joined: 5 October 08 From: BUCURESTI-CHITILA ![]() |
Doi tineri stateau pe o banca. Dupa o ora de liniste, baiatul se decide
sa rupa tacerea: - Nu vrei sa mergem la mine în apartament? - Nu aveam de gînd, însa m-ai convins. * Sotia, nervoasa, ii deschide usa sotului, care traznea de la o posta a alcool: - Presupun, urla ea, ca ai un motiv foarte serios sa vii acasa la 6 dimineata! - Da, am, raspunde sotul, micul dejun! *Un cuplu foarte batrîn îsi serbeaza cea de-a 75-a aniversare a casatoriei. La un moment dat, sotul îi spune sotiei: - Draga, vreau sa te întreb ceva: dintotdeauna m-a framîntat faptul ca cel de-al saselea copil al nostru nu a semanat cu restul. Acum, dupa 75 de ani, trebuie sa stiu: a avut el un alt tata? Sotia se uita la el si marturiseste: - Da, draga, ai dreptate, a avut un alt tata. - Si poti sa-mi spui cine a fost? - Tu! * Un rabin a slujit la Templu timp de 20 de ani. Ca sã-l rasplãteascã, comunitatea îl trimise într-o excursie în Hawaii. Cînd ajunse în camera de hotel, o tînãrã foarte frumoasã ºi goalã stãtea întinsã în pat. Revoltat, pune mîna pe telefon ºi sunã acasã: - Nu aveti pic de respect pentru poziþia mea? Sînt rabin. Asta e o dovadã crasã de nesimþire ºi lipsã de respect! Auzind acestea, tînãra, ruºinatã, începu sã se îmbrace. Dupã ce terminat de vorbit la telefon, rabinul i se adresã: - Tu unde pleci? Nu pe tine sînt supãrat! |
--------------------
dacia
solenza
2003 clima
- B-33-SAC Voi radeti de mine ca sunt diferit,dar eu rad de voi ca sunteti toti la fel!!!
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.514 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(http://www.fanclub.ro/showpost.php?p=497935&postcount=75) eu momentat nu ma ocup de acvaristica pt k am capacitate dar de al anu o sa fie ceva mai serios k ma mut si la casa is o sa am si lok ... ma rog momentat am o femele de guppy +parteneru kre truie cumparat duminica din obor k celalalt o fugitadik o sarit in acvariu plante nu am urmeaza sa cumpar duminica.............acvari meu este mai mik are vre-o 10 l il fol pt ca vreau sa fac niste incrucisari ..sa scot niste exemplare ami klumea ksa am cu ce popula acvariu pe care sper sa mi-l cumpar......am acup de acvaristica de 3 ani aproape dar nu a fost ceva permanent asa ca nu ma pricep yo foarte mult adika nu am yo ffff multe informatii da am kt sa am descurk nuami k nu stiu absolut nimik despre boli ce pot surveni al guppy un site mi-ar fi ff de folos ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
Mirciulik |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 378 Joined: 11 March 06 From: Galati ![]() |
Sa-mi fac griji pentru scrisul infect sau pentru dezordinea ideilor descrise.
Bine ca userul nu e de pe forumul asta ![]() |
--------------------
Dacia
1310 Break
1997
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Ma "doare" ochii de la asemenea opere literare.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Banu1974 |
![]()
|
![]() COSTIN Group: Members Posts: 1.155 Joined: 5 October 08 From: BUCURESTI-CHITILA ![]() |
![]() - ai venit dimineata beat, nu am spus nimic - ai spart usa, nu am spus nimic, se intimpla - ai facut-o pe mama ta curva, na, erai beat, se intimpla - m-ai facut poponar, nu am spus nimic doar erai beat ... ei dar cind te-ai cenzurat pe masa din bucatarie, ai bagat 3 scobitori in el si ai spus `asta e ariciul meu si de azi sta cu noi!` a fost prea de tot. |
--------------------
dacia
solenza
2003 clima
- B-33-SAC Voi radeti de mine ca sunt diferit,dar eu rad de voi ca sunteti toti la fel!!!
|
|
Marius97fer |
![]()
|
![]() Membru cu IQ :) Group: Members Posts: 208 Joined: 12 October 06 ![]() |
QUOTE(Ov @ 18 Feb 2009, 21:12) QUOTE(http://www.fanclub.ro/showpost.php?p=497935&postcount=75) eu momentat nu ma ocup de acvaristica pt k am capacitate dar de al anu o sa fie ceva mai serios k ma mut si la casa is o sa am si lok ... ma rog momentat am o femele de guppy +parteneru kre truie cumparat duminica din obor k celalalt o fugitadik o sarit in acvariu plante nu am urmeaza sa cumpar duminica.............acvari meu este mai mik are vre-o 10 l il fol pt ca vreau sa fac niste incrucisari ..sa scot niste exemplare ami klumea ksa am cu ce popula acvariu pe care sper sa mi-l cumpar......am acup de acvaristica de 3 ani aproape dar nu a fost ceva permanent asa ca nu ma pricep yo foarte mult adika nu am yo ffff multe informatii da am kt sa am descurk nuami k nu stiu absolut nimik despre boli ce pot surveni al guppy un site mi-ar fi ff de folos ![]() ![]() ![]() traducere: Eu momentan nu ma ocup de acvaristica pentru ca am (examen de) capacitate, dar de la anul o sa fie ceva mai serios pentru ca ma mut, si la casa o a sa am si loc... ma rog, momentan am o femela de guppy (aici sincer nu ma pricep ![]() ![]() Acu' inteleg de ce isi fac copiii astia atatea griji cand vine capacitatea ![]() This post has been edited by Marius97fer: 18 Feb 2009, 23:16 |
--------------------
Opel / Rover
Astra / 25
2000 / 2001 hecibec nu sunt inteligent
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
“Cnofrom uuni stduiu al ueni univrestțiăi elgenze, nu cotnzeaă în ce ornide se alfă lirteele îtnr-un cuvnît, signruul lrucu ipmotarnt e ca pirma și utlima lirteă să fie la lcuol lor. Rsetul potae fi o vriaște comlpetă și tot o vei ptuea ctii frăă prbeolme. Atsa e din cuzaă că nu ciitm feicare lteiră, ci cvînutul ca un îrtneg.”
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
bendix |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.005 Joined: 10 November 04 From: Timisoara.RO ![]() |
Totusi, in primele decenii ale mileniului I, deci cu mult inaintea studiului facut de englezi, romanii veniti in incursiune pe frumoasele plaiuri ale Daciei, nu au inteles ce inseamna cuvantul "Alupigus", care li se striga cu multa sarguinta, de catre populatia autohtona ascunsa printre stanci.
|
--------------------
Dacia
Logan
Ambiance - 2005
- TM10### , alb arctic In mileniul III automobilele vor merge cu apa sau nu vor merge deloc !
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
Fotrae interteansa porsaeta lui vricoats, nu pera e bnac dar e instnereat, o giassem si eu pe udnvea.
( nu prea pot citi ) Traducere: Foarte interesanta postarea lui victoras, nu prea e banc dar e interesant, o gasisem si eu pe undeva. This post has been edited by logan1.5dci: 19 Feb 2009, 09:41 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Așa ceva ai găsit?
”Cnofrom uuni stduiu al ueni uinvresttiai elgenze, nu cntozeaa in ce odrnie se alfa lirteele itnr-un cuvant, signruul lcuru ipmotarnt e ca pirma si utlima lierta sa fie la lcuol lor. Rsetul potae fi o vrzaa colmpeta si tot o vei ptuea ctii fraa prboelme. Atsa e din cuzaa ca nu ciitm feicrae lteira, ci cvanutul ca un irtneg." E umioitare cpatcitetea ceireiului uamn de a rentositcui detale. -> mesajul asta chiar merita trimis la toti (exclus analfabetilor) ” |
--------------------
.
.
.
|
|
ice cube |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 265 Joined: 13 November 04 From: Tg-Jiu ![]() |
Nume de localitati romanesti traduse in engleza:
Afumați - Neversober Urlați – Gimme Some Noise Constanța - The Steadiness Slobozia - A Very Wrong Local Tradition Călărași - Silly-dressed Folks on Horses Pitești - Youdohide Onești - The Sincere Huși - Shoo Buhuși - Boo Satu-Mare - The Rather Roomy Rural Community Slatina - Slut Tina Târgu Frumos - The Aesthetically Pleasing Bazaar Buzău - Really Fat Lip Năvodari - Networkers Dor Mărunt - Miniature Melancholy Voluntari - Town of Unpaid Assistants |
--------------------
dacia
logan ambition
- Gj-03-XYB
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Au mai fost, dar astea cu bold mi se par cele mai tari!
![]() QUOTE(ice cube @ 19 Feb 2009, 10:08) Nume de localitati romanesti traduse in engleza: Afumați - Neversober Urlați – Gimme Some Noise Constanța - The Steadiness Slobozia - A Very Wrong Local Tradition Călărași - Silly-dressed Folks on Horses Pitești - Youdohide Onești - The Sincere Huși - Shoo Buhuși - Boo Satu-Mare - The Rather Roomy Rural Community Slatina - Slut Tina Târgu Frumos - The Aesthetically Pleasing Bazaar Buzău - Really Fat Lip Năvodari - Networkers Dor Mărunt - Miniature Melancholy Voluntari - Town of Unpaid Assistants |
--------------------
.
.
.
|
|
florio |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 5 June 03 From: ARAD ![]() |
Lista anti-depresie a lui Stash
1. Plimbati-va cu masina. Parcati la marginea drumului, puneti-va ochelarii de soare si scoateti pe geam uscatorul de par. Îndreptati-l catre masinile care vin din fata. Acum numarati cîti soferi franeaza brusc în fata voastra! 2. Reîncarcati automatul de cafea din biroul vostru cu cafea decofeinizata timp de trei saptamani. Cînd toata lumea va fi depasit dependenta de cafea, schimbati-le cafeaua cu ESPRESSO. 3. Daca scoateti bani la ghiseul bancii la rubrica scopul folosirii banilor scrieti : Pentru marijuana . 4. Cînd sînteti pe un coridor, sariti în loc sa mergeti. Apoi încercati sa numarati cîte persoane se uita la voi crucis! 5. Daca sînteti la restaurant si vreti sa comandati ceva, cereti apa plata dietetica. 6. Sunati-va prietenii cu cinci zile înainte sa mergeti la o petrecere si spuneti-le ca nu veti putea fi prezent din cauza unei dureri de cap. 7. Cînd scoateti bani de la ATM, apucati-va de strigat din toti rarunchii: Am castigat! Am castigat! 8. Daca va aflati într-o gradina zoologica, luati-o brusc la fuga catre parcare strigand îngrozit .Salvati-va! Au scapat toate animalele! 9. Daca aveti copii, la masa de seara spuneti-le ca din cauza recesiunii va trebui sa renuntati la ei! 10. La farmacie, cumparati o cutie de prezervative si dupa aia întrebati farmacistul unde este cabina de proba! Va garantez ca dupa ce veti fi încercat toate cele zece puncte din aceasta lista, veti suferi de orice mai putin de depresie! This post has been edited by florio: 19 Feb 2009, 11:27 |
--------------------
DACIA
LOGAN LAUREATE+
- *** Florio
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Direct la Bălă ajungi
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
Se casatoreste o blonda din Iasi cu sir John. Ajunsa in Anglia trimite scrisori acasa.
Dragii mei, Sa va povestesc cate ceva despri mini si despri ce fac eu paici. Luni:Mergem la teatru, sotul meu are foarte multi bani, sotul meu are di toate, nu ni plictisim di loc Marti:Mergem la opera, sotul meu are acolo o logie, sotul meu are foarte multi bani, sotul meu are di toate, nu ni plictisim di loc Miercuri:Mergem la meci, si acolo sotul meu are o logie, sotul meu are foarte multi bani, sotul meu are di toate, nu ni plictisim di loc Joi:Mergem la cumparaturi, sotul meu imi cumpara di toate, sotul meu are foarte multi bani, sotul meu are di toate, nu ni plictisim di loc Vineri: organizam seri caritabile, vin toti prietenii sotului meu, sotul meu are foarte multi prieteni, doneaza foarte multi bani, sotul meu are foarte multi bani, sotul meu are di toate, nu ni plictisim di loc Sambata:Ni plimbam, vizitam, sotul meu are foarte multi bani, sotul meu are di toate, nu ni plictisim di loc Duminica:Facem barbekiu, vin si prietenii sotului meu, ne facem cadouri reciproc, esti foarti frumos, sotul meu are foarte multi bani, sotul meu are di toate, nu ni plictisim di loc. Cu drag,Iuliana PS: Mi-i dor di [p00l4] ca di mama Jihad failure fail-owned-jihad-fail.jpg This post has been edited by BlaueCorsa: 19 Feb 2009, 13:59 |
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Ala voia sa fie Jews ?
![]() |
--------------------
**
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
Da.
|
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|
bogdan_90 |
![]()
|
![]() baiatu' cu apa Group: Members Posts: 1.467 Joined: 16 January 08 ![]() |
www.princartier.com
|
--------------------
ford
focus
2007
- xxx plm ,cuvantul suprem ce rezolva cea mai complicata problema.
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
kostyq |
![]()
|
![]() President Group: Members Posts: 45 Joined: 22 April 05 ![]() |
This is a true story, proving how fascinating the mind of a six year old is.
They think so logically. A teacher was reading the story of the Three Little Pigs to her class. She came to the part of the story where first pig was trying to gather the building materials for his home. She read ... 'and so the pig went up to the man with the wheelbarrow full of straw and said: 'Pardon me sir, but may I have some of that straw to build my house?' The teacher paused then asked the class: 'And what do you think the man said?' One little boy raised his hand and said very matter-of-factly ..'I think the man would have said - 'Well, f*ck me!! A talking pig!' The teacher was unable to teach for the next 10 minutes. |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Laureate
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Topicul este dedicat bancurilor. NU MAI ATASATI FILME sau LINK-uri.
Cei in cauza vor fi avertizati si posturile sterse. |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th May 2025 - 14:34 |