DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

552 Pages « < 322 323 324 325 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> 1 banc

Alydor
post 9 Mar 2011, 22:29
Post #9681

Pressar

Group: Members

vezi aici

Suma respectelor, Alydor

--------------------
- - -
Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos

Cine nu poate da exemple da sfaturi..
When everything fails, RTFM!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
C@talin
post 9 Mar 2011, 22:30
Post #9682

Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef.

From: cucu

e varianta cu hamsteru sau pisica? unsure.gif

--------------------
Range Rover V8 5.0 Vogue SE - B 666 IAD
Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope .
+
luck33ro
post 10 Mar 2011, 00:00
Post #9683

Membru autentic

care pisica? huh.gif

--------------------
+
bygy007
post 11 Mar 2011, 00:17
Post #9684

Membru autentic

From: BUCURESTI

Efectele scumpirii benzinei

In jurul orelor 23.10 angajatii unei benzinarii din centrul capitalei au asistat la o scena desprinsa parca din filmele cu miliardari.
Un barbat necunoscut a intrat in benzinarie cu masina si a alimentat fara intrerupere pana cand a umplut rezervorul, dupa care a platit cu numerar,de parca nimic nu s-ar fi intamplat.
Casiera de serviciu l-a urmarit pe barbat pe monitor cum alimenteaza fara discernamant si si-a alertat colegii.
A alimentat o vesnicie, credeam ca i-a inghetat mana pe pistolul pompei, povesteste casiera.
Eu am fugit repede afara ca sa-l salvez, am incercat sa-i smulg pistolul din mana, dar era prea tarziu: deja isi umpluse rezevorul. Am strigat la el:
"Ce-ai facut nenorocitule, o sa infunzi puscaria! Stii cat costa litrul de benzina? Stiti ce mi-a raspuns? A zis cu nonsalanta: "Chiar asa, domnisoara, cat face?
Baiatul care spala parbrize in benzinarie este inca in stare de soc.
Credeam ca vrea sa puna si el un litru-doi, cat sa ajunga acasa. Cand am vazut ca depaseste patru litri si nu se opreste m-am panicat.
Le-am zis colegilor ca avem un investitor strain la pompa trei.

This post has been edited by bygy007: 11 Mar 2011, 00:18

--------------------
RENAULT CAPTUR E-Tech full hybrid 145 2024 - B 07 BGY
din subteranele Bucurestiului
+
GBC
post 11 Mar 2011, 11:29
Post #9685

Membru incepator

Un ofiter, după ce a băut aproape toată noaptea,
n-a reușit sa se trezească dimineața.
Suna telefonul.
O voce plăcută de femeie:
- Domnule, doriți sex prin telefon?
- Bineînțeles!
- Va fac legătura cu comandantul unității.

++++++++++++++++++++

Vom demonta astăzi un mit, și anume că Făt-Frumos este personajul pozitiv din basmele românești, iar Zmeul un ticălos fără pereche. În fapt, așa cum vom vedea imediat, lucrurile stau exact pe dos.

Pentru asta, să facem mai întâi un mic profil psihologic al celor mai importante personaje din basmele românești.

Împăratul
E un moș senil și complet incompetent. Singurul merit că a ajuns împărat e că a fost primul născut. Nu e în stare să aibă grijă de fii-sa, prin urmare mă întreb cum mama dracului ar putea avea grijă de ditai împărăția. Nevastă-sa lipsește din peisaj, e subînțeles moartă și l-a lăsat cu trei fete care sigur nu-s ale lui, fiindcă moșul are vreo 70 de ani și aia mică în jur de șaișpe. Deși e înconjurat de viziri, dregători, sfătuitori, când e să ia vreo decizie îți vine să-l iei la palme: primul individ care-i aduce fata înapoi o primește de nevastă și mai ia și jumătate de împărăție. Strămoșul său care a întemeiat dinastia se răsucește în mormânt.

Fata cea mare și fata cea mijlocie
Sunt niște strâmbăciuni nasoale, plate și complexate, care-și urăsc sora mai mică pentru că e mignonă, are fund, țâțe, e în centrul atenției și e aia răpita, ba se mai și mărită înaintea lor. Sunt atât de jenante că nici un zmeu nu le vrea.

Fata cea mică
E aia răsfățata, bunăciunea învățată să i se facă toate poftele. Mai e și curvă de mică. Nici nu vreau să vorbesc mai mult despre ea, că mă enervez.

Făt-Frumos (Fefe)
De obicei, e unu’ căruia nu i-a plăcut cartea: ori prinț, ori vreun coate-goale. Frumușel și efeminat, metrosexual nativ. Ar fi stat să frece menta în continuare și să se ia la trântă prin iarbă cu oile, cu frații lui sau cu flăcăii satului, da’ vrea să dea lovitura. Și, când boul de împărat dă sfoară-n țară cu fiică-sa și tronul premiu, normal că se prezintă primul. Habar n-are cum arată fata împăratului, dar nici nu-l interesează prea mult, de fapt vrea împărăția. Și oricum știe de la tovarăși că de obicei e răpită bucata familiei, nu cârjele ălelante două.

Calul
E singurul personaj pozitiv din toată povestea care merită apreciere. Înainte de episodul cu jăratec zace slab, bubos și răpciugos în grajd, ceea ce arată încă o dată că împăratul e un idiot – nu așa te porți cu o asemenea comoară. Calul e cel care îi face strategia lui Făt-Frumos, în vorbe puține și concise. Nu zice prea multe pentru că probabil îi e jenă să intre-n vorbă cu un oportunist analfabet. În sufletul lui, își dorește să fie în echipa Zmeului.

Mama Zmeilor
Este exact opusul împăratul. În primul rând, la ea e sigur că e mama zmeilor. Apoi, a făcut trei băieți care e fiecare la casa lui, nu două plângăcioase și-o curvă care stau pe capul lui, ca împăratul. Și ia hotărâri bune și de una singură, n-are nevoie de o armată de viziri, dregători, sfătuitori, etc.

Zmeul
E un tip hotărât, energic și forțos. Probabil are un nas cât toate zilele, umblă neras, e păros și are palmele tăbăcite. Asta ce ne spune? Că e un om care muncește! A tras din greu ca să ajungă unde e – a ucis, a luptat, a umblat, a jefuit, s-a preocupat de cariera lui! Așa merg lucrurile pe tărâmul celălalt, acolo nu-ți dă nimeni un castel că te cheamă împăratul-nu-știu-cum. E sigur că Zmeul și-a clădit palatul cu mâinile lui. Bine, o mai fi avut niște muncitori pe care i-a mâncat după aia, dar sunt convins că a stat cu ei acolo, pe capul lor, să vadă cum pun ăia marmura în baie, să nu-l tragă-n piept și să-l fure. Și mi se pare normal să-i mănânce la sfârșit, știm cu toții cum sunt muncitorii.
Mai știm că are o moșie imensă, populată cu tot felul de jivine ticăloase. Chiar credeți că e ușor de administrat așa ceva, să-i ții în frâu pe toți ăia? Păi aia nu sunt proști ca țăranii împăratului, dacă nu stai cu pleoapa pe ei… Deci, Zmeul e un bun gospodar, un bun cunoscător de oameni, un excelent strateg militar și un bun trezorerier.
Dar Zmeul e un tip cinstit în sentimente și cam fără noroc la femei. I-a venit vârsta însurătorii, a stat, a analizat, a cercetat, și-a căutat nevastă. n-a găsit pe nimeni pe placul lui în propriul tărâm (ce s-alegi din jivinele alea?), deci s-a uitat la vecini. S-a îndrăgostit de fata aia mică a împăratului (știe ce-i frumos, măcar fizic, și nici nu încalcă eticheta, țintește la același rang) și a procedat în consecință, așa cum cerea tradiția: a luat-o la el. Așa a făcut și tac-su cu mă-sa, și bunicul lui, și străbunicul lui, la vremea lor. Așa e normal: clar, fără ascunzișuri, umblat cu șoalda și alte prosteli. Pui problema direct: “Fă, te iubesc, te vreau! Treci încoace.” Și prostul chiar o iubește: n-o forțează, n-o siluiește, e romantic, are o grădină cu trandafiri, o-nconjoară de bogății, îi face toate poftele. N-am auzit nici o poveste în care Zmeul s-o țină pe prințesă legată în beci, goală-pușcă și să vină s-o violeze când are el chef, după cum ar merita. Peste tot citesc numai de caftane, covoare, tiare, bucate alese, mătăsuri fine, rochii, giuvaere, o ține-n puf. Omul e familist și serios, nu-și uită îndatoririle: se duce-n fiecare zi la muncă și anunță civilizat, cu buzduganul, când vine acasă. Și toate astea pentru ea, ca să n-o sufoce cu atenție, să-i lase spațiu, să fie liberă, să aibă matracuca timp să-și facă unghiile, să nu facă istericale că, vezi doamne, a intrat peste ea în cameră și-a văzut-o cu masca de castraveți pe față.
Carevasăzică, moldoveanca trăiește în puf, îi face prostul toate poftele, și, în semn de mulțumire, ce face? Se amorezează de Făt-Frumos că are părul mai îngrijit și tenul mai puțin acneic (vezi, n-ai vrut să te culci cu Zmeul) și se hotărăște să fugă cu el. Da’ mai întâi încep să se hârjonească în pat, în patul pe care Zmeul cu mâna lui îl cioplise, din niște bușteni tăiați tot de el din pădure, și-l cărase-n cârcă până la ultimul etaj al castelului, să aibă japița peisaj când se trezește dimineața sub baldachin. Și proștii ăia doi stau până îi prinde Zmeul, căruia – în sfârșit! – i se aprind beculețele.
Mai departe. Zmeul luptă corect, Făt-Frumos trișează: bea apă vie de la un corb pe care-l mituiește, dă cu peria, gresia, năframa; în fine, face tot ce poate să lupte cât mai puțin și să-i bage pe alții la înaintare.

Din toate astea, eu pricep că morala basmului românesc e următoarea:

- dacă ești un șmecher metrosexual și știi să profiți de pe urma tonților incompetenți ajunși în poziții de conducere, te aranjezi pe viață.
- dacă ești o fițoasă analfabetă și de bani-gata, ai toate șansele să umble toți după fundul tău și după averea lu’ tac-tu.
- dacă ești un tip cinstit, muncitor și care luptă după reguli, pici de papagal.

Dacă basmul românesc ar fi avut măcar o urmă de dreptate, Zmeul i-ar fi rupt gâtul lui Fefe cu două degete, ar fi luat-o pe proasta aia, i-ar fi dat o bătaie soră cu moartea și ar fi trimis-o rachetă înapoi la tac-su acasă. Apoi și-ar fi strâns armata, ar fi năvălit pe tărâmul împăratului și i-ar fi făcut prăpăd, ar fi violat, jefuit și ucis tot ce i-ar fi stat în cale, ar fi unit cele două tărâmuri și și-ar fi făcut harem din toate gagicile alea proaste ca noaptea. Pentru că fiecare merită să-și trăiască propriul basm.

++++++++++++++++++

Un tip se hotărăște să-și cumpere o mascotă. Merge la un magazin specializat, și plimbându-se vede un papagal atârnând de un băț, cu capul în jos. Se oprește, se uită la el și zice cu voce tare:

- Ce-o fi pățit papagalul ăsta?
- M-am născut așa, sunt un papagal fără picioare.
- Ptiu, drace! mi se pare că pasărea asta a înțeles ce ziceam și mi-a răspuns.
- Sigur că da, sunt un papagal total inteligent și foarte cult.
- A, da? atunci răspunde-mi la asta: cum te ții de băț dacă n-ai picioare?
- Bine, vezi mi-e un pic rușine, dar acum că m-ai întrebat... Folosesc penisul, îl dau de câteva ori dupa băț ... nu se vede fiindcă-l acopăr cu penele.
- Incredibil! Într-adevar poți înțelege ce zice lumea și poți răspunde?
- Desigur! Vorbesc româna, spaniola și engleza. Pot conversa fără probleme aproape despre orice: politică, religie, fotbal, chimie, filozofie si sunt expert in ornitologie. Ar trebui să mă cumperi, sunt o companie excelentă.

Se uită omul la preț, 200$.
- Prea mult pentru mine!
- Ssst, îl cheamă papagalul făcându-i semn cu o aripă să se apropie. Nimeni nu mă vrea fiindcă n-am picioare. Oferă-i patronului 20$.
Plătește tipul 20$, ia papagalul și merge acasă. Trec săptămânile, papagalul se dovedește a fi foarte grațios, interesant, un bun prieten, chiar dă sfaturi bune, omul e fericit. Într-o zi, când ajunge acasă de la muncă, papagalul îi face iar semn cu aripa să se apropie.

- Nu știu dacă să-ți spun sau nu, e despre nevastă-ta și postaș...
- Cum?!
- Bine, azi dimineață când a venit postașul, nevastă-ta l-a întâmpinat cu un sărut pe gură. Purta lenjerie intimă.
- Si?!
- După aceea, postașul a intrat și a început s-o mângâie...
- Sfinte Dumnezeule! Și mai ce?
- I-a scos sutienul... chiloții... s-a așezat în genunchi și a început s-o
sărute pe toate părțile, începând de la sâni, coborând... coborând... pe la buric, în jos... în jos...
Papagalul tacu un timp.
- Și ce s-a întâmplat? Ce s-a întâmplat? Vorbește papagal nenorocit!
- Îmi pare rău, dar nu mai știu. Mi s-a sculat și am căzut de pe băț.

This post has been edited by GBC: 11 Mar 2011, 15:27

--------------------
Dacia Logan 2004, Ambition - B xy xyz
In God We Trust, All Others Pay Cash!
If the peasants are disturbing you, get out of the village!
+
daniM
post 11 Mar 2011, 18:32
Post #9686

Membru autentic

From: Gugulania

Povestea e tare de tot... radmasa.gif coffee_spitsk.gif rofl1.gif

--------------------
. . . - Skoda Octavia
+
garlic_dog
post 11 Mar 2011, 19:40
Post #9687

Membru eutectic

From: Clipperton Island

--------------------
Tesla electrică 2015 - B05NWV
Femeile vin de pe Venus, bărbații de la băut.
+
garlic_dog
post 13 Mar 2011, 20:18
Post #9688

Membru eutectic

Un client suna la *222 si zice: Domnule, am auzit ca, de eclipsa, se face noapte?
- Normal.
- Si, Dv in acest caz, ce tarife practicati, de zi sau de noapte?
------------------------
Ce s-ar intampla…
...daca Pamântul s-ar roti de 30 de ori mai repede? Barbatii ar primi salariu în fiecare zi, iar femeile ar muri din cauza hemoragiei.
--------------------------

Afis intr-un bar: "Daca beti ca sa uitati, va rugam platiti inainte!"
------------------------

Mi-am schimbat parerea despre voi cu 360 de grade!
------------------------

Pesimistul este omul care face integramele cu creionul, iar optimistul - cu pixul.
-------------------------

Dupa o luna de la casatorie, prietenul il intreaba pe fostul mire ...
- Vad ca esti ingandurat? De ce?
- Ma intreb de ce toate jocurile de noroc sunt interzise, numai casatoriile nu .....

---------------------------

Definitia penisului: coada la oua.

This post has been edited by garlic_dog: 13 Mar 2011, 20:57

Attached thumbnail(s)
moni.jpg ( Size: 51.97k ) Number of downloads: 1025

--------------------
+
Marty
post 14 Mar 2011, 15:57
Post #9689

Membru cu privire de ansamblu

From: Corbu

Care este asemanarea dintre femei si snooker? Cand rosu blocheaza roz, dai la maro!

--------------------
Gillette De unica folosinta 2011 - B 999 NAM
Mindru absolvent de grup scolar.
+
dacotec
post 14 Mar 2011, 16:07
Post #9690

Membru incepator

Vechi proverb tibetan:
Daca femeia ar fi buna, si Dumnezeu ar avea una

'Oricat de jos ar cadea dolarul, apleaca-te si ia-l!'

--------------------
citroen/Dacia Citroen C5/logan 1.4 Laureate 2004
+
luck33ro
post 14 Mar 2011, 18:16
Post #9691

Membru autentic

Nu cred ca tibetanii ar fi misogini tongue.gif

--------------------
+
kum
post 14 Mar 2011, 23:00
Post #9692

Banat

Group: Banned
From: Galati

Un tip ajuns la varsta la care controlul prostatei se face din doi in doi ani, nemultumit de serviciile de sanatate din tara, este sfatuit sa incerce o clinica particulara in Thailanda. "Dai un ban, dar esti tratat regeste. Plus, asistentele sunt dragute si serviabile, nu acre si intepate".
Bun, zis si facut. Omul nostru se duce in Thailanda, face toate analizele si ajunge la examenul de prostata. O asistenta competenta il aseaza pe o parte si se pregateste sa ii administreze doua degete in fund.
- In momentul asta, este normal sa apara o erectie, zice asistenta.
- Mnu, n-am erectie, mormaie omul nostru.
- Tu nu, dar eu am..

--------------------
Laguna 2.0T 2006 - GL-15-...
Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
+
garlic_dog
post 15 Mar 2011, 08:17
Post #9693

Membru eutectic

Dupa dezastrul de la Cernobil (si nu numai), un anunt la Radio Erevan: barbat radioactiv caut barbat radiopasiv.

--------------------
+
ady77
post 15 Mar 2011, 12:54
Post #9694

راحتزیل یو

From: near Bacau

In urma cercetarilor privind efectele alcoolului asupra organismului uman, oamenii de stiinta britanici au stabilit urmatoarele:
1) Vodka + gheata = afecteaza rinichii
2) Rom + gheata = afecteaza ficatul
3) Whisky + gheata = afecteaza inima
4) Gin + gheata = afecteaza creierul
Cine ar fi crezut ca nenorocita aia de gheata poate afecta in asemenea hal organismul?!?

--------------------
________________ ________________ _________________
The problem with this world is that the intelligent are full of doubts, while stupid ones are full of confidence.

ecnedifnocfollufsisoM
+
Marty
post 15 Mar 2011, 13:20
Post #9695

Membru cu privire de ansamblu

From: Corbu

Sa mai aud vreun ardelean ca zice de bucuresteni ca sunt mitici! mad.gif
Link

--------------------
Gillette De unica folosinta 2011 - B 999 NAM
Mindru absolvent de grup scolar.
+
bucatzel
post 15 Mar 2011, 13:31
Post #9696

Membru plictisit

Group: Moderatori
From: Timisoara

Dovada clara ca nu toti prostii au sarit gardul.

--------------------
Dacia 1300 1981 - 3-SB-2608
Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
User is online!Galerie FotoPM
+
yhattori
post 15 Mar 2011, 14:41
Post #9697

*

sigur vinitura de peste munti!

--------------------
* * *
+
lautrec
post 15 Mar 2011, 15:50
Post #9698

Membru incepator

From: Cluj Napoca

QUOTE(Marty @ 15 Mar 2011, 13:20)
Sa mai aud vreun ardelean ca zice de bucuresteni ca sunt mitici! mad.gif

nu, nu toti sunt mitici, numai cei care plaseaza aradul in ardeal radmasa.gif

--------------------
Dacia/Seat/Suzuki Logan/Toledo/GS500E 2007/2008/1993 - Lautrec
+
bucatzel
post 15 Mar 2011, 19:45
Post #9699

Membru plictisit

O parte din astea probabil au mai fost.

Dar io zic ca-s suficient de bune incat sa merite cetite inc-o data

- De ce , in al doilea razboi mondial , tancurile franceze aveau oglinzi retrovizoare ?
- Ca sa vada frontul

------------------

Trei amici, evident romani, erau intr-o barca si dadeau la peste cand deodata un inger vindecator apare langa ei. Astia, inmarmuriti, dupa ce le revine glasul incep sa ii ceara:
- Eu am o durere mare de spate de cativa ani, nu pot sa scap de ea...

Ingerul ii atinge spatele si e vindecat!

- Eu trebuie sa port ochelari toata viata, ca nu vad bine, si as vrea sa vad si eu clar lucrurile care ma inconjoara...

Ingerul ii ia ochelarii, ii arunca in apa si ochii i se vindeca, vede perfect.. Se uita ingerul si la al treilea...
- Pe mine sa nu ma atingi!!! Eu primesc pensie de boala...

------------------------------

Nea Vasile îsi duce soacra la doctor si îl roaga totodata:
-Va rog,...tratati-o ca pe propria dumneavoastra soacra.

-----------------------------

- Baciu Gheorghe, am auzit că te-o bătut ăștia în gară, în Dej...
La care baciu Gheorghe:
- Dute-n franț, aceeie-i gară mă?

Doua blonde la telefon:
-Fata, ne vedem azi?
-Da fata, ne vedem!
-La ce ora fata?
-La ce ora vrei tu.
...-Unde ne vedem?
-Unde vrei tu, fata.
-Ok fata, asa ramane!! Te pup!!!

Un lăutar țigan intră în cabina lui, cu un aer de nemulțumit și începe să-și strângă lucrurile.
După el intră stăpânul localului și zice nervos:
- Atunci… e adevarat?… pleci?
- Sigur! Plec în străinătate! Asta-i o țară de rasiști și xenofobi!
- D…dar, spectacolul? Mă lași așa suspendat? Și de unde ai scos-o pe
asta cu rasismul și xenofobia?
- Sunteți!
- Bine! Cineva ți-a zis ceva, nu? Păi îl dau afară, îți jur!
- Nu, eu am făcut un sondaj, și asta-i o țară de rasiști și xenofobi!
- Un sondaj? Și pot să știu ce întrebai?
- Eu întrebam: “Sunteți pentru exterminarea ungurilor, țiganilor și farmaciștilor?”
- Farmaciștii? De ce farmaciștii?
- Exact așa răspundeau toți!

Se intoarce Ion acasa dupa luni de transhumanta. Primul lucru pe care il remarca e Marie, aplecata la rau si spaland rufe. Cum o vede Ion din spate, dupa atata abstinenta, imediat simte nevoia sa o posede, asa ca, fara alte introduceri, trece la treaba. Trec niste minute bune, timp in care Ion isi vede de treaba, iar Marie spala impasibilia rufe in continuare. O stare de nemultumire isi face loc in sufletul lui Ion, care izbucneste:
- Mai, Marie, tu nu vezi ca eu te f*t??
Marie se intoarce brusc si scapa rufele din mana:
- Tulai Doamne, ce m-ai speriat!

Soacra vine acasa si spune:

- Astazi am fost la coafor.
Ginerele:
- Si nu era deschis?

La tribunal.
Judecatorul :
- De ce ai comis toate delictele folosind nume false?
- N-am vrut sa-mi patez numele.

Columb nu ar fi descoperit niciodata America daca ar fi fost casatorit, din cauza urmatoarelor intrebari:

Unde te duci?
Cu cine?
De ce?
Cu ce?
Ca sa descoperi ce?
De ce tu?
Si eu ce fac daca tu pleci?
Pot sa vin cu tine?
Cand te intorci?
Ce imi aduci?
Se pare ca ai un adevarat plan, nu???
De ce?
Nu ma minti. De ce iti faci asemenea planuri?
Vad ca sunt din ce in ce mai multe in ultimul timp. De ce?
Te parasesc. Si nu ma mai intorc niciodata. De ce nu ma opresti?
Nu inteleg de ce e atat de importanta chestia asta cu descoperirea. Si de ce nenorocita aia de regina iti da toate vasele alea pe gratis?De ce?E mai frumoasa ca mine?
De ce te gandesti atat de mult si nu raspunzi?
Intotdeauna calatoresti si iar calatoresti…nu pot sa inteleg ce naiba vrei sa descoperi??

Un batranel a început să repare acoperișul casei.
Partea bună e că a ajuns în vîrful casei.
Partea proastă e că a început să alunece.
Partea bună e că s-a prins de burlanul casei.
Partea proastă e că burlanul s-a rupt.
Partea bună e că sub el era o căpiță de fîn.
Partea proastă e că în capiță era o furcă cu țepii în sus.
Partea bună e că n-a căzut pe furcă.
Partea proastă e că nici pe capiță n-a căzut…
Soțul vine din delegație cu o zi mai devreme. Soția era acasă cu trei bărbați. Când aceștia află că vine soțul încearcă să se ascundă.
Unul se duce lângă o ușă, unul se băgă sub chiuveta din bucătărie și unul iese pe balcon. Intră soțul. Îl vede pe cel de lângă ușă și îl întrebă:
- Ce faci aici?
- Repar clanța de la ușă. răspunse acesta.
Soțul îi dădu 50 de lei și intră în bucătărie. Acolo dădu peste cel de al doilea. Îl întrebă și pe acesta:
- Ce faci aici?
- Repar chiuveta.
- Bine. și îi dădu și acestuia 50 de lei.
Cel de pe balcon nu a putut să audă ce au vorbit ci a văzut doar că cei doi au primit bani. El intră in casă și strigă:
- Băăi !!! Dă' și mie bani că și eu am fu**t-o!!!
Bula, gunoier in America, se plimba cu tomberonul pe sub ferestre si aduna ce se arunca.
Pica o geaca de piele. Bula o ia de pe jos si spune : " Baaaaaa! 'ra-ti ai dracu de capitalisti, la noi asta mai era buna 2 ani! "
Pica o pereche de manusi. Bula le culege si iar spune : " Baaaaa! 'ra-ti ai dracu de capitalisti, la n...oi astea mai erau bune 3-4 ani !"
Pica in tomberon o femeie goala, in preajma varstei de 30 de ani. Bula o ajuta sa iasa, ii da tricoul lui sa-l imbrace, dupa care spune : " Baaaaaaaaaaaaa! 'ra-ti ai dracu' de capitalisti.. asta la noi mai era buna 20 de ani !!"
El si sotia lui stateau pe canapea si se uitau la televizor. El avea telecomanda si tot schimba de pe un canal de pescuit pe un canal porno. Ea a inceput sa se enerveze din ce in ce mai tare si in cele din urma a spus:
-Pentru numele lui Dumnezeu! Lasa pe canalul porno, stii deja sa pescuiesti !
Joe nu era o persoana foarte romantica si pe deasupra si cam prost. Dar voia sa-si impresioneze sotia si ca urmare a invitat-o la cina in oras la aniversarea casatoriei. Ajuns acolo a inceput sa urmaresca cu atentie cuplurile din jur in cautare de "indicii romantice".A observat cuplul de la masa vecina.Barbatul de langa el i-a oferit femeii un trandafir:
-O floare,floricica mea?
Lui Joe i-a placut ideea.La o alta masa barbatul a luat o lingurita de miere dintr-o cupa si indreptand-o spre sotie:
-Dulceata,dulceata mea?
Din nou Joe a fost impresionat.
In cele din urma a taiat o bucatica de carne si privind cu drag fix in ochii sotiei:
-Sunca,purcelusa mea?

--------------------
+
ady77
post 15 Mar 2011, 19:55
Post #9700

راحتزیل یو

From: near Bacau

Ca tot e ziua Ungariei azi:

Trei tipi: un roman, un tigan si un ungur pescuiesc. La un moment dat li se incurca unditele si prind toti 3 un pestisor de aur.
Pestisorul le zice ca din cauza ca toti 3 l-au scos din apa va indeplini o singura dorinta la fiecare.
Ungurul zice eu vreau ca toti ungurii sa fie in Ungaria si sa fie bogati si fericiti. Dispare.
Tiganu zice eu vreau ca toti tiganii sa fie in India fericiti, bogati. Dispare.
Romanu' se uita in toate partile si il intreba pe pestisor:
- Ungurii is in Ungaria?
- Da.
- Toti?
- Da.
- Si tiganii in India ?
- Da.
- Toti?
- Da
Se uita la pestisor si zice:
- Mie da-mi un cola light.

--------------------
________________ ________________ _________________
The problem with this world is that the intelligent are full of doubts, while stupid ones are full of confidence.

ecnedifnocfollufsisoM
+
bucatzel
post 16 Mar 2011, 00:23
Post #9701

Membru plictisit

Campionatul mondial de lupte libere. In finala ajung un rus si un american.
Antrenorul american il avertizeaza pe sportivul sau despre prinderea dubla sovietica si sa aiba grija sa nu se lase prins in felul ala pentru ca e singura schema din care nu se poate iesi.

In timpul meciului, la un moment dat, americanul e nitel neatent si rusul il insfaca si pac, il innoada bine in prinderea dubla sovietica.

Antrenorul american, disperat, isi acopera fata cu mainile dezamagit.
Cand, imediat dupa aceea aude urale si arbitrul aratandu-l invingator pe elevul sau.

Antrenorul fericit, se repede sa il felicite, si, totodata contrariat, il intreaba cum a scapat din priderea dubla sovietica, din care, toata lumea stie, nu se poate iesi.
Asta, fericit, ii explica:
-Pai cand am vazut ca m-a prins si m-a impachetat, am inteles ca e totul pierdut. Dar am vazut la un moment dat in fata ochilor, o pereche de testicule, si, desi stiam ca e nepermis, tot nu aveam nimic de pierdut. Asa ca le-am muscat. STII CATA PUTERE CAPATA UN OM CARE ISI MUSCA PROPRIILE TESTICOLE???

--------------------
+
doctorasul
post 16 Mar 2011, 14:20
Post #9702

Membru imbatranit

Group: Validating DaciaClub
From: Pitesti

Bunicul de 80 de ani la telefon :
- Alo, doresc sa particip la jocul telefonic anuntat.
- Foarte bine! Am trei întrebari, v-ati pregatit?
- Da!
- Deci, CE ESTE: are doua roti, un ghidon si se poate folosi pentru deplasare?
- Bicicleta!
- Nu-i rau, dar noi în mod concret ne-am gândit la Mountain-bike.
- A doua întrebare. CE ESTE: are patru roti, un volan si se poate folosi pentru deplasare?
- Masina!
- Nu-i rau dar noi în mod concret ne-am gândit la Volvo.
- Urmeaza ultima, cea de a treia întrebare. Pentru a câstiga trebuie sa dati raspunsul corect! V-ati pregatit?
- Da!
- Deci, CE ESTE: are aripi, este condus de un pilot si se poate folosi pentru deplasare?
- Avion!
- Nu e rau! dar ne pare rau, în lipsa raspunsului corect ai pierdut! Noi în mod concret ne-am gândit la Concorde. Va multumim pentru joc, va asteptam si în viitor, la revedere!
La care batrânul: Îmi cer scuze, dar va rog permiteti-mi sa pun si eu o întrebare.
- Poftiti.
- CE ESTE: sta pe trotuar si isi vinde corpul pentru placeri sexuale?
- Curva!
- Nu-i rau, dar eu în mod concret m-am gândit la ma-ta!

--------------------
Dacia Dacia 92 - ot
+
yhattori
post 16 Mar 2011, 14:23
Post #9703

*

la receptia hotelului:

- va rog semnati in registru!
- desigur... ma scuzati, insecta asta care se plimba pe pagina e o plosnita?
- hm... s-ar parea ca da...
- multumesc, va salut. am mai vazut hotel cu plosnite, dar plosnite care sa vina sa vada in ce camera te-ai cazat inca nu.

--------------------
* * *
+
bucatzel
post 16 Mar 2011, 18:08
Post #9704

Membru plictisit

- Ce te joci ma?
- CS! si ascult manele
- Cum sa joci ma CS pe manele
- Simplu, Guta imi spune mereu pe unde vin dusmanii..

--------------------
+
Ov
post 17 Mar 2011, 13:10
Post #9705

Academician doctor inginer, savant de renume mondial

From: Bucuresti

- Alo! Biroul de consiliere a alcoolicilor anonimi?
- Da.
- Puteti sa-mi spuneti, va rog, la sarmale de porc cu mamaliguta, ce vin merge, alb sau rosu?

--------------------
Dacia 1300 1972
when life gives you lemon, make lemonade
+
lautrec
post 17 Mar 2011, 15:01
Post #9706

Membru incepator

From: Cluj Napoca

Mecanicul unui metrou bucurestean are parte de o zi banala pana cand isi face intrarea in cabina un tip tuciuriu cu un pistol in mana care comanda scurt:
- La Beirut!
Dupa ce-si revine din soc, vatmanul incearca sa-i explice agresorului:
- Domnule, asta-i metrou, nu avion, merge pe unde are sine. Doar nu credeti in realitate ca pot sa va duc la Beirut cu metroul??
Intrusul, insa, stie una si buna:
- La Beirut!!
Vatmanul, resemnat, anunta la microfon:
- Toata lumea in vagoane, se inchid usile, urmatoarea statie: Beirut, cu peronul pe partea dreapta.
Pe fata agresorului infloreste un zambet:
- Vezi? Avea dreptate Ceausescu: voi puteti, ma, da' nu vreti!

--------------------
Dacia/Seat/Suzuki Logan/Toledo/GS500E 2007/2008/1993 - Lautrec
+
paul_damian
post 17 Mar 2011, 16:21
Post #9707

Membru mult

From: Medias, Romania

Într-o viață, aproape normală, bărbatul trece - în viziunea femeii - printr-o serie de transformări zoologice, unele complet ilogice. La început e puișor, puiuț, pui, iepuraș, gândăcel, motănel, mielușel, cocoșel, ursuleț, bursuc și mânz. Apoi devine armăsar, taur, leu, leopard, tigru, iepuroi, dulău, cintezoi și cocoș. Ușor, ușor, se transformă în popândău, măgăruș, țap, berbec și vițel. Spre final, ajunge guzgan, papagal, sconcs, gorilă, urangutan, dinozaur, cașalot, mastodont, măgar, porc și, inevitabil, boul dracului.

Cu totul altfel se pune problema, când e vorba de femeie. Pornește de la privighetoare, mierlă, ciocârlie, vrăbiuță, gândăcel, șoricel, pisicuță, broscuță, furnicuță, albinuță, libelulă și trece spre porumbiță, maimuțică, fâță, vulpiță, pupăză, bufniță și buhă, ajungând la viespe, viperă, lipitoare, ciocănitoare, cucuvea, cloșcă, gâscă, hienă, cățea, balenă și, evident, vaca naibii.

--------------------
Dacia Sandero Stepway, 2021
Ex Dacia Logan KissFM 1.4, 2008
Ex Dacia 1310, 1999
Ex Dacia 1100, 1969
+
bygy007
post 17 Mar 2011, 17:45
Post #9708

Membru autentic

From: BUCURESTI

QUOTE(lautrec @ 17 Mar 2011, 15:01)
Mecanicul unui metrou bucurestean......
*

aici ai inceput bine
QUOTE(lautrec @ 17 Mar 2011, 15:01)
Vatmanul, resemnat, anunta la microfon:.....
*

aici este prost , tot mecanic se numeste, Vatman e ala de conduce tramvaiul , la voi la cluj nu aveti decit tramvaie group_pointing.gif
ninge pe acolo?

--------------------
RENAULT CAPTUR E-Tech full hybrid 145 2024 - B 07 BGY
din subteranele Bucurestiului
+
dcn
post 17 Mar 2011, 20:51
Post #9709

posesor de ingeras

3 barbati morti ajung la poarta raiului.
Ii ia Dumnezeu pe fiecare la intrebari,primul fiind un italian:
-Ia zi, tu cum ai murit?
-Pai mi-am cumparat un ferrari, am mers pe autostrada spre Milano cu 340 km/h, n-am putut sa iau o curba, am intrat in parapet si am murit pe loc.
-Bine, poti sa intri.
Al doilea, un german:
-Tu cum ai murit?
- Mi-am luat un porsche, am mers pe autostrada, o cinsterna a pus frana brusc in fata mea, nu am mai putut opri, explozie mare, am murit pe loc...
-Bine, poti intra si tu.
Al treilea, un roman:
-Tu ce ai patit?
-Mi-am luat un X5 si am murit de foame.

Discutie intre doi macelari ramasi singuri in pravalie dupa plecarea unui batranel:
- In fiecare saptamana vine batranul asta ponosit si-i dai un pachet de carne, moca. De ce ?
- Bai, omul asta mi-a facut numai bine, ii sunt obligat pana la moarte.
-De ce....???
-Mi-a fost profesor la Politehnica si daca n-avea el grija sa ma pice la examene, ajungeam dracu' vreun amarat de inginer....

--------------------
dacia Sandero 2014 Laureate - AG ** ***
"Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked."
+
P-A-C-O
post 18 Mar 2011, 07:24
Post #9710

What you see is what you get!

Se intoarce Iisus si vede ca toti apostolii se distreaza, beau, manaca, femei.....

Indignat, il intreaba pe sfantul Petru:

IiH: - Ce faceti voi aici?

SfP: - Cum adica ce facem? Bem, mancam... Ne distram!

IiH: - Pai de unde aveti bani?

SfP: - Iuda face cinste!

IiH: - Dar el de unde are bani?

SfP: - Nu stiu, cica a vandut ceva...

--------------------
- - -
Ziua de 16 nov 2014 a ramas in istoria Romaniei ca fiind ziua in care omul politic Victor Ponta a fost cel mai aproape sa devina Presedintele Romaniei
+
DaciaClub - Reno Bot
post Reguli topic / Topic rules
Post #

Mesaj automat

Topicul este dedicat bancurilor. NU MAI ATASATI FILME sau LINK-uri.
Cei in cauza vor fi avertizati si posturile sterse.

--------------------
552 Pages « < 322 323 324 325 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 6th June 2025 - 07:55
Forum Renault