1 banc
![]() ![]() ![]() |
1 banc
BZN |
![]()
|
||
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|||
garlic_dog |
![]()
|
![]() Membru eutectic Group: Members Posts: 243 Joined: 10 December 04 From: Clipperton Island ![]() |
Stiti de ce barbatii nu au incredere in femei?
- Cum sa ai incredere in cineva, care sangereaza , timp de 5 zile, si nu moare? ------------ - Ce face barza, dupa ce aduce copilul? - Se face mica si se intoarce in pantaloni! ----------- - Care e diferenta dintre un urs si un om? - Ursul are laba! Omul tre' s-o faca! Se trezeste Ion, intr-o dimineata buna, ca avea de crapat lemne. No, si se apuca Ion de crapat, cand il vede pe Gheorghe la poarta: - 'Neata, Gheo! - 'Neata, Ioane! - Ce faci, ma Gheo? Nu vii sa ma ajuti la lemne? - Nu pot ma Ioane, ca is beteag rau... - No, tulai Doamne, da' ce ai, ma Gheo? - Boala gre', ma Ioane! - Da' ce boala ai, ma? - Boala venerica... - Ioi, ma... da' cum ii boala asta, ma? - Pa' stii tu, ma Gheo,... ma doare in p**a de lemnele tale! This post has been edited by garlic_dog: 26 Dec 2010, 17:21 |
--------------------
Tesla
electrică
2015
- B05NWV Femeile vin de pe Venus, bărbații de la băut.
|
|
just_dci |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 92 Joined: 11 October 06 ![]() |
Tanara si apetisanta sotie, stătea dimineata în bucătărie, pregătind ca de obicei 4 ouă fierte moi, paine prajita cu unt si suc de portocale pentru micul dejun, îmbrăcată doar cu un "T-shirt" scurt pe ea, cu care si dormise. El intra in bucatarie, aproape adormit, aproape treaz, iar ea se apleca misterios spre el "Ar trebui sa faci dragoste cu mine în acest moment!" Uau! ochii i s-au luminat brusc, "sunt oare treaz sau inca visez? Sunt treaz! Atunci nu poate sa fie decat ziua mea norocoasa!!" A îmbrățișat-o... și apoi a fost ceva minunat, chiar acolo, pe masa din bucatarie. La final, ea i-a spus un tandru "Multumesc", și s-a întors iute spre aragaz, cu tricoul încă în jurul gâtului ei. Fericit, dar un pic derutat, el întreba: "Ce a fost asta?" Si i-a explicat: "Stii, cronometrul de oua... S-a stricat." |
--------------------
Dacia
Logan DCI
2006
|
|
valiman |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 12 October 05 ![]() |
O baba fugea de moarte ..
Se ascunde intr-o gradinitza sa nu o gaseasaca moartea Dupa o saptamana la masa baba cu copii O bate cineva pe umar: Moartea ...care o intreaba "Ce faci?" Pap, zice baba Hai papa repede ca plecam PA |
--------------------
Daewoo
Cielo
1996 GLE/AC
|
|
Marius97fer |
![]()
|
![]() Membru cu IQ :) Group: Members Posts: 208 Joined: 12 October 06 ![]() |
"Papa repede ca mergem in bu...
![]() |
--------------------
Opel / Rover
Astra / 25
2000 / 2001 hecibec nu sunt inteligent
|
|
XMihai |
![]()
|
![]() Carcotasu' de Serviciu Group: Members Posts: 1.785 Joined: 31 January 06 From: Dr Tr Severin ![]() |
Din realitate, dar o postez la bancuri!!!
Ce zice un diesel-ist la finalul unei liniutze pierdute,...: Eu nu urcai decat pana in 3000 rpm. |
--------------------
.
.
.
|
|
tedy |
![]()
|
![]() Membru Indoctrinat Loganist Group: Members Posts: 580 Joined: 7 July 05 From: Bucuresti ![]() |
daca si asta te face sa razi....
|
--------------------
VW
bettle
1.9 tdi
- xxx
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
This is so funny.... bancuri de tractoristi
![]() |
--------------------
**
|
|
sinaxis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 388 Joined: 30 March 04 ![]() |
Ieși afară criza ordinară!
Premiile Balului Academiei Cațavencu 2010 Categoria “Din puțul gîndirii”: 1. Sebastian Vlădescu (ministrul Finanțelor): „Există o viziune foarte clară a acestui guvern. Viziunea spune așa: România este în impas.“ 2. Iulian Fota (consilier prezidențial): „Puteți să vă faceți cruce, deși nu cred că-i chiar un lucru creștinesc.“ 3. Victor Ponta (președinte PSD ): „Vă rog să oprim acest război care nu se va opri.“ Cîștigător 4. Traian Băsescu (președintele României): „Nu am nimic cu pensionarii. Dimpotrivă.” Categoria “Gîndire cu premeditare” 1. Adriana Săftoiu (deputat PNL): “Domnul Băsescu a consolidat ceea ce, de fapt, nu s-a construit.” 2. Cristian Preda (europarlamentar): „Sînt conștient că blog-ul meu e mai important decît mine.“ 3. Dan Șova (senator PSD ): „Opoziția se caracterizează prin aceea că sînt mai puțini.“ Cîștigător 4. Miron Mitrea (senator PSD ): „Eu am cunoscut mulți hoți săraci care erau atît de proști, încît pierdeau și ce furau.“ Categoria “Meandrele concretului” 1. Sorin Oprescu (primar general al Capitalei): „Deci am chemat toți profesorii din țara profesorilor, de la construcții, am luat și analiza bitumului. Concluzia este una singură: apa care zace pe caldarîm, pentru că gurile de canal erau înfundate cu gheață, deci nu mai erau decelate, apa care vine dinăuntru pe străzile nerefăcute niciodată, de la țevi, penetrează asfaltul și superior și inferior.“ Cîștigător 2. Verestoy Attila (senator UDMR): “Sîntem cu toții adepții unei modernizări a României și a unei progres pe care o slujim”. Categoria “Lectura nu știe carte” 1. Dumitru Dragomir (președintele LPF): „Azi citești, mîine citești, poimîine citești… te apucă pandaliile!“ 2. Gigi Becali (europarlamentar): „Mie nu-mi place să citesc, că-mi lăcrimează ochii, mă-nțelegi, mă dor ochii.“ Cîștigător 3. Traian Băsescu (președintele României): „Cum ajungeam într-un port, cum mă duceam într-o bibliotecă.“ Categoria “Cu ce iubim femeile?” 1. Marian Vanghelie (primarul sectorului 5): „Calitatea unui soț ideal și a unui om care mă știți dumneavoastră cum sînt este ca, dacă faci, soția să nu simtă.“ 2. Răzvan Theodorescu (academician): “Femeia e bună conducătoare de creștinism.” 3. Ion Iliescu (președinte de onoare al PSD ): „Este iarăși pericolul să nu mai avem femei.“ Cîstigător 4. Gigi Becali (europarlamentar): “Eu i-am cerut să mă împreunez cu nevasta mea, nu să fac sex cu nevasta mea, că eu nu fac sex cu nevasta mea!” Categoria „Emil Bobu” 1. Norica Nicolai (vicepreședinte PNL): „Liberalii au și ei deficitul lor de lipsă de caracter.“ 2. Marius Marinescu (vicepreședinte PRM ): „Primul om care a ajuns pe Lună a fost un cîine.” 3. Emil Boc (prim-ministru): „Deocamdată, sîntem unde ne aflăm.“ Cîștigător 4. Marian Vaghelie (primarul sectorului 5): „Furăciunile sînt de asemenea natură încît au depășit orice limită.“ Monden Categoria “Epoca mondenă și contemporană” Nicolae Mitea (fotbalist blond): „Mașina care mi-am luat-o, m-am sfătuit cu mine însuți.“ (ProMotor, 24 aprilie) Andreea Tivadar (fotomodel): „Nu, nu fac niciodată topless, pentru că soarele nu e bun pentru mameleon.“ (Antena 1, 29 iulie) Emmy (cîntăreață pe bani): „Noi doi nu ne-am culcat. Nu știu cum e la pat. Jur! Eram dezbrăcați și stăteam unul peste altul, dar nu am făcut nimic altceva decît sex oral și atît. Sexul oral nu e chiar sex, e altceva.” (Cancan, 1 mai) Maria Dinulescu (actriță), despre Poponeț: „M-am bucurat să fiu alături de un suflet atît de frumos, care m-a inspirat să fiu mai bună. Îi mulțumesc pentru că mi-a oferit dragostea lui, atît de mult cît a putut el, și-mi pare rău că nu am reușit să fiu mai puternică pentru el.” (OK!, 23 aprilie 2010) Liviu Vârciu (fost manelist): „Eu de fapt am vrut să fiu rocker, mie rock-ul mi-a plăcut toată viața, dar na, s-a întîmplat să fiu manelist.“ (Pro TV, 21 mai) Cîștigătoare Rose-Marie (fostă dansatoare la Surprize, surprize): „Nu sînt însărcinată, sînt puțin balonată. Dar nu știu cu cine.“ (Antena 1, 27 iunie) Premii speciale 1. Crin Antonescu-I se acorda premiul “Greu de găsit” pentru că, dintre credințele politice, nu i-au plăcut nici politeismul, nici monoteismul, ci doar absenteismul. Motivația juriului: Din pat, direct, cum s-a trezit,/El la Senat se suie./Era pe cînd nu l-am zărit,/Azi îl vedem și nu e. 2. Victor Ponta Copil-pilotului Victor Ponta care conduce cea mai puternica mașina de vot din Opoziție i se acordă premiul Daciana Duster. Motivația juriului: pentru că a ratat curba de sacrificiu din raliul Iașilor și s-a dat de trei ori peste cap, ca să se transforme în cea mai de viitor Bunicuță a PSD . 3. Elenei Udrea-i se acorda premiul “Roberta Anastase”, pentru numărarea corectă a turiștilor de pe Litoral. 4. La categoria “Dictatorul anului în România“… premiul nu se acordă. 5. La categoria “Cel mai bun premier al anului”-nici aici premiul nu se acorda, deși a fost disputat de Emil Boc III, Emil Boc IV și Emil Boc V. 6. Premiul “Unicul Lider al Opoziției”, se acordă ex-aequo, în ordine alfabetică, lui Crin Antonescu și Victor Ponta. 7. La categoria “Capitalism cu față umana și puțină burtă” i se acordă lui Dinu Patriciu premiul “Kazahstan și Bran”, pentru colecția un miliard nouă sute de milioane care nu trebuie să lipsească din biblioteca niciunui mogul. 8. Lui Neagu Djuvara i se acorda premiul “Tinerețe fără bătrînețe” pentru că a dovedit că tinerii valoroși care pleacă din țară se mai și întorc. CATEGORIA: DIN PUB -UL GÎNDIRII Mircea Geoană (președintele Senatului): „Avem o problemă, fiindcă Irlanda se poate răspîndi.“ CATEGORIA: FUNCȚIA DEZBATE GRADUL Aurelian Șoric (șeful IPJ Neamț): „Interlop înseamnă, în primul rînd, să ai niște locotenenți care să-ți execute lucrările prin forță. Familia Mararu nu are locotenenți.“ CATEGORIA: NE DOARE-N FOND Mădălin Voicu (deputat PSD ): „Băi, Fondul ăsta să ne pupe-n fund!“ CATEGORIA: TOAMNA E CA TOAMNA Traian Băsescu (președintele României): „Scutul antirachetă NATO este un scut antirachetă NATO.“ CATEGORIA: FRAZE-FRAZE, DA’ BRÎNZA-I PE BANI Roberta Anastase (președintele Camerei Deputaților): „Nu e nici pumn în gură, nici vreo forțare de regulament, nici măcar modificarea unei virgule, ci adăugarea unei fraze, care e valabilă și în plen.“ CATEGORIA: COSTELUL DIN CARPAȚI Costel Cășuneanu („regele asfaltului“): „Și tot eu sînt cel care greșesc, presupun, cînd adesea, conducînd regulamentar, sînt depășit și lăsat în nori de praf de Logan.“ CATEGORIA: SOARE CU PREȘEDINȚI Ioan Oltean (vicepreședinte PDL ): „Este cazul ca soarele Partidului Democrat Liberal să răsară din nou de la București. (…) Să dea Dumnezeu să fim întotdeauna la guvernare.“ CATEGORIA: AFACERE ȘI ȚI SE VA DA Traian Igaș (ministrul Administrației și Internelor): „Imaginea Ministerului Afacerilor și Internelor a avut de suferit în ultima perioadă.“ CATEGORIA: REFORMAREA STATULUI DEGEABA Dan Fătuloiu (secretar de stat MAI): „Avem la nivelul structurilor ceea ce avem, adică o inactivitate.“ Un premiu de pioșenie Poliției Române fiindcă, în postul Crăciunului a renunțat la Tobă și Șoric. |
--------------------
tohan
stas
2012 full "as fi de parere ca ar trebui interzisi copiii din locurile publice (...). Un sugar stie doar sa manince, sa se cufureasca si sa urle" by Marty
|
|
lautrec |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 24 February 05 From: Cluj Napoca ![]() |
Ion statea pe prispa casei si fuma... trece Gheorghe pe strada si il striga: -Ioaneeee hai sa bem un rachiu la crisma... Ion raspunde:- Ba nu vin. - Hai mai Ioane sau tie frica de nevasta??? -Auzi ma Ghio' nici la lup nu-i e frica de caine dar nu-i place cum latra......
|
--------------------
Dacia/Seat/Suzuki
Logan/Toledo/GS500E
2007/2008/1993
- Lautrec
|
|
SSilent |
![]()
|
![]() Membru Vitezoman Group: Members Posts: 1.235 Joined: 23 July 07 From: ...I'm everywhere... nowhere ![]() |
|
--------------------
Dacia
1210
1986
- N/A dacie dezmembrata... in curs de RK ^_^
cu planuri de viitor (adica vise): -Yamaha Fazer 600 cm3 -Ford Escord 2000RS -Mercedes Benz W201 |
|
yhattori |
![]()
|
![]() * Group: Members Posts: 522 Joined: 18 August 09 ![]() |
|
--------------------
*
*
*
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
![]() ![]() A p*lii ? |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
yhattori |
![]()
|
inclusiv.
|
--------------------
*
*
*
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Apropo. Stii ca merge si fara "*"?
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
yhattori |
![]()
|
eu cind vad asteriscul ma gindesc la primul fund care l-am deflorat.
|
--------------------
*
*
*
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(yhattori @ 30 Dec 2010, 10:51) ala furat din bucatarie, cunoastem ![]() 242437985-2458749-700_700.jpg |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
yhattori |
![]()
|
ala a fost dupa, cind mi se astupasera fontanelele.
|
--------------------
*
*
*
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
kkt, nu pot sa cred ca ai venit pe lume pe-acolo..
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
yhattori |
![]()
|
cu ochii larg deschisi!
|
--------------------
*
*
*
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
|
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
yhattori |
![]()
|
|
--------------------
*
*
*
|
|
bogdan_t |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 94 Joined: 19 March 05 From: Radauti, Suceava ![]() |
si eu care intrasem sa citesc ultimele bancuri!!!
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2011, Prestige 1.6 16v
- SV-37-TOM
|
|
yhattori |
![]()
|
uite unul vechi, de politehnisti:
ce-i mai mica si mai mica decit putza de furnica? epsilon! |
--------------------
*
*
*
|
|
Wolfman |
![]()
|
![]() The Fastest Group: Members Posts: 483 Joined: 9 July 04 From: Murciélagos ![]() |
Un bărbat bate la ușa unui hotel. Apare altul cu un geamantan în mână:
– Se doarme bine în hotelul ăsta? – Și încă cum! De o jumătate de oră bat și nu vine nimeni să deschidă. |
--------------------
Opel
MOKKA X
1.4 T 2019 "Cu stinga nici cruce nu poti sa-ti faci, daramite sa conduci o tara!" Petre Tutea
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.178 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
|
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Cum sa pui la cutia postala, in ziua de revelion, brosuri cu reclama la firma de pompe funebre?!
![]() Numai in Romanika vezi asa ceva! |
--------------------
**
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
Romeo si Julietta, in 'actiunea' din noaptea nuntii...
- Oooh, Romeo!... Romeo, pune-mi-o te rog in palma!... - Dar, prea-iubita Julietta, degetele tale nu pot fi atinse decat de cel mai fin inel de aur, cu cel mai slefuit margaritar!... - Oooh, Romeo!... Romeo, pune-mi-o, te rog, intre sani!... - Dar, prea-iubita Julietta, sanii tai nu pot fi dezmierdati decat de razele suave ale lunii!... - Oooh, Romeo!... Romeo, pune-mi-o, te rog, sus!... - Dar, prea-iubita Julietta, buzele tale nu pot fi sarutate decat de roua fragutelor culese intr-o dimineata de iulie!... - Oooh, Romeo!... Romeo, pune-mi-o atunci oriunde, numai scoate-mi-o odata din fund!... |
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
rodi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 648 Joined: 2 November 10 ![]() |
Daca un olog este un om fara un picior, biologul este un om fara doua picioare, tehnologul este un om fara...
(bancul este cam sec; dar nu includeti speologul, el, este obisnuit sa ..umble" prin labirint , ad astra, per aspera ...) |
--------------------
---
---
---
- --- E PUR SI MUOVE (it. - cit.)
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Topicul este dedicat bancurilor. NU MAI ATASATI FILME sau LINK-uri.
Cei in cauza vor fi avertizati si posturile sterse. |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th May 2025 - 02:31 |