1 banc
![]() ![]() ![]() |
1 banc
BlaueCorsa |
![]()
|
||
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
|
||
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|||
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Tince1290 |
![]()
|
![]() Membru cititor Group: Members Posts: 1.795 Joined: 19 September 08 ![]() |
|
--------------------
-
-
-
|
|
catalin-g3 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 201 Joined: 26 August 04 From: BaileGovora ; BUCURESTI ![]() |
Scrisoarea lui Moș Crăciun către Cristi Borcea
Dragă Borcică, Am primit noua ta scrisoare și nici măcar n-a fost nevoie să o mai deschid, pentru că știu ce vrei: să joci în Liga Campionilor. De obicei, nu răspund la scrisori, pentru că abia am timp să împachetez cadourile, darmite să răspund la milioane de scrisori; acum însă m-ai prins mai liber, pentru că ești singurul copil care îmi trimite scrisori în luna mai. Știi bine că întotdeauna ți-am adus cele mai frumoase cadouri. Cînd erai mic, ți-am adus bicicletă și patine cu rotile. Cînd ai crescut, ți-am adus ochelari de soare, butelii, mașini frumoase, chefuri cu manele și pe Marius Niculae (puteam să-ți aduc chiar un fotbalist adevărat, dar tu ai zis Marius Niculae). I-ai primit pe Lajos, Corpodean și Hațegan, ți-am făcut cadou o mulțime de penalty-uri și te-am făcut campion de toamnă (habar n-ai ce greu a fost să deviez în poarta Unirii șutul ăla de căcat al lui Kapetanos din ultima etapă a turului). Din păcate, Borcică, mai mult nu pot. Știu că ai fost cuminte tot anul și că ai dansat foarte frumos (am înțeles că dansezi ca o fetiță pe care o cheamă Shakira, însă eu n-o cunosc, pentru că Moșul nu prea duce cadouri la copiii din Columbia), dar eu nu pot să vin decît iarna. Tu ești un băiat inteligent (sunt convins că ai fi luat note mari la școală, dacă te-ai fi dus) și înțelegi. Totuși, ca să nu zici că sunt căcănar și că nu vreau să te servesc, o să trimit scrisoarea ta și altor persoane care te-ar putea ajuta: Sfînta Vineri, vrăjitorul Merlin și Rumburak. PS: I-aș trimite scrisoarea ta și lui Iisus, dar El abia a reușit să facă un olog să umble; pe Tamaș și pe Moți nu cred că e în stare să-i facă să stea pe picioare. PPS: Dacă nu se rezolvă nimic, mai scrie-mi în decembrie; poate îți fac o surpriză și-i conving pe ăștia de la UEFA să înființeze Liga Campionilor de Toamnă. This post has been edited by catalin-g3: 2 Jun 2009, 12:06 |
--------------------
AsconaC/AstraF
BERLINA
85/96 "Esti prost si vrei să te remarci? Aprinde proiectoarele!
Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceată!" - MAERSK |
|
just_dci |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 92 Joined: 11 October 06 ![]() |
Unei tipe i-a murit sotul.
Revine acasa de la cimitir si plânge de mama focului împreuna cu prietenul de familie. In timp ce se smiorcaie amândoi, el o tot mângâie ca sa-i treaca suferinta si cu timpul, lui i se scoala: - Offf, ... draga mea, ce sa-i faci, asa e viata asta facuta... si cu necazuri si cu bucurii. Acuma, daca tot s-a dus Mitica, hai s-o facem amândoi, asa ... în amintirea lui ... - Stiu si eu Costica ce sa zic, ... hai s-o facem, ca doar n-o sa ajung pe mâini straine si în acest timp, îsi ridica rochia, trage de chiloti în jos si se apleaca. - Dar te rog ceva, ... încet si trist.... |
--------------------
Dacia
Logan DCI
2006
|
|
dacialoganmcv |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 522 Joined: 9 July 08 ![]() |
Doi tipi,sot si sotie, stau pe plaja la nudisti.Deodata ii intra fetei in vagin o albina.Disperat sotul o duce la o clinica din apropiere.
Acolo doctorul ii explica barbatului: -Iti ung penisul cu miere, il introduci in vagin si cand simti ca albina sa asezat pe el il scoti repede afara. Dar sotului, de spaima cea mare, nu i se scula nici cum penisul. Atunci doctorul il roaga sa-l lase pe el sa incerce. Barbatul, speriat ca albina sa nu o intepe pe sotie tocmai intr-un loc asa delicat, este de acord. Atunci doctorul isi unge penisul cu miere, moment in care penisul intra intr-o erectie monstruoasa, il introduce in vagin si se pune la pinda. Vazand ca nu se intampla nimic, incepe sa-si miste penisul, ce mai o f*** pe tipa in toata regula. Barbatul, nedumerit il intreaba: -Ce faci ,doctore? La care doctorul raspunde: -Schimbare de plan, o inec pe nenorocita ! This post has been edited by Loganel_AG: 3 Jun 2009, 05:18 Attached thumbnail(s) Craiova.jpg ( Size: 65.73k ) Number of downloads: 2418 |
--------------------
Dacia /
Logan MCV /
2006 / Preference / Gris platine
|
|
doctorasul |
![]()
|
Membru imbatranit Group: Validating DaciaClub Posts: 1.603 Joined: 13 November 06 From: Pitesti ![]() |
tipa se duce la popa sa se spovedeasca.
- Ia zi taica. - Am pacatuit parinte! - Cum fata taichii! - Am preacurvit parinte! - Rau fata taichii, rau. De cite ori? - De paisprezece ori parinte Scoate popa un calculator din buzunar, calculeaza acolo si zice: - Sa faci cincizeci de matanii, si sa zici de douazeci de ori Tatal Nostru. - Bine parinte, dar sa stii ca am luat-o si pe la spate! - Rau fata taichii, rau. De cite ori? - De zece ori parinte Iar scoate popa calculatorul din buzunar, calculeaza acolo si zice: - Sa mai faci douazeci de matanii, si sa mai zici de zece de ori Tatal Nostru. - Bine parinte, dar sa stii ca am luat si m...! - Rau fata taichii, rau. De cite ori? - De cinci ori parinte Iar scoate popa calculatorul din buzunar, calculeaza, calculeaza, calculeaza..... si zice: - Imi pare rau fata taichii, dar trebuie s-o mai iei o data si de la mine, ca-mi iese cu zecimale! |
--------------------
Dacia
Dacia
92
- ot
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
Care este leguma cu cea mai mare concentrație de alcool?
Mazărea borîtă pe perete. |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Scrisoarea lui Moș Crăciun către Cristi Borcea:
Dragă Borcică, Am primit noua ta scrisoare și nici măcar n-a fost nevoie să o mai deschid, pentru că știu ce vrei: să joci în Liga Campionilor. De obicei, nu răspund la scrisori, pentru că abia am timp să împachetez cadourile, darmite să răspund la milioane de scrisori ; acum însă m-ai prins mai liber, pentru că ești singurul copil care îmi trimite scrisori în luna mai. Știi bine că întotdeauna ți-am adus cele mai frumoase cadouri. Cînd erai mic, ți-am adus bicicletă și patine cu rotile. Cînd ai crescut, ți-am adus ochelari de soare, butelii, mașini frumoase, chefuri cu manele și pe Marius Niculae (puteam să-ți aduc chiar un fotbalist adevărat, dar tu ai zis Marius Niculae). I-ai primit pe Lajos, Corpodean și Hațegan, ți-am făcut cadou o mulțime de penalty-uri și te-am făcut campion de toamnă (habar n-ai ce greu a fost să deviez în poarta Unirii șutul ăla de căcat al lui Kapetanos din ultima etapă a turului). Din păcate, Borcică, mai mult nu pot. Știu că ai fost cuminte tot anul și că ai dansat foarte frumos (am înțeles că dansezi ca o fetiță pe care o cheamă Shakira, însă eu n-o cunosc, pentru că Moșul nu prea duce cadouri la copiii din Columbia), dar eu nu pot să vin decît iarna. Tu ești un băiat inteligent (sunt convins că ai fi luat note mari la școală, dacă te-ai fi dus) și înțelegi. Totuși, ca să nu zici că sunt căcănar și că nu vreau să te servesc, o să trimit scrisoarea ta și altor persoane care te-ar putea ajuta: Sfînta Vineri, vrăjitorul Merlin și Rumburak. PS: I-aș trimite scrisoarea ta și lui Iisus, dar El abia a reușit să facă un olog să umble ; pe Tamaș și pe Moți nu cred că e în stare să-i facă să stea pe picioare. PPS: Dacă nu se rezolvă nimic, mai scrie-mi în decembrie ; poate îți fac o surpriză și-i conving pe ăștia de la UEFA să înființeze Liga Campionilor de Toamnă. |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
terminati ma cu mos craciun ca-i crizati pe dinamovisti
![]() ![]() |
--------------------
**
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(paulp @ 4 Jun 2009, 09:14) Scrisoarea lui Moș Crăciun către Cristi Borcea: Dragă Borcică, ... Mișto, parcă e mai mișto ca aia din 02.06.2009! ![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Si pe zi ce trece e tot mai interesanta
![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
ionut.tanase |
![]()
|
![]() Can't Stop Me! Group: Members Posts: 1.283 Joined: 8 September 06 From: PITESTI ![]() |
Un barbat de la tara era la oras cu o gaina pe care voia sa o vanda. Era seara, pana sa se duca la targ a doua zi, se gandeste sa mearga sa vada un film. Asa ca se duce la cinema si cere un bilet. Casierita observa gaina si ii spune ca nu are voie cu animale in sala. Suparat, omul merge dupa colt, indeasa gaina in pantaloni si apoi ia bilet si intra in sala. Dupa ce incepuse filmul, de frica sa nu se sufoce gaina, deschide slitul ca gaina sa poata respira. Langa el, o femeie observa momentul si-i spune, tulburata, sotului ei:
- Cel de langa mine si-a descheiat prohabul! - Lasa, draga, raspunde sotul, ai vazut una, toate sunt la fel. - Da, dar asta imi mananca floricelele...! |
--------------------
FORD
FOCUS
2003 DACIA 1310 .... first LOVE :-)
|
|
B30KDT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 491 Joined: 10 May 05 From: bucuresti ![]() |
baietel
4 Jun 2009, 15:03: un tip bine facut era pe plaja la nudisti si cum statea el la soare cu maciuca in sus s-a bronzat si pe ea ,chiar prea mult si din cauza arsurilor s-a dus si a cumparat un iaurt si si-a bagat obiectul in iaurt. 2 babe au vazut toata actiunea la care una dintre ele - am trait degeaba pana acum,toata viata am stiut cum se descarca da' n-am stiut cum se incarca. This post has been edited by B30KDT: 4 Jun 2009, 15:03 Attached thumbnail(s) wu.JPG ( Size: 433.07k ) Number of downloads: 2057 |
--------------------
DACIA
DACIA
2012
|
|
Cocojambo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 795 Joined: 4 May 06 From: Bucuresti ![]() |
A guy is driving around the back woods of Tennessee and he sees a sign in front of a broken down shanty-style house: 'Talking Dog For Sale'. He rings the bell and the owner appears and tells him the dog is in the backyard.
The guy goes into the backyard and sees a nice looking Labrador retriever sitting there. 'You talk?' he asks.. 'Yep,' the Lab replies. After the guy recovers from the shock of hearing a dog talk, he says 'So, what's your story?' The Lab looks up and says, 'Well, I discovered that I could talk when I was pretty young. I wanted to help the government, so I told the CIA. In no time at all they had me jetting from country to country, sitting in rooms with spies and world leaders, because no one figured a dog would be eavesdropping.' 'I was one of their most valuable spies for eight years running. But the jetting around really tired me out, and I knew I wasn't getting any younger so I decided to settle down. I signed up for a job at the airport to do some undercover security, wandering near suspicious characters and listening in. I uncovered some incredible dealings and was awarded a batch of medals.' 'I got married, had a mess of puppies, and now I'm just retired.' The guy is amazed. He goes back in and asks the owner what he wants for the dog. 'Ten dollars,' the guy says. 'Ten dollars? This dog is amazing! Why on earth are you selling him so cheap?' 'Because he's a liar. He never did any of that shit. |
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.5dci
2006
- B-86-... -
|
|
slaiciprian |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 872 Joined: 13 October 07 From: Botosani ![]() |
QUOTE(Cocojambo @ 4 Jun 2009, 15:32) A guy is driving around the back woods of Tennessee and he sees a sign in front of a broken down shanty-style house: 'Talking Dog For Sale'. He rings the bell and the owner appears and tells him the dog is in the backyard. The guy goes into the backyard and sees a nice looking Labrador retriever sitting there. 'You talk?' he asks.. 'Yep,' the Lab replies. After the guy recovers from the shock of hearing a dog talk, he says 'So, what's your story?' The Lab looks up and says, 'Well, I discovered that I could talk when I was pretty young. I wanted to help the government, so I told the CIA. In no time at all they had me jetting from country to country, sitting in rooms with spies and world leaders, because no one figured a dog would be eavesdropping.' 'I was one of their most valuable spies for eight years running. But the jetting around really tired me out, and I knew I wasn't getting any younger so I decided to settle down. I signed up for a job at the airport to do some undercover security, wandering near suspicious characters and listening in. I uncovered some incredible dealings and was awarded a batch of medals.' 'I got married, had a mess of puppies, and now I'm just retired.' The guy is amazed. He goes back in and asks the owner what he wants for the dog. 'Ten dollars,' the guy says. 'Ten dollars? This dog is amazing! Why on earth are you selling him so cheap?' 'Because he's a liar. He never did any of that shit. בחור הוא נסיעה סביב חזור ביער של טנסי והוא רואה סימן מול שבור למטה בקתה בית בסגנון: 'מדבר כלב למכירה'. הוא טבעות את הפעמון ואת הבעלים מופיע ואומר לו את הכלב הוא האחורית. הבחור הולך לתוך האחורית ורואה נחמד להסתכל Labrador retriever יושב שם. 'אתה מדבר? " הוא שואל .. 'כן,' המעבדה תגובות. אחרי הבחור מ משחזרת את הלם השמיעה כלב לדבר, הוא אומר 'אז, מה הסיפור שלך? " המעבדה נראה למעלה ואומר, 'טוב, גיליתי שאני יכול לדבר כאשר הייתי צעיר יפה. אני רוצה לעזור לממשלה, אז אמרתי CIA. בתוך זמן קצר הם בכלל היו לי jetting ממדינה למדינה, יושב עם חדרים spies ואת מנהיגי העולם, כי אף אחד לא הבנתי כלב יהיה צתות '. 'אני היה אחד את הערך הרב ביותר spies שמונה שנים לפעול. אבל את ממש עייפה jetting מסביב לי, ואני יודע שאני לא מקבל כל כך צעיר החלטתי להרגע. חתמתי על עבודה בשדה התעופה לעשות קצת סודי אבטחה, נדודים בסמוך חשוד תווים ו אני מקשיב למערכת נבעה מדהים כמה dealings ו הוענק א אצווה של מדליות. "התחתנתי, היה בלאגן של גורים, ועכשיו אני רק בדימוס." הבחור הוא נדהם. הוא הולך אחורה ומבקש את הבעלים מה שהוא רוצה על הכלב. 'עשר דולר ", אומר הבחור. 'עשרה דולר? זה הוא כלב מדהים! מדוע עלי אדמות אתה מוכר אותו כל כך זול? " 'כי הוא שקרן. הוא מעולם לא עשה את זה כל אחד חרא. ![]() |
--------------------
dacia
1310
1990 Nu conduce mai repede decat poate sa zboare ingerul tau pazitor. |
|
Micutzu_BH |
![]()
|
![]() Driving around Group: Members Posts: 283 Joined: 11 September 06 From: D'aci ia ![]() |
Rasu`-plansu`!
http://www.catavencu.ro/psd_va_cumpara_vot...ucata-8229.html ![]() ![]() ![]() This post has been edited by Micutzu_BH: 5 Jun 2009, 10:22 |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition - 2005 Este mai bine sa dezbati o intrebare fara sa o rezolvi, decat sa o rezolvi fara a o dezbate!
|
|
luck33ro |
![]()
|
QUOTE(slaiciprian @ 4 Jun 2009, 19:50) בחור הוא נסיעה סביב חזור ביער של טנסי והוא רואה סימן מול שבור למטה בקתה בית בסגנון: 'מדבר כלב למכירה'. הוא טבעות את הפעמון ואת הבעלים מופיע ואומר לו את הכלב הוא האחורית. הבחור הולך לתוך האחורית ורואה נחמד להסתכל Labrador retriever יושב שם. 'אתה מדבר? " הוא שואל .. 'כן,' המעבדה תגובות. אחרי הבחור מ משחזרת את הלם השמיעה כלב לדבר, הוא אומר 'אז, מה הסיפור שלך? " המעבדה נראה למעלה ואומר, 'טוב, גיליתי שאני יכול לדבר כאשר הייתי צעיר יפה. אני רוצה לעזור לממשלה, אז אמרתי CIA. בתוך זמן קצר הם בכלל היו לי jetting ממדינה למדינה, יושב עם חדרים spies ואת מנהיגי העולם, כי אף אחד לא הבנתי כלב יהיה צתות '. 'אני היה אחד את הערך הרב ביותר spies שמונה שנים לפעול. אבל את ממש עייפה jetting מסביב לי, ואני יודע שאני לא מקבל כל כך צעיר החלטתי להרגע. חתמתי על עבודה בשדה התעופה לעשות קצת סודי אבטחה, נדודים בסמוך חשוד תווים ו אני מקשיב למערכת נבעה מדהים כמה dealings ו הוענק א אצווה של מדליות. "התחתנתי, היה בלאגן של גורים, ועכשיו אני רק בדימוס." הבחור הוא נדהם. הוא הולך אחורה ומבקש את הבעלים מה שהוא רוצה על הכלב. 'עשר דולר ", אומר הבחור. 'עשרה דולר? זה הוא כלב מדהים! מדוע עלי אדמות אתה מוכר אותו כל כך זול? " 'כי הוא שקרן. הוא מעולם לא עשה את זה כל אחד חרא. ![]() Един човек е кормуване около гърба горите на Тенеси и той вижда знак пред дадена разбивка коптор стил къща: "Да говорим куче за продажба". Той звъни на звънеца и собственика му се появява и казва кучето е в задния двор. Той отива в задния двор и вижда хубаво търси Лабрадор порода ловджийско куче заседание там. "Вие говорите?" , пита той .. "Да" на Lab отговори. След като момчето се възстанови от шока на слуха куче говорим, той казва, "Е, какво е вашето мнение? Лабораторията изглежда и казва: "Е, аз открих, че мога да говоря, когато бях много млад. Исках да помогна на правителството, така че аз казах на ЦРУ. В нито един момент на всички те са ме jetting от страни, които седяха в стаи с шпиони и световни лидери, защото никой не разбра кучето ще бъде eavesdropping. "Аз бях един от най-ценните шпиони в продължение на осем години. Но jetting около наистина уморени ме, и аз знаех, че не получава никакви-младите, така реших да се установим. Записах се за работа на летището, за да направите някои под прикритие сигурност, скитащи край съмнителни герои и слушане инча I бланкова някои невероятни отношения и бе наградена с партида медали. "Аз се омъжих, имаше бъркотията на кученца, а сега съм само в оставка." Човекът е изумен. Той се връща в и приканва собственика какво иска за кучето. "Десет долара," човекът казва. "Десет долара? Това куче е невероятно! Защо си го продава толкова евтино? "Защото той е лъжец. Той никога не направи някоя от тези лайна. * sau 一個人帶動周圍回伍茲和田納西州的一個標誌,他認為前面的細分棚戶式的房子: '談狗銷售。他戒指的貝爾和業主似乎並告訴他的狗在後院。 這個傢伙進入後院,看到了很好看拉布拉多犬坐在那裡。 '你說話? '他問.. '是的, '實驗室答复。 恢復後的傢伙從休克聽狗說話,他說, '所以,你的故事嗎? ' 實驗室期待和說, '好吧,我發現,我可以說當時我是非常年輕的。我想,以幫助該國政府,所以我告訴中情局。在很短的時間,他們已箱噴射因國而異,坐在房間間諜和世界各國領導人,因為沒有人佔有狗將竊聽。 '我是他們最寶貴的間諜八年運行。但是,噴在我真的累了,我知道我不再年輕,所以我決定定居下來。我註冊了一個工作在機場做一些便衣安全,附近遊蕩的可疑人物和聽力英寸我發現了一些令人難以置信的交易,並獲得了一批金牌。 '我結婚,有一個混亂的小狗,現在我剛剛退休。 這傢伙是驚訝。他可追溯到和要求是什麼,他希望擁有的狗。 '十元, '這個人說。 ' 10美元?這狗是太神奇了!為什麼地球上您正在出售他如此低廉? ' '因為他是一個騙子。他從來沒有任何的狗屎。 Al dreaq gugle traduce in chineza cel mai bine... ![]() This post has been edited by luck33ro: 5 Jun 2009, 11:14 |
--------------------
**
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
I. Ce imbatraneste prima oara la un barbat?
R. Nevasta |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
vladrehau |
![]()
|
![]() Instalator Group: Members Posts: 918 Joined: 22 January 07 From: middle moldova ![]() |
frumusetea lu taticu tmoc tmoc
cand o fi ziua ei sa i trimit un gillette senzor.... This post has been edited by vladrehau: 6 Jun 2009, 07:03 Attached thumbnail(s) eba.jpg ( Size: 19.24k ) Number of downloads: 1634 |
--------------------
logan
1.5 DCI
SUPERCHARGED
|
|
luck33ro |
![]()
|
![]() |
--------------------
**
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
membru_DC |
![]()
|
- Group: Members Posts: 1.149 Joined: 24 May 09 ![]() |
veche, a mai fost si in alta varianta mai plauzibila
off: MAERSK, da esti suparat rau de tot pe participantii la trafic ce folosesc proiectoarele de ceata, tu esti ala care mi-a spart acu o sapt in noaptea de luni spre duminica proiectoarele? ![]() SFAT: da-le si tu cu stopurile de ceata in ochii sa le risipesti ceata! ![]() |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
O blonda se urca in autobuz.soferul o pune sa se duca in spatele autobuzului sa vada daca merge semnalizarea.Se duce blonda in spate,soferul da drumu la semmnalizare si o intreaba?
-Cum e? Blonda spune: - Merge, nu merge, merge, nu merge .... |
--------------------
Tucson
JM
2007
- . Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
Lord Hades |
![]()
|
![]() Memento Mori Group: Members Posts: 1.640 Joined: 28 July 07 From: Brasov ![]() |
vis-a-vis din care secol sunt comentariile alea? Parca m-am intors in trecut pentru o clipa ...
|
--------------------
OOOO
A3
2010 / Vorsprung Durch Technik
- BV03:-) "Death smiles at us all. All a man can do is smile back."
|
|
nairam |
![]()
|
![]() Posesor de bebelus... Group: Members Posts: 570 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Regina Elisabeta a II-a, George W. Bush si Traian Basescu mor si ajung in Iad. La un moment dat, Elisabeta:
- Mi-e dor de Anglia ! Vreau sa sun in Anglia sa vad ce face toata lumea acolo. Suna regina, vorbeste cam 5 minute si apoi il intreaba pe Diavol: -Cat iti datorez pentru convorbirea asta? -5 milioane $. Scoate regina un cec de 5 milioane $ si se duce la locul ei... Dupa cateva momente, Bush, foarte gelos, tzipa: -E randul meu! Vreau sa sun si eu sa vad ce se intampla in Statele Unite, ce face toata lumea acolo! Suna Bush, vorbeste cam 10 minute, dupa care catre Diavol: -Cat iti datorez pentru convorbirea asta? -10 milioane $. Bush, cu o privire taioasa, scoate un cec de 10 milioane de $ si se duce la locul lui... Vazand acestea, Basescu, si mai gelos, incepe sa tzipe: -Vreau sa sun in Romania , sa vad ce face toata lumea acolo! Vreau sa vorbesc cu ministrii, cu deputatii, vreau sa vorbesc cu toata lumea! Suna Basescu in Romania, sta la telefon vreo 2 ore, vorbeste cu toate neamurile, cu toti prietenii, cu toti deputatii si ministrii... Dupa ce termina de vorbit, se pregateste sa-i plateasca Diavolului: -Scuze, am stat cam mult... Cat iti datorez? -Un dolar... -Poftim?!?!? Doar un amarat de dolar?? -Pai, da... Ca daca suni dintr-un Iad in alt Iad, e convorbire locala... This post has been edited by nairam: 9 Jun 2009, 16:39 |
--------------------
Toyota
Avensis
2009 Executive
- 1.8 129 horses Benzina, Culoare Light Olive, antijeg ....
Daca vrei sa fii fericit o clipa, razbuna-te, daca vrei sa fii fericit o viata, iarta ! |
|
ionut.tanase |
![]()
|
![]() Can't Stop Me! Group: Members Posts: 1.283 Joined: 8 September 06 From: PITESTI ![]() |
Stire de ultima ora: Posta Romana a retras de pe piata timbrele cu DINAMO
deoarece oamenii nu mai stiu pe ce parte sa scuipe ..... ![]() |
--------------------
FORD
FOCUS
2003 DACIA 1310 .... first LOVE :-)
|
|
GIC |
![]()
|
![]() Doar membru Group: Members Posts: 929 Joined: 13 January 04 From: Oradea ![]() |
Daca te apleci, murim amandoi !!!
Attached thumbnail(s) supozitor.JPG ( Size: 183.49k ) Number of downloads: 507 |
--------------------
Dacia
Duster 2021 TCe 150 EDC / Rover 45 1.6L -
2002 Nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită!
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Topicul este dedicat bancurilor. NU MAI ATASATI FILME sau LINK-uri.
Cei in cauza vor fi avertizati si posturile sterse. |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st June 2025 - 02:28 |