COLANTARI FOLIE IMITATIE CARBON PLOIESTI PH, COLANTARI FOLIE IMITATIE CARBON PLOIESTI PH
![]() ![]() |
COLANTARI FOLIE IMITATIE CARBON PLOIESTI PH, COLANTARI FOLIE IMITATIE CARBON PLOIESTI PH
ciprian_dinu |
![]()
|
||
![]() Ciprian DINU Group: Members Posts: 14 Joined: 21 September 07 From: Ploiesti ![]() |
|
||
--------------------
RENAULT
SYMBOL
2008
- PH 30 C I P
|
|||
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
ciprian_dinu |
![]()
|
![]() Ciprian DINU Group: Members Posts: 14 Joined: 21 September 07 From: Ploiesti ![]() |
Salut ! Daca esti din Ploiesti, hai sa ne intalnim sa vad din ce material e facut ... ok ? Da-mi un telefon sau mail.
|
--------------------
RENAULT
SYMBOL
2008
- PH 30 C I P
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
E dintr-un plastic dur. Intrebarea mea era daca se muleaza folia pe forma "cochiliei".
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
|
ciprian_dinu |
![]()
|
Salut ! In principiu, aceasta folie se poate mula prin termoformare pe "cochilia" respectiva, ideea este ca acea suprafata ar trebui sa fie cat mai apropiata cu suprafata vopselei masinii sau a unui geam, adica ... sa fie cat mai neteda, pentru ca adezivul sa aiba aderenta cat mai buna. Se poate desface/demonta acea "cochilie" de restul ansamblului ? Si ... nu mi-ai spus daca esti din Ploiesti ... Merci.
|
--------------------
RENAULT
SYMBOL
2008
- PH 30 C I P
|
|
R19/16v |
![]()
|
Nu, nu se poate desface.
Si da, sunt din ploiesti. Parerea mea e ca ar trebui sa adere. |
--------------------
DS
5H
|
ciprian_dinu |
![]()
|
Salut ... din nou ! Daca nu se desface, NU recomand sa aplicam folia, aceasta TREBUIE sa fie intoarsa cu circa 0,5-1 cm si pe partea cealalta, indoindu-se peste margine ... altfel, dupa o perioada de timp (daca aplicam exact pana in margine) se exfoliaza din cauze mecanice(o poti atinge de diferite obiecte) ...
|
--------------------
RENAULT
SYMBOL
2008
- PH 30 C I P
|
|
claudiuc |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 29 Joined: 10 April 08 ![]() |
Salut, mai te ocupi de colantari?
|
--------------------
Dacia
Solenza 1.4
Confort 2005
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 21:06 |