1 banc
![]() ![]() ![]() |
1 banc
dacia_slk |
![]()
|
||
![]() If I'm not back in five minutes... wait longer! Group: Members Posts: 544 Joined: 13 November 09 From: Milky Way ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
SLK
55 AMG That's why I told you "touch nothing"... But you're a bunch of cowboys...
"Consilio et animis." |
|||
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Puteam sa jur ca am postat ceva pe aici
![]() |
--------------------
|
brvictors |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 124 Joined: 2 August 05 From: Brăila ![]() |
Si tu?
![]() |
--------------------
VW
PASSAT TRENDLINE 2003
1.9 TDI AVF
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.688 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
La o uzina romaneasca de automobile, doi ingineri stau la o tigara:
- Auzi, zice primul, ce ar trebui schimbat ca masinile noastre sa corespunda normelor internationale? - Normele internationale. ---- |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
- negru pe alb
masina
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Daca am sti si cine e NSX ala...
![]() |
--------------------
**
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
2011 Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
luck33ro |
![]()
|
Asta e banc american, acum e clar...
![]() |
--------------------
**
|
|
dacia_slk |
![]()
|
![]() If I'm not back in five minutes... wait longer! Group: Members Posts: 544 Joined: 13 November 09 From: Milky Way ![]() |
|
--------------------
Dacia
SLK
55 AMG That's why I told you "touch nothing"... But you're a bunch of cowboys...
"Consilio et animis." |
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Trebuie sa vina Shaggy si Scooby Doo sa rezolve misterul
![]() |
--------------------
|
luck33ro |
![]()
|
|
--------------------
**
|
|
garlic_dog |
![]()
|
![]() Membru eutectic Group: Members Posts: 243 Joined: 10 December 04 From: Clipperton Island ![]() |
Adam se plictisea în Rai, asa ca Dumnezeu i-a spus:
- Adame, a venit vremea sa-ti alegi o sotie. A doua zi, vine Adam: - Doamne, mi-am ales-o pe Eva. Acestea au fost primele alegeri libere... Un tip intra in bar si cere whisky cu cola. Barmanul ii aduce un mar. Asta se uita lung la mar.. Tipul: - Dom'le, eu ti-am cerut whisky cu cola! Barmanul: - Gusta din mar! Tipul: - Extraordinar, are gust de cola! Barmanul: - Intoarce-l! Tipul: - Extraordinar, are gust de whisky! Stii ceva, adu-mi si mie Fanta cu Galbena de Odobesti! Continua, apoi, sa ceara tot felul de combinatii. Barmanul ii aduce, mereu, un mar cu gusturile respective si cu mesajul: "Intoarce-l!". Dupa 2 ore de "baut"... Tipul: - Bai, eu as avea chef de o femeie! Barmanul pleaca putin, vine si ii intinde un mar. Tipul, gustand: - Ce gust de kkt! Barmanul: - Intoarce-l! |
--------------------
Tesla
electrică
- B05NWV
2015 Femeile vin de pe Venus, bărbații de la băut.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Și bancul cu mărul trebuie întors ca să nu fie de kkt?
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
. Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.688 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Ultimele alegeri libere...
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
- negru pe alb
masina
|
|
luck33ro |
![]()
|
Duminica orbului...?
![]() |
--------------------
**
|
|
apunake |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 1 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Un marinar sta in portul Marsiliei si bea de nu se mai tine pe picioare. Un trecator intra in vorba:
- Stiti ca anual mor peste 10 000 de francezi din cauza bauturii? - Nu ma intereseaza! Eu sunt rus... |
-------------------- |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Message to post.
Attached thumbnail(s) 33607_166013666741986_100000000623880_551154_2405600_n.jpg ( Size: 62.85k ) Number of downloads: 912 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Se împacă sony cu liviu? Continuarea după publicitate!
|
--------------------
.
.
.
|
|
membru_DC |
![]()
|
- Group: Members Posts: 1.149 Joined: 24 May 09 ![]() |
care sony bre' ca victoras nu mai are activitate din 29 aug.....
banc: Un moldovean, vorbind despre planurile sale de viitor : "Bluji am, jeaca-mi cumpar, o leaca di carte stiu... acu ma duc la Bucuresti" This post has been edited by membru_DC: 6 Oct 2010, 20:50 |
--------------------
-
-
- -
-
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(Marty @ 6 Oct 2010, 20:44) Mai 2008 2008 ![]() ![]() 7 Oct 2010, 08:56: Starea produsului: nou! ![]() ![]() Yea, right! This post has been edited by kum: 7 Oct 2010, 08:56 Attached thumbnail(s) companie_intima.jpg ( Size: 218.43k ) Number of downloads: 843 |
--------------------
Laguna
2.0T
- GL-15-...
2006 Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(Marty @ 7 Oct 2010, 09:01) Nu mai e de actualitate. ![]() ![]() Data viitoare! ![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
- GL-15-...
2006 Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
N-ai înțeles mă: nu mai e nouă, nu că nu mai oferă servicii.
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
. Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
apunake |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 1 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Deci în ziua de azi ca să mergi la cvrve trebuie să fii și generos și educat se constată din anunțul domnișoarei.
|
-------------------- |
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
|
|
einstein1984 |
![]()
|
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
- negru pe alb
masina
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.507 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Cum se formeaza caracterul la romani?
1. Prima poezioara pe care o invatam este... "Catelus cu parul cret"...care ne invata: "Fura rata din cotet / Si se jura ca nu fura..." ...2. A doua poezie semnificativa pe care o invatam este... "Miorita"...care ne invata ca doi romani invidiosi se asociaza si-l omoara pe al treilea care era cel mai productiv in domeniul lor de activitate... 3. A treia poezie semnificativa pe care o invatam este... "Luceafarul"...care ne invata ca o tanara romanca de maritat il aduce pe geniul roman in pragul sacrificiului suprem dar il prefera pe un viclean baiat din flori si de pripas... |
--------------------
Dacia
1300
- 3-SB-2608
1981 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
Marty |
![]()
|
Eu sunt de parere ca prima poezie pe care o-nvatam ne formeaza caracteru' de emo. Aia cu "un pitic atit de mic/facea baie-ntr-un ibric".
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Topicul este dedicat bancurilor. NU MAI ATASATI FILME sau LINK-uri.
Cei in cauza vor fi avertizati si posturile sterse. |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th July 2025 - 00:17 |