Piatra Neamt - Sucevita, Traseu optim si practicabil?
![]() ![]() ![]() |
Piatra Neamt - Sucevita, Traseu optim si practicabil?
garlic_dog |
![]()
|
||
![]() Membru eutectic Group: Members Posts: 243 Joined: 10 December 04 From: Clipperton Island ![]() |
|
||
--------------------
Tesla
electrică
2015
- B05NWV Femeile vin de pe Venus, bărbații de la băut.
|
|||
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Da' sectiunea dedicata nu mai e buna pentru treburi de-astea? Totul la gramada, la cafenea?
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
LuluMOB |
![]()
|
![]() Membru cu pedale. Group: Members Posts: 1.136 Joined: 28 October 05 From: Iași ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
ABS+ AC 1.4MPI 06/2007
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
Anul trecut am fost prin Tg Neamt - Pipirig - Borca - Ostra si mi-am blestemat zilele. De intors, m-am intors pe traseul lui LuluMOB si a fost mult mai bine. Punctul de plecare si punctul de sosire a fost Piatra Neamt
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
gibonu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.190 Joined: 29 May 06 ![]() |
@ garlic_dog
Daca te ajuta cu ceva, ar fi de evitat: Piatra Neamt - baraj Bicaz - Poiana Teiului - Borca - Crucea - Vatra Dornei. Am fost pe drumul asta cu o luna in urma. Pe malul lacului Bicaz este relativ OK. Dupa Poiana Teiului pana la Vatra Dornei este cam nasol. Asfalt valurit, gropi, placi de beton, etc. Si este pacat, pentru ca zona este foarte frumosa. Plus ca drumul (dupa lacul de acumulare) merge destul de mult foarte aproape de malurile Bistritei. Daca drumul asta ar fi bun, cred ca ar fi unul dintre cele mai frumoase din tara. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
Trek 4300 I am a rebel and freedom is my cause. - Yasser Arafat Four wheels move the body. Two wheels move the soul. |
|
LuluMOB |
![]()
|
![]() Membru cu pedale. Group: Members Posts: 1.136 Joined: 28 October 05 From: Iași ![]() |
Asa este, l-am parcurs de multe ori in copilarie (inclusiv cu Sputnikul), iar atunci era si mai frumos, o data fiindca inca nu era stricat, a doua oara fiindca era totul mai autentic, aproape ca-i auzeai vocea lui Creanga sau a lui Hogas.
Daca nu-ti pasa de masina si nu te grabesti, merita sa-l incerci. |
--------------------
Dacia
Logan
ABS+ AC 1.4MPI 06/2007
|
|
garlic_dog |
![]()
|
![]() Membru eutectic Group: Members Posts: 243 Joined: 10 December 04 From: Clipperton Island ![]() |
Multumesc, dragii mei dacioți.
Pe la vreo 9 - 13 August voi fi la Sucevița. Cred că merg prin Fălticeni, Suceava, Moldovița, Sucevița. Sau pe traseul propus de LuluMOB. This post has been edited by garlic_dog: 4 Jul 2012, 23:38 |
--------------------
Tesla
electrică
2015
- B05NWV Femeile vin de pe Venus, bărbații de la băut.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 19:21 |