Cine lucreaza la Romtelecom, help!!!
![]() ![]() ![]() |
Cine lucreaza la Romtelecom, help!!!
kato |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
|
||
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|||
mrkiry |
![]()
|
![]() Din tara unde nici apocalipsa nu ajunge... Group: Members Posts: 1.818 Joined: 2 December 10 From: Bucuresti ![]() |
Cat platesc?
![]() |
--------------------
Renault
Megane2
2004 Lux Privilege
- GR85KYR Renault Megane 2,1.6 16v,113 cp,an 2004
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
![]() |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
- GL-11-UST [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|
mrkiry |
![]()
|
![]() Din tara unde nici apocalipsa nu ajunge... Group: Members Posts: 1.818 Joined: 2 December 10 From: Bucuresti ![]() |
Multumesc frumos,dar nu e cazul sa ne complicam cu rude,prieteni,etc...daca e cineva pe aici dispus sa ajute,e ok...nu are rost sa facem tam-tam pe tema asta
Multumesc inca o data pentru intentie ![]() |
--------------------
Renault
Megane2
2004 Lux Privilege
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Chiar asa, cine lucreaza la bagameajplanma-sa de romtelecom de kkt? Dupa ce au fost de acord cu rezilierea contractului in Februarie, acu' cica nu e adevarat si ca sa le platesc 2 luni de internet ca altfel ma baga pe lista persoanelor rau platnice. Am asa o vaga impresie ca o sa fie un dans cu strigaturi de mare angajament!
15 May 2012, 12:56: I-auzi hal de profesionalism, ca tot ii pupa-n cur initiatorul topicului ca ce minunati si customer-oriented sunt ei: "Pai.... aveti o cerere de reziliere inregistrata pe 16.02, da' nu stiu de ce nu s-a mers mai departe cu ea....". Si ca sa nu ramina ca mine, imi zice:"da', oricum, stiti ca de la cerere si pina la rezilierea in sine trebuie sa treaca 30 de zile, deci tot aveti o luna de plata". Eu imi aduc clar aminte ca respectiva cucuana, pe 16.02 mi-a zis ca nu mai am nimic de platit, sa stau linistit. This post has been edited by Marty: 15 May 2012, 12:56 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Au patit-o si altii, nu esti singurul. Inclusiv primit scrisori si telefoane de amenintare de la firme de recuperare daca nu se plateste, cu toate ca se spusese la reziliere ca nu exista nici o suma restanta.
|
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
yoncv |
![]()
|
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 439 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
Eu am reziliat recent la Cosmote (mai precis, am trecut pe cartela). Peste o luna am primit o factura cu rest de plata 0 (zero) lei. N-am platit-o inca. M-or fi trecut oare pe lista persoanelor rau platnice?
![]() |
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|
mrkiry |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Megane2
2004 Lux Privilege
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Vrei citat ca sa recunosti?
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
mrkiry |
![]()
|
Las-o balta
![]() |
--------------------
Renault
Megane2
2004 Lux Privilege
|
|
Marty |
![]()
|
La fel!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Marty |
![]()
|
Intrucit nu s-a-ntimplat nimic in ultimele 2 saptamini (ba chiar a mai aparut o factura), azi pleaca prima reclamatie catre ANPC.
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
testike |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.452 Joined: 18 March 05 From: Cluj ![]() |
Si mie mi-au tot venit ceva scrisori de la o firma de recuperari, cica as mai avea ceva facturi restante la Romtelecom.
Asta dupa ce am facut vreo 3-4 drumuri la ei pentru deconectare, si am platit toate facturile primite. Eu nu mai imi fac la Romtelecom abonament nici sa imi ofere gratis, a fost o placere sa le zic lucrul asta cand m-au sunat saptamana trecuta sa-mi faca o oferta. |
--------------------
Mazda 3 2018
Prestige 2009 1.5 DCI 85CP
Ambition 2004 1.6 MPI
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Da' la RDS/RCS lucreaza cineva? Ma chinui de 1 an sa iau o amaraciune d-aia de stick de net
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
du-te la ei in ziua in care primesc marfa
![]() |
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Crezi ca stiu cand primesc marfa?...
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Duminica spre luni, pe la 3 dimineața
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
io am luat decodorul hd din C-ta si tu nu esti in stare sa iei un stick !
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Da' și-un bilet, "vreau stic nu decodor!"
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
|
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
pai daca sta de un an ptr. stick ,decodorul il primeste la nunta de argint !
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Markos |
![]()
|
N-o să mai aibă ce decoda cu el.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Iulikk |
![]()
|
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
dragoselu |
![]()
|
Vad ca incerci sa ma iei peste picior. Am zis ca poate te prinzi din prima ce vroiam sa-ti sugerez, dar nu a functionat. Spor in continuare la cautat stick-uri RDS.
|
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th June 2025 - 06:29 |