1 banc
![]() ![]() ![]() |
1 banc
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
ionut.tanase |
![]()
|
![]() Can't Stop Me! Group: Members Posts: 1.283 Joined: 8 September 06 From: PITESTI ![]() |
|
--------------------
FORD
FOCUS
2003 DACIA 1310 .... first LOVE :-)
|
|
DACIADUSTER |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 9 June 09 ![]() |
sindromul dorel
10 Jun 2009, 21:08: http://www.220.ro/ckTnZHmcxF/Drunk-Man This post has been edited by DACIADUSTER: 10 Jun 2009, 21:08 Attached thumbnail(s) sindromul_dorel.jpg ( Size: 42.15k ) Number of downloads: 2499 |
--------------------
dacia
duster
2009
|
|
GIC |
![]()
|
![]() Doar membru Group: Members Posts: 929 Joined: 13 January 04 From: Oradea ![]() |
|
--------------------
Dacia
Duster 2021 TCe 150 EDC / Rover 45 1.6L -
2002 Nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită!
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Ciudat ...erau reale si trase la indigo... Zici ca erau faute pe calculator
![]() This post has been edited by luck33ro: 11 Jun 2009, 08:38 |
--------------------
**
|
|
MihaiD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 691 Joined: 21 July 05 From: Ro ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane R26
2008
- XX-xx-xxx
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
BoboM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 215 Joined: 19 February 07 From: Bucuresti ![]() |
Combinari de 40
Daca intr-un grup de 40 de persoane 2 se gandesc la sex si restul la mancare, este nunta. Daca intr-un grup de 40 de persoane toate se gandesc la mancare, este parastas. Daca intr-un grup de 40 de persoane toate se gandesc la sex, este team building! ![]() |
--------------------
Megane
1.4
16v
|
|
DACIADUSTER |
![]()
|
Recent s-a efectuat un sondaj pe plan mondial. Întrebarea a fost: "Vă rugăm să ne spuneți opinia dumneavoastră în legătură cu lipsa de alimente din restul lumii." Sondajul a fost un eșec total:
- în Africa nu știau ce înseamnă "alimente"; - în Europa de Vest nu știau ce înseamnă "lipsă"; - în Europa de Est nu știau ce înseamnă "opinie"; - în America de Sud nu știau ce înseamnă "vă rugăm"; - în S.U.A. nu știau ce înseamnă "restul lumii". |
--------------------
dacia
duster
2009
|
|
Micutzu_BH |
![]()
|
![]() Driving around Group: Members Posts: 283 Joined: 11 September 06 From: D'aci ia ![]() |
Viata de corporatist:
Visul din ultima noapte: |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition - 2005 Este mai bine sa dezbati o intrebare fara sa o rezolvi, decat sa o rezolvi fara a o dezbate!
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
http://videonews.ro/action/viewvideo/16751...-Google-goagal/
15 Jun 2009, 20:41: Maimute in parcul natural This post has been edited by vis-a-vis: 15 Jun 2009, 19:41 |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Buyaka |
![]()
|
![]() Membru pasionat Group: Members Posts: 507 Joined: 23 July 04 From: Bucuresti ![]() |
1. O celula umana contine 75 MB informatie genetica.
2. Un spermatozoid 37,5 MB. 3. Intr-un mililitru cub de sperma sunt 100 milioane de spermatozoizi. In medie, la o singura ejaculare se elibereaza 2,25 ml in 5 secunde. Deci - logic - latimea de banda a p..ii este: (37.5MB x 100M x 2,25)/5 = 1 687 500 000 000 000 = 1687,5 TeraBytes/s. De asemenea, este cel mai ineficient mod de a folosi un mediu de comunicatie. Faci broadcast cu 1687,5 TB/s cu acelasi set de informatie (redundanta uriasa!) cu speranta ca poate 37,5 MB din ei vor ajunge la destinatie. In plus, are si o latenta uriasa, primesti ACK-ul (acknowledgement-ul) cam in 2 luni, si raspunsul la cererea ta se compune in 9 luni. Si de cele mai multe ori e doar spam! Asa se explica de ce zice lumea ca: "Imi merge Net-ul ca p..a!" |
--------------------
Dacia Berlina '96
Opel Frontera '97
'96; 4x4 '97
- B
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Nu stiu daca se potriveste la sectiunea asta ... daca nu se potriveste , rog un moderator sa mute postul la sectiunea potrivita !
Daewoo Cielo |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Dimbovita... ce sa-i ceri !?
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Marius97fer |
![]()
|
![]() Membru cu IQ :) Group: Members Posts: 208 Joined: 12 October 06 ![]() |
mamaie da ce subdimensionate par rotile
|
--------------------
Opel / Rover
Astra / 25
2000 / 2001 hecibec nu sunt inteligent
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Sunteti doar invidiosi
![]() ![]() ![]() Glumeam... a bagat atatia bani in troaca aia, putea macar sa-i schimbe semnaliarea la cat de matuita e.... |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
yonutz84 |
![]()
|
![]() never stop thinking... Group: Members Posts: 160 Joined: 6 May 04 From: Iasi ![]() |
Airbag la cielo????
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Opel
Astra 1.6 twinport
2006
- IS-07-XXX
|
|
Buyaka |
![]()
|
![]() Membru pasionat Group: Members Posts: 507 Joined: 23 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Versiunile fabricate pt DB au avut si aerbag... bagau aerul prin aeroterma...dooooh.
|
--------------------
Dacia Berlina '96
Opel Frontera '97
'96; 4x4 '97
- B
|
|
Marty |
![]()
|
11 vinovați pentru că Dinamo n-a luat titlul:
1. Nicolae Guță. Pentru că-și prelungea programul atunci cînd Tamaș apărea prin localuri. 2. Bambooo. Pentru că nu și-a amînat deschiderea pînă în 2010. 3. Johnnie Walker. Pentru că n-a avut de lucru. 4. Sexy Brăileanca. Pentru că le răspundea la telefon. 5. Dan Diaconescu. Pentru că a exagerat cu Elodia. 6. Dorin Goian. Pentru că nu l-a sfătuit pe Lucian să se apuce de VOLEI. 7. DNA -ul. Pentru că l-a timorat pe Cristi Borcea. 8. Ajax Amsterdam . Pentru că l-a cedat pe Mitea. 9. Dan Petrescu. Pentru că nu s-a apucat de impresariat. 10. UEFA. Pentru că nu le-a admis cererea de a juca în 15. 11. Dumnezeu. Pentru că nu bate cu parul. |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Micutzu_BH |
![]()
|
![]() Driving around Group: Members Posts: 283 Joined: 11 September 06 From: D'aci ia ![]() |
Gasiti combinatia perfecta!
![]() Cea mai tari masina! ![]() This post has been edited by Micutzu_BH: 18 Jun 2009, 16:11 |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition - 2005 Este mai bine sa dezbati o intrebare fara sa o rezolvi, decat sa o rezolvi fara a o dezbate!
|
|
BoboM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 215 Joined: 19 February 07 From: Bucuresti ![]() |
Doi mosnegi se intilnesc:
- Ce mai faci, Vasile? - Uite, am fost la femei. - Si cum a fost? - Mai curat decit la barbati. Un mos intra intr-o farmacie si cere un prezervativ. Se uita la el pe toate partile si zice: - Auzi, cucoana, unul cu miez n-ai, ca numai piele am si eu? Trei femei, una logodită, una căsătorită și o amantă, se hotărăsc să-și uluiască bărbații, iar seara toate se îmbracă sexy: pantofi cu tocuri cui, corset de piele, pelerină și o mască pe ochi. Ziua următoare se întâlnesc din nou. Fata logodită spune: - Aseară, când logodnicul meu a ajuns acasă, m-a găsit îmbrăcată sexy și mi-a spus: „Ești femeia vieții mele, te iubesc“… După aceea am făcut dragoste toată noaptea. - Și la mine a fost incredibil!, zice amanta. Ne-am întâlnit în biroul lui. Când am descheiat pelerina, n-a scos nici un cuvânt. Am făcut sex ca nebunii toată noaptea! Femeia căsătorită spune și ea: - Am trimis copiii la mama, m-am pregătit, m-am îmbrăcat sexy… Soțul meu s-a întors de la lucru, a luat telecomanda și o bere și a spus: „Batman, ce avem la cină?“. Un băiat aude de la un coleg de școală că majoritatea adulților au cel puțin un secret întunecat, motiv pentru care e foarte ușor să-i șantajezi spunând: „Am aflat tot adevărul“, chiar dacă tu n-ai aflat nimic. Băiatul se hotărăște să încerce acasă șmecheria. Fiind întâmpinat la ușă de mama sa, băiatul îi spune: - Am aflat tot adevărul! Mama îi dă 20 de dolari și-l roagă să nu-i spună tatălui său ce a aflat. Destul de mulțumit, băiatul își așteaptă tatăl acasă și-l întâmpină spunându-i: - Am aflat tot adevărul! Tatăl îi dă 40 de dolari și-l roagă să nu-i spună mamei sale ce a aflat. Foarte mulțumit, a doua zi în drum spre școală, băiatul întâmpină poștașul cu aceeași replică. Poștașul scapă din mâini scrisorile, își deschide brațele și-i spune: - Atunci hai și îmbrățișează-ți tatăl! ![]() This post has been edited by BoboM: 18 Jun 2009, 13:14 |
--------------------
Megane
1.4
16v
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
|
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.628 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
QUOTE(yonutz84 @ 17 Jun 2009, 10:25) QUOTE(Buyaka @ 17 Jun 2009, 12:24) 9634024223.jpg ( Size: 40.22k ) Number of downloads: 845 Arata a airbag? |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
si unde-i bancul?
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Exista Cielo cu airbag !!!
Am stat odata in masina cat ai mei erau la shopping si am vazut un cielo cu numere straine ( nu mai retin tara ) si scria pe luneta ( AIR BAG ) . Cand a venit proprietarul l-am intrebat daca are airbag si mi-a aratat volanul ( care e la fel ca cel din poza lui sorin ) si a zis ca asa este masina din fabrica ![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Cred ca era Nexia
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Marty |
![]()
|
Da, Cielo pentru tarile cu apa calda s-a numit Nexia. Si avea si airbaguri, si ABS, si motor de 1.8.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
DACIADUSTER |
![]()
|
|
--------------------
dacia
duster
2009
|
|
BlowEnigme |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 108 Joined: 28 May 09 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Nova Gti
1999
- If-02-*** engine e corect..enigme ma amuza :)
|
|
dacialoganmcv |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 522 Joined: 9 July 08 ![]() |
Proiectul Dacia mini
![]() |
--------------------
Dacia /
Logan MCV /
2006 / Preference / Gris platine
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Topicul este dedicat bancurilor. NU MAI ATASATI FILME sau LINK-uri.
Cei in cauza vor fi avertizati si posturile sterse. |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 02:50 |