1 banc
![]() ![]() ![]() |
1 banc
Andy_ACS |
![]()
|
||
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
|
||
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|||
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.467 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
- imi pare rau, nu va pot ajuta, eu sunt doctor in drept
*-** mama ei de treaba... |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Ala cu constanta e mai tare ca ala cu zmeu' si fat frumos, cu "hai sa ne derivam, io-s e la x"
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Pe asta cu 'e la x' ni l-a spus profu de mate in liceu
![]() P.S. cu probleme de mate nu mai vine nimeni? ![]() Edit - tot ceva de geul - cica a visat urat calculatorul: 110101000101010112 Bafta! This post has been edited by Andy_ACS: 28 May 2010, 12:45 |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.394 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Doi economisti mergand spre casa vad un rahat pe trotuar.
- Daca il mananci iti dau un milion, zice primul. Acesta il mananca, dar mergad mai vede unul si-i zice celuilalt: - Daca il mananci si tu iti dau un milion. Primul economist mananca si el. Pe drum au mancat fiecare cate zece rahati si la despartire unul zice: - Am mancat atata rahat si suntem fiecare la banii lui. Ce folos? Celalalt raspunde: - Da, dar am avut rulaj de douazeci de milioane! |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
cg_ivan |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 63 Joined: 24 March 05 ![]() |
Veche dar draguta
- Dragostea este o boala, spuse studentul. Te baga la pat! - Dragostea nu are cum sa fie o boala, raspunse medicul, atata vreme cat nimeni nu vrea sa se vindece de ea. Dragostea este o... arta! - Dragostea nu poate fi considerata arta, raspunse artistul, cata vreme oricine o poate practica. Dragostea este o .... stiinta! - Cum sa fie dragostea o stiinta, raspunse profesorul universitar, cata vreme studentul poate iar eu nu? |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4
- B-00-XXX Repar pompe de benzina de Trabant la preturi fara concurenta.
Bonus: reglarea litrometrului. |
|
lautrec |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 24 February 05 From: Cluj Napoca ![]() |
În deșertul din Sahara
De nisip și soare plin Umblă - abia târându-și pașii, Ars de sete, un beduin. Umblă, umblă, fără preget Cum Allah poruncă-i dete Arșița-l doboară, îl arde Dar mai mult moare de sete. Cade în genunchi, se roagă - Doamne, setea să mi-o sting Dă-mi un bulgăre de gheață Ca să-l ling, Doamne, să-l ling. Sau de nu poți da un bulgăr Doamne, a toate îndurător Un pistol să-mi dai părinte Ca să trag să mă omor! Nici nu-și terminase ruga Și-i apare din senin O fecioară ca din basme Albă, albă ca un crin. Trup superb, contur de spumă Blondă și cu pieptul gol Cu un sloi de gheață în mână Și-n cealaltă c-un pistol. Stă Iosuf și o contemplă Mistuit de dor nespus Și apoi în genunchi se roagă Lui Allah din ceruri, sus. - Ce să fac? Allah ajută Unui beduin pribeag Și învață-mă preasfinte Să ling doamne sau să trag? |
--------------------
Dacia/Seat/Suzuki
Logan/Toledo/GS500E
2007/2008/1993
- Lautrec
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
![]() |
--------------------
**
|
|
pitbulu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 20 July 09 From: Bucuresti ![]() |
Ai doua iubite? Olanda: Ai doua iubite.Te poti insura cu amandoua. Ele se pot casatori intre ele. Moldova: Ai doua iubite. Di la tini si audi galseava aia in fiecari noapti ma omule? Rusia: Ai doua iubite. Stalinskaya si Moskovskaya. Pakistan: Ai doua iubite. Cea mai varstnica are 6 ani.. India: Ai doua iubite. Budha nu stie nimic.. Turcia: Ai doua iubite. Una iti face mancare, una iti spala rufele, una iti calca hainele si una le supravegheaza pe celelalte. Chiar vroiai sa te credem ca ai numai doua iubite? China: Ai doua iubite. Din cateva miliarde de motive. Bulgaria: Ai doua iubite. Pe una o cheama Sofia. Cealalta te intreaba “unde ai fost?” “la Sofia” Esti in deplina siguranta. Franta: Ai doua iubite. Esti ruda cu Henric al VIII-lea? Germania: Ai doua iubite. Ambele blonde. Mexic: Ai doua iubite. Vin hotii si fura jumatate. Iti mai da vecinul una. Imprumuti trei din barul de vis-a-vis. Vecinul isi ia partea inapoi. Cate ti-au mai ramas? Anglia: Ai doua iubite. Absolut superbe. Iar ai baut prea mult.. SUA: Ai doua iubite. Una pe Facebook si una pe Myspace. Nu le-ai vazut niciodata. Brazilia: Ai doua iubite. Rosaria Fiorella Andrea Luiza Esmeralda Carla Vitoria Alessandra del Campo si inca una. Irak: Ai doua iubite. Dod de bligdizejdi. . Dubai: Ai doua iubite. Placate cu aur. Cuba: Ai doua iubite. Nu esti deloc Fidel.. Suedia: Ai doua iubite. In IKEA chiar gasesti orice… Spania: Ai doua iubite. Mai tarziu descoperi ca ele sunt de fapt surori. Putin mai tarziu afli ca tu esti chiar fratele lor mort la nastere. Mai ai un frate geaman desmostenit de catre soacra portarului, care portar nu-si mai aduce aminte nimic din copilarie. Viata ta e o telenovela. Peru: Ai doua iubite. Vezi Spania.. Bhutan: Ai doua iubite. Tu esti calugar. Ceva nu se leaga.. Italia: Ai doua iubite. Stau in aceeasi cizma… Grecia: Ai doua iubite. Vecinul se cam da la una din ele. Dimineata te trezesti cu un cal mare de lemn in fata casei. Mai bine fugi. |
--------------------
bmw
X6
2009
- B 84 ... Sa traiesti cand viata iti scoate in cale durerea si mahnirea!!
|
|
Micutzu_BH |
![]()
|
![]() Driving around Group: Members Posts: 283 Joined: 11 September 06 From: D'aci ia ![]() |
Concluzii
- Daca dimineata cand te trezesti, constati ca nu esti inginer, esti norocos. - Daca te trezesti, nu esti inginer si o blonda spectaculara doarme linga tine in pat, esti ingrozitor de norocos. - Daca te trezesti, esti inginer si o blonda superba doarme in pat linga tine… nu te stresa, inca visezi. |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition - 2005 Este mai bine sa dezbati o intrebare fara sa o rezolvi, decat sa o rezolvi fara a o dezbate!
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
QUOTE ... - Daca te trezesti, nu esti inginer si o blonda spectaculara doarme linga tine in pat, esti ingrozitor de norocos. ... Ma iertati, eu sunt moldovean: ce-i aia "spectacular"? Cumva "spectaculos"? S-a terminat limba romana? |
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
SPECTACULÁR, -Ă adj. Propriu a constitui un spectacol. ♦ Care face senzație, prodigios; spectaculos. ♦ Referitor la spectacol; teatral. [Cf. fr. spectaculaire].
Adica blonda face spectacol ![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
Mda. Merci, m-am lamurit. Poate ar trebui sa mai fac cite-o vizita si-n afara Moldovei. Dar tot ciudat imi suna.
|
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
Cioby92 |
![]()
|
![]() Membru fara semnalmente Group: Members Posts: 402 Joined: 22 December 09 From: Brasov ![]() |
Micul Thomas, cel mai bun elev din clasa o intreaba pe invatatoare daca poate sa-i vorbeasca dupa ore. Ea accepta.
-Ce vrei sa-mi zici Thomas ? -Cred ca sunt prea inteligent ca sa raman in clasa asta,ma plictisesc! As vrea sa trec direct la Liceu. Directorul scolii este informat si il intreaba pe Thomas daca vrea sa treaca niste teste. Thomas accepta fara sa ezite si testarea incepe. -Sa vedem Thomas :3x4? -12 -- si 6x6? -36,domnule director. - Capitala Japoniei ? -Tokio! Testul continua inca o jumatate de ora, Thomas nu face nici o greseala! La sfarsitul testului, domnul director este multumit dar profesoara intreaba daca poate sa-i puna si ea cateva intrebari. Amandoi accepta.Profa incepe: - Thomas , vaca are 4 si eu am 2 ce este ? -Picioarele, doamna. -Corect, ce gasim in pantaloni tai si nu gasim in ai mei? Directorul se mira de intrebare... -Buzunare, doamna -Bine Thomas, unde au femeile parul cel mai cret? Directorul se pregateste sa intervina chiar cand Thomas raspunde: -In Africa , doamna! raspunde copilul fara sa ezite. - Ce este moale dar cu mainile unei femei devine tare? Directorul deschide ochii mari dar inainte sa vorbeasca, Thomas raspunde: -Oja pt unghii, doamna. -Ce au femeile si barbatii in mijlocul picioarelor? -Genunchi, doamna! -Bine si ce are o femeie maritata mai larg decat una celibatara? Directorului nu-i vine sa creada ce aude. -Patul, doamna! -Care parte a corpului meu este des cea mai umeda? -Limba dumneavoastra, doamna! -Ce cuvant care incepe cu litera C..... inseamna ceva care poate sa fie umed sau sec si pe care barbatii le place sa-l priveasca? -Cerul! spune Thomas Directorul sufla usurat, transpirat decide sa opreasca testul si spune: -Nu o sa te trimit la liceu o sa te trimit direct la Universitate ! Chiar si eu as fi picat acest test..... Morala: Cu inaintarea in varsta devenim perversi!?! |
--------------------
Dacia
1300/1976
cu elemente de 1310
- BV 01 EMP Dacia Logan 1.4 MPI Laureate GPL 2008 B 12 ZVK
I'll Make You an Offer You Can't Refuse |
|
just_dci |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 92 Joined: 11 October 06 ![]() |
Un om, pleaca de la serviciu in pauza de masa, si, grabit, da o fuga la banca sa plateasca o factura.
Ajunge la banca, intra si vede fericit ca nu mai e nimeni... Se apropie de ghiseu: - Buna ziua... am de platit o factura, va rog! La care casierita: - Va rog sa va intoarceti la coada, si sa va asteptati randul, ca toata lumea... Omul nostru, nedumerit, se uita in jur, iese din banca, apoi intra din nou, tot nimeni... asteapta putin, apoi merge la casierie: - Buna ziua... am de platit o factura, va rog. Casierita il invita iar sa astepte la coada pana-i vine randul... la care omul nostru se intinde peste ghiseu si-i arde o palma sanatoasa! Casierita, zbuciumata: - Cine-a dat? Omul nostru raspunde: - Nu stiu, nu vezi ce aglomeratie e aici? |
--------------------
Dacia
Logan DCI
2006
|
|
yoncv |
![]()
|
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 439 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
Un doctor se adreseaza unui betiv: -Daca mai bei iti scurtezi singur viata!
Betivanul se lumineaza la fata : -Doctore , sa stii ca ai mare dreptate! Eu intr-o zi n-am baut deloc si asa lunga mi s-a parut ziua…. This post has been edited by yoncv: 31 May 2010, 14:32 |
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|
nick |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 216 Joined: 9 April 03 From: Bucuresti ![]() |
Putin si Medvedev stau de vorba.
- Trebuie sa desfiintam fusurile astea orare, creeaza numai probleme, spune Putin. - De ce? - intreaba Medvedev - Sun la Beijing sa-i felicit de ziua nationala, si-mi spun ca e maine , sun la Varsovia sa exprim condoleante si-mi spun ca avionul inca n-a decolat... |
-------------------- Megane II 1.6 16V Confort Dynamique 2003
Chevrolet Lacetti 2.0 TDCi 2007 |
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Cam aberant, dar...
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.685 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
Un rocker ajunge noaptea acasa mort de beat si este intampinat de maicasa:
-Ce ai patit? -Vaaai mi`e rauuuu. -Vai saracu` baiat -Mi`e rau tare! -Si cu ce pot sa te ajut? -Pune si tu o manea sa borasc... |
--------------------
Ford
Focus
Titanium, 2.0 TDCI, 2013 You deserve what you tolerate!
|
|
membru_DC |
![]()
|
- Group: Members Posts: 1.149 Joined: 24 May 09 ![]() |
nick:
![]() ![]() |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Este un virus pe messenger, l-a luat un prieten... ete ce a iesit
![]() [12:57] prieten: prieten has buzzed you! [02:52] prieten: u there? [12:58] eu: ai luat si tu virusu ala ![]() [12:58] prieten: hey how are you? [12:59] eu: no i am not ![]() [12:59] prieten: Just took an IQ quiz here.. pretty cool ![]() [12:59] eu: i do not want to, because you are a virus mada facka [12:59] prieten: got a 103 lol... thought I was smarter than that [12:59] eu: i do not believe you biach [13:00] prieten: you should see if you can do better than me... if u can ill do somethin for ya ![]() [13:00] eu: a blow job? ![]() [13:00] prieten: try beating me... Link catre site-ul unde este virusul bet you cant haha. [13:00] eu: haha i am not stupid mada facka [13:01] prieten: take it now while I take a shower! [13:01] eu: you're going to the shower to masturbate? [13:01] prieten: ill be back in a few after im all fresh lol [13:02] eu: fresh my ass ![]() [13:02] prieten: BRB .. take that test! [13:03] eu: no no no, i know you are a virus, biach nu mi-a mai raspuns, este la dus, revine... ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Cu bancul asta m-ai dat pe spate. Sigur e banc? nu de alta da l-ai pus la bancuri.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Eu zic ca l-a obosit psihic pe virus...
![]() |
--------------------
**
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Inca nu a venit inapoi de la dus, il astept pentru runda 2.
![]() Si bancuri de sezon... Nu-i așa că se înrăutățește criza creditelor? Păi, l-am împrumutat pe fratele meu cu zece lire în urmă cu două săptămâni și acum am aflat că sunt al patrulea în topul creditorilor englezi. Un om intră într-o bancă și spune: “Aș vrea să încep o mică afacere. Cum procedez?”. “Simplu”, spune directorul băncii. “Cumperi una mare și aștepți”. Ce spune un manager de investiții atunci când nu mai are fonduri de administrat? Doriți și cartofi prăjiți, domnule? Azi am încercat să fac o retragere dintr-un bancomat, însă am primit mesajul “fonduri insuficiente”. Nu știu dacă se referea la ei sau la mine. Care este diferența între o bancă de investiții și o pizza? O pizza încă mai poate hrăni o familie cu patru membri. Mark Twain în fața graficelor: “Octombrie este una dintre lunile deosebit de periculoase pentru speculații bursiere. Celelalte sunt iulie, ianuarie, septembrie, aprilie, noiembrie, mai, martie, iunie, decembrie, august și februarie.” |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
bancuri nesarate de economist...
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.467 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
ce virus e ala care se spala de doo ore?
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
YO4RLP |
![]()
|
![]() membru radioactiv Group: Members Posts: 331 Joined: 20 December 05 From: Galați ![]() |
- Alo!
- Da. - Vino pânã la noi! - De ce? - Nu mai merge imprimanta! - Ce nu face? - Nu mai are curent! - Cum?! - Da, nu mai are curent!! - Cum ati observat cã nu are curent? - Imi apare pe calculator… - Ce??!! - Imi apare pe calculator mesajul: “current printer is unavailable” |
--------------------
Dacia
SuperNova
Confort 2002
- GL-06-EAF Cine vrea, găsește posibilitați; cine nu vrea, găsește scuze.
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
Ti-ai pus Windows 7 piratat, ai?
![]() |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Topicul este dedicat bancurilor. NU MAI ATASATI FILME sau LINK-uri.
Cei in cauza vor fi avertizati si posturile sterse. |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th May 2025 - 13:48 |