Ati vizionat serialul "Douces Frances"?, difuzat pe canalul frantuzesc ARTE
![]() ![]() ![]() |
Ati vizionat serialul "Douces Frances"?, difuzat pe canalul frantuzesc ARTE
dragoselu |
![]()
|
||
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
|
||
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
- GL-11-UST [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|||
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
Se gaseste la pescarie.
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
|
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
E ascuns in Alpi dar acu s-a dus la Western Union sa-ti trimita 500 de ieuroi sa ai de usturoi , benzina si tigari.
PS Apropos de fapte crestinesti ai mai calcat ceva caini toa` dijinte?Sau acu fiind in vacanta studiezi intens si pregatesti lectiile pentru ultimul trimestru? |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
dragoselu |
![]()
|
Am modificat.
18 Apr 2012, 20:40: QUOTE(bion @ 18 Apr 2012, 20:07) E ascuns in Alpi dar acu s-a dus la Western Union sa-ti trimita 500 de ieuroi sa ai de usturoi , benzina si tigari. PS Apropos de fapte crestinesti ai mai calcat ceva caini toa` dijinte?Sau acu fiind in vacanta studiezi intens si pregatesti lectiile pentru ultimul trimestru? Acum pregatesc lectiile de civilizatie din manualele de franceza. Ca sa inteleaga ceva din lectie, nu e suficient manualul. Da, lectura unui fragment mai "consistent" din lectie timp de maximum 10 minute (inainte de asta ii pui sa citeasca in gand fragmentul respectiv, tu in timpul acesta scrii pe tabla cuvintele necunoscute), dupa care film 20-30 min, apoi intrebari, discutie, dezbatere pe film. Asta e lectie de civilizatie, nu lectia citit si tradus. This post has been edited by dragoselu: 18 Apr 2012, 19:40 |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
nu uita sa inveti copii sa poarte tricouri gaurite, dar curate, atunci cand fac bisnita cu usturoi. accidentarea cainilor la ce capitol de civilizatie se regaseste?
|
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
dragoselu |
![]()
|
Ce treaba are coada vacii cu stampila Primariei?
|
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
|
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
|
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
dragoselu |
![]()
|
Ofer 1 bere cui imi spune ca are serialul "Douces Frances"!
![]() |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Am serialul "Douces Frances"! Da berea!
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
dragoselu |
![]()
|
PM, nume prenume, trimit prin Western Union Bank.
![]() |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
OK, ai PM.
|
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
Prin aia poti sa trimiti si bere?
![]() |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
Manuel |
![]()
|
Da, daca esti suficient de puternic.
|
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
Dan73 |
![]()
|
Intrebam si eu asa...ca beau vin de fapt.
Oricum, nu trimite serialul ala inainte sa vina berea...adica ce zic, numai dupa ce o bei si constati ca ti-a priit. Initiatorul topicului pare ca se ocupa numai de afaceri dubioase ![]() |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
Manuel |
![]()
|
N-am cum sa i-l trimit din simplul motiv ca nu-l am. Omul a zis ca da o bere celui ce-i spune ca-l are. Nu reiesea de nicaieri ca-i musai sa spui adevarul.
![]() |
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
sau ca e musai sa spuna el adevarul !!!
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Manuel |
![]()
|
Sau asa. Mi-am incercat si eu norocul.
![]() |
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
Dan73 |
![]()
|
|
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
Manuel |
![]()
|
Hai ca va spun eu despre ce-i vorba, c-am vorbit pe pm: dom'profesor vrea sa-i recomandati un magazin online de unde poate cumpara episodul 6 din respectivul serial sau, eventual un centru de inchirieri. Daca-l puteti ajuta, faceti si voi un bine.
|
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
dragoselu |
![]()
|
Deci hai sa spun adevarul. In scop stiintific si pentru o cauza nobila am cautat serialul "Douces Frances", gasibil la pescarie. Scoate in evidenta, intr-o franceza accesibila (povestitorul vorbeste destul de lent incat ar intelege mesajul si cei care cunosc mai putin franceza), in 10 episoade, regiunile Frantei, specificul lor, traditiile, etc. E un film care prezinta Franta intr-un mod foarte natural.
Acum, eu am pescuit doar 9 parti din cele 10 cate are serialul. Episodul nr 6 (en Bretagne) nu reusesc sa-l pescuiesc, imi trebuie o lanseta mai rezistenta. Din motive lesne de inteles, nu am indraznit sa precizez exact ce ma intereseaza. Daca voi fi penalizat, asta e. ![]() This post has been edited by dragoselu: 18 Apr 2012, 23:52 |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
kato |
![]()
|
pai ai incercat sa il dai jos de pe youtube? ca nu-ti trebuie calitate deosebita a imaginii.....
te descurci de aici This post has been edited by kato: 18 Apr 2012, 23:58 |
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
Dan73 |
![]()
|
Prima imagine din Paris: o curva care-si spala obiectul muncii la o cismea. Acum nu stiu cat tinea de specific si traditie dar clar o facea intr-un mod foarte natural
![]() domn' dragos, serios vorbesc acum, eu am incercat sa te ajut, dar la centrul de inchirieri nu aveau...sau n-or da pe bere ![]() |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
dragoselu |
![]()
|
QUOTE(kato @ 19 Apr 2012, 00:57) pai ai incercat sa il dai jos de pe youtube? ca nu-ti trebuie calitate deosebita a imaginii..... te descurci de aici Mersi mult de ajutor! ![]() |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Mai dai bere?
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 01:47 |