1 banc
![]() ![]() ![]() |
1 banc
kum |
![]()
|
||
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
||
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|||
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
L.E.: M-am prins! Mai tirziu da' m-am prins.
This post has been edited by Marty: 11 Apr 2011, 11:29 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
GBC |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 68 Joined: 29 May 06 ![]() |
Semn de gratitudine de la bancile din Romania
Un numar de banci romanesti s-au asociat ca sa-si exprime gratitudinea lor publicului romanesc care le-a ajutat sa depaseasca timpurile grele de criza. Aceste banci au comandat o editie limitata comemorativa a unei ascutitori speciale pentru creioane care va fi oferita cadou milioanelor de clienti ca semn de multumire pentru miliardele de lei profit obtinute in 2010. Ascutitoarea are un design special care sa ne reaminteasca tuturor relatia prietenoasa si chiar intima pe care bancile au construit-o cu publicul. Vezi mai jos cadoul: Attached thumbnail(s) Banca.jpg ( Size: 30.63k ) Number of downloads: 3020 |
--------------------
Dacia
Logan
2004, Ambition
- B xy xyz In God We Trust, All Others Pay Cash!
If the peasants are disturbing you, get out of the village! |
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Vreau si eu sa cumpar una... unde gasesc?
![]() |
--------------------
**
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Vrei sa-ti ascuti creionul?
![]() |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
garlic_dog |
![]()
|
![]() Membru eutectic Group: Members Posts: 243 Joined: 10 December 04 From: Clipperton Island ![]() |
Soțul vine - neanunțat - acasă, după o lungă deplasare. Intră în casă, caută sub pat, în șifonier, în baie. Nimeni. Și-i zice, resemnat nevestei, în bucătărie:
- Ai îmbătrânit, femeie! |
--------------------
Tesla
electrică
2015
- B05NWV Femeile vin de pe Venus, bărbații de la băut.
|
|
ag02cws |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.443 Joined: 2 December 06 From: Bucuresti / Pitesti ![]() |
Ion si Gheorghe isi fac vacantele separat.
Ion se intoarce din vacanta de iarna multumit. - Ei, si pe unde ai umblat, Ioane? - Prin Suedia, mai! - Si cum sunt scandinavele? Ion da din colt in colt, nu da un raspuns clar. Acasa, cauta in dictionar. "Aha, scandinave - adica femeile de acolo! Cum de nu am stiut, sa ma fi laudat, ca aveam cu ce!" Anul urmator, Ion se intoarce din vacanta bronzat. - Ei, Ioane, pe unde ai mai fost? - Grecia, tara frumoasa, mai! - Ei, dar Elenele? Ion ramane iar mut. Nervos, acasa, cauta din nou in dictionar: "Aha, femeile de acolo!" Un an mai tarziu, Ion se intoarce iar bronzat. - Si cum a fost in Egipt, Ioane? - Frumos, cald, camile, alea, alea... - Si piramidele? - Niste curve!... |
--------------------
Dacia 1310 L 1994 /
Dacia Sandero 1.4 MPI 2008 / Kia Cee'd
2008
|
|
dacotec |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 97 Joined: 1 November 05 ![]() |
Tiganu' povesteste: "Ma duc dimineata la pescuit, si stau, si stau..., si seara prind un amarat de pestisor galben... Ma uit in galeata: goala, manca-ti-as... Zic: - Du-te-n amaru tau, amaratule, si il arunc! Ma duc spre casa cu bicicleta, ce sa vezi: se face'un Mertzan asta, de zic toti ca l-am furat. Ajung acasa, o vila , manca-ti-as... O intreb pe phiranda: - Da unde-i vila asta tu, ca-ti mananc pipota! - Nu stiu, ma tigane! Ii povestesc ce-am patit, si-atunci imi zice tiganca: Ia o oala cu rame, si-i du la peste si-i multumeste! Si-ajung la lac, il strig pe pestisor, si-l intreb: Cum sa te rasplatesc, pestisorule? Si el zice ca are tot ce vrea, ca-i fermecat, manca-mi-ar, da' zice ca ar vrea o partida de amor. Si se da de trei ori peste cap, si se face o mandrete de fata de 13 ani... onorata instanta..." |
--------------------
citroen/Dacia
Citroen C5/logan 1.4 Laureate
2004
|
|
Cioby92 |
![]()
|
![]() Membru fara semnalmente Group: Members Posts: 402 Joined: 22 December 09 From: Brasov ![]() |
Gogu translatoru... introduceti "JUST BECAUSE" (cu majuscule)
![]() |
--------------------
Dacia
1300/1976
cu elemente de 1310
- BV 01 EMP Dacia Logan 1.4 MPI Laureate GPL 2008 B 12 ZVK
I'll Make You an Offer You Can't Refuse |
|
AmunDei |
![]()
|
![]() Fără turbo viața e pustiu... Group: Members Posts: 1.985 Joined: 8 June 07 From: Cucuveieni Deal ![]() |
What do you do with 365 used condoms?
Melt them down, make a tire, and call it a Goodyear. |
--------------------
Dacia
Logan
1.0 TCe GPL 2020 Daewoo Matiz 0.8 Turbo - 140 HP
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(-Scorpio- @ 5 Apr 2011, 10:10) Adevarul adevarat!!!!! |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Geox16v |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 613 Joined: 29 March 07 ![]() |
Vulpitza, super sexy, pe tocuri, cu fustita scurta si decolteu , mergea prin padure.O vede iepurasul si inebuneste: -Vulpitzo, ce buna esti....vino sa ti-o trag si eu o data! -Nu, iepurasule, ca eu sunt virgina! -Hai, vino, ca stiu eu pe cineva , te duc la el , te coase si esti ca noua. -Bine iepurasule...daca e asa...hai ca stau. I-o trage iepurasul, apoi o duce la arici, o coase ariciul si vulpitza e ca noua. Aude si lupul ...o vede pe vulpitza, si o cheama sa i-o traga si el: -Vulpitzo ce bunaciune esti....stai sa ti-o trag si eu o data. -Nu, lup...e, ca eu sunt virgina! -Vino, ca mi-a zis iepurasul ca ti-a tras-o si el si te-a dus la arici sa te coasa.Hai ca te duc si eu tot la arici. -Bine, lup...e, hai ca asa stau. I-o trage si lupul, o duce tot la arici, o coase din nou ariciul si vulpitza e iar virgina. Aude si ursul ....se duce direct la vulpitza, si ii spune: -Vulpitzo....am auzit ca ti-au tras-o prostii aia doi....vino sa ti-o trag si eu. -Nu, ursule, ca eu sunt virgina! -Vino vulpitzo ca tot la arici te duc si eu sa te coasa. -Bine ursule, hai ca asa stau. I-o trage ursul de o zapaceste, si o duce la arici sa o coasa. Cand o vede iar ariciul isi pune mainile in cap si spune: -Sa moara mama.....daca stiam ca esti asa panarama, de nu iti puneam fermoar! |
--------------------
EX-DACIA
LOGAN PRESTIGE
2006 1,6 16v Creierul a invins intotdeauna muschii!
|
|
ag02cws |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.443 Joined: 2 December 06 From: Bucuresti / Pitesti ![]() |
Ionel si Marioara erau amandoi pacienti intr-un spital de boli mintale. Intr-o zi, pe cand se plimbau pe langa piscina spitalului, Ionel a sarit brusc in apa, a inotat pana la fund si a ramas acolo. Marioara a sarit repede sa-l salveze. A inotat si ea pana la fund si l-a scos pe Ionel din apa. La auzul acestei fapte eroice, asistenta sefa a ordonat ca Marioara sa fie externata din spital, deoarece o considera acum stabila mintal. Asistenta s-a dus la Marioara sa-i dea vestea si i-a spus:
- Marioara, am o veste buna si una rea. Vestea buna este ca vei fi externata; din moment ce ai fost capabila sa reactionezi in mod rational la o criza si sa salvezi viata unui alt pacient, am ajuns la concluzia ca fapta ta dovedeste o deplina sanatate mintala. Vestea rea e ca Ionel, pacientul pe care l-ai salvat, s-a spanzurat cu cordonul de la halat in baie. Imi pare nespus de rau, dar a murit. La aceasta, Marioara raspunse: - Nu s-a spanzurat. L-am pus eu acolo sa se usuce. Cand pot deci sa merg acasa? |
--------------------
Dacia 1310 L 1994 /
Dacia Sandero 1.4 MPI 2008 / Kia Cee'd
2008
|
|
garlic_dog |
![]()
|
![]() Membru eutectic Group: Members Posts: 243 Joined: 10 December 04 From: Clipperton Island ![]() |
Doua muste stau pe un c...t. Una se baseste ingrozitor! Cealalta (scarbita extrem)
- Haide draga, chiar asa, suntem la masa ! |
--------------------
Tesla
electrică
2015
|
|
iulian'71 |
![]()
|
![]() membru uneori batut in cap Group: Members Posts: 895 Joined: 18 April 10 ![]() |
Gaina penala vine in oras… Toata lumea da navala sa o tavaleasca! Ursul, lupul si iepurasul se intalnesc si se pun de acord sa-i faca o "vizita" gainii. Ajunsi in fata usii ei, ursul le spune celorlalti: pentru ca eu sunt mai mare si mai puternic trebuie sa-mi cedati mie primul loc. Asa ca intra el la gaina si… dai, si… lupta!
Dupa o juma` de ora iese abia tinandu-se pe picioarele dinapoi, fara coada, numai spuma pe el. - E data dracu` gaina asta; m-a terminat! - Lasa-ma, ca intru eu la ea si-i fac felu`- se lauda lupul. Intra tantos la cabina dar dupa o ora iese si acesta rupt in doua: naparlit, mai mult behainddecat schelalaind: - Ai avut dreptate, frate, ii spune ursului; sa nu mai aud de sex cu asa "pasarici"! La randul lui, iepurasul speriat, cu urechile ciulite si tremurand din toate incheieturile se introduce la gaina. Trece o ora, trec doua… iepurasul nu mai iesea din camera. Dupa trei ore, colegii ingrijorati pt. soarta bietului iepuras, dau buzna inauntru sa vada ce s-a-ntamplat. Cand colo, ce sa le vada ochii: pene, fulgi si tuleie peste tot zburand; iepurasul jumulea gaina! - Ce faci ma, esti nebun, ce te-a apucat? – il intreaba cei doi. - Nu va suparati ca asteptati atata, da` eu pana nu o vad goala nu mi se scoala…! |
--------------------
Renault
Megane sedan/ Kadjar
Expr. 1.5dci85cp.2009/Business 2018 1.5dci 110cp
- GL-07-*** Mersul pe jos face piciorul...peste 45.
Grabeste-te incet. |
|
garlic_dog |
![]()
|
|
--------------------
Tesla
electrică
2015
|
|
Taz |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 51 Joined: 27 September 02 From: Tulcea ![]() |
Gogu translatoru... introduceti "BUNA ZIUA" (cu majuscule) si dati-i sa o traduca din româna in rusa
|
--------------------
DACIA
DSN EUROPA
- TL-20-YNA Some things just can't be improved...
but they can be individualized |
|
Marty |
![]()
|
Nimic deosebit, zice HELLO
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Se trezeste o blonda intr-o dimineata, se aseaza pe margine patului si ramane ganditoare.
Dupa vreo 3 ore o striga mama'sa: - Mona, la masa! La care blonda foarte fericita: Asaaaa ma, MONA !!! Bulă merge la un bordel. - Vreau o fată, dar să știți că eu sunt sadic rau !Dar plătesc oricât! Patroana îl conduce într-o cameră de lux. - La mine, plata e înainte, zice fata. Am auzit că ești sadic, așa că vreau banii înainte. 2000 de euro! Scoate Bulă banii și-i dă fetei. - Auzi, zice fata, dar cum se manifestă sadismul tău? - Mai întâi te bat, după care te ., după care iar te bat, apoi te . din nou....... - Până când? întreabă îngrozită fata. - Până când îmi dai banii înapoi ! This post has been edited by Altis: 19 Apr 2011, 20:54 |
--------------------
Tucson
JM
2007
- . Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
Taz |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 51 Joined: 27 September 02 From: Tulcea ![]() |
to marty
Si e corect in rusa hello ????? lasa intelegi altadata |
--------------------
DACIA
DSN EUROPA
- TL-20-YNA Some things just can't be improved...
but they can be individualized |
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Nu e corect, dar nici banc nu e
![]() |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
GBC |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 68 Joined: 29 May 06 ![]() |
Hai ca va umplu eu de bancuri:
"Gogu translatoru... introduceti "BUNA ZIUA" (cu majuscule) si dati-i sa o traduca din româna in rusa", Africaans, Albaneza, Azerbaijana, Basca, Bielorusa, Bulgara, Croata si atat ca mai departe nu am mai incercat, m-am plictisit de atata ras [sic]. |
--------------------
Dacia
Logan
2004, Ambition
- B xy xyz In God We Trust, All Others Pay Cash!
If the peasants are disturbing you, get out of the village! |
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.471 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Eu mi-am luat laptop-ul si m-am pozitionat strategic pe buda inainte de a incerca o asemenea traducere periculoasa.
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
N-ai uitat sa-ti dai jos nadragii?
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.471 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Pai n-am zis ca m-am pozitionat strategic?
---------------------------------------------------------- Dear Mother-in-Law, Please don't try to tell me how to raise my kids - I'm married to one of yours and believe me there's room for improvement! Sincerely, Your Daughter-in-Law |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
garlic_dog |
![]()
|
|
--------------------
Tesla
electrică
2015
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
prody |
![]()
|
![]() membru iradiat Group: Members Posts: 1.365 Joined: 26 November 05 From: Cetatea Banilor ![]() |
O zi banala,taranul dadea cu coasa in lanul de grau, la un moment dat aterizeaza un OZN langa el,se deschide trapa si apare un extraterestru mic,gras ,cu un gat foarte lung si cu un cap mic-mic de tot. se uita putin in jur , deschide gura si din gura iese un alt gat lung care se termina cu un cap mic, deschide si al treilea cap gura si iese alt gat lung cu un cap mic-mic...si tot asa pana ajunge ultimul cap langa taran. Il examineaza putin si apoi se retrage capul in gat ,gatul in capul anterior si tot asa pana ajung inapoi in extraterestrul cel mic si gras.Acesta se intoarce,trapa se inchide si nava decoleaza.
Taranul ramane sprijinit in coasa si se uita dupa nava cum dispare si striga enervat : -Băăăăăăă, f...m-aș în gâții mă-tii !! This post has been edited by prody: 21 Apr 2011, 21:38 |
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
emircea |
![]()
|
![]() membru cu Te-FiSI Group: Members Posts: 756 Joined: 14 June 04 From: Timisoara ![]() |
se scrie 'ma-tii', ma nigger - varianta restransa de la 'mama-tii'! Dache nem crezut, intreabat la profa' de romana dupe ce intors de la Baia Mare!
Dupa ce corectat la domnu' nigger, uite si bancul de rigoare: 'Un fizician îi spune soției sale: - Draga mea, ești din ce în ce mai atrăgătoare! - Aiurezi! Tu nu vezi cât m-am îngrășat?! - Păi, tocmai! Cu cât crește masa, crește și forța de atracție... ' This post has been edited by emircea: 21 Apr 2011, 01:34 |
--------------------
Dacia 1300, 1981;
Opel Manta B, 1977;Octy 1.8T, 2009;
1981 / 1977 / 2009
- MH / TM / B Daca nu poti sa-i lamuresti, zapaceste-i! (Murphy)
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Deci ai reusit sa ne zapacesti...
![]() |
--------------------
**
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Topicul este dedicat bancurilor. NU MAI ATASATI FILME sau LINK-uri.
Cei in cauza vor fi avertizati si posturile sterse. |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th May 2025 - 22:52 |