DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

552 Pages « < 315 316 317 318 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> 1 banc

nWo
post 25 Jan 2011, 10:52
Post #9471

new world order

Group: Members
From: Nord-Vest

Basescu merge sa « consulte » o vrajitoare :

Vrajitoarea, foarte concentrata, închide ochii si îi spune :

- Va vad trecând pe un bulevard foarte mare, într-o masina decapotabila si lumea strigând de bucurie.

Basescu zâmbeste si o întreaba :

- Deci multimea este fericita ?

- Da, ca niciodata !

- Si oamenii alearga dupa masina ?

- Da, alearga în jurul masinii, ca nebunii. Politiei îi este foarte dificil sa faca loc masinii.

- Sunt si oameni care poarta drapele ?

- Da, drapele si bannere cu cuvinte de speranta pentru un viitor mai bun.

- Chiar asa ? Si oamenii striga, cânta ?

- Da, oamenii striga fraze de speranta : «Oh! De-acum încolo totul va fi mai bine !!! Poporul este în sarbatoare.

- Si eu, eu cum reactionez la toate astea ?

- Nu pot sa vad !

- Nu ? De ce ?

- Cosciugul este închis.

--------------------
Patru Zero Sapte by Peugeot
2.0 HDI 136 CP - 2007
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Steel Tormentor
post 25 Jan 2011, 10:54
Post #9472

Membru autentic

From: Constanta

De ce se ingrasa barbatii dupa ce se insoara? Cand stau cu parintii, vin acasa, se duc la frigider si isi zic: „Iarasi mancarea asta!”… Si se baga in pat. Dupa ce se insoara, vin acasa, se duc la pat si isi zic: „Iarasi asta!”… Si se duc la frigider.

--------------------
Dacia Logan 2007 Preference 1.4MPI
+
dacotec
post 25 Jan 2011, 11:22
Post #9473

Membru incepator

Un cavaler urma sa plece in cruciada. Isi facu bagajele, puse centura de castitate la nevasta si dadu cheia centurii celui mai bun prieten:

- Daca nu ma intorc in 3 ani, o poti avea pe nevasta mea.

Si isi vazu de drum.

Dupa o ora de mers, prietenul il ajunse din urma:

- Mi-ai dat alta cheie!!

25 Jan 2011, 12:12:
Sper sa nu-mi iau ban pentru o opera de arta...
Reflexe amare...

de Ion Minulescu

Când vezi trecând fetițe care te bagă-n boală,
Când vezi atâtea țâțe și-atâtea pulpe goale,
Și când constați că cenzurat rămâne veșnic moale,
Că doarme în izmene și nu vrea să se scoale,
Când o știam pe vremuri atâta de fudulă,
Și chiar neobrăzată și veșnic nesătulă,
Mă-ntreb cu-amăraciune de ce-i mai zice pulă?

Când astăzi nu servește decât pentru pișare?
Și chiar și-atunci când pișă, te pișă pe picioare?
În loc să-i zică pulă, să-i zică pișătoare!
Să-i zică gumilastic sau chiar veceu anume,
Da pentru vechea-i faimă și marelui renume,
Să nu-i mai zică pulă pentru nimic în lume!

Că numele de pulă, legat e de futai,
De ce s-o cheme pulă, atunci când trec alai,
Pe stradă mii de pizde, să facă pe niznai?
Mai bine să ți-o tai și la pisici s-o dai.

Pe vremuri de vedea o fustă, se ridica pe burtă
Și se scula de-un metru, pe cât era de scurtă,
Ca azi, în loc de burtă se trage înspre craci,
Că ai ajuns acuma pe dânsa să te caci,
Când inima și ochii-ți poftesc și-ai vrea să fuți,
Ea doarme, n-o ațâță nici sânii desfăcuți
Nici bucile n-o saltă sub foșnetul mătăsii
Păi să nu-i fuți Cristosu' și Adormirea mă-sii?

De-aceea în amintirea mărețelor victorii
Și preacinstind trecutul încununat de glorii
Găsesc că-i o insultă zadarnică, cumplită,
C-această rămășiță uscată, smochinită,
Care-a ajuns o biată ciosvârtă inutilă,
Acestă stârpitură căreia-i plângi de milă,
Această căcărează, acest ciot de canulă,
Să poarte încă titlul imperial de pulă.

Ion Minulescu

This post has been edited by dacotec: 25 Jan 2011, 14:12

--------------------
citroen/Dacia Citroen C5/logan 1.4 Laureate 2004
+
kxz
post 25 Jan 2011, 15:07
Post #9474

Membru autentic

From: Cuiul de la harta.

Ion si Maria in noaptea nuntii. Ion e mare smecher iar Maria inocenta si prostuta. Clasicul: "Ce-i aia?", "Pai Marie, numa io am asa ceva, nime pe lume nu mai are!"
Peste cateva zile: "Ioane, l-am vazut pe Gheorghe la cosit cand s-o dus dupa tufa si si-a dat izmenele jos, sa stii ca are si el"
"Pai Marie, Gheorghe e cel mai bun preten al meu, io aveam doua si i-am dat si lui una" "Aaaaaa, bine"
"Da' totusi..."
"Ce mai vrei fa?"
"Prost mai esti ma, de ce nu ti-ai oprit-o tie pe aia mare?"

O doamnă intră la farmacie și îi cere farmacistului arsenic. Farmacistul întreabă:
- Doamnă, la ce vă trebuie arsenicul?
- Pentru ca să-l omor pe soțul meu!
- Doamnă, nu pot să vă vînd arsenic pentru acest motiv, îmi pare rău, spune farmacistul.
Atunci doamna scotocește în poșetă și scoate o fotografie cu soțul ei care făcea dragoste cu soția farmacistului. Acesta se uită la fotografie și spune:
- Ah, scuzați-mă, n-am știut că aveți rețetă.

O mama si fiica ei calatoreau cu un taxi.
Fiica, tanara si inocenta, vede pe strada niste femei imbracate provocator stand pe marginea strazii uitandu-se la fiecare masina care trecea.
- "Mami" intreaba fiica "ce fac doamnele alea acolo?"
- "Isi asteapta sotii sa se intoarca de la munca" raspunse mama.
- "Hai cucoana, ca-s prostituate" intervine taximetristul.
Dupa cateva momente de liniste apasatoare, fetita intreaba:
- "Mami, prostituatele au copii?"
- "Desigur, draga mea, de unde crezi ca au aparut taximetristii?"

Statul roman va elimina impozitul pe venit.
In doua etape:
In prima etapa se va elimina venitul.

La New York s-a deschis un magazin unde femeile pot alege si cumpara un sot. La intrare sunt afisate regulile de functionare ale magazinului:
- Poti vizita magazinul O SINGURA DATA!
- Sunt 6 etaje si caracteristiciule barbatilor se imbunatatesc pe masura ce urci la etajul superior.
- Poti alege orice barbat de un etaj, sau poti urca la etajul urmator.
- Nu te poti intoarce la etajul inferior O femeie decide sa viziteze magazinul pentru a gasi un barbat care sa ii tina companie.
La etajul unu pe usa este urmatorul afis: Acesti barbati au un loc de munca! Femeia decide sa mearga la etajul urmator.
La etajul al doilea pe usa este urmatorul afis: Aceasti barbati au un loc de munca si iubesc copiii! Femeia hotaraste sa urce la etajul urmator.
La etajul al treilea pe usa este urmatorul afis: Acesti barbati au un loc de munca, iubesc copiii si sunt extrem de frumosi "Wow" isi spune femeia, insa hotaraste sa mearga la etajul urmator.
La etajul al patrulea pe usa este urmatorul afis: Aceasti barbati au un loc de munca, iubesc copiii, sunt frumosi de inebunesti si ajuta si la treburile din casa! Incredibil! exclama femeia. Cu greu pot rezista! Insa decide sa mearga la etajul urmator.
La etajul cinci pe usa este urmatorul afis: Aceasti barbati au un loc de munca, iubesc copiii, sunt frumosi de inebunesti si ajuta si la treburile din casa si sunt extrem de romantici!Femeia este tentata sa ramana si sa aleaga un barbat, insa pana la urma decide sa urce la ultimul nivel.
La etajul sase se afla urmatorul afis: Esti vizitatoarea cu nr. 31.456.012 a acestui etaj. Aici nu sunt barbati, acest etaj exista numai pentru a demonstra ca este imposibil sa satisfaci o femeie. Multumim pentru ca ati ales sa vizitati magazinul nostru! Vis a vis de acest magazin, s-a deschis unul asemanator de unde barbatii isi pot cumpara o nevasta. La primal etaj sunt femei care sunt inebunite dupa sex. La etajul doi sunt femei care sunt inebunite dupa sex si nu te bat la cap. Etajele de la 3 la 6 nu au fost niciodata vizitate de barbati!

--------------------
Dacia 1410 / Opel Corsa
--------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea
Oricâte piedici m-or lovi din greu
Eu sunt stăpânul sorții mele
Sunt căpitanul sufletului meu.
+
emy_yig
post 25 Jan 2011, 22:46
Post #9475

Membru

Basescu merge sa «consulte» o vrajitoare. Vrajitoarea închide ochii si îi spune : - Va vad trecând pe un bulevard foarte mare, într-o masina decapotabila si lumea strigând de bucurie. Basescu zâmbeste si o întreaba : - Deci multimea este fericita ? - Da, ca niciodata ! - Si oamenii alearga dupa ...masina ? - Da, alearga în jurul masinii, ca nebunii. Politiei îi este foarte dificil sa faca loc masinii. - Sunt si oameni care poarta drapele ? - Da, drapele si bannere cu cuvinte de speranta pentru un viitor mai bun. - Chiar asa ? Si oamenii striga, cânta ? - Da, oamenii striga fraze de speranta : «Oh! De-acum încolo totul va fi mai bine !!! Poporul este în sarbatoare. - Si eu, eu cum reactionez la toate astea ? - Nu pot sa vad ! Cosciugul este inchis! )))))
sper ca nu a mai fost..

--------------------
dacia 1310 1999 - NT 49 EMY
+
kaspersky
post 25 Jan 2011, 22:49
Post #9476

maistru Zen

From: Cluj-Napoca

QUOTE(emy_yig @ 25 Jan 2011, 22:46)
sper ca nu a mai fost..
*

nuuuuuuu radmasa.gif

--------------------
KIA Cee'd SW 1.6 GSL Base 2008
"Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
+
cdadan
post 25 Jan 2011, 22:49
Post #9477

fara turbo viata e pustiu

From: Cluj Napoca

Vezi si tu 4 posturi mai sus ...

--------------------
pegas de dame 1986
+
YO4RLP
post 26 Jan 2011, 00:21
Post #9478

membru radioactiv

From: Galați

Un barbat statea la soare, in pielea goala, pe plaja.

Din ratiuni de comportament civilizat si ca sa le fereasca
de arsura soarelui, si-a pus o palarie peste partile intime.

O femeie trece pe langa el si-i spune, mustacind:
"- Daca ai fi fost un domn, ti-ai fi scos palaria !"

El ridica o spranceana si ii raspunde:
"- Daca ai fi aratat mai bine, s-ar fi ridicat singura..."

--------------------
Dacia SuperNova Confort 2002 - GL-06-EAF
Cine vrea, găsește posibilitați; cine nu vrea, găsește scuze.
+
kxz
post 26 Jan 2011, 11:32
Post #9479

Membru autentic

Seful pompierilor intra in remiza de pompieri, incet, calm, relaxat, cu mainile in buzunare, fredonand usor o melodie vesela:
- Baieti, echipati-va cu grija, verificati tot echipamentul, sistematic, cu inventarul in mana, apoi spalati atent autocisterna, luati ceva apa cu voi, daca mai ramane dupa spalare, fiti atenti la stopuri, la trafic, ca-i aglomerat, si mergeti la incendiu... arde Palatul Cotroceni...

La inceputul inceputurilor, impartea Sf.Petru creier pentru toti dintr-un lighean.
La un moment dat insa, vazand ca se termina, Sf.Petru se duce la Dumnezeu si-l intreaba ce sa faca cu restul oamenilor.
− Du-te si pune apa si imparte asa mai departe!
Se duce Sf.Petru dar la un moment dat iar vede ca se imputineaza apa cu creier si se duce iar la Dumnezeu .
− Du-te pune apa si imparte mai departe!
Sf.Petru se conformeaza si de data asta.
Dar intr-un tarziu se termina : si creierele si apa si amestecul si tot.
− Acu‘ ce fac Doamne?
− Mai sunt multi?
− Da Doamne, multi...
− Da-le diplome!

This post has been edited by kxz: 26 Jan 2011, 11:35

--------------------
Dacia 1410 / Opel Corsa
--------------------
+
paulp
post 26 Jan 2011, 11:38
Post #9480

Bagator de seama!

From: Iasi

QUOTE(kxz @ 26 Jan 2011, 12:32)
Seful pompierilor intra in remiza de pompieri, incet, calm, relaxat, cu mainile in buzunare, fredonand usor o melodie vesela:
- Baieti, echipati-va cu grija, verificati tot echipamentul, sistematic, cu inventarul in mana, apoi spalati atent autocisterna, luati ceva apa cu voi, daca mai ramane dupa spalare, fiti atenti la stopuri, la trafic, ca-i aglomerat, si mergeti la incendiu... arde Palatul Cotroceni...
*

Ce mai trece vremea, acu vreun an si ceva era cu Palatu Parlamentului icon_mrgreen.gif

--------------------
Fiat Linea Active, 2011 - PAD
+
kxz
post 26 Jan 2011, 13:46
Post #9481

Membru autentic

ala e mare, arde 3 zile, ajungi si de la botosani sa-l stingi.

sigur a mai fost:
Chimia si Iadul

Conform unor posturi pe net, urmatoarea intrebare ar fi fost pusa la un examen de chimie la Universitatea Liverpool. Raspunsul dat de unul dintre studenti a fost atat de "profund" incat profesorul l-a impartasit colegilor sai, iar astfel am ajuns sa avem placerea de a-l cunoaste.

Intrebare suplimentara: Este iadul exoterm (emite caldura) sau endoterm (absoarbe caldura)? Pentru a-si demonstra opinia, cei mai multi studenti au folosit legea lui Boyle, care spune ca un gaz se raceste atunci cand se extinde si se incalzeste atunci cand este comprimat, sau ceva similar. Insa unul dintre studenti a scris urmatoarele:

In primul rand, trebuie sa cunoastem cum se schimba masa iadului in timp. Asadar, trebuie sa cunoastem rata cu care sufletele ce intra in iad comparativ cu rata celor care pleaca din iad. Cred ca putem sa presupunem cu destul de multa siguranta ca, odata ce un suflet ajunge in iad, nu mai iese niciodata. Prin urmare, nici un suflet nu iese din iad. In ceea ce priveste rata celor care intra, sa ne uitam la diferitele religii care exista astazi in lume. Cele mai multe dintre aceste religii spun ca, daca nu esti un membru al lor, vei ajunge in iad. Dat fiind ca existe mai mult de o singura asemenea religie si cum oamenii nu sunt membri mai multor religii simultan, putem sa facem estimarea ca toate sufletele merg in iad. Date fiind ratele nasterilor si deceselor, putem sa spunem ca numarul sufletelor din iad creste exponential. Acum trebuie sa ne uitam la volumul iadului. Din cauza ca legea lui Boyle spune
ca, pentru ca temperatura in iad sa ramana constanta, volumul iadului trebuie sa creasca proportional cu numarul sufletelor care intra. Acest lucru arata ca sunt doua posibilitati:
1. Daca iadul se extinde cu o rata mai mica decat cea cu care intra sufletele in el, atunci temperatura si presiunea in iad vor creste atat de mult incat pana la urma se va declansa tot iadul pe pamant.
2. Daca iadul se extinde cu o rata mai mare decat cea cu care intra sufletele in el, atunci temperatura si presiunea vor scadea pana cand o sa inghete iadul.Asadar, care din ele este?

Daca acceptam postulatul pe care mi l-a dat Sandra in primul an de facultate, "o sa inghete iadul inainte sa ma culc cu tine" si tinand cont de faptul ca m-am culcat cu ea azi-noapte, atunci ipoteza a doua trebuie sa fie cea corecta. Prin urmare, sunt sigur ca iadul este endoterm si ca a inghetat deja.Corolarul acestei teorii este ca, din moment ce iadul a inghetat, rezulta ca nu mai accepta nici un suflet si a disparut...ramanand numai Raiul, ceea ce, prin urmare, dovedeste existenta unei fiinte divine - ceea ce explica de ce, noaptea trecuta, Sandra striga "Dumnezeule!".
Acest student singurul care a luat 10. "

Adam si Eva sunt izgoniti din Rai.
La plecare, ei intreaba:
- Doamne, cine va spala vasele?
Dumnezeu le spune :
- Va voi pune la o incercare. Va veti sui intr-un copac si voi da drumul la o pisica salbateca sa va chinuie. Cine va vorbi primul, acela va spala vasele toata viata. Zis si facut. Vine pisica si se urca pana la Eva , o zgaraie pe picioare, o musca, Eva, nici un cuvant. Trece pisica la Adam. Il zgaraie pe picioare, il musca, se ridica mai sus si observa intre picioare doi motocei. Pisica incepe sa se joace cu ei si la un moment dat, observa ca un soricel ce era ca mort, incepe sa se miste si sa creasca. Si-a luat atunci pozitia de asalt, dar cand sa sara, Eva a urlat:
- Zât! fir-ai a dracului!

O babuta la cabina de vot. Sta 15 minute, toata lumea o asteapta.
Iese baba si intreaba:
-Maica, foo...tu-va-n gura se scrie legat sau despartit?

O blonda mergea cu masina sub limita minima de viteza. Un politist o opreste si ii spune:
-Nu va suparati,aveti documente?
-Ce-s alea?
-Pai, niste chestii patrate pe care e poza dvs!
Blonda cauta in geanta si scoate la un moment dat o oglinda pe care i-o intinde politistului. Acesta zice:
-Vai, daca stiam ca sunteti politist nu va mai opream !
De atunci a ramas lege: femeia spala vasele!!!

--------------------
Dacia 1410 / Opel Corsa
--------------------
+
tatabobu
post 26 Jan 2011, 13:51
Post #9482

membru

From: Bucuresti

Vezi ca ai incurcat randurile intre ele la copy/paste.

This post has been edited by tatabobu: 26 Jan 2011, 13:51

--------------------
DACIA 1300 1995
Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
+
C@talin
post 26 Jan 2011, 15:05
Post #9483

Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef.

From: cucu

QUOTE(Alydor @ 23 Jan 2011, 12:51)
La al 200-lea congres al PDL, Basescu, garbovit de ani si plictisit de povara puterii, se adreseaza participantilor:
- Dragii mei, eu… eu m-am hotarat sa renunt. Propun sa fie aleasa in locul meu prietena mea, Elena!
- Huooo! Huooo!
- Atunci propun sa ma inlocuiasca la presedintie prietenul meu, Boc.
- Huooo! Huooo!
- Smecherilor!!! Stiam eu ca tot pe mine ma vreti!!!
Suma respectelor, Alydor
*

Intr-o zi, in timp ce faceam dragoste cu iubita mea, ea s-a uitat adinc in ochii mei soptindu-mi tainic la ureche :  ”vreau sa ne iubim ca-n filme !”; Indata am intors-o invers si i-am bagat-o in gura, cautind sa i-o indes cit mai adinc in git…  Cu o mina am inhatat-o de buci tragindu-le mai aproape, apoi am scuipat-o in fund si in vagin strecurindu-i cite un deget in fiecare. In timp ce o trageam cu dintii de clitoris, mi-a venit sa ejaculez asa ca am improscat-o pe toata fata si pe par.  De atunci n-am mai vazut-o si nu-mi dau seama de ce… Presupun ca nu ne uitam la aceleasi filme.

deci grupa mea de master are un grouppe yahoo.am pus si io bancurile astea doua la rubrica dedicata.
Sa vedeti replaiuri radmasa.gif

1. rog pe administratorul acestui grup sa impuna niste reguli "de bun simt" (fara glume obscene, fara bancuri politice, ect), in caz contrar eu ies din acest grup. ( stiu, nu e importanta "iesirea"mea, dar ...ma zgarie unele chestii postate aici). 2. fara suparare din partea postantilor smile.gif

Poate pastram si noi o limita a decentei... Banc, banc, dar..

esti de coma omule. bine k suntem toti majori. (sper k n a facut nimeni infarct, k eu nu mai aveam mult)

deci bietele studente,sunt rupte de orice radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif

--------------------
Range Rover V8 5.0 Vogue SE - B 666 IAD
Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope .
+
Marty
post 26 Jan 2011, 15:06
Post #9484

Membru cu privire de ansamblu

From: Corbu

După primul zbor în afara dulapului, molia mică este întrebată de mă-sa:
- Eh? Cum a fost?
- Bine, lumea se bucura ca ma vede, toți aplaudau.......

Link cu poza mare

This post has been edited by Marty: 26 Jan 2011, 15:07

--------------------
Gillette De unica folosinta 2011 - B 999 NAM
Mindru absolvent de grup scolar.
+
kxz
post 27 Jan 2011, 00:13
Post #9485

Membru autentic

1257887903_6269166.jpg
&feature=player_embedded#!

This post has been edited by kxz: 27 Jan 2011, 00:37

--------------------
Dacia 1410 / Opel Corsa
--------------------
+
Sclaud
post 27 Jan 2011, 05:59
Post #9486

Status: activ

From: Brasov

Din oferta emag de azi - va prezentam:
Cesul cu display LCD din lemn ... am trait sa prind si inventia asta wink.gif

Attached thumbnail(s)
lcd_lemn.JPG ( Size: 14.02k ) Number of downloads: 1755

--------------------
none none 2019 - BV-XX-XXX
+
Shush
post 27 Jan 2011, 06:29
Post #9487

٩(Ś̯Ś)۶

QUOTE(kxz @ 27 Jan 2011, 00:13)

*

Unde l-ai gasit pe asta ? radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif

--------------------
Seat Leon 2008 Reference 1.6 - Bv-29-Trei Litere
Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4
If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ?
+
Sclaud
post 27 Jan 2011, 07:06
Post #9488

Status: activ

@kxz: dur intradevar ...
Mi-a facut orasu' de kkt sad.gif

Daca'l vad pe undeva pe animalu ala - ii rup fashu' ph34r.gif

This post has been edited by Obscuru: 27 Jan 2011, 07:08

--------------------
none none 2019 - BV-XX-XXX
+
florio
post 27 Jan 2011, 13:37
Post #9489

Membru incepator

From: ARAD

-Un angajat intarzie la servici,seful sau nervos tipa la el:
-Ar fi trebuit sa fii aici la 8:30! Tipul raspunde:
-De ce?Ce s-a intamplat la 8:30?

La facultatea de biologie, examen despre miriapode. Profesorul examinator are un insectar in care sunt doar parti din insecte: un piciorus, o aripioara, o antena, etc. Studentul e rugat sa recunoasca specia.
Dupa trei incercari nereusite, profesorul il anunta ca are nota 2, si ca-l asteapta la toamna. Pleaca studentul suparat insa cand sa iasa pe usa , profesorul il striga:
- Hei, care e numele tau?
La care studentul bagand un picior pe usa : - Ghici!

Intr-o familie de tigani, feciorul il vede pe taica-su ca vrea sa iasa din casa si il intreaba:
- Tata da unde te duci?
- Ma duc pana la magazin sa-mi cumpar o camasa..
- Aaaa, auzi tata, daca vanzatoarea nu te vede, sa-mi cumperi si mie una..

O familie se duce pentru prima data la restaurant si, dupa ce mananca, el plateste iar ea ii spune chelnerului:
- Resturile sa mi le puneti la pachet pentru catel.
- Bineinteles, doamna.
La care copiii in gura mare:
- Uraaaaa! Ne cumpara cateeel!

--------------------
DACIA LOGAN LAUREATE+ - ***
Florio
+
yoncv
post 27 Jan 2011, 14:50
Post #9490

Membru ochelarist

From: Craiova

Doi nuntași la nuntă. Unul către celălalt:
- E cea mai urâtă mireasă pe care am văzut-o la o nuntă!
Celălalt sec:
- E fiica mea!
- A, mă scuzați, nu am știut că sunteți tatăl miresei, spuse primul.
- Nu sunt tatăl ei, boule, sunt maică-sa!

--------------------
VW Jetta 2017 - dj-17-???
+
Wolfman
post 27 Jan 2011, 15:47
Post #9491

The Fastest

From: Murciélagos

Suna telefonul noaptea:
Barbatul: – Daca e pentru mine, nu sunt acasa !!
Nevasta raspunde la telefon : – Da, este acasa.
Barbatul: – Ce ti-am spus baaai femeie ??? !!!!!!
Nevasta: – A fost pentru mine….

– Doctore, spune pacientul, dacă este ceva ‎cu mine, nu mă speria de moarte, dând bolii ‎un nume științific. Spune-mi ce este, dar pe ‎românește.‎
‎– Ei bine, spuse doctorul, ca să fiu cinstit ‎cu tine, ești pur și simplu leneș.‎
‎– Mulțumesc, doctore, suspină pacientul cu ‎ușurare. Acum dă-mi și numele științific al ‎bolii, ca să pot să mă duc acasă și să-i spun ‎soției.

--------------------
Opel MOKKA X 1.4 T 2019
"Cu stinga nici cruce nu poti sa-ti faci, daramite sa conduci o tara!" Petre Tutea
+
P-A-C-O
post 27 Jan 2011, 16:12
Post #9492

What you see is what you get!

Bunicul, cu un nepot pe un genunchi, cu alt nepot pe celalalt genunchi incepe sa le povesteasca acestora din tineretile lui:
- Ei dragii lu' bunicu' vedeti voi pusca aia? Am fost odata cu ea la vanatoare. La un moment dat vad un mistret MAAAARE. Ochesc, trag si il dobor. Fiind asa mare nu aveam cum sa il car, asa ca am luat cutitul, i-am taiat o pulpa am pus-o pe umar si am mers mai departe. Deodata imi apare in fata alt mistret, mai MAAAARE. Nu am putut sa ma abtin. Ochesc, trag il dobor si pe asta. Iau cutitul si tai o pulpa, ca nu aveam cum sa il car, si o pun pe celalt umar... Intervine bunica:
- Bunicule ti-ai luat pastilele?
Ia bunicu' pastilele si se intoarce la nepotei:
- Asa dragii lu' bunicu', unde am ramas?
- Ai pus o pulpa pe un umar, una pe celalalt...
- Asa... si am apucat-o de cur si am inceput sa ii dau niste limbi...

--------------------
- - -
Ziua de 16 nov 2014 a ramas in istoria Romaniei ca fiind ziua in care omul politic Victor Ponta a fost cel mai aproape sa devina Presedintele Romaniei
+
ady77
post 27 Jan 2011, 16:59
Post #9493

راحتزیل یو

From: near Bacau

180295_184966964867313_100000620317256_513163_6881230_n.jpg ( Size: 43.5k ) Number of downloads: 1693

--------------------
________________ ________________ _________________
The problem with this world is that the intelligent are full of doubts, while stupid ones are full of confidence.

ecnedifnocfollufsisoM
+
Marty
post 27 Jan 2011, 17:22
Post #9494

Membru cu privire de ansamblu

From: Corbu

--------------------
Gillette De unica folosinta 2011 - B 999 NAM
Mindru absolvent de grup scolar.
+
kaspersky
post 27 Jan 2011, 17:34
Post #9495

maistru Zen

From: Cluj-Napoca

QUOTE(ady77 @ 27 Jan 2011, 16:59)

*

camin VII, observator, cj, acu' muuulti ani wink.gif)

--------------------
KIA Cee'd SW 1.6 GSL Base 2008
"Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
+
psychoo
post 27 Jan 2011, 20:05
Post #9496

Membru

From: Timisoara

Cred si eu ca acum multi ani. Daca era mai recenta am fi vazut cratime puse aiurea si intr`un loc un "i" in plus.

--------------------
Ford Focus Titanium, 2.0 TDCI, 2013
You deserve what you tolerate!
+
Markos
post 27 Jan 2011, 20:13
Post #9497

fost programator

From: Scursurești Vale

QUOTE(Logan_Stepway @ 27 Jan 2011, 16:12)
Bunicul, cu un nepot pe un genunchi, cu alt nepot pe celalalt genunchi incepe sa le povesteasca acestora din tineretile lui:
- Ei dragii lu' bunicu' vedeti voi pusca aia? Am fost odata cu ea la vanatoare. La un moment dat vad un mistret MAAAARE. Ochesc, trag si il dobor. Fiind asa mare nu aveam cum sa il car, asa ca am luat cutitul, i-am taiat o pulpa am pus-o pe umar si am mers mai departe. Deodata imi apare in fata alt mistret, mai MAAAARE. Nu am putut sa ma abtin. Ochesc, trag il dobor si pe asta. Iau cutitul si tai o pulpa, ca nu aveam cum sa il car, si o pun pe celalt umar... Intervine bunica:
- Bunicule ti-ai luat pastilele?
Ia bunicu' pastilele si se intoarce la nepotei:
- Asa dragii lu' bunicu', unde am ramas?
- Ai pus o pulpa pe un umar, una pe celalalt...
- Asa... si am apucat-o de cur si am inceput sa ii dau niste limbi...
*

P-asta îl povesteste bion misto rolleyes.gif

--------------------
Reno Megan Privilej
"Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
+
bion
post 27 Jan 2011, 20:26
Post #9498

Membru autentic

From: TM

Pusca si cureaua lata

--------------------
Dacia SLZ Scala 2003 - TM54
Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin,
Căci n-au păreche-n lume blestemații
Crîșmarii care toarnă apă-n vin !
+
-Scorpio-
post 27 Jan 2011, 21:48
Post #9499

membru jucator

From: SV

Loți îi zice lu' Ion:

- Măi, Ione, eu vorbește greu rumunește și vreu tu să unveți la mine. Pentru unceput, vreu să zici la mine care diferența untre bai și catastrofă?

- Măi, Loți, vezi tu, io am o turmă mare ghe oi. No amu, dacă, Domne feri, dă molima peste ele și mor tăte, no ăsta-i bai. Ăsta-i bai mare! Îi bai, da' nu-i catastrofă. Da', dacă dă cu bomba peste Budapesta și omoară tăt, apăi, asta-i catastrofă. Da' nu-i bai...

--------------------
Honda Civic 140HP 2010 - SV-XX-XXX
Nota: nu lasati cheia in portbagaj deoarece este necesara la deschidere. (instructiuni de utilizare Logan, pag 3.17)
+
cdadan
post 27 Jan 2011, 22:58
Post #9500

fara turbo viata e pustiu

From: Cluj Napoca

QUOTE(kaspersky @ 27 Jan 2011, 17:34)
camin VII, observator, cj, acu' muuulti ani wink.gif)
*

HSBP ce mica-i lumea ... ohmy.gif
Creca era la et. 3.

--------------------
pegas de dame 1986
+
DaciaClub - Reno Bot
post Reguli topic / Topic rules
Post #

Mesaj automat

Topicul este dedicat bancurilor. NU MAI ATASATI FILME sau LINK-uri.
Cei in cauza vor fi avertizati si posturile sterse.

--------------------
552 Pages « < 315 316 317 318 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 26th May 2025 - 01:29
Forum Renault