1 banc
![]() ![]() ![]() |
1 banc
volint |
![]()
|
![]() membru miserupist Group: Members Posts: 317 Joined: 7 September 04 From: Bucuresti (44.45682;26.13879) ![]() |
|
--------------------
Dacia / Mitzu
Nova GTI / hautlandăr
2000 / 2011
- B-22-YFL / Credinta in Dumnezeu ma obliga sa fiu deschis oricarui adevar. Altfel sunt mai rau ca dracul, devin ipocrit.
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
mariusciprian78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 497 Joined: 2 August 08 ![]() |
![]() ![]() oare de she?vai de plm noastra ![]() |
--------------------
ARO
ARO
1999 L25
- B224ARO
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
|
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
DMG |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 28 December 09 From: Ploiesti ![]() |
O baba mergea linistita pe strada, cand, dintr-o data, in fata ei cade unul tocmai de la etajul zece, se ridica de jos si da se plece. Baba, speriata il intreba :
- Maica, da' nu ai patit nimic ? - Mamaie, eu sunt parasutist profesionist, sunt antrenat ! - Pai, si unde iti este parasuta ?!? - E sus, o bate barbata-su... O gagica la judecata de apoi e intrebata de Dumnezeu : - Ai pacatuit ? - Nu. - Ai baut ? - Nu. - Ai fumat ? - Nu - Ai preacurvit ? - Nu. - Bine. Petre, adu o pereche de aripi ! - Ohh...ma faceti inger ? - Nu..., gasca. |
--------------------
Opel
Vectra B
1998 motor X16XEL
- PH XX DMG
|
|
SSilent |
![]()
|
![]() Membru Vitezoman Group: Members Posts: 1.235 Joined: 23 July 07 From: ...I'm everywhere... nowhere ![]() |
|
--------------------
Dacia
1210
1986
- N/A dacie dezmembrata... in curs de RK ^_^
cu planuri de viitor (adica vise): -Yamaha Fazer 600 cm3 -Ford Escord 2000RS -Mercedes Benz W201 |
|
MadHawk1 |
![]()
|
Clona lu' Sony Group: Members Posts: 185 Joined: 1 August 08 From: localhost ![]() |
|
--------------------
.
.
.
|
|
fost membru |
![]()
|
![]() membru analfabet Group: Members Posts: 239 Joined: 1 September 09 From: clasa I-a ![]() |
La Palatul Victoria se opreste badea Gheorghe cu bicicleta si o reazama de gard si incepe sa caste ochii in jur.
Gardianul: - Bade, ia bicicleta de-aici ca vin ministrii, primul-ministru… - No, ca nu-i bai, i-am pus lacat! Sursa: Haioase.ro _________________________________ Doi preoti se intalnesc pe strada, amandoi mergand pe jos: -Buna ziua parinte. -Sa traiesti parinte, unde e bicicleta dumitale, ca nici eu nu o mai gasasc pe a mea? -Nu pot sa-mi dau seama unde am pus-o. -La revedere. -Cu bine. A doua zi se intalnesc din nou, primul pe bicicleta. -Buna ziua parinte. -Sa traiesti parine, vad ca ti-ai gasit bicicleta, cum ai facut? -Mai, am facut o slujba de plangeau icoanele pe pereti, si cand am ajuns la cele zece porunci la porunca a 7-a “Sa nu furi”, un enorias a spus: “Parinte, te rog, iarta-ma, eu ti-am luat-o” si apoi am gasit-o la poarta bisericii. -Bine parinte am sa fac la fel. A treia zi amandoi pe biciclete. -Buna ziua parinte. -Sa traiesti parinte, vad ca ti-ai gasit bicicleta. Cum ai facut? -Asa cum mi-ati zis, am facut o slujba de plangeau icoanele pe pereti si am inceput cu cele 10 porunci si cand am ajuns la a 4-a “Sa nu preacurvesti” mi-am adus aminte unde am lasat bicicleta… Sursa: Amuzant.ro _________________________________ - De ce se cearta doi politisti cand se urca pe o bicicleta? - Se cearta care sa stea la geam. Sursa: Bancuri360.ro Garcea, politist la Circulatie, in mijlocul drumului… La un moment dat, un popa pe bicicleta. Garcea il opreste: - Popo, unde megi? - Cu Dumnezeu, inainte, fiule! - Aha, te-am prins! Amenda! Sunteti doi pe bicicleta!… Sursa: WooW.ro _________________________________ CHESTIONAR AUTO: Circulati regulamentar si observati ca un biciclist se prinde cu mana de autoturismul dumneavoastra. Cum procedati? a) mariti viteza cat puteti de mult, deoarece este posibil ca biciclistul sa se grabeasca ![]() c) scoateti capul pe geam si il injurati pe biciclist Sursa: Mioritice.com _________________________________ Un roman vine din strainatate cu un Mercedes E-class si se duce in satul sau natal . Acolo se intalneste cu Gheorghe,un vecin de-al lui care cand ii vede masina zice : -Mai Ioane dar ce e cu chestia aia de pe capota (referindu-se la sigla masinii, care stiti cum e la mercedes, e aia ridicata) ? -Pai , ce sa fie, e pentru ochit biciclisti . A doua zi, merge Gheorghe cu Ion cu masina, Gheorghe mergand in spate ! In timp ce mergeau pe strada, Ion intrece un biciclist, si chiar in timp ce il depasea deodata se aude o cazatura . -Mai Gheorghe, ce s-o intamplat ? intreaba Ion . La care Gheorghe : -Stii ceva, eu ma c** in ochitorul tau de biciclisti ca daca nu deschideam eu portiera nu ocheai pe nimeni ! Sursa: Tuiasi.ro _________________________________ Un politist vede un biciclist indreptandu-se spre el si-i zice: -Opreste! Tu nu te uiti la tine ca n-ai nici faruri, nici ochi de pisica, nici nimic… -Da-te la o parte ca n-am nici frana! Sursa: Pentrunoi.net _________________________________ Un Biker pedala de zor pe coasta Californiei, cand cerul se intuneca subit si auzi o voce bubuitoare : “Deoarece ai INCERCAT sa-mi fi credincios in toate cele, iti voi acorda o dorinta, caci eu sunt Dumnezeul tau!” Se opreste bikerul si spune : “Fa-mi un pod pana in Hawaii ca sa pot merge acolo cu bicicleta cand am chef.” Dumnezeu: ”Se poate face, dar nu pot justifica dorintele tale lumesti, mai bine gandeste-te putin si cere-mi ceva care sa-mi aduca si mie glorie eterna, si tie satisfactie spirituala!” Se gandeste bikerul indelung si intr-un sfarsit spune: “Doamne, as vrea sa inteleg femeile. Vreau sa stiu cum sa fac o femeie cu adevarat fericita”. Dupa o tacere indelungata, Dumnezeu raspunde: “Vrei podul cu 2 sau cu 4 benzi?” Sursa: Rîscuplîns.ro _________________________________ Alinuta a primit de ziua ei o bicicleta si se plimba in jurul blocului. Mamica ei o admira de la balcon: - Uite, mami, fara-o mana!! Dupa inca o tura: - Uite, mami, fara mâini!!! Dupa inca o tura: - Uite, mami, fara dinti…! Sursa: Totitrei.ro _________________________________ Merge soacra pe bicicleta. O vede ginerele si o intreaba: - Unde mergi, mama-soacra? - La cimitir. - Si cine aduce acasa bicicleta? Si inca unul...de cand eram eu mic: Cica se duce la Liviu carciuma, cand lasa bicicleta in fata lasa un bilet pe ea. Cel mai tare moderator de pe DC, centura neagra la BAN....bla bla. Cand se intoarce, bicicleta ioc, gaseste un bilet ..... cel mai tare IT-ist. (sa vezi ce mi-o iau ...Liviule e gluma. ![]() This post has been edited by fost membru: 29 Mar 2010, 19:43 |
--------------------
dacia
dacia
logan
- CT 09 FMB
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
La poarta raiului tzuna tzoneria. Deschide Sf. Petru;nimeni. Peste un minut iar tzunaa tzoneria se uita sf. iar nimeni. A treia oara vede un individ care zbura spre pamant. Sf. Petru nervos: Ce faci ba ce-ia aici panarama! Intri sau pleci!?
Candidatul:Sfinte io n-am nici o vina ca ma tot reanimeaza aia la spital. Asta mi l-a spus nenea cardiologul care exerseaza scheme de tratament pe mandea (probabil sa-mi ridice moralul sau sa ma pregateasca spiritual ![]() Io zic catre nenea doctoru`: E o boala mai rara asta a mea. Ala rade si zice ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
membru_DC |
![]()
|
- Group: Members Posts: 1.149 Joined: 24 May 09 ![]() |
QUOTE(mariusciprian78 @ 27 Mar 2010, 13:28) ![]() pln nu plm noastra ![]() ------------------------------------------------------------------------------------------------------- Basescu se trezeste dimineata la vila de la Scrovistea. Afara ninsese, totul era feeric. Iese in prag, se intinde, cand, deodata incremeneste: pe zapada imaculata era scris cu urina: "Maine vei muri !".Agitatie, politie, SRI, SIE, DIE, etc. Cercetari, probe, amprente. A doua zi vine seful SRI: - Au venit doua probe de la laborator si am o veste proasta si una foarte proasta. - Zi-o pe aia proasta - Au iesit probele de urina si urina e a lui Boc. - Oamenii mei! Oamenii mei au tradat! - Ce veste poate fi mai proasta decat asta? - A iesit si proba grafologica: scrisul este al Elenei Udrea This post has been edited by membru_DC: 29 Mar 2010, 21:39 |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
mariusciprian78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 497 Joined: 2 August 08 ![]() |
membru dc scuze era vb de pla noastra
![]() |
--------------------
ARO
ARO
1999 L25
- B224ARO
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Buna seara!
Ma scuzati, aici e concursu' de bancuri foarte vechi si foarte proaste? Da? Saru'mina, am si eu un banc... Suna la usa. Tipu' deschide usa. Pe pres, o moarte mica, asa de douazeci de centimetri inaltime, cu coasa, oase, parpalac negru... - Vai doamne, vaaaai!!! - Stai lejer, am venit dupa hamster! |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
fost membru |
![]()
|
![]() membru analfabet Group: Members Posts: 239 Joined: 1 September 09 From: clasa I-a ![]() |
Ha ha....Marty locul I , poftim si cupa
![]() Se poate inchide ![]() |
--------------------
dacia
dacia
logan
- CT 09 FMB
|
|
bogdanelkva |
![]()
|
![]() /\____/\____/\____/\ Group: Members Posts: 1.147 Joined: 4 November 09 From: reghin ![]() |
estia nu ie zdraveni la cap...auzi,parpalac negru!
![]() ![]() ![]() ![]() 29 Mar 2010, 22:58: -Dom' doctor,cred ca am probleme cu ochii. -De ce credeti asta? -Pai de cand m-am casatorit,nu mai vad nici un ban prin casa... This post has been edited by bogdanelkva: 29 Mar 2010, 21:58 |
--------------------
ford
focus facelift tot cu benzina
2009
- MS**--- In goana dupa posturi.
|
|
bigidimi |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 8 August 08 From: Timisoara ![]() |
De paste ,Bula, ii aduce doamnei profesoare un cosulet cu doi iepurasi.
Profesoara,fericita,zice :Bula ,sunt minunati !!! Cum i-ai prins ? Bula ,rapunde,: cenzurat...use !!! |
--------------------
d dc 1307 1.9 d
the same
dumnezeu le stie
- tm xxx sxi
|
|
bz_26_zzz |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 646 Joined: 15 March 07 From: Buzau / Bucuresti ![]() |
Un pescar dadea la undita într-un loc unde pescuitul era interzis. Un paznic se apropie de el si-i zice:
– Trebuie sa platiti amenda, aici pescuitul e interzis! – Eu nu pescuiesc, îi fac doar baie râmei asteia! zice pescarul ridicând batul din apa. – Deh… amenda tot trebuie sa platesti, ca râma ta nu are slip si asta nu e plaja de nudisti. This post has been edited by bz_26_zzz: 30 Mar 2010, 00:02 |
--------------------
Audi
Q7
2014
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
Consiliul local al orasului observa ca cel mai tare avocat din oras nu facuse niciodata o donatie in scop de caritate. Pentru a-l convinge sa o faca, primarul il chema la el in birou:
- Domnule avocat, am observat ca veniturile dumneavoastra anuale se ridica la peste 1.000.000 de dolari. Cu toate acestea, niciodata nu ati facut vreo donatie comunitatii... - Daca tot ati cautat informatii despre mine, nu ati observat ca mama mea este bolnava, iar medicamentele de care are nevoie depasesc de cateva ori veniturile ei? - Nu... raspunse primarul jenat. - In al doilea rand, fratele meu, veteran de razboi, este condamnat intr-un scaun cu rotile si este orb. Primarul incepu sa-si ceara scuze, dar fu intrerupt: - In plus, sora mea a murit intr-un accident lasand orfani trei copii. Umilit, primarul: - Nu stiam, ma iertati... Insa avocatul continua: - Nu vad de ce v-as da dumneavoastra bani, daca nu le dau nici lor... ![]() 30 Mar 2010, 02:52: Anuntul lui Becali " Dragi stelisti, am o veste buna si una extraordinara. Vestea buna este ca Dumnezeu crede ca eu GIGI sunt important. Vestea extraordinara este caci in 7 zile vom inregistra ultima noastra umilinta intr-un DERBY" ![]() This post has been edited by C@talin: 30 Mar 2010, 01:52 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
lautrec |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 24 February 05 From: Cluj Napoca ![]() |
O zi din viata unui "loganist" (Grin)
Ah, ce dimineata frumoasa! Soarele straluceste, pista e calda, numai buna sa ies cu bolidul la plimbare. Ragai delicat, bag o ciunga in gura, fac un pipi mic, timp in care dau si o basina, pentru ca stie oricine, pipi fara basina e ca nunta fara lautari. Cobor in fata blocului. Dumnezeule, ce straluceste! Visiniul asta ii confera o forta interioara greu de imaginat. Ah, stai, crima! Are un fir de praf pe oglinda! Oare o fi atins-o nenorocitul ala cu rahatul ala de X7 de alaturi? Aia e masina? Bleah. In fine, sa ii ridicam stergatoarele, drept avertisment, ca sa stie cum sa se comporte de-acum incolo. Plus de asta, eu stau in cartier de 30 de ani, vine puta bleaga asta sa parcheze LANGA MINE?? Plec in forta de pe loc, sa stie lumea ca Elvis has left the building. De asta cauciucurile sunt de cauciuc, sa poti sa le schimbi. Dau drumul la muzica, am ultimul album Copilul de Aur. Dau la maxim si deschid usor geamul, sa auda si fraierii cum traieste baietii adevarati. Ajung la intersectia de la bulevard. Intru cu tupeu. Baaaa nesimtitule, de ce nu dai prioritate? Ajung la semafor. Sa mor io daca inteleg de ce stau astia. Ce daca e rosua, quaie, daca nu e nimeni, treci, nu incurci pe ceilalti. Claxonam putin, de control. Ce claxon misto are bolidul. Uh, o placere sa il asculti. Hai ca mai sunt 10 secunde si se face verde. Ia sa mai dau un claxon, sa il pregatesc pe fraierul din fata, sa stie ca trebuie sa plece la fix. Pai ce pana mea, daca nu demarezi cu scrasnet de roti, de ce ti-ai mai luat masina?? La munca iar aglomeratie in fata. Bulangii astia mi-au ocupat locul de parcare, las ca le las eu o urma de cheie, sa stie cu cine au de-aface. Adica de ce sa nu am voie sa parchez pe colt, pe trecerea de pietoni?? Pai tu stii cat am dat eu pe masina asta? Aici ramane, sa moara ce-am mai scump de nu va sparg. Trebuie sa plec la Constanta. Ah, o sa intru pe autostrada. Vis… vantul vajaind in tetiere, Adrian cantand in boxe, bolidul fasaindu-si rotile pe asfaltul incins. Uite pe bulache asta, cum merge pe banda a 2 a si are doar 130. Flasuri, clar, sa-si mute troaca de A8, trece un Logan baaa!! Ia uite, acelereaza! Stai ba, ca te fac, pai noi aici ce avem, masina sau caruta?! 130, 140, 150 cenzurat fraiere, te-am ars! I-am dat blana! Hm, ia uite, asta mai avea o viteza! Las’ ca o clacam si noi, ca bestia mea visinie poate si mai mult. Ma, dar ce tremura asa? Cam bataie volanul! Dar nu ma las! Comunicatul Politiei Rutiere: La iesirea de pe autostrada Bucuresti-Constanta, in dreptul localitatii Cernavoda, conducatorul unui Logan visiniu a pierdut controlul volanului si s-a infipt intr-un copac. Datorita faptului ca airbagul nu a functionat, inca suntem in cautarea capului soferului. Producatorul de la Mioveni sustine ca probabil airbagul nu s-a deschis pentru ca nu a fost lovitura suficient de puternica. |
--------------------
Dacia/Seat/Suzuki
Logan/Toledo/GS500E
2007/2008/1993
- Lautrec
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Intr-un bar, la o tejghea, un roman bea tuica si un japonez bea sake.
Dupa ce termina de baut, japonezul se ridica si il ia de guler pe roman trantindu-l de podea: - Asculta, tipule ! Asta e de la noi din Japonia. Se numeste judo! A doua zi, in acelasi bar, la aceeasi tejghea, romanul bea tuica si japonezul bea sake. Cand au terminat de baut, japonezul se ridica si ii trage un picior in gura romanului: - Asta e tot de la noi din Japonia. Se numeste karate. In ziua urmatoare, in bar... la tejghea... romanul cu tuica lui si japonezul cu nasul in sake. Cand japonezul da sa se ridice, romanul se intoarce si-i fliute o ranga-n dinti. - Ce-a fost asta ? - intreaba japonezul. - Cum, nu stii ? Asta e de la noi din Romania, se numeste cheie de roti de Logan! |
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
lautrec |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 24 February 05 From: Cluj Napoca ![]() |
Suna telefonul
- Doamna Ward, sunt doctorul Jones de la laboratorul de teste. Cand doctorul a trimis biopsia sotului dvs ieri la laborator, o biopsie a unui alt domn Ward a ajuns concomitent, iar acum nu stim sigur care este cea a sotului dvs. Sincer rezultatul poate fi rau sau groaznic. - Ce vreti sa spuneti? A intrebat doamna Ward agitata. - Pai unul din rezultate indica Alzheimer iar celalalt Sida. Nu putem spune care este al sotului dvs. - Groaznic! Nu puteti repeta testul?! a intrebat doamna Ward. - Putem, dar clinica plateste cheltuielile pentru aceste teste scumpe o singura data. - Pai si ce ar trebui sa fac? - Personalul de la clinica va recomanda sa va lasati sotul undeva in mijlocul orasului. Daca gaseste drumul inapoi spre casa nu va culcati cu el! |
--------------------
Dacia/Seat/Suzuki
Logan/Toledo/GS500E
2007/2008/1993
- Lautrec
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
PAULICA suparat pe firma... Daca ar fi stiut ce-l asteapta, Seful l-ar fi ascultat pe Paulica si i-ar fi acordat acea marire de salariu. Nici nu cerea mult omul, 1 milion de lei vechi si prapaditi, macar sa-si scoata banii dati pe transportul in comun si, poate, si ceva din factura de mobil necompensata. Paulica avea prea mult bun simt sa-i spuna Sefului sa faca bine si sa-i sune personal pe acei furnizori din cateva simple motive: 1) Nu-i cad coaiele; 2) Cuvantul lui are mai multa greutate; 3) Paulica era prea gras si cu craci prea strambi ca sa fie secretara, fie si a Sefului, aflat la varsta temerilor si indoielilor, drept pt care ar fi regulat si-o pisica, numai sa-si reconfirme indoielnica virilitate; 4) Seful avea minute nelimitate, Paulica vorbea pe banii lui (putini). L-am auzit de multe ori pe Paulica spunand cu naduf ca lucram intr-o firma de cenzurat. Si ca merita sa ne pisam pe ea si sa ne caram in lumea larga. Dar n-aveam cum sa-mi inchipui nici in cele mai negre vise ca refularile pasnicului Paulica aveau sa se adevereasca mai ceva ca abstractiunile lui Nostradamus. Si se facu o zi de noiembrie oribil, cu o ploaie diluviana, numa' buna sa stai acasa, cu plapuma-n cap, necum sa vii la scarbici. Un fum alb gros, o duhoare patrunzatoare patrunsese in tot sediul, in toate ungherele, in toti porii. Nu atat frica de incendiu ne-a precipitat pe toti afara, in ploaie, ci mirosul acela lugubru, care parea ca ne exfoliaza esofagul si plamanii. "Ce Dumnezeu o fi? A luat foc serverul? O fi vreun scurtcircuit?" "De unde, miroase a sobolan mort, cred ca s-o fi prins unul in fire si asta i-a fost!", ne dadeam noi cu parerea. Evident ca nimeni n-a avut curajul sa orbecaie prin fumul gros inauntru nici macar pt a-si salva hainele. Ne-am numarat intre noi. Lipsea Paulica. "Te pomenesti ca a ramas inauntru, bai, sariti si scoateti-l, ca asta se asfixiaza acolo si, aitist nebun ce este, daca nu ii da nimeni un mail ca arde sediul, singur nu-si da seama". "Nu va duceti, ca muriti degeaba, Paulica a iesit val-vartej acum 10 minute", ne-a spus o colega. Si dus a fost. Nu si consecintele plecarii sale intempestive. Ce am aflat ulterior a fost o palma pe obrazul tuturor domnisoarelor de la resurse umane care ne invata ca la interviu se merge cu capul in pamant si nu se intreaba de salariu. Asa facuse si Paulica si a ajuns ca noi toti, doar ca pragul lui de toleranta era altundeva situat. Ardelean molcom, Paulica se enerva greu, dar cand ajungea la concluzia ca-i bai, apai bai era! Dupa a douazecea intrevedere cu Seful, in care i se pusese aceeasi placa (compania e-n dezvoltare, are cheltuieli mari - normal, Seful isi luase 4x4 si pasase vechea masina socrilor - ca el, Paulica, este platit oricum regeste pt munca "de rahat" pe care o face, ca ar trebui sa fie recunoscator ca i s-a dat sansa de a munci la patron strain si ca este un vierme profitor), Paulica a ajuns la concluzia ca-i bai. Restul e istorie. Cand firma e de cenzurat, iar tu faci - zice Seful - munca de rahat, nu poti decat sa accepti ca duci o viata de rahat. Dar macar cald sa fie, sa nu faci amigdalita. Drept pt care Paulica si-a facut nevoile pe platoul din cuptorul cu microunde. Un rahat mare, incolacit, ca un kurtoskolacs, de abia a incaput. Dupa care ardeleanul scos din minti, pe care nimeni nu-l auzise un an ridicand tonul, a rotit temporizatorul pt 10 minute. Si dus a fost. Domnisoarele de la resurse umane ar trebui sa invete ca un rahat copt lent si uniform, la peste 300 de grade Celsius, timp de 10 minute, pute nu ingrozitor, ci este insasi definitia ororii. Pute insidios, pt ca nu te paleste dintr-o data, ci lent, prin toate lufturile de sub usi si intra pana si-n tencuiala. Ceea ce s-a si intamplat. - n-am mai putut purta niciodata haina uitata in cuierul de pe holul de langa biroul sefului, unde era amplasat nefericitul cuptor cu microunde. Nici colegii mei - sediul a trebuit sa fie abandonat definitiv. Dupa 2 saptamani de stat cu usile si ferestrele vraiste, mirosea ca la crematoriu. Nici zugravitul nu a rezolvat mare lucru, desi a costat mult mai mult decat milionul in plus la leafa bietului Paulica - a trebuit schimbat tot mobilierul. Prinsese miros de privata comunala, cu imbunatatiri de mahon nobil - cuptorul respectiv n-a mai fost bun nici pt tiganii care treceau prin zona sa ridice deseurile. "Da' ce-ati facut, manca-v-as, v-ati uscat cainele in cuptor si l-ati uitat acolo?!", ne-au intrebat ei si au renuntat sa-l mai ia - Luminita a facut hepatita. De greata. Acum sufera si de constipatie cronica si colon iritabil, pt ca orice drum la toaleta pt cuvenita usurare ii da frisoane - Seful a pierdut un contract banos de publicitate cu o mare agentie. Clientii au intrat la banuieli vazand ca El Lider Maximo se tot codeste sa-i invite in sediu si se intalneste cu ei prin restaurante si hoteluri. Probleme de bonitate, daca nici sediu nu-si permit - si-or fi zis ei si dusi au fost. Pt ca zgarciobul nici macar n-a vrut sa inchirieze temporar un alt sediu. - chiar daca lucrez acum altundeva, eu nu mai vin cu mancare de acasa si cu atat mai putin nu concep sa o mai incalzesc la microunde. Si asta ma costa al naibii. Unde mai pui ca am fobie la electrocasnice Ziceti si voi, acum. Nu era mai ieftin sa-i fi dat amaratului blestematul acela de milion in plus? |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
C@talin |
![]()
|
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Super tare!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
DMG |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 28 December 09 From: Ploiesti ![]() |
Se duc gunoierii intr-un cartier select. Suna unul dintre ei la o usa ii raspunde o blonda superba.
− Am venit sa luam gunoiul. Blonda il pofteste in casa, il serveste cu o cafea, apoi fac sex oral. Iese gunoierul extaziat, le povesteste colegilor ce s-a intamplat, se duce si al doilea gunoier. Se intampla la fel. In sfar...sit, vine randul soferului. − Eu sunt soferul masinii de gunoi. Blonda ii da 5 lei si-i inchide usa-n nas. Soferul suna si o intreaba de ce se poarta asa cu el, la care blonda raspunde: − Azi dimineata, cand a plecat sotul meu la serviciu, mi-a spus: − Vezi ca vin azi gunoierii, soferului ii dai 5 lei si la ceilalti... m**e. |
--------------------
Opel
Vectra B
1998 motor X16XEL
- PH XX DMG
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Sotia s-a asezat langa mine, in timp ce butonam canalele de televiziune...
M-a intrebat: " Ce vezi la televizor?" I-am raspuns: "Praful". Si atunci, a inceput cearta.... |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
- Domnule primar, de cateva saptamani a aparut un om la noi in sat si toate femeile pe care le prinde le f*te.
- Si... nu ati luat masuri? - Ba da, dar oricum am masura, tot a lui e mai mare! |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
tribunul |
![]()
|
Intr-o seara, dorind sa petrecem in oras, sotia mi-a cerut s-o duc intr-un loc scump .
Si atunci, am dus-o la o benzinarie. Apoi, a inceput cearta.... |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.597 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
ssssssssss, sa nu va auda iar vijelie cu pretul combustibului
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
YO4RLP |
![]()
|
![]() membru radioactiv Group: Members Posts: 331 Joined: 20 December 05 From: Galați ![]() |
Primita pe email...
Scrisoarea unui proaspat recrut austriac catre parintii sai: Draga mama si tata, Ma simt foarte bine aici! Sper ca si voua acasa, lui Karl, Peter, Hans, Annemarie, Karin si Andreas. Spune-le lui Karl si Peter ca in armata este minunat si sa se inroleze si ei neaparat, inainte sa se ocupe toate locurile. La inceput mi-a fost mai greu, fiindca trebuia sa stau in pat pana la ora 6, dar m-am obisnuit. Mai spune-le lui Karl si Peter ca nu trebuie sa-si faca decat lor patul si inca cateva fleacuri inainte de micul dejun. Nu tu munca in grajd, hranit de animale, taiat lemne, facut focul… Micul dejun este mai ciudat: sunt tot felul de sucuri, chifle, dulceata, müsli, dar nici un cartof, carne, sunca, carnati si varza asa cum mancam noi acasa. Dar poti sa le mananci portia unor oraseni care beau doar cafea. Nu ma mira ca orasenii nu pot merge asa repede si departe. Dupa un mars de cateva ore, au basici la picioare si se intorc in unitate cu camionul. Si nu au mers decat cum ar fi la noi de acasa la posta. Peisajul este frumos, dar din pacate foarte plat. Acum or sa rada Karl si Peter: am primit laude pentru tragere la tinta! Nici nu stiu de ce. Cercul negru din centru este mult mai mare decat un cap de soarece si nici macar nu se misca. Si nici nu trage inapoi ca fratii Huber de peste deal… Unde mai pui ca trebuie sa te intinzi comod pe o saltea si sa astepti pana trag si ceilalti (o vesnicie…) Cel mai mult imi plac antrenamentele de lupta corp la corp. Dar trebuie mare atentie la oraseni ca se rup repede. Doar cu Sepp am probleme, l-am pus jos doar o singura data. Cred ca din cauza ca eu am 1,80m si 80 kg iar el 2 m si 130 kg. Oricum este mult mai usor ca acasa cand scapa taurul nostru la vaci si trebuie sa-l bag inapoi in grajd. Deci nu uitati sa le spuneti lui Karl si Peter sa se grabeasca, ca nu prea mai sunt locuri. Va imbratisez cu drag, Fiica voastra Maria |
--------------------
Dacia
SuperNova
Confort 2002
- GL-06-EAF Cine vrea, găsește posibilitați; cine nu vrea, găsește scuze.
|
|
Marty |
![]()
|
2 amici insurati.
Primul il intreaba pe al 2`lea: − Bai , tu de cand te-ai insurat cati straini ai gasit in sifonier? Celalalt: − Nici unul , toti erau romani. |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Topicul este dedicat bancurilor. NU MAI ATASATI FILME sau LINK-uri.
Cei in cauza vor fi avertizati si posturile sterse. |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st May 2025 - 20:37 |