Poker, Joaca cineva poker online?
![]() ![]() ![]() |
Poker, Joaca cineva poker online?
santieco |
![]()
|
||
![]() Conduc de placere Group: Members Posts: 69 Joined: 18 May 05 From: Bucuresti-Ilfov ![]() |
|
||
--------------------
Logan
1.4MPI
Preference 2007
- IF-XX-COX
|
|||
Lolek |
![]()
|
Ignorog Group: Members Posts: 93 Joined: 4 October 04 ![]() |
Da' ce ne-au facut strainii, frate?
Poate asta-i sansa mea sa dau in sfarsit o utilitate cardului de la Gima... |
--------------------
Dacia
Pobeda
- B-**-***
|
|
vladan34 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 48 Joined: 7 March 05 ![]() |
Da' cu romanii de ce nu joci?ce au frate?
Intra pe www.doizece.ro si joaca , la orice ora vrei tu. |
--------------------
Logan
Laureate 1,4 Mpi
- BH-07-NzL
|
|
santieco |
![]()
|
![]() Conduc de placere Group: Members Posts: 69 Joined: 18 May 05 From: Bucuresti-Ilfov ![]() |
nu am nimic cu romanii...
numai ca pe pokerroom am si incasat bani, am si garantia ca ii primesc... pe doizece nu am incredere sa joc... mai ales ca se stie ca unii romani sunt de-a dreptul hoti! si fa o comparatie intre pokerroom si doizece.. asa doar de curiozitate This post has been edited by santieco: 3 Aug 2005, 19:34 |
--------------------
Logan
1.4MPI
Preference 2007
- IF-XX-COX
|
|
liviu_lb |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 71 Joined: 11 October 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(santieco @ 3 Aug 2005, 20:32) nu am nimic cu romanii... numai ca pe pokerroom am si incasat bani, am si garantia ca ii primesc... pe doizece nu am incredere sa joc... mai ales ca se stie ca unii romani sunt de-a dreptul hoti! si fa o comparatie intre pokerroom si doizece.. asa doar de curiozitate Cum adica ai incasat bani? Se joaca pe bune? |
--------------------
Dacia Logan
Ambition
2004 1.6MPI Fluence 1.5 dCi 110 cp
|
|
santieco |
![]()
|
QUOTE(liviu_lb @ 4 Aug 2005, 11:30) da se joaca pe bune! , pe langa asta cand te inscrii (10$ pe care ii poti juca) primesti si doua locuri gratis la doua turnee online cu premii de pana la 5000$ bine, poti sa joci si free doar de distractie, dar crede-ma ca sunt foarte multi jucatori care habar nu au ce este pokerul si joaca pe bani... deci e pacat daca stii sa joci sa nu intri si sa-i bati si sa castigi bani! eu joc la ei de vreo luna si am incasat pana acum 200$ bani primiti prin cec! si am intrat cu 10$... |
--------------------
Logan
1.4MPI
Preference 2007
- IF-XX-COX
|
|
liviu_lb |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 71 Joined: 11 October 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(santieco @ 4 Aug 2005, 15:16) da se joaca pe bune! , pe langa asta cand te inscrii (10$ pe care ii poti juca) primesti si doua locuri gratis la doua turnee online cu premii de pana la 5000$ bine, poti sa joci si free doar de distractie, dar crede-ma ca sunt foarte multi jucatori care habar nu au ce este pokerul si joaca pe bani... deci e pacat daca stii sa joci sa nu intri si sa-i bati si sa castigi bani! eu joc la ei de vreo luna si am incasat pana acum 200$ bani primiti prin cec! si am intrat cu 10$... Si ce e cu astia 10$? Cum ii dai? |
--------------------
Dacia Logan
Ambition
|
|
santieco |
![]()
|
|
--------------------
Logan
1.4MPI
Preference 2007
- IF-XX-COX
|
|
liviu_lb |
![]()
|
|
--------------------
Dacia Logan
Ambition
|
|
brunner |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 220 Joined: 25 January 04 From: ... ![]() |
De fapt el ia comision pentru fiecare inscriere
![]() Vedeti id-ul din link ![]() |
--------------------
M
M
1
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th July 2025 - 02:51 |