1 banc
![]() ![]() ![]() |
1 banc
Marty |
![]()
|
||
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
||
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|||
DACIADUSTER |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 9 June 09 ![]() |
Culmea inghetului la o blonda:
- Sa-i inghete apa-n p..da si sa o f..i la copca! |
--------------------
dacia
duster
2009
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Vai ce jalnic.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Daca n-ati inteles, pentru bancu' asta l-au exmatriculat pe Pictroras de la gradinita.
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu vedeti ca are si el 2-3 posturi si vrea sa se afirme?
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
membru_DC |
![]()
|
- Group: Members Posts: 1.149 Joined: 24 May 09 ![]() |
In autobuz, Alabama .
Se rascoala negrii, ca vor sa stea si ei in fata, sa mai stea si albii in spate. Incepe scandal, tipete, paruiala, pana se enerveaza soferul. -Ba, ia gata cu galagia! Ete smecheria dracului, la mine in autobuz v-ati gasit... Ba, pe mine nu ma intereseaza, pentru mine sunteti toti ALBASTRII. Acum toata lumea la locurile lor: albastru deschis in fata, albastru inchis in spate! -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- O tinara vine la doctor cu un bebelus in brate. - Domnu' doctor, cred ca e bolnav. Desi mananca bine, a pierdut 300g in ultima saptamana. - Nici o grija, rezolvam, zice doctorul. Suge la piept sau ii dati lapte praf? - De la piept, domnule doctor - Aha, atunci va rog sa va dezbracati ca sa va examinez." Tipa isi da bluza jos, arunca si sutienul. Doctorul ii palpeaza sanii, o mulge, ii examineaza indeaproape sfarcurile si in cele din urma nedumerit, pune gura si suge de la ambii sani. Apoi, radios, pune diagnosticul: - Bineinteles ca slabeste copilul, dumneavoastra nu aveti lapte, doamna! - Normal, zice tipa. Eu sunt matusa lui, dar oricum, imi pare bine ca am venit cu el azi! This post has been edited by membru_DC: 2 Feb 2010, 18:44 |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Micutzu_BH |
![]()
|
![]() Driving around Group: Members Posts: 283 Joined: 11 September 06 From: D'aci ia ![]() |
"You must enter a message to post!"
Attached thumbnail(s) Scrisoare.jpg ( Size: 372.37k ) Number of downloads: 1920 |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition - 2005 Este mai bine sa dezbati o intrebare fara sa o rezolvi, decat sa o rezolvi fara a o dezbate!
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Daca-i real ... nu prea-i banc sa stii ...
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Si cati au furat-o ......saracii oameni de la tara
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
membru_DC |
![]()
|
- Group: Members Posts: 1.149 Joined: 24 May 09 ![]() |
Intr-o zi, Bula vine cu papagalul la scoala.
-Bula, ce cauta papagalul aici? intreba invatatoarea. -Pai.. .Nu pot risca! Cand eram acasa, tata a zis: "Imediat ce pleca Bula la scoala iti nenorocesc pasarica!!!" |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
nWo |
![]()
|
![]() new world order Group: Members Posts: 509 Joined: 16 February 09 From: Nord-Vest ![]() |
Compania de drumuri si autostrazi din romania organizeaza o conferinta de presa in care anunta:
- Dorim sa va informam ca numarul gropilor de pe soselele tarii s-a redus la jumatate, astfel din doua gropi mici a rezultat una mare..... |
--------------------
Patru
Zero
Sapte by Peugeot 2.0 HDI 136 CP - 2007
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
DACIADUSTER |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 9 June 09 ![]() |
...sa se afirme
![]() Trei blonde au mers în vacanță la un hotel care avea câteva camere unde se aflau bărbați "disponibili". Pe fiecare ușă scria naționalitatea și lungimea... Merg blondele la prima ușă: francez 25cm. Se bucură blondele dar se trezește una și propune să meargă mai departe. La ușa următoare: rus 32cm. Blondele erau în extaz dar zice una: - Mai mergem la o ușă și dacă nu e ceva mai bun ne întoarcem. Pe următoarea ușă scria: român 8cm. Râd blondele și se hotărăsc să-și bată joc de el. Intră prima și iese de acolo jumulită și vai de ea. A doua și a treia la fel. La care ultima care a ieșit: - Prostul ăsta de român a scris grosimea! |
--------------------
dacia
duster
2009
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Cel mai tare procesor acum la Selgros.......stocuri limitate
![]() Attached thumbnail(s) Image005.jpg ( Size: 801.22k ) Number of downloads: 1726 |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Procesor cyborg ....
|
--------------------
.
.
.
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Important e sa puna fraierii botu'
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
S-a dus dracu' si topicul asta. V-ati apucat sa puneti filmulete, poze...parca n-ati avea idee ce-i ala "banc".
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
yonutz84 |
![]()
|
![]() never stop thinking... Group: Members Posts: 160 Joined: 6 May 04 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
Opel
Astra 1.6 twinport
2006
- IS-07-XXX
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
Intr-o firma serioasa intra hotii mascati:
- Acesta este un jaf! Contabila, usurata: - Vai, ce m-am speriat! Am crezut ca e politia ! ![]() PS: cu dedicatie pentru contabila Marcela ![]() This post has been edited by Steel Tormentor: 4 Feb 2010, 12:06 |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.389 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
La aniversarea a 20 de ani de casatorie, un ungur cheama la el o familie de prieteni romani. La inceputul mesei, gazda tine un toast, incercand sa vorbeasca romaneste cat mai corect:
- As vre se moltomesc lui Dumnezeu pentru cei doizeci ani petrecoti alaturi de sotia me… - Alaturi de sotia mea, il corecta prietenul roman. - Alaturi de sotia te numai de 4 ani. This post has been edited by AlexV: 6 Feb 2010, 19:30 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
GBC |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 68 Joined: 29 May 06 ![]() |
O vecină dă peste un puști, care stă pe scări și plânge.
- Ce-ai pățit, puișor?, îl întreabă ea. - Tata a pățit-o, se smiorcăie puștiul. S-a lovit la deget cu un ciocan. - Și atunci tu de ce plângi? - Pentru că la început am râs. |
--------------------
Dacia
Logan
2004, Ambition
- B xy xyz In God We Trust, All Others Pay Cash!
If the peasants are disturbing you, get out of the village! |
|
apunake |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 1 November 04 From: Bucuresti ![]() |
|
-------------------- |
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
mih558 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 22 January 10 ![]() |
Un om catre Dumnezeu:
- Doamne! - Da! - Ce inseamna pentru tine un milion de ani? - O secunda. - Dar un million de dolari? - Un cent. - Doamne, imi poti da si mie un cent? - Asteapta o secunda! |
--------------------
Renault
Megane
2010
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
QUOTE "George Clooney sărută extraordinar", a afirmat actrița Vera Farmiga, care a recunoscut că principalul motiv pentru accepta rolul din "Up in the air" a fost că astfel a avut șansa să stea cât mai aproape de Clooney. "Bineînțeles că rolul a fost grozav, scenariul minunat, dar... sunt și eu femeie. Principala mea motivație când am acceptat rolul a fost faptul că puteam dansa cu George Clooney. Sărută extraordinar, foarte tandru, deloc agresiv. Ar trebui să încetez cu astfel de comentarii pentru că se va supăra soțul meu. Totuși sărutul cu George îți dă fiorii primei întâlniri", a declarat actrița. Evident, după ce aceste declarații, Vera a ținut să precizeze pe siteul personal că indiferent cât de bine ar săruta Clooney tot soțul ei este bărbatul care sărută cel mai bine. ![]() ![]() Da, da, da. Fi-r-ei a drecu' de catea! Te crede tata. Asta e din ciclul "asa face toate". |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
In tramvai:
- E cineva fara bilet, in fund ? - Eu, da mi-l bag imediat!! |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
YO4RLP |
![]()
|
![]() membru radioactiv Group: Members Posts: 331 Joined: 20 December 05 From: Galați ![]() |
Stă un tip pe marginea drumului lângă mașina de sub a cărei capotă iese fum. Un altul oprește lângă el. - S-a stricat? - Nuuuu! S-a supărat pe mine și s-a oprit să tragă o țigară.
|
--------------------
Dacia
SuperNova
Confort 2002
- GL-06-EAF Cine vrea, găsește posibilitați; cine nu vrea, găsește scuze.
|
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
Acesta este topic de bancuri nu de filme. Reveniti la subiect. Pentru filme exista sectiunea video.
|
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Sefu', ne dai pe semnatura ca avem voie sa comentam orice acolo?
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
YO4RLP |
![]()
|
![]() membru radioactiv Group: Members Posts: 331 Joined: 20 December 05 From: Galați ![]() |
Pe ăsta nu-l știam:
Superman ii povestea lui Spiderman. - Ee, si cum zburam eu asa pe deasupra zgarie-norilor, o vad la o fereastra pe Wonder Woman... - Ei si? - Ma apropii sa ma uit mai bine si o vad pe WW cum incepe sa se dezbrace foarte senzual. Si incepe si isi scoate rochia, sutienu', chilotii, se intinde lasciv pe pat si isi desface picioarele. - Si tu? - Eu... Imi iau avant, sar pe pervazul geamului si de-acolo cu un salt ma arunc pe ea. - Si, si? - Si uite asa l-am f***t in c*r pe Omul Invizibil! |
--------------------
Dacia
SuperNova
Confort 2002
- GL-06-EAF Cine vrea, găsește posibilitați; cine nu vrea, găsește scuze.
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Topicul este dedicat bancurilor. NU MAI ATASATI FILME sau LINK-uri.
Cei in cauza vor fi avertizati si posturile sterse. |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 05:18 |