1 banc
![]() ![]() ![]() |
1 banc
SSilent |
![]()
|
![]() Membru Vitezoman Group: Members Posts: 1.235 Joined: 23 July 07 From: ...I'm everywhere... nowhere ![]() |
|
--------------------
Dacia
1210
1986
- N/A dacie dezmembrata... in curs de RK ^_^
cu planuri de viitor (adica vise): -Yamaha Fazer 600 cm3 -Ford Escord 2000RS -Mercedes Benz W201 |
|
yhattori |
![]()
|
![]() * Group: Members Posts: 522 Joined: 18 August 09 ![]() |
|
--------------------
*
*
*
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
![]() ![]() A p*lii ? |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
yhattori |
![]()
|
inclusiv.
|
--------------------
*
*
*
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Apropo. Stii ca merge si fara "*"?
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
yhattori |
![]()
|
eu cind vad asteriscul ma gindesc la primul fund care l-am deflorat.
|
--------------------
*
*
*
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(yhattori @ 30 Dec 2010, 10:51) ala furat din bucatarie, cunoastem ![]() 242437985-2458749-700_700.jpg |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
yhattori |
![]()
|
ala a fost dupa, cind mi se astupasera fontanelele.
|
--------------------
*
*
*
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
kkt, nu pot sa cred ca ai venit pe lume pe-acolo..
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
yhattori |
![]()
|
cu ochii larg deschisi!
|
--------------------
*
*
*
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
|
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
yhattori |
![]()
|
|
--------------------
*
*
*
|
|
bogdan_t |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 94 Joined: 19 March 05 From: Radauti, Suceava ![]() |
si eu care intrasem sa citesc ultimele bancuri!!!
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2011, Prestige 1.6 16v
- SV-37-TOM
|
|
yhattori |
![]()
|
uite unul vechi, de politehnisti:
ce-i mai mica si mai mica decit putza de furnica? epsilon! |
--------------------
*
*
*
|
|
Wolfman |
![]()
|
![]() The Fastest Group: Members Posts: 483 Joined: 9 July 04 From: Murciélagos ![]() |
Un bărbat bate la ușa unui hotel. Apare altul cu un geamantan în mână:
– Se doarme bine în hotelul ăsta? – Și încă cum! De o jumătate de oră bat și nu vine nimeni să deschidă. |
--------------------
Opel
MOKKA X
1.4 T 2019 "Cu stinga nici cruce nu poti sa-ti faci, daramite sa conduci o tara!" Petre Tutea
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.178 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
|
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Cum sa pui la cutia postala, in ziua de revelion, brosuri cu reclama la firma de pompe funebre?!
![]() Numai in Romanika vezi asa ceva! |
--------------------
**
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
Romeo si Julietta, in 'actiunea' din noaptea nuntii...
- Oooh, Romeo!... Romeo, pune-mi-o te rog in palma!... - Dar, prea-iubita Julietta, degetele tale nu pot fi atinse decat de cel mai fin inel de aur, cu cel mai slefuit margaritar!... - Oooh, Romeo!... Romeo, pune-mi-o, te rog, intre sani!... - Dar, prea-iubita Julietta, sanii tai nu pot fi dezmierdati decat de razele suave ale lunii!... - Oooh, Romeo!... Romeo, pune-mi-o, te rog, sus!... - Dar, prea-iubita Julietta, buzele tale nu pot fi sarutate decat de roua fragutelor culese intr-o dimineata de iulie!... - Oooh, Romeo!... Romeo, pune-mi-o atunci oriunde, numai scoate-mi-o odata din fund!... |
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
rodi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 648 Joined: 2 November 10 ![]() |
Daca un olog este un om fara un picior, biologul este un om fara doua picioare, tehnologul este un om fara...
(bancul este cam sec; dar nu includeti speologul, el, este obisnuit sa ..umble" prin labirint , ad astra, per aspera ...) |
--------------------
---
---
---
- --- E PUR SI MUOVE (it. - cit.)
|
|
RZV |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 812 Joined: 24 August 05 From: Online ![]() |
WTF?
![]() |
--------------------
Scott
Mountain Bike
1990
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
daca romanii beau rom, tiganii beau roman?
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(rodi @ 2 Jan 2011, 18:58) Daca un olog este un om fara un picior, biologul este un om fara doua picioare, tehnologul este un om fara... (bancul este cam sec; dar nu includeti speologul, el, este obisnuit sa ..umble" prin labirint , ad astra, per aspera ...) QUOTE(RZV @ 2 Jan 2011, 19:05) El e Rodi, handibelu nostru, faceti cunostinta ![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
rodi |
![]()
|
QUOTE(Markos @ 2 Jan 2011, 21:50) Te tii de bancuri, Markos - discobolul nostru. Banc: Xantos un ingamfat s-a laudat in Agora ca bea marea daca nu este asa ... si nu a fost. A doua zi trebuia sa bea marea... L-a intrebat pe Dyogene, sclavul lui : - Salveaza-ma, maine in Agora ma pun sa fac ce-am zis, sa beau marea ! Dyogene, in schimbul libertatii, i-a dat solutia : - Spune maine in Agora ca tu ai promis ca bei doar marea, nu si raurile care se varsa in ea. (acesta este un banc care izvor este de intelepciune deci nu este sec) (WTF = altceva) This post has been edited by rodi: 3 Jan 2011, 00:58 |
--------------------
---
---
---
|
|
coco$u |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 8 February 09 ![]() |
QUOTE(rodi @ 3 Jan 2011, 00:32) Banc: Xantos un ingamfat s-a laudat in Agora ca bea marea daca nu este asa ... si nu a fost. A doua zi trebuia sa bea marea... L-a intrebat pe Dyogene, sclavul lui : - Salveaza-ma, maine in Agora ma pun sa fac ce-am zis, sa beau marea ! Dyonisos, in schimbul libertatii, i-a dat solutia : - Spune maine in Agora ca tu ai promis ca bei doar marea, nu si raurile care se varsa in ea. (acesta este un banc care izvor este de intelepciune deci nu este sec) (WTF = altceva) WTF? Cum il chema de fapt pe sclavul intelept? ![]() |
--------------------
ford
focus
2007
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Dyogene-Dyonisos!
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
rodi |
![]()
|
Si Xantos - Pseudokinegetikos :
-Nimeni nu este inalta ca mine ! Se lauda fasolea urcata pe arac. Atuncea ceapa, usturoiul, morcovul si celelalte legume putin inalte , i-au raspuns in cor : -Fara noi, fiertura ta nu ar avea nici un gust ! |
--------------------
---
---
---
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
ati facut terci si topicul asta
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Multumiti-i lui rodi si moderatorilor care isi fac treaba impecabil.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Diogene = filozof, Dionisos = zeu grec... Cum ar veni vorba, noi cam despre ce plm vorbim aici?
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Topicul este dedicat bancurilor. NU MAI ATASATI FILME sau LINK-uri.
Cei in cauza vor fi avertizati si posturile sterse. |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th May 2025 - 04:59 |