1 banc
![]() ![]() ![]() |
1 banc
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Temporar, pan-a dat colțu'
![]() This post has been edited by Markos: 15 Jun 2011, 20:00 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
esti mult prea coleric.
mai putin cand faci gratar. |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Deci cat de misto poa' s-arate: portocale, capsuni, masline
![]() Numa' vegetale! Cu care ne castigam cosu' zilnic! |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Lipsesc lamaile, da' eu nu-mi schimb avataru' decat daca baga boss o prima de concediu
![]() |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Deal!
|
--------------------
|
Wolfman |
![]()
|
![]() The Fastest Group: Members Posts: 483 Joined: 9 July 04 From: Murciélagos ![]() |
Un pastor, un doctor și un inginer se duc să joace golf, dar sunt nevoiți să stea după un grup care juca golf neobișnuit de încet. Inginerul este de-a dreptul înfuriat:
- Ce e cu tipii ăștia? Cred că stăm de 15 minute după ei! Incredibil! Pastorul spune: - Uite că vine îngrijitorul. Hai să-l întrebăm pe el. - Bună George. Ce e cu grupul dinaintea noastră? Joacă prea încet! Îngrijitorul terenului răspunde: - Oh, da, e un grup de pompieri orbi. Și-au pierdut vederea când încercau să ne salveze clubul anul trecut într-un incendiu, și de atunci îi lăsăm să joace gratis. Cei trei se gândesc o clipă. Pastorul spune: - Este foarte trist. Mă voi ruga pentru ei în seara asta. Doctorul spune: - Bună idee. Și eu îmi voi contacta colegul oftalmolog, ca să văd dacă putem face ceva pentru ei. Inginerul spune: - Dar nu pot juca noaptea?! - De ce ai fugit din sala de operație înainte de a fi operat? - Pentru că infirmiera spunea tot timpul: - Curaj, nu vă fie teamă, e o operație ușoară! - Păi și?... asta nu te-a liniștit? - Nu. Pentru că vorbea cu chirurgul! Un baiat era indragostit de o fata. O urmarea oriunde fata se ducea. Intr-o zi , fata a remarcat acest lucru si l-a intrebat: -De ce ma urmaresti peste tot? -Pentru ca esti frumoasa si cred ca incep sa ma indragostesc de tine -Serios? Dar nu mi-ai intalnit prietena. Este mai frumoasa decat mine si este chiar in spatele tau. (baiatul se intoarce si se uita) -Pai, nu vad pe nimeni in spate. -Da, dar daca m-ai fi iubit cu adevarat, nu te-ai mai fi intors sa te uiti in spate. Soția catre soț: - In curând e ziua de nastere a mamei. Ce-i daruim? - Pai... ultima dată ce i-am dat? - Un scaun. - Anul asta il racordam la reteaua electrica! Un barbat intra intr-un local si vede deasupra barului un afis mare pe care scrie asa: “Sandwich cu branza – 0.99 centi; sandwich cu pui – 1.50 euro; sex manual – 20 euro.” Dupa ce se uita cati bani are in portmoneu, barbatul merge la una din cele trei barmanite foarte sexi. “Da!” spune aceasta zambind provocator, “Va pot ajuta cu ceva?” “Ma intrebam”, sopteste barbatul, “tu esti cea care face sex manual?” “Daaa”, raspunde aceasta cu o voce extrem de senzuala, “intr-adevar eu sunt!” Barbatul continua: “Bine, atunci du-te si spala-te pe maini, eu vreau un sandwich cu branza!” Unui scotian ii moare tatal si se duce la o firma de pompe funebre sa faca aranjamentele necesare inmormantarii. - Cat costa sicriul ala de stejar?,intreaba el - 2.000 de lire, vine raspunsul. - Dar acela de brad? - 1.000 de lire. - Si ala de plop? - 500 de lire, spune functionarul,dar mai bine imi spuneti cati bani vreti sa cheltuiti. - Cam….200 de lire. - In cazul acesta aduceti-l pe tatal dumneavoastra la noi sa-i montam patru manere… |
--------------------
Opel
MOKKA X
1.4 T 2019 "Cu stinga nici cruce nu poti sa-ti faci, daramite sa conduci o tara!" Petre Tutea
|
|
bmwh548 |
![]()
|
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
|
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
nik1965 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 365 Joined: 17 June 05 ![]() |
|
--------------------
dacia
logan , duster
2005, 2017
- xx-xx-xxx
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(ady77 @ 15 Jun 2011, 21:46) Vale!P.S. : Ba-n plm cu avatarele voastre, ca daca dau pagina repede-n jos ma simt ca la aparate, astept sa iasa BAR BAR BAR!!!! ![]() slot-fruit-fiesta.jpg This post has been edited by Marty: 16 Jun 2011, 11:06 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Marius97fer |
![]()
|
![]() Membru cu IQ :) Group: Members Posts: 208 Joined: 12 October 06 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Opel / Rover
Astra / 25
2000 / 2001 hecibec nu sunt inteligent
|
|
nick |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 216 Joined: 9 April 03 From: Bucuresti ![]() |
Intr-o buna zi, unui taietor de lemne ii cazu securea in apa.
Omul se puse pe jelit pentru ca-si pierduse singurul lucru cu care putea sa-si castige existenta. Vazand acestea, Dumnezeu apare langa apa si-l intreaba care este cauza disperarii sale. Omul ii explica situatia si Dumnezeu plonjeaza in rau si revine cu o secure din aur masiv. - Asta e securea ta, omule? il intreaba el. - Nu, raspunse taietorul de lemne. Dumnezeu intra din nou in apa si se intoarce cu o secure numai din argint. - Asta e securea ta? intreaba el din nou. - Nu, raspunde din nou taietorul de lemne. A treia oara Dumnezeu revine cu o secure de fier. - Asta e securea ta? - Da, asta e, ii raspunse de data aceasta taietorul de lemne. Dumnezeu, miscat de onestitatea omului ii face cadou toate trei securile si taietorul de lemne se intoarce fericit acasa. Cateva zile mai tarziu acelasi taietor de lemne se plimba pe malul raului cu nevasta sa. Dintr-odata aceasta cade in apa. Cum omul se puse iarasi pe plans, Dumnezeu aparu din nou intrebandu-l care-i este necazul. - Nevasta mea a cazut in apa, ii raspunse taietorul de lemne printre suspine. Atunci Dumnezeu sare in apa si apare cu Penelope Cruz in bratze. - Asta este nevasta ta? intreaba el. - DA! urla omul. Atunci Dumnezeu, furios, il lua la bani marunti: - Indraznesti sa ma minti?!! Ar trebui sa te blestem pentru vecie!! Atunci taietorul de lemne incepe sa-l implore: - Te rog, Doamne, iarta-ma! Dar cum altfel puteam sa raspund?! Daca spuneam "nu" la Penelope Cruz, data viitoare mi-o aduceai pe Catherine Zeta Jones. Si daca si atunci as fi spus "nu", a treia oara mi-o aduceai pe nevasta-mea. Si daca de data aceea as fi spus "da", mi le faceai cadou pe toate trei, dar eu sunt un om nevoias si n-am de unde sa hranesc trei femei. Acesta este motivul pentru care am raspuns cu "da" de prima data. Morala: Barbatii mint numai din motive perfect oneste si logice. INTOTDEAUNA ! |
-------------------- Megane II 1.6 16V Confort Dynamique 2003
Chevrolet Lacetti 2.0 TDCi 2007 |
|
brvictors |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 124 Joined: 2 August 05 From: Brăila ![]() |
Belea bancu`...N-ai și cu Nastratin Hogea ceva?
|
--------------------
VW
PASSAT TRENDLINE 2003
1.9 TDI AVF
|
|
silviut |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 3 June 08 ![]() |
Doua buci vorbeau:
- Ce-ai zice sa ne casatorim, daca tot stam asa de mult impreuna, spune una - Ce rost are, spune cealalta, nu vezi ca ne despartim pentru orice c*c*t... |
--------------------
Dacia
Logan
KissFM
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Vine Ion beat crita acasa, si-i zice nevestei sa-l sarute.
Aia mirata il intreaba de ce - Vreau sa vomit si nu pot. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
catalin-g3 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 201 Joined: 26 August 04 From: BaileGovora ; BUCURESTI ![]() |
- Tată, așa-i că vrăjitoarele există doar în povești?
Tatal, ridicând o privire către soacră: - Când eram mic, tot așa credeam. *** In parc. Ea: - Vai ce culori, ce priveliste, observa culorile frunzelor. Uite galbene, rosii, verzi. Ce varietate de culori, ce minunat!... El, tragand un fum din tigare: - Ce vrei fa, e toamna ! *** Ion cu Gheorghe pe balta la peste. Trage Ion peste unu dupa altu, Gheorghe tragea p*la. Tragea Ion la greu, Gheorghe injura si se scarpina in cur. Pe dupamasa Gheorghe nu mai rezista si se ia de Ion: -Bă... cum pixu' meu faci bă de-ti mușcă așa bine? -Ce vrei... norocu! -Unde noroc mă? -Păi vezi râmele ăstea? Ia câteva și încearcă! Îi dă lu Gheorghe vreo 4 râme și începe minunea și la el. Gheorghe curios întreabă: -Frumoase râmele astea, unde le-ai găsit? Ion (electronist): -Am băgat doi electrozi în pământ, i-am cuplat la 220V și au ieșit râmele astea! A 2-a zi Gheorghe vine la baltă cu nasu spart, dinții praf și ochii umflați. Ion, să-i pice fața... -Da ce-ai pățit omu lu Dumnezeu??????? -M-am dus acasă, am căutat prin garaj de-am înnebunit, în sfărșit am găsit electrozi, i-am băgat în pământ și când i-am cuplat la 380... au ieșit minerii!!! ** La 3 dimineata bate cineva la usa: El raspunde iritat: _ce vrei ba ? -nu ma impingi si pe mine? -NU!!! Apoi tranti usa si se intoarce in dormitor. Ea: - de ce nu-l ajuti? -ca nu vreau! ...ii 3 dimineata! -mai sti cand ia ramas in pana pe bulevard la ora de varf si nu te-o impins nimeni timp de 3 ore? Atunci el iritat isi pune o pereche de pantaloni si coboara.Afara bezna...el incepe sa strige: -Unde esti ba??? am venit sa te imping! -aici! -unde aici? -aici ma in leagan! *** La un coafor, patronul a asezat un papagal colorat la intrarea în salonul lui. De fiecare dată cand Roxie trece prin fața salonului de coafură, papagalul îi strigă: - Ei, Curvă! Ei, Curvă! Intr-o zi, sătula de obraznica pasăre, fata intră în salon și se plânge patronului. Pentru a-l pedepsi, patronul decide să vopsească papagalul în negru. Câteva zile mai tarziu, Roxie trece din nou prin fața salonului de coafură și papagalul rămane mut. Mirată, tânara se opreste și-i spune: - Hei!! Acum nu mai spui nimic?? Nu mai faci pe șmecherul?! Papagalul îi răspunde cu calm : - Când sunt în smoking, nu vorbesc cu curvele! ** This post has been edited by catalin-g3: 17 Jun 2011, 11:35 |
--------------------
AsconaC/AstraF
BERLINA
85/96 "Esti prost si vrei să te remarci? Aprinde proiectoarele!
Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceată!" - MAERSK |
|
sinaxis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 388 Joined: 30 March 04 ![]() |
Un bogatan iese cu cosurile pline de cumparaturi de la supermarket.
Cînd să le bage în portbagajul BMW-ului, observă un individ slab, prăpădit, care umbla de colo-colo rupînd ierburi de la marginea drumului. - Dar ce faci, domnule, acolo? - Adun iarbă ca să mănînc. Trebuie să duc și la copii, că nu mai avem nimic. - Cum așa?! Păi atunci, uite cartea mea de vizită și vino să mîncați la mine acasă! - E frumos din partea dumneavoastră, domnule, dar am 8 copii, plus nevasta… - Și mai bine! Veniți cu toată familia! - Sunteți foarte generos! Numai că, din copii, unii sunt deja căsătoriți, au și ei copii… - N-are-a face, să vină toți! La mine acasă iarba e uite-așa de înaltă, dacă sunteti mulți, în 3 ore terminați….!!!! This post has been edited by sinaxis: 17 Jun 2011, 14:14 |
--------------------
tohan
stas
2012 full "as fi de parere ca ar trebui interzisi copiii din locurile publice (...). Un sugar stie doar sa manince, sa se cufureasca si sa urle" by Marty
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Vede Ion pe drum un porc cu un picior de lemn, curios nevoie mare se ia dupa porc sa vada unde se duce.
Intra porcul in curte la badea Gheorghe, Ion curios intra si el in curte si intreaba: - Bre Gheorghe da de ce are porcul asta un picior de lemn? - Pai vrei sa tai tot porcul pt. o friptura.... |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Prin extrapolare: Vede unul un daciot fara plwa. Il urmareste si il vede intrand intr-o curte unde trebaluia o fumeie. -Doamna, daciotul asta n-are plwa.
-Da si ce vroiai ca pentru o plwa sa iau tot porcu`. |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
La un coafor, patronul a asezat un papagal colorat la intrarea în salonul lui.
De fiecare dată cand Roxie trece prin fața salonului de coafură, papagalul îi strigă: - Ei, Curvă! Ei, Curvă! Intr-o zi, sătula de obraznica pasăre, fata intră în salon și se plânge patronului. Pentru a-l pedepsi, patronul decide să vopsească papagalul în negru. Câteva zile mai tarziu, Roxie trece din nou prin fața salonului de coafură și papagalul rămane mut. Mirată, tânara se opreste și-i spune: - Hei!! Acum nu mai spui nimic?? Nu mai faci pe șmecherul?! Papagalul îi răspunde cu calm : - Când sunt în smoking, nu vorbesc cu curvele! bine ca am scapat de moartea mica ![]() This post has been edited by kog: 17 Jun 2011, 21:43 |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.180 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
da cu 3 posturi mai sus
|
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
El: Locul femeii e la bucătărie.
Ea:Deci în dormitor o să te descurci singur, da? Un ziar britanic a realizat un top cu cele mai corupte tzari.Toti se asteptau ca Romania sa fie pe locul unu dar s-a clasat pe locul doi… Inevitabil s-au realizat cercetari in urma carora s-a descoperit ca Romania a dat mita pentru a nu fi prima. Stau de vorba 2 mayasi: Unu: Bah, am ramas fara piatra si nu mai am pe ce continua calendarul.. Celalalt: Ai grija s-ar putea ca in viitor sa se crizeze cineva din cauza asta….. |
--------------------
Tucson
JM
2007
- . Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
QUOTE(dacis @ 18 Jun 2011, 08:43) Stai flexat ca Grecia e cum e si din cauza patronilor de acolo.Maine poimaine o sa auzi blestemele angajatilor ![]() Tara intersanta Grecia asta.Cat a fost nevoie de ea pentru NATO s-au pompat bani in ea. Acu is pe limba lor si vai de ei. Evaziune fiscala de la vladica la opinca, salarii si pensii umflate.Pensionare la 50 de ani ![]() ![]() Codul economiei grecesti: 11880. 11milioane de greci primesc 88 de miliarde de euro si platesc innapoi 0 euro. This post has been edited by bion: 18 Jun 2011, 10:23 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
bmwh548 |
![]()
|
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
bion |
![]()
|
Marty,umbli in baia jupanesei sau te faci frumoasa pentru iesit pe stranduri?
![]() This post has been edited by bion: 18 Jun 2011, 12:03 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Topicul este dedicat bancurilor. NU MAI ATASATI FILME sau LINK-uri.
Cei in cauza vor fi avertizati si posturile sterse. |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th May 2025 - 20:47 |