1 banc
![]() ![]() ![]() |
1 banc
luck33ro |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
|
||
--------------------
**
|
|||
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Asta mica, Rodi, e tare zgubilitica. Cum e scapata din ochi, cum face totul varza.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
rodi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 648 Joined: 2 November 10 ![]() |
QUOTE(Markos @ 30 Dec 2010, 20:50) QUOTE(Markos @ 3 Jan 2011, 15:19) Voi vorbiti despre bucatarie si deflorari nu dati bancuri dar ma moderati pe mine din ce-am zis eu se mai invata ceva, daca tot cititi... On-topic : 2 blonde se opresc la un semafor... una din ele spune: -Uite ce rosu frumos!!! Cealalalta: -da si ce galben!!! -si ce verde..... -a...iar rosul ala...hai sa mergem! |
--------------------
---
---
---
- --- E PUR SI MUOVE (it. - cit.)
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(rodi @ 3 Jan 2011, 15:29) din ce-am zis eu se mai invata ceva, daca tot cititi... wuaaaahahaahaaaah ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
yhattori |
![]()
|
![]() * Group: Members Posts: 522 Joined: 18 August 09 ![]() |
QUOTE(rodi @ 3 Jan 2011, 16:29) Voi vorbiti despre bucatarie si deflorari nu dati bancuri dar ma moderati pe mine din ce-am zis eu se mai invata ceva, daca tot cititi... las' ca nici sa stii cu ce se minca o deflorare nu-i de colo. nu stii cind iti trebe... |
--------------------
*
*
*
|
|
rodi |
![]()
|
Asta mare este tare cupidic
![]() On: Uite aici O blondă s-a dus sa ia lecții de șoferie. La examen, polițistul o întreabă: - Știți cumva cum funcționează motorul mașinii? - Pot să explic cu cuvintele mele_” - Da, bineînțeles. - Brâmmm, brâmmm, brâmmmm… Intelegi tu poanta. 3 Jan 2011, 15:45: QUOTE(Markos @ 3 Jan 2011, 15:32) This post has been edited by rodi: 3 Jan 2011, 15:45 |
--------------------
---
---
---
|
|
YO4RLP |
![]()
|
![]() membru radioactiv Group: Members Posts: 331 Joined: 20 December 05 From: Galați ![]() |
pe asta o știați?
67499143387305585815038.jpg |
--------------------
Dacia
SuperNova
Confort 2002
- GL-06-EAF Cine vrea, găsește posibilitați; cine nu vrea, găsește scuze.
|
|
meseriasu' |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 14 November 04 ![]() |
Contrar asteptarilor ziarul nu e tiparit la Caracal!
Eveniment.jpg ( Size: 186.55k ) Number of downloads: 2169 This post has been edited by meseriasu': 3 Jan 2011, 19:24 |
--------------------
Skoda
Octavia
2007 Trend
- XX-64-XXX Ex posesor Logan Laureat 1,4 MPI (2 ani fara nici o problema) |
|
P-A-C-O |
![]()
|
![]() What you see is what you get! Group: Members Posts: 2.350 Joined: 3 October 10 ![]() |
O baba la pescarie:
- Mama, peste proaspat aveti? - Nu vezi mamaie ca e viu!.... - Vad mama da' si eu sunt vie Din varful muntelui, un indian isi privea nevasta in departare cum spala hainele...la un moment dat, o piatra se desprinde din munte si o omoara pe femeie Indianu suparat: Of, este a-III-a masina de spalat doborata de calcar! This post has been edited by Logan_Stepway: 5 Jan 2011, 00:09 |
--------------------
-
-
- Ziua de 16 nov 2014 a ramas in istoria Romaniei ca fiind ziua in care omul politic Victor Ponta a fost cel mai aproape sa devina Presedintele Romaniei
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Precis nu o stii pe aia cu hamsteru...
![]() |
--------------------
**
|
|
rodi |
![]()
|
Deviza boxerului : “E mai placut sa dai decat sa primesti!”
|
--------------------
---
---
---
|
|
kostake |
![]()
|
![]() Membru relaxat Group: Members Posts: 187 Joined: 1 February 06 ![]() |
O blonda traznet avea o papagalita, care o imita mai mereu pe stapana ei... Cand ajungea acasa de pe unde fusese, tipa se aseza in fata oglinzii si zicea "sunt frumoasa, sexi si imi place sa ma Mut"... Papagalita mereu repeta dupa ea...
Toate bune pana in ajun de Craciun cand vine popa: - Vai ce papagal frumos aveti... La care papagalita incepe : "sunt frumoasa, sexi si imi place sa ma Mut" Preotul oripilat spune: - Vai cum se poate una ca asta...? Eu am la biserica 2 papagali care recita versuri din biblie si se roaga toata ziua... Da-ti-mi va rog papagalita mie vreo 2-3 zile si sa vedeti daca nu v-o reeduc de o sa fiti mandra de ea... Na, ce era sa zica tipa... De acord... ...Ajunge papagalita in mijlocul papagalilor preotului si incepe cum era invatata : - "Sunt frumoasa, sexi si imi place sa ma cenzurat" , la care unul din papagali zice : - Vezi ba , in pwla mea, ca nu ne-am rugat degeaba !!! |
--------------------
dacia
logan 1,4
2005 laureat
- B 10 xxx
|
|
paul_damian |
![]()
|
![]() Membru mult Group: Members Posts: 644 Joined: 21 April 04 From: Medias, Romania ![]() |
Un barbat a fost nevoit sa se duca la spital pentru a i se inlatura verigheta de pe penis. Verigheta pe care i-a “pus-o” amanta cand dormea, dupa ce i-a gasit-o in buzunarul pantalonilor.
Oare ce este mai rau? 1. Sa descopere amanta ca esti casatorit? 2. Sa-i explici nevestei cum a ajuns verigheta pe penis? 3. Ori sa descoperi ca penisul tau are loc in verigheta? |
--------------------
Dacia
Sandero
Stepway, 2021 Ex Dacia Logan KissFM 1.4, 2008
Ex Dacia 1310, 1999 Ex Dacia 1100, 1969 |
|
2xGI |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 993 Joined: 24 October 08 From: Bucuresti ![]() |
4 te duci la CIOMU si rezolva el cu o perversa ( cu bisturiul ) ca pe Tg. Ocna.
|
--------------------
ex. Dacia
1300
1978
- momentan Treanta 2 niciodata sa nu spui niciodata
|
|
b-73-zdv |
![]()
|
![]() doar eu si solnita mea Group: Members Posts: 124 Joined: 20 December 09 From: capitala ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza confort
2004
- B-666-RAI Apara-ma Doamne de prieteni, ca de dusmani ma apar singur
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Nimic nu va convine frate!
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
P-A-C-O |
![]()
|
![]() What you see is what you get! Group: Members Posts: 2.350 Joined: 3 October 10 ![]() |
O fata n-a mai trecut prin satul natal de mai bine de 5 ani. Intr-o zi soseste acasa, dar nici n-apuca sa treaca pragul, ca tatal sau se rasteste la ea:
-Unde ai fost tot timpul acesta? De ce nu ne-ai scris, nici macar o carte postala? De ce nu ne-ai sunat niciodata? Fata incepe sa planga si zice printre lacrimi: - Tata, eu am devenit prostituata... - Cum? Pleaca de aici pacatoaso! Esti o rusine pentru familia noastra catolica! Te reneg! - Cum crezi tu, tata. Eu vreau doar sa-i las mamei aceasta superba blana de nurca si sa va dau carnetul acesta de economii de 5.000 € si titlul de proprietate asupra casei pe care tocmai v-am cumparat-o, cu 10 dormitoare, 10 bai si piscina. De asemenea va invit sa petreceti Sarbatorile pe iahtul meu... Tatal intreaba: - Ce ziceai ca ai devenit? Fata incepe din nou sa planga si spune: - O prostituata, tata... -O, Doamne, ce m-ai speriat! Am inteles protestanta!... |
--------------------
-
-
- Ziua de 16 nov 2014 a ramas in istoria Romaniei ca fiind ziua in care omul politic Victor Ponta a fost cel mai aproape sa devina Presedintele Romaniei
|
|
paul_damian |
![]()
|
![]() Membru mult Group: Members Posts: 644 Joined: 21 April 04 From: Medias, Romania ![]() |
Merge linistit trenul pe calea ferata si brusc o ia la dreapta!
Iese de pe calea ferata si o ia prin aratura, porumb, cartofi, lucerna, iar porumb, padure, cartofi, iar lucerna si iese inapoi la calea ferata si merge mai departe. Pasagerii socati, se duc la mecanic sa vada care-i treaba. Intrebat de cele intamplate, mecanicul le raspunde: - Era unul la vreo 200 m, care se kk pe calea ferata, ce era sa fac?! Pasagerii : -Trebuia sa-l calci, in [beep] ma-sii ! Mecanicul: -Pai abia in lucerna l-am ajuns!!! |
--------------------
Dacia
Sandero
Stepway, 2021 Ex Dacia Logan KissFM 1.4, 2008
Ex Dacia 1310, 1999 Ex Dacia 1100, 1969 |
|
cris71 |
![]()
|
![]() Member from Transylvania Group: Members Posts: 53 Joined: 4 October 06 From: Oradea ![]() |
Cică moare un inginer și ajunge la Porțile Raiului. Il caută Sfântul Petru prin catastife, prin hârtii, agende, caiete, da' nu-l găsește defel, și atunci îi spune inginerului:
- Îmi pare rău, nu ești pe listă, nu pot să te las să intri. Trebuie să te duci în Iad. Tipul, ce să mai zică, se duce în Iad. Dar nu trece multă vreme, și inginerul, sătul de mizeriile specifice Iadului, se pune pe treabă și începe să proiecteze diverse îmbunătățiri. Cu trecerea timpului, în Iad încep să beneficieze de ISO 9000, SAP, control de fluxuri de cenușă, aer condiționat, cuptoare de smoală cu alimentare automată, closete cu auto-spălare, sala mașinilor, programe de siguranșă și prevenire a accidentelor, scări rulante, rețele de comunicații cu fibră optică, programe de mentenanță predictivă, sisteme de control field bus și Hart, acces pe bază de amprente digitale, Wi-fi, iPod-uri, etc... Într-o bună zi, îl sună Dumnezeu pe Satana la telefon și-l intreabă: - Ei, și cum mai e pe la voi, cum merg lucrurile pe acolo jos ? Îi răspunde dracul: - Suntem pe cale să ne certificăm ISO 9000, 14000, 18000, 21000, avem un sistem de control de flux al cenușii, aer condiționat, closete cu drenaj prin infraroșii, scări rulante cu limitatoare automate de sarcină, echipament domestic pentru eficiență energetică, Internet la liber... Până și eu am publicat prima versiune a paginii mele web. La care Dumnezeu tună prin telefon: - Ceeeeeeee ??? Vrei să spui că ții cumva acolo la tine vreun inginer ??? Scaraotchi, cu tupeu, îi raspunde: - Da ! Da' de ce îintrebi ? - Așa ceva nu se poate admite ! Ce face un inginer în Iad ? Locul lui nu este în Iad. Inginerii întotdeauna merg în Rai. Să mi-l trimiți imediat, m-ai auzit ? - Nici să nu visezi așa ceva, zice dracul. Inginerul va rămâne cu mine pentru eternitate. - Trimite-mi-l imediat sau ... TE DAU IN JUDECATĂ ! La care Satana începe să râda în hohote: - Nu zău, chiar așa ? ȘI ... DE UNDE O SĂ SCOȚI TU UN AVOCAT ? |
--------------------
Renault
Captur
2022 / Intens
|
|
Ciorapel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 435 Joined: 31 December 08 ![]() |
@rodi, tu chiar nu vezi ca aberezi si ca nimeni nu haleste dumele tale de om ”intelept” ? Du-te pe alte forumuri să faci pe acolo aroganțe înțelepte, că aici avem iq mai mic decât al tău, și nu ne prindem. Maximele se pun în alt topic, care din păcate nu există. Te rog abține-te ! În foarte multe topicuri de bagi și tragi apa; chiar crezi că ești amuzant când lumea vorbește de bancuri și tu de maxime, proverbe, ghicitori ?
ONTOPIC : Bula la scoala. Invatatoarea: -Buna dimineata copii! Copii(in cor): -Buna dimineata mea! A doua zi: Invatatoarea: -Buna dimineata copii! Copii(in cor): -Buna dimineata mea! A treia zi (Bula lipseste): Invatatoarea: -Buna dimineata copii! Copii(in cor:-Buna dimineata ! Invatatoarea se prinde ca bula e cu mea-ul: Copii, maine cand vine Bula si va dau buna dimineata sa taceti din gura. A patra zi: Invatatoarea: -Buna dimineata copii! Bula: -Dute-n p..a mea! This post has been edited by Ciorapel: 9 Jan 2011, 00:55 |
--------------------
r
m
2
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(Ciorapel @ 9 Jan 2011, 00:52) @rodi, tu chiar nu vezi ca aberezi si ca nimeni nu haleste dumele tale de om ”intelept” ? Du-te pe alte forumuri să faci pe acolo aroganțe înțelepte, că aici avem iq mai mic decât al tău, și nu ne prindem. Maximele se pun în alt topic, care din păcate nu există. Te rog abține-te ! În foarte multe topicuri de bagi și tragi apa; chiar crezi că ești amuzant când lumea vorbește de bancuri și tu de maxime, proverbe, ghicitori ? tu inca nu i-ai dat ignore??? ONTOPIC: asta da banc ![]() |
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
florio |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 5 June 03 From: ARAD ![]() |
Barbatii sunt romantici! Uite dovada...
Una, roasa de dragoste, compune noaptea un SMS iubitului: "Iubitule. Daca dormi, trimite-mi visurile tale. Daca razi, trimite-mi zambetul tau. Daca plangi, trimite-mi lacrimile tale, ....!" Raspunsul nu intarzie: "Iubita mea. Ma c_c. Ce sa-ti trimit....???" |
--------------------
DACIA
LOGAN LAUREATE+
- *** Florio
|
|
Wolfman |
![]()
|
![]() The Fastest Group: Members Posts: 483 Joined: 9 July 04 From: Murciélagos ![]() |
Un turist la un hotel vorbeste cu receptionerul:
- Tariful nostru este urmatorul: 100 dolari pe noapte, pat si micul dejun, sau doar 10 dolari daca va faceti singur patul. - Foarte bine, imi aleg varianta sa-mi fac singur patul. - OK! Poftiti fierastraul si ciocanul, ramane doar sa faceti rost de cuie Sotul striga iritat la sotie: - Zi de zi tu ma bati la cap ca eu nu te iubesc. Si asta dupa ce in ultimii trei ani am abandonat din cauza ta... 6 amante! O femeie se duce la medic si ii spune: - Doctore, am o problema. Ori de cate ori sotul meu face dragoste cu mine, atunci cand ajunge la orgasm, scoate un sunet groaznic! - Dar asta nu e o problema... - Nu, problema e ca ma trezeste! Cica era un om ghinionist rau de tot, da' groaznic de ghinionist. Aflat intr-o zi la pescuit, prinde pestisorul de aur care-i promite indeplinirea unei singure dorinte, ca de, era super ghinionist. Sta asta, se gandeste si ii spune: - Pestisorule, fa-ma print, ca astia au de toate si nu au probleme, etc. Se duce asta acasa, se culca si spre dimineata, o mana il bate pe umar si aude o voce ca-i spune: - Ferdinand, trezeste-te, trebuie sa pleci la Sarajevo ! |
--------------------
Opel
MOKKA X
1.4 T 2019 "Cu stinga nici cruce nu poti sa-ti faci, daramite sa conduci o tara!" Petre Tutea
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(Wolfman @ 11 Jan 2011, 14:53) Cica era un om ghinionist rau de tot, da' groaznic de ghinionist. Aflat intr-o zi la pescuit, prinde pestisorul de aur care-i promite indeplinirea unei singure dorinte, ca de, era super ghinionist. Sta asta, se gandeste si ii spune: - Pestisorule, fa-ma print, ca astia au de toate si nu au probleme, etc. Se duce asta acasa, se culca si spre dimineata, o mana il bate pe umar si aude o voce ca-i spune: - Ferdinand, trezeste-te, trebuie sa pleci la Sarajevo ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(Wolfman @ 11 Jan 2011, 14:53) Cica era un om ghinionist rau de tot, da' groaznic de ghinionist. Aflat intr-o zi la pescuit, prinde pestisorul de aur care-i promite indeplinirea unei singure dorinte, ca de, era super ghinionist. Sta asta, se gandeste si ii spune: - Pestisorule, fa-ma print, ca astia au de toate si nu au probleme, etc. Se duce asta acasa, se culca si spre dimineata, o mana il bate pe umar si aude o voce ca-i spune: - Ferdinand, trezeste-te, trebuie sa pleci la Sarajevo ! Adiță, te-au transferat ăștia la Cluj! |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Marty |
![]()
|
QUOTE(DragosP @ 11 Jan 2011, 15:28) P-asta n-am prins-o. ![]() Pictoras merge la un bordel*. - Vreau o fată, dar să știți că eu sunt sadic. Plătesc oricât! Matroana îl conduce într-o cameră de lux- la o "bomboana" de fata - La mine, plata e înainte, zice fata. Am auzit că ești sadic, așa că vreau banii înainte. 2000 de euro! Scoate Pictoras banii și-i dă fetei. - Auzi, zice fata, dar cum se manifestă sadismul tău? - Mai întâi te bat, după care te f*t, după care iar te bat, apoi te f*t din nou. - Până când? întreabă îngrozită fata. - Până când îmi dai banii înapoi! ___________________________________ *Informatie, evident, eronata. Pictoras merge la TOATE bordelurile! This post has been edited by Marty: 11 Jan 2011, 18:11 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Pictoras = Bula?
![]() |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
Mefisto966 |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 51 Joined: 10 December 10 From: Lumea care o cunoastem ![]() |
Poate n-ati auzit, sau ati mai uitat? Un suflet ajunge la gura iadului, datorat mai multor merite din viata deja terminata. La intrare sta Necuratul si urla la el: "Ma' eu sunt Draq!" Sufletul: nimic. Astalaltul: "Eu sunt Draq si fac si dreg!". Sufletul: Ce te agiti asa, 40 de ani am fost casatorit cu sora ta".
Femeia blonda catre barbatul ei: " tot umblii haihui, nu prea esti acasa, nici eu nu mai stiu de la cine am acesti 3 copilasi". This post has been edited by Mefisto966: 11 Jan 2011, 18:09 |
--------------------
Renault
12
1973
- 3BV780 Mare-i gradina lui Dumnezeu...
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
YO4RLP |
![]()
|
![]() membru radioactiv Group: Members Posts: 331 Joined: 20 December 05 From: Galați ![]() |
Una, roasa de dragoste, compune noaptea un SMS iubitului:
"Iubitule. Daca dormi, trimite-mi visurile tale. Daca razi, trimite-mi zambetul tau. Daca plangi, trimite-mi lacrimile tale, ....!" Raspunsul nu intarzie: "Iubita mea. Ma c_c. Ce sa-ti trimit....???" |
--------------------
Dacia
SuperNova
Confort 2002
- GL-06-EAF Cine vrea, găsește posibilitați; cine nu vrea, găsește scuze.
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Topicul este dedicat bancurilor. NU MAI ATASATI FILME sau LINK-uri.
Cei in cauza vor fi avertizati si posturile sterse. |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th May 2025 - 04:46 |